νομιζω τωρα πρεπει να παιζει αγκυρας μερια, συμφωνα με ενημερωσεις.
την ειχα παρει στο φωκαιας 27 οροφο στη 3η βαρδια, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας.
το μονο καυλωτικο ηταν το σαλωναρισμα της, το οποιο με επεισε και περασα τοτε για να τη δοκιμασω μιας και την εβλεπα πρωτη φορα.
ημουν μονος εκεινη τη στιγμη, με πλησιαζει με πολυ καυλωτικο υφος, βαζει το χερι της μεσα στο παντελονι και μου πιανει το παπαρι ψιθυριζοντας, παμε μεσα και θα περασεις super.
καυλωσα και της ειπα κανεις καλη πιπα ??
μου λεει ελα και θα δεις. μπηκα και εσκασε μετα απο λιγο.
ξαπλαρω με καθαριζει με μωρομαντηλο και ξεκιναει μια μετρια για μενα πιπα με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ λεμε... σε φαση που πηγα να αηδιασω και δε μου σηκωνοταν με τιποτα (λογικο αλλωστε). μιλαμε να τρεχει ποταμι στην κοιλια μου το σαλιο. της ειπα χαλαρωσε λιγο γιατι ετσι οπως το πας αντι να καυλωσω δε θα μου σηκωθει με την καμια.
με ειχε κανα 10λεπτο σερι πιπα μονο, αλλα δεν.... ωσπου σηκωνομαι ορθιος της πιανω το κεφαλι και ξεκιναω ενα mouthfuck γρηγορο οπου μετα απο λιγο κατι σηκωθηκε, αλλα οχι εντελως βεβαια.
ειχα ξενερωσει και με τις σιλικονες στα βυζια που ηταν ακυρες και δε μου αρεσουν γενικα, επομενως ηταν δυσκολο το εργο.
με τα πολλα, αφου ειχε βαρεσει ηδη 2 φορες την πορτα η υπηρεσια της λεω αστο, για να μην εχεις και εσυ κανα θεμα, αφου σε περιμενει και πελατης εξω.
ειχαμε περασει το 15λεπτο.
μου λεει περιμενε... βγαινει εξω να τη δει ο πελατης (που δεν περασε τελικα), κατι λεει στην τσατσα και ξαναμπαινει.
μου λεει παμε παλι. της λεω γονατισε και την ξαναπιανω για mouthfuck, με το οποιο για καλη μου τυχη καπως σηκωθηκε ο παιχτης κατω.
με μετρια στυση, της λεω ελα τωρα οπως εισαι στα 4 γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη. την ξεκιναω σε ενα παρα πολυ γρηγορο γαμησι που εβγαζε κατι φωνες (μπορει και fake, αλλα στα @@ μου γιατι ηθελα να τελειωνω και να φυγω μιας και ειχα ξενερωσει), ωσπου μετα απο ενα 5λεπτο τελειωσα.
γενικα σα σωμα ειναι καλο παντως αν δεν εχεις θεμα στις σιλικονες.
απο φατσα ειναι κλασσικη κωλομπαριστικη style με φουντωτο μαλλι (τοτε που την πηρα).
φωνη βραχνη μαλλον απο τσιγαρα.
τελος... μπορει και να ξαναπερναγα για μια 2η ευκαιρια (αφου δε με αφησε αχυστο και το παλεψε και της βγαζω το καπελο εδω by the way), αλλα αν δεν εβρισκα κατι αλλο πιο καλο, απλα και μονο για να εχω καλυτερη αποψη.
αυτα.