Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους!
Ζήτω συγγνώμη που θα γράψω εδώ την κριτική μου αλλά ύστερα από αλλεπάλληλες προσπάθειες να παραθέσω κριτική για συγκεκριμένο οίκο ανοχής.. μάταια όμως!
Εν τέλει σκέφτηκα να την ανεβάσω εδώ μπας και φανεί "χρήσιμη" σε κάποιους φίλους.
Απόγευμα καθαρής Δευτέρας λοιπόν και ύστερα από επαγγελματικό ραντεβού και αφότου βρισκόμουν κέντρο μου καρφώθηκε η ιδέα για μια απογευματινή μπουρδελότσαρκα ύστερα από μήνες (λόγω δουλειάς προλαβαίνω μονάχα την 3η βάρδια), αμφιταλαντεύομαι για κάποια λεπτά μεταξύ Φυλής και Μεταξουργείου και τελικά παίρνω την απόφαση να κατηφορίσω προς Αχαρνών και Φυλής...
Ξεκινάω μια αναλυτική περατζάδα όπου και μπήκα σχεδόν σε όλους τους οίκους ανοχής Φυλής και πέριξ.. στους γύρω δρόμους ελάχιστος κόσμος "ίσως" και λόγω της ημέρας, οι περισσότεροι "κλασικά" αλλοδαποί ελάχιστοι συναγωνιστάς.
Τελικός απολογισμός της περατζάδας απογοήτευση και ξενέρα, οι ίδιες και οι ίδιες εκδιδόμενες, καμία ανανέωση και γενικά παρακμή.. Όπως αναφέρουν συχνά πυκνά και οι περισσότεροι συναγωνιστάς, ΔΕΝ αξίζει πλέον να πετάς στον "κουβά" τα χρήματά σου!
Η ώρα εννιά παρά κοντά και ύστερα από σύντομο συλλογισμό και αφότου είχα σταμπάρει 2-3 κομμάτια, αποφασίζω να δώσω το μπλέ εισιτήριο και να περάσω στα ενδότερα του συγκεκριμένου ιδρύματος.
Η τσατσά μου παρουσίασε την Ιβάνκα (Ουκρανέζα) μια κοπέλα γύρω στα τριάντα, μετρίου αναστήματος με ξανθό μαλλί, ωραία οπίσθια και χαμογελαστό πρόσωπο πολλά "υποσχόμενο"..!
*Αυτή τελικά ήταν η αιτία που με έκανε να περάσω δωμάτιο {πολλά υποσχόμενο χαμόγελο}.
Στο διπλανό δωμάτιο υπήρχε αλλοδαπός συναγωνιστής (όπου τελικά έφυγε άχυστος) με αποτέλεσμα αναμονή δεκατριών λεπτών..
**Καθόλη την διάρκεια αναμονής.. το κουδούνι ΔΕΝ έπαψε να χτυπά..!
Κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Ιβάνκα και πριν προλάβω καλά καλά να της μιλήσω με "αιφνιδίασε", κάνοντας κίνηση αρπάζοντάς με να με φιλήσει.. τραβήχτηκα και αρνήθηκα ευγενικά {ΔΕΝ συνηθίζω να φιλάω στο στόμα}, στο "καπάκι" πέφτει στα γόνατα τον αρπάζει και πάει να τον βάλει στο στόμα (αιφνιδιάζοντάς με για δεύτερη φορά
) ίσα που πρόλαβα να τραβηχτώ.. όπου και της ζήτησα ευγενικά να μου πέρασει λάστιχο.
***Η συνεννόηση εν τω μεταξύ μονάχα σε αγγλικά και ουκρανικά!
Στα του αγώνα τώρα.. ίσως η πιο δεκτική και καλόβουλη εκδιδόμενη που έχω συναντήσει στην ζωή μου (μπουρδέλα, στούντιο,call girls) δίχως καμία δόση υπερβολής..
Ό,τι της ζητήσεις (σε μένα τουλάχιστον) πρόθυμη να στο ικανοποιήσει...
Καθόλη την διάρκεια της συνεύρεσης η τσατσά ΔΕΝ ενόχλησε, το μοναδικό "αρνητικό" και το τονίζω.. το γαμημένο το κουδούνι που ΔΕΝ έπαψε να χτυπά και μου τα έκανε τσουρέκια
Με άλλα λόγια.. έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, ανέλπιστα οφείλω να ομολογήσω οπού ΔΕΝ πέταξα στον κουβά τα 20€
Καλές τσάρκες σε όλους εύχομαι, να περνάτε καλά και να σέβεστε τους συνανθρώπους σας (εκδιδόμενες και ΜΗ) !
*Αναφέρομαι για το ίδρυμα Έλλης 3
**Υπηρεσίες κοπέλας: ελεύθερο στοματικό, γλωσσόφιλα, στάση 69, «Ισπανικό».
***Ημερ/νια επίσκεψης: 11/3/2019
****Βάρδια επίσκεψης:2η(απογευματινή)