Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 365 άτομα (31 μέλη και 334 επισκέπτες)

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Το 90% των πελατών της είναι του αυταρχικου. .. Το υπόλοιπο 10% την γαμαει και αυτή είναι λυσσάρα γιατί της λείπει το γαμισι...

To  θέμα είναι ότι αυτοί οι μπαρμπάδες που αποτελούν το 90%, πάνε μετά στον καφενέ και με δυνατή και στεντόρια φωνή (για να τους ακούν όλοι) κατηγορούν τη νέα γενιά ότι δεν είναι πραγματικοί άνδρες όπως ήταν η δική τους γενιά...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.094
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Τατιάνα στο δωμάτιο, καστανή νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 76β Χριστίνα ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Το φως είναι κλειστό έξω αλλά η πόρτα ανοιχτή ο οίκος δουλεύει κανονικά.

Λιοσιων 73β   Ελεν ξανθιά χοντρουλα με 3.5-4αρι βυζι, Σεμπαστιανα μελαχρινή ψηλή νταρντανα με 2αρι βυζι και Σάρα μελαχρινή πολύ χοντρή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί τεράστια μπούτια και κωλαρα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α , Μαριάννα καστανή κοντή σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Μισέλ μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μελίνα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 3. 5αρι βυζι, τα πάντα εκτός κωλαράκι.

Εξηκιου 18γ Έλλη καστανή παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α Ανελια μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί πράσινα μάτια σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθοκαστανη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Βεργας 3 δεξιά Λεΐλα καστανή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι τατουάζ στις ωμοπλατες φτερά, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 3 αριστερά Ναντια ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 όροφος κλειστό.

Βεργας 2 Βίκυ καστανή κοντή χοντρουλα μιλφογκιλφ με 2-2.5αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.

Βεργας 6α Ρίτα ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Βεργας 6β Χριστίνα/Κρίστι ξανθιά χοντρή μιλφ με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 Νικά καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα μικρό βυζι μικρά τατουάζ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μια κοπέλα στο δωμάτιο.

Λιοσιων 91 Παολα η "Ελληνίδα" καστανή με πράσινα μάτια κανονικό σώμα αλλά από τη μέση και κάτω έχει πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Αλισια στο δωμάτιο, ξανθιά κοπέλα με κανονικό  ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος

Τροφωνιου 13 ισόγειο Ελένη ξανθιά γκιλφ σχετικά κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος Νατάσα καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Κνιδου 18 το κλασσικό απογευματινό δυδιμο, Μαίρη καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα κάνει και πρωκτικο με 30 ευρώ και Άννα καστανή γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.094
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Κολωνού 27β Φωτεινή ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθιά κοπέλα με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Ελλη μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ, πολύ κρύο σαλοναρισμα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Βαλερία καστανοξανθη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι και Λικα ξανθιά με στρογγυλό πρόσωπο ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα επίσης στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32β  Μαρία μελαχρινή με κανονικό πολύ ωραίο κορμί 2αρι βυζι τατουάζ στο μπούτι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32γ ξανθιά χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 32α Λίζα ξανθιά κοντή πιτσιρικά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 48 Ειρήνη κοκκινομάλλα χοντρή μιλφ με κοντό μαλλί 2αρι βυζι και Νατάσα ξανθιά κοπέλα λεπτή με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 53 Παολα καστανοξανθη πολύ χοντρή με 2αρι βυζι και Ελένη μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ καστανή χοντρή με κοντό μαλλί 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22α Ειρήνη καστανή μιλφ με το μαλλί πιασμένο σε γιαπωνέζικο κότσο, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Smirni διάβασα ότι στο Αχιλλέως 48 παίζει δυνατό μελαχρινό μωρό απογευματινή βάρδια. Ξέρεις μήπως λεπτομέρειες;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.416
Πόντοι
4.746
Kεραμεικ/15Α, μεσημβρινη βαρδια- Η διεμφυλικη μανταμ παρουσιασε την Κατερινα, μια λατινα σοκολατινα σε απλο.
Προκειται για ενα γλυκο κοριτσι με ζεστο χαμογελο κοντουλα με καλες αναλογιες και σφριγηλο σωμα. Εχει ομορφα
μακρυα μαυρα μαλλια που σιγουρα εχουν περασει το κατωφλι της βραζιλιανικης λειανσης.
Περασα για μια αναγνωριστικη συνεδρια και αποχωρησα με μετριες εντυπωσεις. Αν και η μικρη κατεχει τα βασικα,
για μια φορα καλη ειναι. Προσοχη στον συντονισμο του κρεβατιου γιατι καθως ανεβαινουν οι στροφες ο θορυβος θυμιζει
πλυντηριο σε στυψιμο.  :sunglasses:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.241
Πόντοι
7.865
Το 90% των πελατών της είναι του αυταρχικου. .. Το υπόλοιπο 10% την γαμαει και αυτή είναι λυσσάρα γιατί της λείπει το γαμισι...
Αυτό μου το είχε πεί και εμένα πριν κάτι μήνες,πως δηλαδή ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών της θέλει αυταρχικό και είχε ενα μικρό παράπονο πως δεν την πηδάνε πια.Γενικά όταν έχεις μάθεις να σε πηδάει λαός και ξαφνικά δεν...σου κακοφαίνεται.

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Αυτό μου το είχε πεί και εμένα πριν κάτι μήνες,πως δηλαδή ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών της θέλει αυταρχικό και είχε ενα μικρό παράπονο πως δεν την πηδάνε πια.Γενικά όταν έχεις μάθεις να σε πηδάει λαός και ξαφνικά δεν...σου κακοφαίνεται.

Αφού μιλάτε και σου ανοίγει την κρδούλα της, πες της να πάει στο Ιράν. Εκεί θα την πλακώσουν στα KHORDAD και δεν θα έχει παράπονο. Οι Ιρανοί μέχρι και τις ΗΠΑ έκαναν ευτιχισμένες τις προάλλες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.094
Πόντοι
46.232
τώρα live

Αγίου Πέτρου 7 Τζέσικα  ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανα με 2.5αρι βυζι, τατουάζ ψηλά στην πλάτη και Βερόνικα με  ξανθομελι μαλλί, κανονικό πολύ ωραίο κορμί 2.5αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και για τις δύο κοπέλες, κάνουν και παρτουζα με 40 ευρώ.

Περγάμου 1 κλειστό.

Ρεμουνδου 20 Βαλεντινα μελαμψη μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι και Παολα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι και τεράστιο κωλο, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ρεμουνδου 21 Μαργκο μελαχρινή με πράσινα μάτια σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα 20 ευρώ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα 30 ευρώ ενώ για τους μερακλήδες αυταρχικό με 40 ευρώ!!!!!!

Ρεμουνδου 21α  Αλίκη καστανή γκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.

Αλκαμένους 113 Αλινα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα και αρκετά μεγάλη περιφέρεια 2.5-3αρι βυζι, Νίκη ξανθό γκιλφ με κοντό μαλλί σώμα με αρκετά πιασίματα 2αρι βυζι και Άννα ξανθιά ψηλή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα ωραίο κωλο 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε για όλες και παρτουζα.

Αλκαμένους 117 Αννα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Περγάμου 27  Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί χοντρή με 2αρι βυζι και Ναταλί καστανή μιλφογκιλφ ακόμα πιο χοντρή με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα.

Πιπινου 118 Λανα ξανθιά χοντρή με 2αρι βυζι και Σουζι ξανθιά λεπτή με με 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κωνσταντινουπολεως 206 Άννα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα (επιλεκτικά κανει και ελεύθερο στοματικό) με τελειωτικό στο στήθος.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.935
Πόντοι
9.596
ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΕ ΦΥΛΗΣ & ΠΕΡΙΞ.

Λοιπόν,

Κύριοι νταβάδες και κυρίες κορασίδες και τσατσάδες τα 20 ευρώ για ένα 8λέπτο πήδημα είναι πάρα πολλά τα λεφτά...είναι ΛΗΣΤΕΙΑ!!! :ak:

ΥΓ:

#20 ευρώ παίρνει το 8ώρο ο οικοδόμος με κίνδυνο να πέσει από τις σκαλωσιές και να τραυματιστεί θανάσιμα!

#20 ευρώ παίρνει το 8ώρο ο αποθηκάριος με κίνδυνο από τα πολλά βάρη να μείνει η μέση του σακάτης για μια ζωή!

#20 ευρώ παίρνει ο ντελιβεράς το 8ώρο με κίνδυνο να σκοτωθεί από τροχαίο!

#20 ευρώ παίρνει ο ψήστης το 8ώρο και κάθεται και ψήνεται ζωντανός κάθε μέρα στους 80 βαθμούς κελσίου από τους γύρους,τα κάρβουνα και τις φριτέζες.

...ρε φίλε...

...στου κουφού την πόρτα...........

...εδώ στο Κολωνού 30Β...στην απογευματινή...ανεβάσανε την Λίκα στα 15 euro...

...ποια??...την Λίκα!!!...

...είσαστε για τα πανηγύρια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...έχετε πάθει λαλά...

...γελάνε μαζί σας και τα σαλιγκάρια...

... :grin: :grin: :grin:...

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

Το δεύτερο post αποτυπώνει την πραγματικότητα. Δεν της λείπει το γάμησι. Απλά νιώθει την φθορά του χρόνου, καθώς δεν είναι πλέον ποθητή για πήδημα. Η επιβεβαίωση της λείπει και όχι το γαμήσι.

Η γυναικεία θελκτικότητα στις όμορφες γυναίκες αποτελεί το κέντρο της ύπαρξής τους. Όμως τα πάντα ξεθωριάζουν στο πέρασμα του χρόνου. Και είναι καταδικασμένες να το ζήσουν. Και είναι οδυνηρό, γιατί έμαθαν να τις λατρεύουν και να τις ποθούν.

Αλλά μετά από τόση ενασχόληση και διαφήμιση στην Πωλίνα, σίγουρα θα φάει μερικά γαμήσια για παρηγοριά.
Αφού και εγώ σκέφτομαι με την πρώτη ευκαιρία να πάω να την πηδήσω :)

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.576
Πόντοι
3.691
Το δεύτερο post αποτυπώνει την πραγματικότητα. Δεν της λείπει το γάμησι. Απλά νιώθει την φθορά του χρόνου, καθώς δεν είναι πλέον ποθητή για πήδημα. Η επιβεβαίωση της λείπει και όχι το γαμήσι.

Η γυναικεία θελκτικότητα στις όμορφες γυναίκες αποτελεί το κέντρο της ύπαρξής τους. Όμως τα πάντα ξεθωριάζουν στο πέρασμα του χρόνου. Και είναι καταδικασμένες να το ζήσουν. Και είναι οδυνηρό, γιατί έμαθαν να τις λατρεύουν και να τις ποθούν.

Αλλά μετά από τόση ενασχόληση και διαφήμιση στην Πωλίνα, σίγουρα θα φάει μερικά γαμήσια για παρηγοριά.
Αφού και εγώ σκέφτομαι με την πρώτη ευκαιρία να πάω να την πηδήσω :)

Αν είναι έτσι, τότε κι εγώ θα πάω να της ρίξω ένα γαμήσι για παρηγοριά. Παράπονο από την Πωλίνα δεν είχαμε. Στον κώλο τον άρπαζε αγόγγυστα και στο λαρύγγι τον κατέβαζε μέχρι δακρύων.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
παιδια η αννυ πορνοσταρ το εγκατελειψε το αθλημα?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.445
Πόντοι
3.436
ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΕ ΦΥΛΗΣ & ΠΕΡΙΞ.

Λοιπόν,

Κύριοι νταβάδες και κυρίες κορασίδες και τσατσάδες τα 20 ευρώ για ένα 8λέπτο πήδημα είναι πάρα πολλά τα λεφτά...είναι ΛΗΣΤΕΙΑ!!! :ak:

ΥΓ:

#20 ευρώ παίρνει το 8ώρο ο οικοδόμος με κίνδυνο να πέσει από τις σκαλωσιές και να τραυματιστεί θανάσιμα!

#20 ευρώ παίρνει το 8ώρο ο αποθηκάριος με κίνδυνο από τα πολλά βάρη να μείνει η μέση του σακάτης για μια ζωή!

#20 ευρώ παίρνει ο ντελιβεράς το 8ώρο με κίνδυνο να σκοτωθεί από τροχαίο!

#20 ευρώ παίρνει ο ψήστης το 8ώρο και κάθεται και ψήνεται ζωντανός κάθε μέρα στους 80 βαθμούς κελσίου από τους γύρους,τα κάρβουνα και τις φριτέζες.
Έτσι είναι καλά τα λες εσυ, ακόμα να προσθέσω ότι κ ο γεώργος για 20 ευρώ για 8+ωρες χτυπάει λισγαρι να βγάλει πατάτα κάτω από τον ήλιο..
Αλλα λέω κ το άλλο στα studio το χρεώνουν το απλό 40 ευρώ μην αναφερθώ σε επαρχία που το ξεφτιλίσουν συνέχεια του τύπου 40 το απλό, κοίταξες την κοπέλα +20ευρω, έπιασες χέρι αλλά 20 ευρώ κ πάει λέγοντας..
Πέρα από την πλάκα..
Λοιπόν πραγματικό γεγονός τώρα, είχα πάει σε στούντιο  σε επαρχία κ είπαν 40 ευρώ το παιδικό μη με ρωτάτε τι είναι δεν ρώτησα καν, όποιος ξέρει ας πει,
50 το απλό,
ελεύθερο στοματικό 80,
το 69 στα 100,
μπάνιο με κοπέλα +20 κ με άλλα κουφά έφτασαν στα 200 ευρώ χωρίς να αναφερθεί σε μισάωρα, ώρα.
Θέλω να καταλήξω ότι υπάρχουν κ χειρότερα χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τα20 ευρώ σαν καλή τιμή κ σύγχρονος αναρωτιέμαι μήπως η τιμή του μουνιού είναι αυτή κ θα πρέπει να το πάρουμε φίλοι μου απόφαση..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Εγώ έχω αντίθετη άποψη !! Ξέρεις τι είναι να στήνεται στον καθένα ; Η κάθε κοπέλα ;  Είναι ψυχολογικά δύσκολο λίγες το έχουν και αυτές μόνο θα τιμάμε με τα 10-20-30-50-100 ευρο !!! Παραπάνω εγώ δεν δινο λόγο του ότι δεν υπαρχη νόημα οτι είναι να σου δώσει μια  (πορνη) γυναίκα στο 2 ώρο θα σου δώσει και στο 12 ώρο και στο 24 ώρο πίστεψε με !! Με εξαίρεση αν βγεις με μια για δείπνο η για να την παρουσιάσεις στην δουλειά σε ένα συνέδριο κτλ..εκεί αλαζη το θέμα αν έχει καλό χαρακτήρα και είναι έξυπνη και διασκεδαστική θα περάσεις καλά σε σοσιαλ τι με !!!!! Στο σεξ θα υπαρχη η ίδια απόδοση !!! Εγώ προσωπικά παιρναω τέλεια με πολύ λίγα χρήματα !!!! Και πάω και ξανά πάω όχι γιατί είναι λίγα τα χρήματα άλμα παιρναω πραγματικα καλά !!!!!! Αυτά μάγκες και να καταλάβουμε πτι είναι δύσκολο επάγγελμα !! Άλλο η εργασίες που κάνουμε εμείς και άλλο να εξευτελίζεται και να ανοιγης τα  πόδια σου στον κάθε άντρα !!! Εμένα μου έχει τύχει να πηγαίνω νε γυναίκα επι χρήμα στη ενοω να μου τα χώνει αυτή πολλά  φράγκα !!! Να με φιλάει να με γλύφει να να να ..και ένιωθα αηδία ........

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom