papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.480
- Πόντοι
- 27.261
τι ώρα πήγες εσύ;;;
απο τις 17.30 μεχρι 20.30 ημουν εκει και ιδιως φωκαιας ηταν παντελως αδεια.
τι ώρα πήγες εσύ;;;
Διάβασα την κριτική του Jon Smith για την Μαρία από Φυλής 86 & 65, εγώ θα πρότεινα, αντιθέτως από ότι γράφει στην κριτική, να σηκωθεί, να φύγει και να μην ξανάρθει για το δικό μας καλό!
Ξεκινά με τοποθέτηση προφυλακτικού σε πεσμένο πέος, στήνεται μακρυά στην πίπα για να μην πιάνεις, δεν φιλάει δλδ πρέπει να είσαι ζώο για να καυλώσεις.
Η τσατσά επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
Ακριβώς αυτή η ιδιαΠοιά είναι αυτή η Ναταλί Τσιαντάκις ρε μάγκες;
Μήπως αυτή που ήταν Πέμπτες στο Καλύμνου 48β;
Ακριβώς αυτή η ιδια
ωραίο κορμί φυσικό στητο στήθος με ροζ ρογες για γλυψιμο.Σήμερα απόγευμα 14/8/19 στο Μεταξουργείο:
Κολωνού 27, η νεαρή Κολομβιανή με τα ωραιότατα στήθη και τις καταπληκτικές ρώγες. Είχε τατουάζ σε όλο το μελαμψό της κορμί. Πέρασα στο δωμάτιο, αλλά αποχώρησα εντός ολίγου, διότι όσο εγώ την βύζαινα και της έσφιγγα τον όμορφο κώλο, εκείνη διαμαρτύρονταν "No kisses, no kisses, no kisses". Προσπάθησα να την μεταπείσω, συνεχίζοντας απτόητος να πιπιλώ τις εξαίσιες ρώγες της, αλλά εις μάτην.
Κολωνού 23β, η παχουλή κατάξανθη Νατάσσα, ελληνίδα όπως ισχυρίζεται. Την είχα δοκιμάσει πριν μερικές μέρες στο Ιάσωνος 20α, με άσχημες εντυπώσεις.
Κολωνού 48, αριστερά, η Μαρία με τον όμορφο κώλο και η ψηλή Νατάσσα. Προτίμησα τη Μαρία, για τη βαθιά στριφογυριστή, ακάποτη πίπα της. Στο πισωκολλητό κρατάει γερή κόντρα, αλλά δεν επιτρέπει 69.
εγώ κατά τις 9 σε Φωκαίας 25 όροφος,17 όροφος και 17 ισόγειο που ήμουν γινόταν στο σαλόνι χαμός και τζανινα με Μικαέλα πολλά δωμάτια δε ξέρω τι θεωρείς εσύ κίνηση και αν είδες όλο το μήνυμα μου γράφω για τις μέρες που σημαίνει για Αύγουστοαπο τις 17.30 μεχρι 20.30 ημουν εκει και ιδιως φωκαιας ηταν παντελως αδεια.
κατι θα βρεις κ τότε ανοιχτό αλλα αν θες να με ακούσεις που εχω λιώσει πολλα παπουτσια εκει , μην πας εκείνη την ώρα,Παιδιά επειδή είμαι καινούριος σε αυτά σήμερα αν πάω στις 4-5 το πρωί θα βρω τίποτα ανοιχτό Μεταξουργείο; Επίσης ποσό ασφαλές είναι τέτοια ώρα;
Αλλιώς προτείνετε πουθενά αλλου να πάω; Με ταξί θα πάω
εγώ κατά τις 9 σε Φωκαίας 25 όροφος,17 όροφος και 17 ισόγειο που ήμουν γινόταν στο σαλόνι χαμός και τζανινα με Μικαέλα πολλά δωμάτια δε ξέρω τι θεωρείς εσύ κίνηση και αν είδες όλο το μήνυμα μου γράφω για τις μέρες που σημαίνει για Αύγουστο
κατι θα βρεις κ τότε ανοιχτό αλλα αν θες να με ακούσεις που εχω λιώσει πολλα παπουτσια εκει , μην πας εκείνη την ώρα,
τότε τα πρεζακια λυσανε να αρπάξουν κανά φράγκο για να εξασφαλίσουν την δόση τους σε λίγες ώρες ..το επόμενο πρωι που έρχονται τα βαπορακια.
Εδώ παω εγω περιπου κατα τις 24:00τη νύχτα που εχω εμφάνιση που σιγουρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη..κ προβληματίζομε για ασφαλέστερο δρομο προσέγγισης κ αποχώρησης.
Μου έλεγε ένας σεκιουριτάς οχι απλώς σαν αυτούς που ειναι στα σουπερμάρκετ αλλα μαφία,μουτρο γυμνασμένος κουνάβι..
οτι εκει δεν πατάει ουτε για πλάκα για 400ευρω που παίρνει να κινδυνεύσει η ζωη του..η μάνα του λέει χαρακτηρίστηκα ειναι στου παπά τον κήπο δεν κανει άλλον.
Κανόνισε να πας πρώι η απογευματάκι.
Αλλιως άντε φυλης ειναι πιο ασφαλής τα ξημερώματα.
επομένως αφού συνεννοηθήκαμε η διαφωνία μας κλείνει εδώ....δεν υπάρχει λόγος να επεκταθεί περαιτέρω νομίζωειμασταν διαφορετικες ωρες τοτε φιλε. δε ξερω τι παιζοταν μετα τις 20.30, αλλα μεχρι εκεινη την ωρα αν ειχα μπαλα και εριχνα σουτ απο το 71 μεχρι το 54, ανετα εφτανε χωρις προβλημα. κινηση σημαινει απλα δεν εχει κοσμο.
κατι θα βρεις κ τότε ανοιχτό αλλα αν θες να με ακούσεις που εχω λιώσει πολλα παπουτσια εκει , μην πας εκείνη την ώρα,
τότε τα πρεζακια λυσανε να αρπάξουν κανά φράγκο για να εξασφαλίσουν την δόση τους σε λίγες ώρες ..το επόμενο πρωι που έρχονται τα βαπορακια.
Εδώ παω εγω περιπου κατα τις 24:00τη νύχτα που εχω εμφάνιση που σιγουρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη..κ προβληματίζομε για ασφαλέστερο δρομο προσέγγισης κ αποχώρησης.
Μου έλεγε ένας σεκιουριτάς οχι απλώς σαν αυτούς που ειναι στα σουπερμάρκετ αλλα μαφία,μουτρο γυμνασμένος κουνάβι..
οτι εκει δεν πατάει ουτε για πλάκα για 400ευρω που παίρνει να κινδυνεύσει η ζωη του..η μάνα του λέει χαρακτηρίστηκα ειναι στου παπά τον κήπο δεν κανει άλλον.
το προβλήμα είναι στην Ιάσωνος και πέριξ στην Κολωνού είναι μια χαρακατι θα βρεις κ τότε ανοιχτό αλλα αν θες να με ακούσεις που εχω λιώσει πολλα παπουτσια εκει , μην πας εκείνη την ώρα,
απο τη στιγμη που ειμασταν διαφορετικες ωρες, δεν υπαρχει διαφωνια φιλε... no worries.επομένως αφού συνεννοηθήκαμε η διαφωνία μας κλείνει εδώ....δεν υπάρχει λόγος να επεκταθεί περαιτέρω νομίζω