Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (25 μέλη και 310 επισκέπτες)

kostashrd

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
38
Πόντοι
0
η Χριστίνα η πιτσιρικά η ψήλη με το ωραιο στηθος που δουλευε διδύμου 7 παλιά και μετα φυλής που ειναι τώρα? νομίζω αυτη δεν ειναι η μουναροπιπινα ???

Pigmaxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2017
Like
26
Πόντοι
0
Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν!

Οι Γερμανοί ιδιοκτήτες έχουν δώσει εντολή στους Αλβανούς διαχειριστές και αυτοί στις τσατσές να διώχνουν με τον τρόπο τους τους Έλληνες μπουρδελιάρηδες και να παίρνουν μόνο αλλοδαπούς!

Οι μόνοι που επιτρέπεται πλέον να μένουν στο δωμάτιο για περισσότερο από 10 λεπτά χωρίς να πληρώνουν διπλή ταρίφα είναι οι γνωστοί προαγωγοί που στα νήματα εμφανίζονται ως πελάτες!
τι να σου πω γενικά ακόμα και τώρα ποτέ δεν έχω νιώσει αυτές που ανέφερα να με ξεπετανε η να θελουνε να φύγω στο 10λεπτο.αποψη μου βάση αυτών που έχω βιώσει με αυτές

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Έχει δοκιμάσει κανείς συναγωνιστής την καινούρια milf Φωτεινή, στο Κολωνού-48 στην βραδινή βάρδια ?? :pipa2: :pipa1:

Stefanos the grait

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Κριτικές
59
Like
915
Πόντοι
1.061
Παίδες η Λίζα που δουλεύει τα πρωινά στο Αχαρνών 85 είναι η ίδια που δουλεύει και στο Διδύμου 8Α?

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Καλησπερα ρομαντικοι μυστες.
Κατεβαινω Αθηνα 21-29 σε αναζητηση (τι αλλο) ρομαντικων κοριτσιων για creampie sex. Παρακαλω τα φωτα σας χωρις μαλακιες και πικροχολα σχολια που τα γραφω στ´αρχιδια μου οπως και νάχει.
Επισης οσοι θελουν πληροφοριες για μασαζ απο Κινεζα στο Λονδινο με πιπα με λαδι στο στομα και ακαποτο σεξ για happy ending, στειλτε μνμ για «κωδικο». Ξεχαστε οτι ξερατε, δεν υπαρχει αυτη η εμπειρια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
τώρα live

Πιπινου 65 Μελίνα καστανή κοπέλα με κατσαρο μαλλί, κανονικό σώμα πολλά τατουάζ με το πιο μεγάλο στο δεξί μπούτι, πιρσινγκ στην μύτη, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 134β  Μόνικα καστανή χοντρή με 2.5αρι βυζι, τατουάζ μια κορώνα πάνω από το αριστερό βυζομπαλο, με πρωκτικό.

Φυλής 134α Γκαμπριέλα μελαχρινή νταρντανα με 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 134 Άννα καστανοξανθη κοπέλα με πράσινα μάτια κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 109β Νελι καστανή κοντή λεπτή πιτσιρικά με 2αρι βυζι και Λίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 109α Λιλυ ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Μαγνησίας 11 Σοφία ξανθια μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 81 Τανια μελαχρινή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Γκλόρια μελαχρινή νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71α Μαίρη καστανή   κοπέλα με κανονικό σώμα ωραία κωλαρα , 2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σε  ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69β Άννα καστανοξανθη με κοντό μαλλί, λεπτη με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69α Μαρία μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 Ναντια ξανθοκαστανη νταρντανα με 2αρι βυζι αφρατη κωλαρα κσι Αλισια ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β Συλβανα κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β Άντζελα(Formet) ξανθιά κοπελίτσα με κατσαρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα μπουτου 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Φυλής 61 Νίκη καστανοξανθη κοντή κατσαρομαλλα παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Χριστίνα ξανθιά πολύ κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 κάτω Χριστίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α Άννα/Ιλονα ξανθιά μουναρα ολόγυμνη στο σαλοναρισμα, κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 76β Χριστίνα ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β Ιζαμπελα ξανθιά ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και Ναταλί καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Ελεν ξανθιά χοντρουλα με 3.5-4αρι και  Μπριντα ξανθιά πολύ κοντή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Παμελα μελαχρινή κοντή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μελίνα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 3. 5αρι βυζι, τα πάντα εκτός κωλαράκι.

Εξηκιου 18γ Μαρία ξανθιά λεπτή μιλφ με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθοκαστανη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Λιοσιων 91 Κορινα μελαχρινή κοπέλα λεπτή ακωλη με 1.5αρι βυζι, τατουάζ σκορπιό στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
δοκιμάστηκε η Κορινα στο Λιοσιων 91,κοπέλα 26 ετών μιλάει αγγλικά (όχι καλά) λεπτό κορμί τατουάζ σκορπιό στον αυχένα και προτάσεις στους πήχεις των χεριών της, πιρσινγκ κάτω από το κάτω χείλος, πολύ καθαρό μουνακι γλωσσοφιλα κάργα, πιπα πάρα πολύ καλή και για πολύ ώρα, δεν βιάζεται καθόλου μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ καλή και στο σεξ με αρκετή συμμετοχή, στα αρνητικά το μικρό δωμάτιο, το πολύ άρωμα που μένει αναγκαστικά στο κορμί σου και το αιρ κ οντισιόν στο ζεστό 30 βαθμούς.

Υ.Γ ρε σεις μην τις βγάζετε όλες "ρομαντικές" η κοπέλα μια χαρά παίρνει τις προφυλάξεις της και με μωρό μαντίλα τόσο για  εσένα όσο και την ίδια ενώ κάθε φορά που τελειώνει με πελάτη πάει για ντουζ.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Προ ολίγου

Ιωαννίνων 5
Τεμάχια 2
α) Ζάννα, γκιλφ, περιποιημένη, καρέ ξανθοβαμμένο μαλλί, μερικά γεροντόπαχα, όμως το παλεύει, 5/10
β) Όλγα, μιλφ 45άρα, λεπτή, Ρωσίς, βυζί 1,5ρι, μαλλί ξανθοβαμμένο μέχρι τους ώμους, καθαρή, μουνί μετρίου διαμετρήματος, 6,5/10

Γαμώντας την Όλγα, σκεφτόμουν ότι το να γαμάς στα μπουρδέλα είναι μια σύμβαση (με την μειωτική έννοια), που σου επιβάλλει τρόπο ζωής και έκφρασης χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, ειλικρίνεια και πρωτοτυπία.
Αν όμως το δεις από τη θετική του πλευρά, είναι μια προσαρμογή προκειμένου να γαμήσεις.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.966
Πόντοι
4.926
Νωρίς το απόγευμα, πέρασα στο Διδύμου 7Α για να τσεκάρω την καινούργια άφιξη, Λίζα. Πρόκειται για μία νεαρή μοντελοειδή Ρωσίδα, ξανθιά, πολύ αδύνατη, ψηλή, με πολύ μικρό βυζί, στεγνό κώλο και κουκλίστικο πρόσωπο. Έχει τατουάζ στο κορμί, με ένα κεντρικό κάτω από το λαιμό, ανάμεσα στα στήθη της. Δεν μιλάει ελληνικά και η τσατσά ανακοίνωσε, πως το πρόγραμμα που προσφέρει είναι το τυποποιημένο αποστειρωμένο νορμάλ, σήμα κατατεθέν της μοντέλο-αλυσίδας. Διάβασα πως το κορίτσι μέσα στο δωμάτιο είναι φόλα, οπότε όποιος θέλει να προσθέσει στο παλμαρέ του μία όμορφη κοπέλα και τίποτε περισσότερο, μπορεί να πάει.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.966
Πόντοι
4.926
Μια ερώτηση. Έχετε πετύχει σε καμία τσάρκα σας ένα τύπο σε σκούτερ να κάνει κύκλους στα στενά της Λιοσίων; Τι παίζει με αυτόν;; Με πέτυχε σε δική μου βόλτα 3-4 φορές, με τούρλα κώλο στο σκούτερ του, και τελικά σταμάτησε δίπλα στο όχημά μου και με ρώτησε πως να πάει Αττική. Και φυσικά, του έδωσα οδηγίες. Έλεος. Να πηδήξω σε μπουρδέλο πήγα, όχι τους τουαλέτες σινεμά στο κέντρο.
Αφού κατέθεσα τελικά στο Μετάξι, τον ξαναπέτυχα εν κινήσει στην πλατεία Αττικής από κάτω, και πήγε να χαιρετήσει, να δεν ξέρω τι. Σα να πήγε να κάνει επιτόπου μου φάνηκε, οπότε όπου φύγει φύγει εγώ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, μου είπε φίλος μου, που δουλεύει στην τροχαία, ότι ο συγκεκριμένος είναι πούστης και ψάχνεται. Τότε κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο και όταν έκαναν check point για αλκοτέστ, αυτός πέρναγε, ξανά πέρναγε και πήγαινε μόνος του για να τον τσεκάρουν (να βάλει κάτι στο στόμα του). Ο φίλος μου τον ήξερε και τον έδιωχνε.

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
συνέχεια live

Λιοσιων 73β Ιζαμπελα ξανθιά ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και Ναταλί καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Θα σταθώ σε αυτήν την παράγραφο θα προσθέσω 2-3 χρήσιμες πληροφορίες για την Ιζαμπέλα για να μην την πατήσουν και η επόμενοι                1.Εχει παχύνει πάρα πολύ αλλά λόγω ύψους δεν το παρατηρεί κάποιος αλλά σε σχέση με της φωτό που έχουν στη σελίδα τους η φωτογραφίες της Ιζαμπέλας με την πραγματικότητα πλέον είναι η μετά με την νύχτα.                                            2.Μεσα είναι μέτρια έως φόλα ανάλογα της ορέξεις της,η υπηρεσία ανακοινώνει ακα στοματικό για την Ιζαμπέλα πράγμα που δεν υσχιει .. Φυσικά είπα ανάλογα της ορέξεις της θα σου κάνει κ τα βασικά 69, ισπανικό κλπ...                                Αυτά λοιπόν για την Ιζαμπέλα επειδή πηγαινοερχομαι Θεσσαλονίκη έπαθα πλάκα όταν την είδα που είχε παχύνει τόσο...καλά χέσε το πάχος μέσα καλή είναι? ΟΧΙ ...μακριά από μένα..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Μ. Αλεξάνδρου 28 Ισόγειο στο ΜΕΤΑΞΙ
δύο όμορφες ρωσόφωνες,η Χριστίνα και η Αλεξάνδρα.
Με 10 ευρώ η συνεύρεση.

Θεωρώ ότι άνετα θα μπορούσαν να εργάζονται στη Φυλής
με 20ρικο, και θα είχαν πελατεία.

Πήρα την Αλεξάνδρα, ενώ άλλη μέρα είχε πάρει
την Χριστίνα που ήταν καλή μέσα.
Η Αλεξάνδρα, για τα γούστα μου , είναι πολύ κάβλα και
τη γάμησα δυνατά και το φχαριστήθηκα.
Έχει ωραίο δέρμα, είναι ψηλή σχετικά,με καβλωτικό πρόσωπο,
με γυμνασμένους τετρακέφαλους , μπουτάρες καβλωτικές
και το στήθος της είναι το βυζί γυναίκας που έχει
θηλάσει και έχει μεγάλες ρώγες για ρούφηγμα.
Μου έκανε την πούτσα πολύ σκληρή και της την κάρφωνα δυνατά
και βογγούσε καβλωτικά.

Την έχω προτείνει στο Νάσο Αθανασιάδη, προ ημερών
πρέπει να ενημερώσει και αυτός.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, μου είπε φίλος μου, που δουλεύει στην τροχαία, ότι ο συγκεκριμένος είναι πούστης και ψάχνεται. Τότε κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο και όταν έκαναν check point για αλκοτέστ, αυτός πέρναγε, ξανά πέρναγε και πήγαινε μόνος του για να τον τσεκάρουν (να βάλει κάτι στο στόμα του). Ο φίλος μου τον ήξερε και τον έδιωχνε.

:2funny: :2funny:
:gay:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Γεια χαρα πουτσουλες :orchestra:
Σημερα κατα τις 7κ15 σκαω μεταξι με το μετρο :headbaning2:κ χωρις να χασω λεπτο παω  :tn04: Ιασ19Απανω ωπου ο κυριος τσατσος με ενημερωνει οτι η Ναομι ειναι με πελατη.
Ακαριαια δινω το δεκαρικακι κ μπαινω στο δωματιο που βλεπει στον πρεζοδρομο της Ιασωνος :headbaning1: :zombie:
Μετα απο λιγα λεπτα μπαινει το μωρο :erection:το οποιο εχει παχυνει κ εχει πλεον βαμμενα ξανθα μαλλια :undecided:.Τελευταια φορα την ειχα παρει τον Οκτ του 18,απο τοτε και η αποδοση δειχνει να εχει πεσει οχι πολυ αλλα αισθητα :undecided:
Της τον καρφωσα ενω ηταν ξαπλωμενη τανασκελα κ μετα απο μερικες βαθιες δυνατες πουτσιες εβαλε τα ποδια της στους ωμους με σκοπο να προστατεψει το μουνι της,αν κ εδειχνε να το απολαμβανει.
Τελειωσα στο στηθος της :rockon:
Τι πιστευω λοιπον,στο μεταξι τους τελευταιους μηνες υπαρχουν 3 μαυρουλες :afro: :afro: :afro:
Η ΒΙΚΥ Κ Η ΝΑΟΜΙ ΣΤΗΝ ΙΑΣ Κ ΜΙΑ 2η ΝΑΟΜΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΟΥ.
Η Ναομι της Κολ δουλευει σχεδον παντα μετα τα μεσανυχτα κ δεν την εχω δει καν.
Η καλυτερη απο τις 2 μαυρουλες της Ιασ ειναι η Βικυ της οποιας μηνα το μηνα η αποδοση πεφτει,την ειχα παρει πριν 10 μερες περιπου,αν λοιπον καποιος βαρεθει την Βικυ ας κατηφορησει την Ιασ κ ας παει στην Ναομι.
Πολυ λιγος κοσμος σημερα κατα τις 8 στα μαγαζα της Ιασ φευγοντας περασα απο τον σταθμο αυτοκινητων ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ στην Αχιλλεως 65.

Καλα να περνατε κ καλο Πασχα :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom