Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (12 μέλη και 105 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Διάβασα την κριτική του Jon Smith για την Μαρία από Φυλής 86 & 65, εγώ θα πρότεινα, αντιθέτως από ότι γράφει στην κριτική, να σηκωθεί, να φύγει και να μην ξανάρθει για το δικό μας καλό!

Ξεκινά με τοποθέτηση προφυλακτικού σε πεσμένο πέος, στήνεται μακρυά στην πίπα για να μην πιάνεις, δεν φιλάει δλδ πρέπει να είσαι ζώο για να καυλώσεις.
Η τσατσά επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

η κοπελα απλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ και φαινεται απο το σαλονι κιολας. μου κανει για gipsy (χωρις να εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα), ειναι ακωλη, ανεκφραστη (μπορει να φταιει η ελλειψη πειρας ισως), εχει νορμαλ φατσουλα και το μονο της ατου ειναι τα βυζια της που ειναι καταπληκτικα και μεγαλα (για να λεμε και τις αληθειες). προσωπικα την κατατασω στην ιδια κατηγορια με την ΤΖΕΣΙΚΑ (δηλαδη για 1 αντε 2 γαμησια max, απλα να λες οτι τη γαμησες και αυτην). προσωπικα δε θα εμπαινα με τιποτα γιατι το καταλαβαινεις απο το σαλονι οτι κατι δεν...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
επισης κατι που ξεχασα. στο Φυλής 81 ειναι μια ΝΤΙΑΝΑ (μαλλον καινουρια). προς milf κατηγορια, πολυ ωραια φατσουλα, ολο γλυκειες στο σαλονι, ωραιο κορμι (αν και ο κωλος της εχει λιγο κυτταριτιδα αλλα προσωπικα αυτη η λιγη εμενα δε με χαλαει) και η υπηρεσια να λεει τα καλυτερα + acapella (το οποιο τελικα αυτο με επεισε και λογω ηλικιας ειπα θα ξερει καλα το πνευστο). με λιγα λογια το ολο πακετο σε πειθει να περασεις οπως και εκανα. μεσα ομως λοιπον... αλλαζει ο μανωλιος και βαζει τα ρουχα του αλλιως (η κλασσικη μαλακισμενη παροιμια). η τυπισσα  δε ξερει αγγλικα, εννοειται και ελληνικα (ισως κανει οτι δε ξερει αγγλικα). ΔΕΝ κανει acapella ουσιαστικα, απλα σε πασαλιβει με ενα baby oil, σε ψιλογλυφει και σου περναει την καποτα (πονηρη ασχημα). εκει ξενερωσα βασικα. στο γαμησι ΠΟΛΥ fake αναστεναγμους και γενικα το ολο story για γελια-δεν αξιζει καν περιγραφη.
τελος, στη ξαπλα φαινονται και αλλες ατελειες, κατι κοιλιες κατι βυζια (ολα πεσμενα) αλλα οπως και ειπα στην αρχη δε σε χαλαει το ολο θεμα στο συνολο, επειδη γενικα το πακετο το εχει.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Πέρασα εχτές από πιπινου 118,ήταν η Βικτώρια γυρω στο 1,65 μελανούρι με καλό σωματάκι και ένα τατουάζ κοντα στο στήθος και η Στέλλα ξανθιά νταρντάνα με κοντο μαλλί,Επέλεξα τη Βικτώρια που πέρασα πολύ καλά,κόσμο δεν είχε καθόλου,χρόνο στο δωμάτιο περίπου στο 15λεπτό.Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και μη.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.935
Πόντοι
206
Πέρασε κάνεις απο χωματιανου να μας πει αν είναι η αντριαννα?

Panos291

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Σήμερα απόγευμα 14/8/19 στο Μεταξουργείο:
Κολωνού 27, η νεαρή Κολομβιανή με τα ωραιότατα στήθη και τις καταπληκτικές ρώγες. Είχε τατουάζ σε όλο το μελαμψό της κορμί. Πέρασα στο δωμάτιο, αλλά αποχώρησα εντός ολίγου, διότι όσο εγώ την βύζαινα και της έσφιγγα τον όμορφο κώλο, εκείνη διαμαρτύρονταν "No kisses, no kisses, no kisses". Προσπάθησα να την μεταπείσω, συνεχίζοντας απτόητος να πιπιλώ τις εξαίσιες ρώγες της, αλλά εις μάτην.
Κολωνού 23β, η παχουλή κατάξανθη Νατάσσα, ελληνίδα όπως ισχυρίζεται. Την είχα δοκιμάσει πριν μερικές μέρες στο Ιάσωνος 20α, με άσχημες εντυπώσεις.
Κολωνού 48, αριστερά, η Μαρία με τον όμορφο κώλο και η ψηλή Νατάσσα. Προτίμησα τη Μαρία, για τη βαθιά στριφογυριστή, ακάποτη πίπα της. Στο πισωκολλητό κρατάει γερή κόντρα, αλλά δεν επιτρέπει 69.
ωραίο κορμί φυσικό στητο στήθος με ροζ ρογες για γλυψιμο.

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
απο τις 17.30 μεχρι 20.30 ημουν εκει και ιδιως φωκαιας ηταν παντελως αδεια.
εγώ κατά τις 9 σε Φωκαίας 25 όροφος,17 όροφος και 17 ισόγειο που ήμουν γινόταν στο σαλόνι χαμός και τζανινα με Μικαέλα πολλά δωμάτια δε ξέρω τι θεωρείς εσύ κίνηση και αν είδες όλο το μήνυμα μου γράφω για τις μέρες που σημαίνει για Αύγουστο

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.338
Πόντοι
3.091
Σήμερα το μεσημέρι στο Μεταξουργείο:

Ιάσωνος 46β η κατάξανθη ξερακιανή ρωσίδα Αλίσια με extra υπηρεσίες μασάζ, πιστοποιημένες από την κυρία υπηρέτρια του οίκου. Bonus για σήμερα το ελεύθερο στοματικό. Ένας φαλακρός μεσήλιξ συναγωνιστής με κοντό παντελονάκι, βγήκε περιχαρής από το δωμάτιο, χαιρετίζοντας ευγενικά τους εργαζόμενους.

Ιάσωνος 44β, στο αριστερό εκ των τριών, υπήρχαν δύο κοπέλες: (α) νεαρή Ελληνίδα χαμηλού αναστήματος με πλούσιο στήθος, το οποίο προσέφερε για ισπανική τελειωτική. Σώμα καλό με μέτριο κωλί. (β) καλοθρεμμένη Ρωσίδα, με στρογγυλό κώλο και μεγάλα ορεκτικά βυζιά. Προσέφερε 69.

Ιάσωνος 10, πρώτη πόρτα αριστερά, νεαρή, λεπτή Βουλγάρα, μελαχροινή με μακρύ όμορφο μαλλί, γύρω στα 25-30, η οποία μικροδείχνει. Δουλεμένο αιδοίο και σώμα πολύ λεπτό, μαλακό σε αίσθηση, αλλά καλοσχηματισμένο. Τσιμπούκι με ζήλο, κάθισμα από πάνω, βαθύ με καθοδήγηση, το οποίο υπέμεινε με χιουμοριστικά σχόλια του τύπου "καλά το κατάλαβα εγώ, ήρθες εδώ για να μας γαμήσεις". Στο πισωκολλητό άντεξε καρτερικά τις δυνατές ωθήσεις με προειδοποιήσεις του τύπου "σιγά, θα μου σπάσεις τη μέση".

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Παιδιά επειδή είμαι καινούριος σε αυτά σήμερα αν πάω στις 4-5 το πρωί θα βρω τίποτα ανοιχτό Μεταξουργείο; Επίσης ποσό ασφαλές είναι τέτοια ώρα;
Αλλιώς προτείνετε πουθενά αλλου να πάω; Με ταξί θα πάω
κατι θα βρεις κ τότε ανοιχτό αλλα αν θες να με ακούσεις που εχω λιώσει πολλα παπουτσια εκει , μην πας εκείνη την ώρα,
τότε τα πρεζακια λυσανε να αρπάξουν κανά φράγκο για να εξασφαλίσουν την δόση τους σε λίγες ώρες ..το επόμενο πρωι που έρχονται τα βαπορακια.
Εδώ παω εγω περιπου κατα τις 24:00τη νύχτα  που εχω εμφάνιση που σιγουρα δεν εμπνέει  εμπιστοσύνη..κ προβληματίζομε για ασφαλέστερο δρομο προσέγγισης κ αποχώρησης.
Μου έλεγε ένας σεκιουριτάς οχι απλώς σαν αυτούς που ειναι στα σουπερμάρκετ αλλα μαφία,μουτρο γυμνασμένος κουνάβι..
οτι εκει δεν πατάει ουτε για πλάκα για 400ευρω που παίρνει να κινδυνεύσει η ζωη του..η μάνα του λέει χαρακτηρίστηκα ειναι στου παπά τον κήπο δεν κανει άλλον.
Κανόνισε να πας πρώι η απογευματάκι.
Αλλιως άντε φυλης ειναι πιο ασφαλής τα ξημερώματα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
εγώ κατά τις 9 σε Φωκαίας 25 όροφος,17 όροφος και 17 ισόγειο που ήμουν γινόταν στο σαλόνι χαμός και τζανινα με Μικαέλα πολλά δωμάτια δε ξέρω τι θεωρείς εσύ κίνηση και αν είδες όλο το μήνυμα μου γράφω για τις μέρες που σημαίνει για Αύγουστο

ειμασταν διαφορετικες ωρες τοτε φιλε. δε ξερω τι παιζοταν μετα τις 20.30, αλλα μεχρι εκεινη την ωρα αν ειχα μπαλα και εριχνα σουτ απο το 71 μεχρι το 54, ανετα εφτανε χωρις προβλημα. κινηση σημαινει απλα δεν εχει κοσμο.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.188
Πόντοι
2.477
κατι θα βρεις κ τότε ανοιχτό αλλα αν θες να με ακούσεις που εχω λιώσει πολλα παπουτσια εκει , μην πας εκείνη την ώρα,
τότε τα πρεζακια λυσανε να αρπάξουν κανά φράγκο για να εξασφαλίσουν την δόση τους σε λίγες ώρες ..το επόμενο πρωι που έρχονται τα βαπορακια.
Εδώ παω εγω περιπου κατα τις 24:00τη νύχτα  που εχω εμφάνιση που σιγουρα δεν εμπνέει  εμπιστοσύνη..κ προβληματίζομε για ασφαλέστερο δρομο προσέγγισης κ αποχώρησης.
Μου έλεγε ένας σεκιουριτάς οχι απλώς σαν αυτούς που ειναι στα σουπερμάρκετ αλλα μαφία,μουτρο γυμνασμένος κουνάβι..
οτι εκει δεν πατάει ουτε για πλάκα για 400ευρω που παίρνει να κινδυνεύσει η ζωη του..η μάνα του λέει χαρακτηρίστηκα ειναι στου παπά τον κήπο δεν κανει άλλον.

Εγω περασα σημερα το πρωι εξι και μιση σπο μεταξουργειο...παρα πολλα ζακια και μαυροι βαβοπρακια
τα σπιτια ελαχιστα με ανοιχτο φως..και με ολη αυτη την κατασταση δεν μπορει και να σου σηκωθει κιολας...δεν τολμησα να κατεβω απο το αυτοκινητο...
το περιεργο ηταν ενας τυπας νεαρος ειχε μπει αναποδα στη Μ.Αλεξανδρου με το αυτοκινητο
το ειχε παρκαρει σχεδον εξω απο το νουμερο 22
ειχε ριξει το καθισμα και κοιμοταν με μισο ανοιχτο παραθυρο οδηγου...αναρωτηθηκα δεν ψιλιαζεται σε τοσο ασχημη περιοχη..και εκεινη την ωρα που κυκλοφορουσαν τα ζομπι..αλλα αμα ηταν σκνιπα σιγα μην καταλαβαινε...

αρα περατζαδα πρωι και απογευμα...

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
ειμασταν διαφορετικες ωρες τοτε φιλε. δε ξερω τι παιζοταν μετα τις 20.30, αλλα μεχρι εκεινη την ωρα αν ειχα μπαλα και εριχνα σουτ απο το 71 μεχρι το 54, ανετα εφτανε χωρις προβλημα. κινηση σημαινει απλα δεν εχει κοσμο.
επομένως αφού συνεννοηθήκαμε η διαφωνία μας κλείνει εδώ....δεν υπάρχει λόγος να επεκταθεί περαιτέρω νομίζω

jumaru1982

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Έτσι για το άκυρο έκανα μια βόλτα να δω αν υπάρχει κάτι, πολύ σκοτάδι και πολλά κλειστά, δεν θα έλεγα οτι αξίζει σήμερα, στο 109 πήγα μόνο και ήταν η Νέλλη

Kainourioss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Εδώ παω εγω περιπου κατα τις 24:00τη νύχτα  που εχω εμφάνιση που σιγουρα δεν εμπνέει  εμπιστοσύνη..κ προβληματίζομε για ασφαλέστερο δρομο προσέγγισης κ αποχώρησης.

Ευχαριστω πολύ θα το έχω υπόψιν μου
Θα πάρω ένα παλιό κινητό και 10 έξτρα ευρώ εάν γίνει κάτι να τα δώσω χαχαχ

Panos291

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
το προβλήμα είναι στην Ιάσωνος και πέριξ στην Κολωνού είναι μια χαρα

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλημέρα σε όλη την ομάδα,η Τζέσικα απο  Αγ.Πέτρου δουλεύει στο στούντιο Πειραιώς;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
επομένως αφού συνεννοηθήκαμε η διαφωνία μας κλείνει εδώ....δεν υπάρχει λόγος να επεκταθεί περαιτέρω νομίζω
απο τη στιγμη που ειμασταν διαφορετικες ωρες, δεν υπαρχει διαφωνια φιλε... no worries.
κινηση υπαρχει οταν εχει κοσμο και κινηση δεν υπαρχει οταν δεν εχει κοσμο, για να το διορθωσω κιολας by the way, γιατι παρελειψα καποιες λεξεις ειδα.

• Like
Αντιδράσεις: Doggen
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom