Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (20 μέλη και 133 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει ολονύκτιο πάρτυ στα πρώην ΤΕΙ Αιγάλεω παρουσία τουλάχιστον 2000 φοιτητριών ντυμένων σαν να κάνουν πιάτσα στη Συγγρού! Όσοι είσαστε μάγκες και έχετε όρεξη για περιπέτειες σπεύσατε! Η είσοδος είναι εύκολη!
έχομεν καποιαν ηλικιαν

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει ολονύκτιο πάρτυ στα πρώην ΤΕΙ Αιγάλεω παρουσία τουλάχιστον 2000 φοιτητριών ντυμένων σαν να κάνουν πιάτσα στη Συγγρού! Όσοι είσαστε μάγκες και έχετε όρεξη για περιπέτειες σπεύσατε! Η είσοδος είναι εύκολη!
καλή φάση, θα γίνεται του μουνιού το πανηγύρι κ κάθε μία θα έχει στο μυαλό της το πέος, θα πάει το τσιμπουκακι κ το πισοκολητο σύννεφο,
αλλά από την άλλη είναι λίγο δύσκολο να ενταχθείς εκεί ειδικα κάποιος σαν έμενε που πλησιάζω στα δευτερα αντα, θα πουν ποιος είναι αυτός..

tsopanareas

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2019
Like
71
Πόντοι
0
Ας μην ξεχάσω να αναφέρω οτι η ψηλή Νάντια από Βέργας 3 μου φάνηκε ολιγον πεσμένη στην τελευταία μου επίσκεψη στο κατάστημα.

Πιθανολογώ ότι μετά την φυγή από Φωκαιας όπου αντιμετώπισε πλήθος κοσμου που την εξυμνούσε για το μπόι της, απογοητεύτηκε στην ξενιτιά της Βέργας.

Με θυμήθηκε, χαμογέλασε, χαμογέλασα και έφυγα για την επόμενη. Καλές υπηρεσίες, τονωτικό ελεύθερο στοματικό, αποδεκτό στήθος για πιπιλισμα αλλά θα δηλωσω ευθαρσώς ότι ζουμπουρλεψε ο πωπός της.
Το έριξε στο φαγητό μάλλον.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α Αρινα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σε  ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69β Άννα καστανοξανθη με κοντό μαλλί, λεπτη με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69α κλειστό.

Φυλής 67 Ναντια ξανθιά νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β, 86α και 84β κλειστά.

Φυλής 84α Χριστίνα ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Έλλη μελαχρινή κοντή σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος

Φυλής 65α Ιωάννα  με καστανοκοκκινο μαλλί νταρντανα με  3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φιλιππιδου 11α Εμιλη ξανθιά κοντή λεπτή πιτσιρικά με 1.5-2αρι βυζι και Γκαμπριέλα ξανθιά με κανονικό σώμα  2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Βερονικα ξανθιά με γεμάτο κορμί κωλαρα 2αρι συν βυζι και Σουζάνα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι συν βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 κάτω Εβελινα καστανοξανθη κοπέλα με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 κλειστό.

Φυλής 72 Κασσάνδρα καστανή κοπέλα λεπτή με 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 66δ κλειστό.

Φυλής 66α  Τζέσικα μελαχρινή λεπτή με πάρα πολύ ωραίο κορμί, 1.5αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 27α Εμμανουέλα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλερία μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο κότσο σώμα με πιασιματακια 2- 2.5αρι βυζι τατουάζ στην αριστερή κλειδα κάτι που μοιάζει με σύμβολο του άπειρου αλλά έχει και τα ονόματα των δύο παιδιών της ,  σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε λοιπόν η 28χρονη Βαλερία από την Μολδαβία με πολύ καλές εντυπώσεις.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
καλή φάση, θα γίνεται του μουνιού το πανηγύρι κ κάθε μία θα έχει στο μυαλό της το πέος, θα πάει το τσιμπουκακι κ το πισοκολητο σύννεφο,
αλλά από την άλλη είναι λίγο δύσκολο να ενταχθείς εκεί ειδικα κάποιος σαν έμενε που πλησιάζω στα δευτερα αντα, θα πουν ποιος είναι αυτός..

...αγαπητέ μου...συγνώμη διά την παρέμβασην...αλλά δεν τους ενδιαφέρει το πέος...το χρήμα τους ενδιαφέρει...

...μόνο το χρήμα...

...χρήμα...χρήμα...και πάλι χρήμα...

...είναι η τσέπη γεμάτη??...θα γαμήσεις... :grin: :grin: :grin:...

MadMarios

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπερα εχει να προτεινει κανεις κανα μπουρδελακι για μεσημεριανη βαρδια καθημερινη?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
___40 βαθμοί... :P  ___Καίγεται η ψωλάρα μας πολύ... ___Η λύση είναι μία... :dancing:
___Πάμε στη Φυλής...
40 βαθμοι καιει το καβλι, η λυση ειναι μια.. παμε στα πορνεια..  :dancing:

:sunglasses:

Συνημμένα

• 5a48d4.jpg
    5a48d4.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Μεσημέρι Κυριακής

Καλύμνου 48 ισόγειο
Η Πωλίνα είχε τρία γεμάτα δωμάτια με μπαρμπάδες και άλλους δύο μπαρμπάδες στο χώρο αναμονής και επιδείξεων.
Φουλ του μπάρμπα με μπαρμπάδες.
7/10

Καλύμνου 48 άνω
α) Αγάπη, γκιλφ, 4/10
β) Φωτεινή, γκιλφ, 4/10

Μαγνησίας 11
Χριστίνα, μιγάς, μιλφ, 5,5/10

Μαγνησίας 1
Νεαρή, νταρντάνα, ξανθιά, κιλά, 5,5/10

Φ134 ισόγειο
Γκαμπριέλα, νεαρή, μελαχρινή, βυζάρες, κωλάρες, μακρύ μαλλί, 7/10

Διδύμου 8 κάτω
α) Ελένη, νεαρή ξανθή Ρωσίδα, με λίγα παραπάνω κιλά, 7/10
β) Μελαχρινή Ρωσίδα, 7/10

Ludwig13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2019
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
290
Καλησπέρα συναγωνιστές, 3η βάρδια Φυλής υπάρχει κάτι must αυτόν τον καιρό? Τελευταία μου βόλτα πριν 2-3 μήνες ήταν απογοητευτική.

Τζανης__Α

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2019
Like
8
Πόντοι
0
μια μιλφογκρανι στο βεργας 6β 3η βαρδια ιντα λιντα καπως ετσι λεει τιποτα στο δωματιο?

tsopanareas

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2019
Like
71
Πόντοι
0
Μιμούμενος όσο μπορώ την επιτυχία στις ενημερώσεις σας προς τέρψιν ηδονής, είπα να δω τι παιζει χθες αργά στην φεγγαράδα.

Μία μικρή αναφορά θα κάνω ξεκινωντας από την καινούργια Αλίνα στον όροφο της Φώκαιας με αριθμό 27. Μικροκαμωμένη λεπτή κοπελίτσα, ολίγον ανέκφραστη χωρις ναζάκια αλλά κατα τα άλλα συμπαθητική. Δυστυχώς για μενα απελπιστικα μικρό βυζί αλλά ελπίζω να το σωνει με γλυκές υπηρεσίες. Ελεύθερο στοματικό στην γκάμα της και σκέφτηκα να την δοκιμάσω.

Δεν μπήκα όμως γιατί στο Φυλής 74 πετυχα την Κελυ την καστανη πληθωρική παρουσία με πλούσιο προγραμμα. Δεν είναι μοντέλο όπως θα γνωρίζετε οι πιο έμπειροι αλλά είχα καιρό να γευτώ φουλ μενού κι έτσι με κέρδισε. Την βρήκα πολύ καλή στο δωμάτιο με θέρμη και πάθος. Εκσπερματωσα πλούσια και χαρωπά. Θα ξαναπαω για επανάληψη στο υπογειο αυτο σπουδαστήριο.

Στο Φυλής 59 ισόγειο ήταν η Αννα μια ξανθοκαστανη κοπελίτσα  που κάνει και πρωκτικό. Ήταν λίγο βαριεστημενη και δεν μου έκανε κουνηματα να φτιαχτω. Οταν τα χρόνια περνούν δεν γινονται όλα στον αυτόματο. Νομοτελειακά πήρα δρόμο. Ίσως αλλη στιγμή. Ευτραφής και κοντουλα η Αννα αλλά το βυζί της αν και συμπαθές δυομισαρι δεν είχε την γραμμή που επιθυμώ.

Να σημειώσω ότι σε κάτι επαρχίες οι τιμές παροχής/κορμιών/εξυπηρετησης είναι πολύ πιο ασυμφορες. Δεν έχουν την ιδια δουλειά και βαρανε κουτουλίδια στις τσεπες μας. Για να μην πω ότι κάνουν τουρ οι ρεπατζουδες για να βγάλουν σεζόν και σπασμένα σε όλες τις κατηγοριες. Σπανίως γευομαστε ποικιλία και ποιοτητα ταυτοχρονα. Δεν υποστηριζω φυσικά ότι εδώ Αθηνα ειστε στον παράδεισο του μπιρ παρά και τίγκα στα ουρί γιατί κι εδώ παίζει πολύ σούργελο. Η πτώση στην ευχαρίστηση είναι δυστυχως δεδομένη στην Ελλαδίτσα. Καλα τα λέτε βεβαια, γιατί όλοι θέλουμε καλύτερη σχέση τιμής/περιποίησης αλλά αυτό το σύστημα δεν είναι το οικονομικό μοντέλο που νομίζουμε κι ο λόγος είναι οτι δεν πουλάει αλλά νοικιαζει. Όσο δεν βγάζει ματαχρή, κόβει παροχές και χρονο. Δεν βγάζει προσφορές όπως θα περιμεναμε ούτε κάνει δωράκια. Ουσιαστικά η αγορά παγκοσμίως αυτορυθμίζεται και δεν ρυθμίζεται.

Το βλέπω συγκριτικά για να μην χαλιεμαι...

Καλή εβδομάδα!

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Μεσημέρι Κυριακής

Καλύμνου 48 ισόγειο
Η Πωλίνα είχε τρία γεμάτα δωμάτια με μπαρμπάδες και άλλους δύο μπαρμπάδες στο χώρο αναμονής και επιδείξεων.
Φουλ του μπάρμπα με μπαρμπάδες.
7/10

Ναι, μια μέρα που μπήκα να δω περί ποίου οι διθύραμβοι, είδα τους μπαρμπάδες και την Πωλίνα να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο με ένα τσαντάκι. Σκέψεις μπήκαν στο μυαλό μου και είπα στον εαυτό μου "πάμε να φύγουμε...εδώ γίνονται σόδομα και γόμορα..."

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
Ναι, μια μέρα που μπήκα να δω περί ποίου οι διθύραμβοι, είδα τους μπαρμπάδες και την Πωλίνα να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο με ένα τσαντάκι. Σκέψεις μπήκαν στο μυαλό μου και είπα στον εαυτό μου "πάμε να φύγουμε...εδώ γίνονται σόδομα και γόμορα..."
Το 90% των πελατών της είναι του αυταρχικου. .. Το υπόλοιπο 10% την γαμαει και αυτή είναι λυσσάρα γιατί της λείπει το γαμισι...

tsopanareas

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2019
Like
71
Πόντοι
0
Το μεσημέρι λίγο πριν την καθιερωμένη σιέστα, πέρασα από το Λιοσίων 91 όπου συνάντησα την Πάολα. Εμφανισιακά είναι μία απλή κοπελίτσα, μελαχρινή, αρκετά κοντή με φυσικό  βυζί κλίμακας λεμονιού.

Μεσογειακή περιφέρεια και κάνει πρωκτικό μαζί με ελεύθερο στοματικό. Δεν πέρασα γιατί πρωτον δεν μου άρεσε αλλά και γιατί προηγουμένως είχα αποδωσει φόρο τιμής στην ψηλή αρχοντογυναικα Νατάσα στο Μεταξουργείο. Ήταν η πέμπτη φορά μου κι ομολογουμένως η καλύτερη μαζί της.

Ή συγκεκριμένη είναι καμπυλωτή στα όρια της τσουπωτης νταρντάνας. Έχει μικρό βυζί δυσανάλογο του ύψους της οφείλω να πω αλλά μου αρέσει το στυλ της. Ελεύθερο στοματικό κι 69 ενώ στο κρεβάτι ανοίγεται αρκετά. Ξανθιά με γαλάζια μάτια και σοβαρότητα στο σαλόνι, δεν θα κρυψω ότι με ξάφνιασε εξαρχής σχετικά με την απόδοσή της.

Δεν είναι μοντελάρα αλλά για δέκα ευρώ είναι πολύ καλή. Εδρεύει στο Ιάσωνος 1 με τον αριθμό 3 στην πορτα. Τα υπόλοιπα της περιοχής τα γνωρίζετε καλύτερα οι περισσότερο γνώστες. Λίγες οι καλές επιλογές.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αν και σπανια εως ποτε δεν γραφω για μαυρο και φολες να πω πως ενα ΜΑΥΡΟ πρεπει να παει στη Ναταλυ απο Φωκαιας

θα την βρειτε η στο Φωκαιας 24 τριτη μεταμεσονυχτια η απεναντι στο 27υπογειο

λοιπον η συγκεκριμενη ειναι ΦΟΛΑΡΑ και θελει ΜΑΥΡΟ

μηδεν συμμετοχη, νευριασμενο υφακι, ξυνισμενη, μηδεν προκαταρκτικα ουτε να την ακουμπησεις αφηνε ουτε τιποτα απορω πως εκανα τη μαλακια και μπηκα ενω δουλευε ενα ωραιο μουνακι εκεινη την ωρα η Σακιρα στο 17.  Ειχα αναγκη να φαω την φολα μου δεν εξηγειται αλλιως κραξτε με ελευθερα.

Ειχα τοσα πολλα χρονια να φαω φολα με εκδιδομενη που πραγματικα δεν θυμαμαι την προηγουμενη φορα αληθεια ομως δεν θυμαμαι

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
αν και σπανια εως ποτε δεν γραφω για μαυρο και φολες να πω πως ενα ΜΑΥΡΟ πρεπει να παει στη Ναταλυ απο Φωκαιας

θα την βρειτε η στο Φωκαιας 24 τριτη μεταμεσονυχτια η απεναντι στο 27υπογειο

λοιπον η συγκεκριμενη ειναι ΦΟΛΑΡΑ και θελει ΜΑΥΡΟ

μηδεν συμμετοχη, νευριασμενο υφακι, ξυνισμενη, μηδεν προκαταρκτικα ουτε να την ακουμπησεις αφηνε ουτε τιποτα απορω πως εκανα τη μαλακια και μπηκα ενω δουλευε ενα ωραιο μουνακι εκεινη την ωρα η Σακιρα στο 17.  Ειχα αναγκη να φαω την φολα μου δεν εξηγειται αλλιως κραξτε με ελευθερα.

Ειχα τοσα πολλα χρονια να φαω φολα με εκδιδομενη που πραγματικα δεν θυμαμαι την προηγουμενη φορα αληθεια ομως δεν θυμαμαι
Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω... Όλα στο πρόγραμμα είναι... Ωστόσο μια απορία την έχω: Δε σου έφτανε η Dora86 και ήθελες να πας και με εκδιδόμενη στην πιάτσα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom