Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 217 άτομα (21 μέλη και 196 επισκέπτες)

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Τι ποινες προβλέπονται για τους συληφθεντες? Νομίζω ουτε καν φυλακιση. Με κάποιο ψιλοπροστιμο θα τη βγάλουν.

Τον ήπιανε οι συλληφθέντες, σίγουρη προφυλάκιση.. Σωματεμπορεια, ναρκωτικά, μαύρο χρήμα.. Κατασχεσαν κτίρια αυτοκίνητα μηχανάκια.. Πάνε αυτοί.. Τουλάχιστον όσους φωτογραδιζουν ως αρχηγούς κλπ σίγουρα θα τους χωσουν μεσα και καλά θα τους κάνουν.. Σκλαβοπαζαρο έχει γίνει το κέντρο εκεί κατω.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Τον ήπιανε οι συλληφθέντες, σίγουρη προφυλάκιση.. Σωματεμπορεια, ναρκωτικά, μαύρο χρήμα.. Κατασχεσαν κτίρια αυτοκίνητα μηχανάκια.. Πάνε αυτοί.. Τουλάχιστον όσους φωτογραδιζουν ως αρχηγούς κλπ σίγουρα θα τους χωσουν μεσα και καλά θα τους κάνουν.. Σκλαβοπαζαρο έχει γίνει το κέντρο εκεί κατω.
η σωματεμπορια πρεπει να αποδειχθεί στο δικαστηριο. Για ναρκωτικα ομίζω δε γραφτηκε κατι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.543
Πόντοι
27.261

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
τυπε επρεπε να περασεις, μεσα στο δωματιο ισως να δεχοταν  :sunglasses:
Δε μου έκανε το κλικ συναγωνιστή  :-( :-( την είδα και πολύ νωχελική και μαζεμένη στο σαλονάρισμα, και για αυτό προτίμησα τα στανταράκια μου.  :pipa1: :pipa2: Το θέμα είναι ότι έκλεισε το Μεγ. Αλεξάνδρου -22 ισόγειο, στο οποίο δούλευε τα απογεύματα η Μαρίνα - ελπίζω να μη τη μπουζουριάσανε κι αυτήν  :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ρε τυποι, αν θυμαμαι καλα, η Ελενη απο Ιωαννινων 3 ειναι μια τυπισσα ψηλη, με βυζαρες και προσωπο σαν το Σωτη Βολανη;

• Like
Αντιδράσεις: lex24

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.458
Πόντοι
731
καλησπερα σε ολους ! χτεσ περασα κατα τις 2 απο μεταξουργειο και στους οικους Μ. Αλξανδρου 22 α και β ειχε ενα χαρτι εξω κολλημενο στην πορτα με γυναικειο ονομα και κινητο τηλεφωνο ! τι φαση ξερει κανεις ? οι οικοι ηταν κλειστοι

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
καλησπερα σε ολους ! χτεσ περασα κατα τις 2 απο μεταξουργειο και στους οικους Μ. Αλξανδρου 22 α και β ειχε ενα χαρτι εξω κολλημενο στην πορτα με γυναικειο ονομα και κινητο τηλεφωνο ! τι φαση ξερει κανεις ? οι οικοι ηταν κλειστοι
Και οι 2 οίκοι είναι κλειστοί εδώ και ημέρες. Τα χαρτιά που είδες, έχουν τα τηλέφωνα από κάποια από τα κορίτσια που δούλευαν εκεί - αν είδα καλά, έχει το τηλέφωνο της Βικτώριας και της Ειρήνης, αλλά δυστυχώς όχι της Μαρίνας  :-( :-( :-(

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.458
Πόντοι
731
Και οι 2 οίκοι είναι κλειστοί εδώ και ημέρες. Τα χαρτιά που είδες, έχουν τα τηλέφωνα από κάποια από τα κορίτσια που δούλευαν εκεί - αν είδα καλά, έχει το τηλέφωνο της Βικτώριας και της Ειρήνης, αλλά δυστυχώς όχι της Μαρίνας  :-( :-( :-(

προφανως και εκει πηγε το μυαλο μου απλα ηθελα να δω αν εχει παρει κανεις και τη συνομιλια εχει γινει ! δηλάδη μπορει να κανονιστει ραντεβου σε ξενοδοχειο ασ πουμε ?

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
νομιζω τωρα πρεπει να παιζει αγκυρας μερια, συμφωνα με ενημερωσεις.
την ειχα παρει στο φωκαιας 27 οροφο στη 3η βαρδια, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας.
το μονο καυλωτικο ηταν το σαλωναρισμα της, το οποιο με επεισε και περασα τοτε για να τη δοκιμασω μιας και την εβλεπα πρωτη φορα.
ημουν μονος εκεινη τη στιγμη, με πλησιαζει με πολυ καυλωτικο υφος, βαζει το χερι της μεσα στο παντελονι και μου πιανει το παπαρι ψιθυριζοντας, παμε μεσα και θα περασεις super.
καυλωσα και της ειπα κανεις καλη πιπα ??
μου λεει ελα και θα δεις. μπηκα και εσκασε μετα απο λιγο.
ξαπλαρω με καθαριζει με μωρομαντηλο και ξεκιναει μια μετρια για μενα πιπα με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ λεμε... σε φαση που πηγα να αηδιασω και δε μου σηκωνοταν με τιποτα (λογικο αλλωστε). μιλαμε να τρεχει ποταμι στην κοιλια μου το σαλιο. της ειπα χαλαρωσε λιγο γιατι ετσι οπως το πας αντι να καυλωσω δε θα μου σηκωθει με την καμια.
με ειχε κανα 10λεπτο σερι πιπα μονο, αλλα δεν.... ωσπου σηκωνομαι ορθιος της πιανω το κεφαλι και ξεκιναω ενα mouthfuck γρηγορο οπου μετα απο λιγο κατι σηκωθηκε, αλλα οχι εντελως βεβαια.
ειχα ξενερωσει και με τις σιλικονες στα βυζια που ηταν ακυρες και δε μου αρεσουν γενικα, επομενως ηταν δυσκολο το εργο.
με τα πολλα, αφου ειχε βαρεσει ηδη 2 φορες την πορτα η υπηρεσια της λεω αστο, για να μην εχεις και εσυ κανα θεμα, αφου σε περιμενει και πελατης εξω.
ειχαμε περασει το 15λεπτο.
μου λεει περιμενε... βγαινει εξω να τη δει ο πελατης (που δεν περασε τελικα), κατι λεει στην τσατσα και ξαναμπαινει.
μου λεει παμε παλι. της λεω γονατισε και την ξαναπιανω για mouthfuck, με το οποιο για καλη μου τυχη καπως σηκωθηκε ο παιχτης κατω.
με μετρια στυση, της λεω ελα τωρα οπως εισαι στα 4 γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη. την ξεκιναω σε ενα παρα πολυ γρηγορο γαμησι που εβγαζε κατι φωνες (μπορει και fake, αλλα στα @@ μου γιατι ηθελα να τελειωνω και να φυγω μιας και ειχα ξενερωσει), ωσπου μετα απο ενα 5λεπτο τελειωσα. 
γενικα σα σωμα ειναι καλο παντως αν δεν εχεις θεμα στις σιλικονες.
απο φατσα ειναι κλασσικη κωλομπαριστικη style με φουντωτο μαλλι (τοτε που την πηρα).
φωνη βραχνη μαλλον απο τσιγαρα.
τελος... μπορει και να ξαναπερναγα για μια 2η ευκαιρια (αφου δε με αφησε αχυστο και το παλεψε και της βγαζω το καπελο εδω by the way), αλλα αν δεν εβρισκα κατι αλλο πιο καλο, απλα και μονο για να εχω καλυτερη αποψη.
αυτα.
Τεραστια απατη η γκομενα,την πηρα σημερα,θα γραψω κριτικη μπας και σωσω κανενα ανθρωπο.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Έχει τσεκάρει κάποιος φίλος τις καινούριες Ρίτα και Λέρα στο Ιωαννίνων 3?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
Είδηση για εξάρθρωση κυκλώματος traficking η μοντελ9αλυσιδα κλειστή εδώ και κάποιες μέρες κάτι παίζει εδω .

θα μας ενημερωσει ο Jon smith για τα τεκταινομενα στη μοντελοαλυσιδα  :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.543
Πόντοι
27.261
Τεραστια απατη η γκομενα,την πηρα σημερα,θα γραψω κριτικη μπας και σωσω κανενα ανθρωπο.

τοτε που την πηρα ηταν στις αρχες της ακομα. μπορει και η πρωτη της βδομαδα αν δεν κανω λαθος. θυμαμαι εδω οτι σχεδον ολοι λεγανε οτι ηταν τραβεστι.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Τι έγινε ρε παιδιά; Εξάρθρωσαν σπείρα λέει, που έφερνε Μολδαβές στο Μετάξι!! Πάνω από 10 Μολδαβες κάτω τον 16 χρονών λένε, εργάζονταν στο Μετάξι...
Τις είδατε εσείς;
Γιατί εδώ γράφουμε, δεν υπάρχει τίποτα καινούριο, τα ίδια και τα ίδια...
Ποιος κοροϊδεύει ποιον είναι το θέμα....  :grin:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
οι <<μοντελες>> της <<μοντελοαλυσιδας>>, που θα εργαστουν τώτα?

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Παίζει όντως να είναι από το Μεταξουργείο,αν λαβουνε υποφιν μας οτι τα περισσότερα περιστατικα τράφικινγκ ειναι εκει,και μετά στη Φυλής, κοντα στην πλατεία Βικτωρίας.. Σύμφωνα με ένα επιπλέον άρθρο γνωστής εφημερίδας της Αθηνας, συνελήφθησαν 17 άτομα στο Μεταξουργείο για διακίνηση ναρκωτικών, οοιτε παίζει να ειναι οι ίδιοι που ειναι και νταβατζήδες..

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Παίζει όντως να είναι από το Μεταξουργείο,αν λαβουνε υποφιν μας οτι τα περισσότερα περιστατικα τράφικινγκ ειναι εκει,και μετά στη Φυλής, κοντα στην πλατεία Βικτωρίας.. Σύμφωνα με ένα επιπλέον άρθρο γνωστής εφημερίδας της Αθηνας, συνελήφθησαν 17 άτομα στο Μεταξουργείο για διακίνηση ναρκωτικών, οοιτε παίζει να ειναι οι ίδιοι που ειναι και νταβατζήδες..
καλά είναι οι κοπελιές να εργάζονται με την θέληση τους χωρίς απειλές. Όσες το έχουν ανάγκη από επιλογή τους.
Καλά έκανε η αστυνομία που τους έπιασε κ είναι προς τιμήν της αλλά αυτό που έγινε είναι ένας κοκος στην άμμο.
Υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις εκει έξω στο λεκανοπέδιο που είναι άλυτες.. Δεν είναι μόνο οι οίκοι στο Μεταξουργείο κ στην Φυλής, θύματα υπάρχουν κ στα στούντιο κ στις κατηγορίες call girl..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
στα πιο ψηλα για να λυσουν ειναι πιο δυσκολο παιζουν λεφτα τεραστεια και στοματα δεν ανοιγουν  

Επισκέπτης
Οι κοπελες θα μπορουσαν, υποθετικα μιλαμε, αν καποιοι τυποι εμπαιναν με το κινητο στο δωνατιο, και τους ελεγαν ειμαι ο ταδε στο μπου.κομ θα σου γραψω κριτικη τουρμπο αν με κανεις τουρμπο, εφοσον εκβιαζονταν και ειναι τωρα ελευθερες να υποδειξουν στην αστυνομια εκεινους που τις πιεζαν με κριτικες. Επιτελους να καθαρισει ο κοπρος του Αυγεια. Μακαρι να μαθαινονταν και τα στοιχεια του καθενα που πηγαινει στα μπουρδελα.  Πχ. Ασπρομαλλης με ασπρο πουκαμισο αποψε στις 9 περιπου παρκαρε αυτοκινητο με πινακιδες που ληγουν σε 739 σε σημειο που εμποδιζε τους πεζους. Ε, ντροπη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom