Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (25 μέλη και 310 επισκέπτες)

Spyaudi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να μου συστήσει κάποιος κάτι καλό για λουτρά Πόζαρ για να εξυπηρετήσει σε ξενοδοχείο?

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.966
Πόντοι
4.926
έκανε η αλινα από μοντέλο αλυσίδα ακαποτα ?????
Τα έχουμε γράψει και για αυτή. Ουδέποτε έκανε ακάποτο σεξ, κοπέλα της μοντέλο-αλυσίδας. Τα κορίτσια της συγκεκριμένης αλυσίδας προσφέρουν μόνο υπεραπλό πρόγραμμα και κερνάνε φόλες με το τουλούμι. Τα περί ακάποτου είναι urban legend.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.966
Πόντοι
4.926
Πέρασμα, κατά τις 17:30, στο Λιοσίων 91, για να δω την καινούργια άφιξη. Κορίνα, νεαρή Ρωσίδα, σχετικά ψηλή, μελαχρινή, αδύνατη, 2αρι βυζί, μικρός ατροφικός κώλος και πάρα πολύ μέτριο πρόσωπο. Όπως έστριψε, για να μπει πάλι μέσα, στο κουζινάκι, μου φάνηκε ότι το σώμα της είχε πάρει λίγο σασί. Ανακοινώθηκε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, όχι τελειωτικό. Δεν ξέρω εάν ήταν η συγκεκριμένη κοπέλα, για την οποία έγραψε διθυραμβικές κριτικές, χθες, ένας συναγωνιστής. Εάν ήταν η συγκεκριμένη και ο φίλος δεν είναι νταβατζής, πρέπει να το ψάξει με τις γυναίκες!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
...ψιτ?...όταν ενημερώνεις...να τα λες όλα...να ξέρει ο κόσμος που πάει...όχι να τον στέλνεις απροετοίμαστο...

...παίδες να πάρετε και προφυλακτικά μαζί σας πριν μπείτε στο δωμάτιο με την τύπισσα...είναι πολυ ρομαντικό το κορίτσι μας...

Επίσκεψη στον οίκο πριν από λίγο όντως το μικρό καλό. Ακάποτη πίπα αλλά όταν με ρώτησε αν αν θέλω καπότα στο sex της είπα πως το προτιμά για να δω αντιδράσεις και εκείνη είπε ΟΧΙ τότε στήθηκε στα τέσσερα έβαλε λιπαντικό στο μουνί της έπιασε το εργαλείο και πήγε να το βάλει μέσα. Της είπα πως μετάνιωσα μου φόρεσε καπότα και συνέχισα. Αυτά από μένα προς ενημέρωση των συναγωνιστών. Λιοσίων 91 ο οίκος.

Φίλε με την μανούβρα σου την παγίδεψες και αποκαλύφτηκε μόνη της!!!
Σε χρίζω εθνικό ακαποτοφάγο!!!
Έπρεπε ναχαμε στείλει τον Φορνέτ με το δύσοσμο να την μαγαρίσει μιά και καλή για πάντα!!!

Sexymotherfucker

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπερα,
ξερει κανεις αν η Όλγα με τα γυαλακια ειναι στο Κολωνου 30 1οσ οροφος?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φίλε με την μανούβρα σου την παγίδεψες και αποκαλύφτηκε μόνη της!!!
Σε χρίζω εθνικό ακαποτοφάγο!!!
Έπρεπε ναχαμε στείλει τον Φορνέτ με το δύσοσμο να την μαγαρίσει μιά και καλή για πάντα!!!
άμα οντοσ είναι άσχημη που λέει ένας τύπος εγώ δεν πάω από εκεί τσάμπα !! Γιατί είναι μανούρα για μένα για να πάω εκεί δεν με βολεύει καλά το σημείο !! Αν μου πείτε στάνταρ ότι είναι εμφανίσιμη μόνο τότε θα πάω να την σπρώξω

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
άμα οντοσ είναι άσχημη που λέει ένας τύπος εγώ δεν πάω από εκεί τσάμπα !! Γιατί είναι μανούρα για μένα για να πάω εκεί δεν με βολεύει καλά το σημείο !! Αν μου πείτε στάνταρ ότι είναι εμφανίσιμη μόνο τότε θα πάω να την σπρώξω
Ρε μαλακα Αλβανε οπου ακους ακαποτα μεσα εισαι

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Πέρασμα, κατά τις 17:30, στο Λιοσίων 91, για να δω την καινούργια άφιξη. Κορίνα, νεαρή Ρωσίδα, σχετικά ψηλή, μελαχρινή, αδύνατη, 2αρι βυζί, μικρός ατροφικός κώλος και πάρα πολύ μέτριο πρόσωπο. Όπως έστριψε, για να μπει πάλι μέσα, στο κουζινάκι, μου φάνηκε ότι το σώμα της είχε πάρει λίγο σασί. Ανακοινώθηκε νορμάλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, όχι τελειωτικό. Δεν ξέρω εάν ήταν η συγκεκριμένη κοπέλα, για την οποία έγραψε διθυραμβικές κριτικές, χθες, ένας συναγωνιστής. Εάν ήταν η συγκεκριμένη και ο φίλος δεν είναι νταβατζής, πρέπει να το ψάξει με τις γυναίκες!

Περασα και εγω και την είδα συμφωνω απολυτως.

WhiteMamba6

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Μύστες καλησπέρα
Μια βοήθεια στον συναγωνιστή παρακαλώ
Η Λανα απο Βέργας 3 τι βάρδια δουλεύει και σε ποιο χώρο ειναι συνήθως; ( αριστερα - δεξια - οροφος )

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 27β Σοφία ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Για μερικούς που μου έστειλαν πμ και ρωτούσαν για την Φωτεινή, η υπηρεσία είπε από τον άλλο μήνα.

Κολωνού 27α Ναόμι μαυρουλα με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι βυζι και Ρίτα ξανθιά με κανονικό σώμα πολύ ωραίο κωλο 2αρι βυζι, σύμφωνα με την τσατσά Ελληνίδα από την Πάτρα... αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α  Μαρίνα μελαχρινή σωμα με πιασίματα 2αρι βυζι,  σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Μαρία ξανθιά με ραστα μαλλί κανονικό ωραίο σώμα πεταχτώ ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά Λάρισα ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 1.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 όροφος Λωρα (πρώην Αντζελικα) ξανθοκαστανη λεπτή μιλφ με γυαλάκια, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 48  Φωτεινή (καινούργιο μιλφακι) ξανθιά με γεμάτο κορμί, 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 53 Νατάσα ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

κατέβηκα στοχευμενα να πετύχω την Νίνα του Κουαρεσμα αλλά είχε περίοδο και η υπηρεσία μου είπε ότι αύριο επιστρέφει και θα δουλέψει απόγευμα στο Κεραμικού 15α, δεν πήγε χαμένη η βόλτα μιας και δοκίμασα την καινούργια μιλφ την Φωτεινή στο Κολωνού 48, αν και πρώτη της μέρα πολύ θερμή γυναίκα, με πάρα πολλά προκαταρκτικα, δεν φιλάει με γλώσσα αλλά μια πολύ πετυχημένη κατάθεση χωρίς καμία βιασύνη (κοντά στα 20 λεπτά μέσα) χωρίς χτυπήματα πόρτας, δεν μιλάει τίποτα άλλο εκτός της μητρικής της γλώσσας.

ADAM66

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
0
Μύστες καλησπέρα
Μια βοήθεια στον συναγωνιστή παρακαλώ
Η Λανα απο Βέργας 3 τι βάρδια δουλεύει και σε ποιο χώρο ειναι συνήθως; ( αριστερα - δεξια - οροφος )
κάτω δεξιά, συνήθως 2η βάρδια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α Μαίρη καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα ωραία κωλαρα , 2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σε  ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69β Άννα καστανοξανθη με κοντό μαλλί, λεπτη με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69α κλειστό.

Φυλής 67 Ναντια ξανθιά νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β & 86α  κλειστά.

Φυλής 84β Εύα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 84α Χριστίνα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Μπούτι μαυρουλα νταρντανοχοντρη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Ρανια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι  βυζι, απλό πρόγραμμα

Φυλής 61 ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Φυλής 59 κάτω Εβελινα καστανοξανθη κοπέλα με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο και Χριστίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 Μπέλα /Λουίζα μελαχρινή χοντρή (σαλοναρισε ξυπόλυτη) με 3αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 72 Αρινα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Πήγα Διδυμου 27, καθαρά δωμάτια ωραία, χωρίς βιασύνες. Τζούλια, ΚΩΛΑΡΑ, πέρασα καλά (ναι οκ ήθελα ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ). Πάω να φάω τα σουβλάκια μου! Θεού θέλωντος η μέρα θα κλείσει ιδανικά με τον Πεπ να παίρνει μπούλο στο τσου λου! Να περνάτε καλά.
Τελικά πήρε πούλο ο πεπ

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.966
Πόντοι
4.926
Γνώμες για Άννα κου?
Συναγωνιστή, μακριά! Από τις μεγαλύτερες φόλες που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Μία φορά πέρασα μαζί της, πριν χρόνια και έκανα το χειρότερο γαμήσι της ζωής μου.

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας ..Η φλώρα με το πεταχτό κωλαρακι ψηλή με πρασινα μάτια από Μεταξουργείο έχει χαθεί εδώ κ μήνες..Ήταν ο μόνος λόγος που πήγαινα Μεταξουργείο πλέον. Για την περιοχή η εμφάνιση της ήταν τοπ ..

Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
164
Πόντοι
1
Επίσης είναι τελικά στην γυναικεία φύση μερικών γυναικών σηκώνουν τον αμανέ..πέρασμα Τζέσικα από Αγίου Πέτρου κ έκανε τα μισά ..ούτε ελεύθερο στοματικό..ούτε το ένα ..ούτε το άλλο.. τελικά όσο ποιο αξία δίνουμε τόσο χειρότερα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom