Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (38 μέλη και 253 επισκέπτες)

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.919
Κριτικές
138
Like
21.435
Πόντοι
20.786
Οταν γράφεις οτι τελειωσες οπως οπως σημαινει οτι σου άφησε αυτη την δυνατοτητα. Εδω δεν στην αφηνουν μολις βαρέσει η αφυπνιση η κοπελιτσα σηκωνεται σαν ελατηριο και φευγει απο το δωμάτιο.Ακομα και αν της πεις οτι τελειωνεις σε ενα λεπτο (της το ειπα και θα γινοτανε) Προσοχή κινδυνος.

Οσοι έχουν παρομοιες κριτικές γράψτε τις να τις διαβάσουνε μπας και αλλάξουνε λιγο μυαλο. Η καταστραση ειναι τραγική δεν παλεύεται.
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Τα μπουρδέλα από το 2018 έχουν αλλάξει ιδιοκτήτες και οι νέοι ιδιοκτήτες (Γερμανοί) δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τους Έλληνες παρά μόνο για τους Ασιάτες! Όλοι αυτοί χύνουν στο πεντάλεπτο! Αυτούς θέλουν για πελάτες στα μπουρδέλα και όχι τους Έλληνες!

Από τις αρχές του 2019 όσοι Έλληνες θέλουν να γαμήσουν σαν άνθρωποι πρέπει να πηγαίνουν είτε σε στούντιο είτε να κλείνουν ραντεβού με βίζιτες.

Με άλλα λόγια, ο αγοραίος έρωτας παύει να είναι προσιτός στους περισσότερους Έλληνες αφού για να γαμήσουν σαν άνθρωποι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον 50 ευρώ για κάθε συνεύρεση!
Καλημέρα ακριβώς έτσι έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οι Έλληνες πλέον έχουν εξαφανιστεί από την πιάτσα ειδικά Φυλής επιλέγουν είτε κάποιο στούντιο είτε κάποιο κορίτσι από γραφείο.Πλεον δεν υπάρχει λόγος να πατάει κανείς Φυλής δείτε γύρω σας τι χαλί επικρατεί πόσες σωστές κοπέλες έχουν αποχωρήσει.
Η αποχη πρέπει να είναι μαζική και διάρκειας έτσι και αλλιώς οι επιλογές είναι ελάχιστες
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.100
Κριτικές
52
Like
17.598
Πόντοι
10.686
Ακολούθησα τα θετικά σχόλια των συναγωνιστών του site για την Αλεξάνδρα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 το παλιό, καθώς και την προτροπή της γνωστής υπηρεσίας Μαρίας που μέχρι πέρυσι δούλευε ως κοπέλα στο Ιάσονος 46,και τη δοκίμασα.Οι εντυπώσεις είναι παραπάνω από θετικές, η κοπέλα τα... σπάει με άριστες υπηρεσίες πριν,κατά τη διάρκεια και μετά της συνουσίας, φαίνεται ότι γουστάρει τη δουλειά της και μακάρι να μην χαλάσει στην πορεία!
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.067
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736

pipis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Μηνύματα
24
Like
30
Πόντοι
0
Επίσκεψη την Τεταρτη πρωι στο Κολωνου 30β οροφος με την ελπιδα να συναντησω τη Βαλερια αφου ειχα διαβάσει ωραία πραγματα απο συναγωνιστες. Ηταν ομως η Όλγα με τα σοφιστικέ γυαλιά. Ξανθό αλογάκι κορμαρα ωραιο προσωπο, Μπήκα στα ενδότερα αφου εδωσα το δεκαρικο και δε το μετανιωσα. Οταν ηρθε το κοριτσι με εκανε τουμπανο με την πιπα της. Την πήρα λιγο στα 4 μαζι με το στριγκακι και τα ψηλοτακουνα και μετα ιεραποστολικο οπου αδειασα μια σεβαστη ποσοτητα σπερματος στο λαστιχο. Αυτος ο οικος είναι ο αγαπημενος μου στο Μετάξι. Παντα έχει ωραία κορίτσια-για το γουστο μου.-
Η εσανς σκατιλας στους δρομους απ εξω θετικό στοιχείο στην συνολικη παρακμή της περιοχης . Τα σέβη μου  :hi:
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.067
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Η εσανς σκατιλας στους δρομους απ εξω θετικό στοιχείο στην συνολικη παρακμή της περιοχης . Τα σέβη μου  :hi:

Δυνατό σχόλιο  :kneel:  συναγωνιστή. Δυνατο σημείο αναφοράς !!!
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.820
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
 Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους!  :hi:
Ζήτω συγγνώμη που θα γράψω εδώ την κριτική μου αλλά ύστερα από αλλεπάλληλες προσπάθειες να παραθέσω κριτική για συγκεκριμένο οίκο ανοχής.. μάταια όμως!  :huh:
Εν τέλει σκέφτηκα να την ανεβάσω εδώ μπας και φανεί "χρήσιμη" σε κάποιους φίλους.

Απόγευμα καθαρής Δευτέρας λοιπόν και ύστερα από επαγγελματικό ραντεβού και αφότου βρισκόμουν κέντρο μου καρφώθηκε η ιδέα για μια απογευματινή μπουρδελότσαρκα ύστερα από μήνες (λόγω δουλειάς προλαβαίνω μονάχα την 3η βάρδια), αμφιταλαντεύομαι για κάποια λεπτά μεταξύ Φυλής και Μεταξουργείου και τελικά παίρνω την απόφαση να κατηφορίσω προς Αχαρνών και Φυλής...
Ξεκινάω μια αναλυτική περατζάδα όπου και μπήκα σχεδόν σε όλους τους οίκους ανοχής Φυλής και πέριξ.. στους γύρω δρόμους ελάχιστος κόσμος "ίσως" και λόγω της ημέρας, οι περισσότεροι "κλασικά" αλλοδαποί ελάχιστοι συναγωνιστάς.
Τελικός απολογισμός της περατζάδας απογοήτευση και ξενέρα, οι ίδιες και οι ίδιες εκδιδόμενες, καμία ανανέωση και γενικά παρακμή.. Όπως αναφέρουν συχνά πυκνά και οι περισσότεροι συναγωνιστάς, ΔΕΝ αξίζει πλέον να πετάς στον "κουβά" τα χρήματά σου!
Η ώρα εννιά παρά κοντά και ύστερα από σύντομο συλλογισμό και αφότου είχα σταμπάρει 2-3 κομμάτια, αποφασίζω να δώσω το μπλέ εισιτήριο και να περάσω στα ενδότερα του συγκεκριμένου ιδρύματος.
Η τσατσά μου παρουσίασε την Ιβάνκα (Ουκρανέζα) μια κοπέλα γύρω στα τριάντα, μετρίου αναστήματος με ξανθό μαλλί, ωραία οπίσθια και χαμογελαστό πρόσωπο πολλά "υποσχόμενο"..!
*Αυτή τελικά ήταν η αιτία που με έκανε να περάσω δωμάτιο {πολλά υποσχόμενο χαμόγελο}.
Στο διπλανό δωμάτιο υπήρχε αλλοδαπός συναγωνιστής (όπου τελικά έφυγε άχυστος) με αποτέλεσμα αναμονή δεκατριών λεπτών..  :tired:
**Καθόλη την διάρκεια αναμονής.. το κουδούνι ΔΕΝ έπαψε να χτυπά..!  :angry:
Κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Ιβάνκα και πριν προλάβω καλά καλά να της μιλήσω με "αιφνιδίασε", κάνοντας κίνηση αρπάζοντάς με να με φιλήσει.. τραβήχτηκα και αρνήθηκα ευγενικά {ΔΕΝ συνηθίζω να φιλάω στο στόμα}, στο "καπάκι" πέφτει στα γόνατα τον αρπάζει και πάει να τον βάλει στο στόμα (αιφνιδιάζοντάς με για δεύτερη φορά  :new_shocked:) ίσα που πρόλαβα να τραβηχτώ.. όπου και της ζήτησα ευγενικά να μου πέρασει λάστιχο.
***Η συνεννόηση εν τω μεταξύ μονάχα σε αγγλικά και ουκρανικά!
Στα του αγώνα τώρα.. ίσως η πιο δεκτική και καλόβουλη εκδιδόμενη που έχω συναντήσει στην ζωή μου (μπουρδέλα, στούντιο,call girls) δίχως καμία δόση υπερβολής..
Ό,τι της ζητήσεις (σε μένα τουλάχιστον) πρόθυμη να στο ικανοποιήσει...  :bottom:
Καθόλη την διάρκεια της συνεύρεσης η τσατσά ΔΕΝ ενόχλησε, το μοναδικό "αρνητικό" και το τονίζω.. το γαμημένο το κουδούνι που ΔΕΝ έπαψε να χτυπά και μου τα έκανε τσουρέκια :headbang:
Με άλλα λόγια.. έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, ανέλπιστα οφείλω να ομολογήσω οπού ΔΕΝ πέταξα στον κουβά τα 20€
Καλές τσάρκες σε όλους εύχομαι, να περνάτε καλά και να σέβεστε τους συνανθρώπους σας (εκδιδόμενες και ΜΗ) ! :hi:


*Αναφέρομαι για το ίδρυμα Έλλης 3
**Υπηρεσίες κοπέλας: ελεύθερο στοματικό, γλωσσόφιλα, στάση 69, «Ισπανικό».
***Ημερ/νια επίσκεψης: 11/3/2019
****Βάρδια επίσκεψης:2η(απογευματινή)
 

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Μηνύματα
174
Like
282
Πόντοι
21
Ετσι οπως είναι η φαση στα μπουρδελα θα δινα ενα 100αρικο απ τη τσεπη μου να γυρνουσαν η αθηνα η Πειραιωτισα, η λιζα απο φιλιπιδου με τη τσιμπουκαρα της και η ντιανα απο ιασωνος 20α κολωνου 32β
 
  • Like
Αντιδράσεις: vril

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Μηνύματα
146
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλησπέρα σε όλους μια περατζαδα απτην μεταξένια γειτονιά πριν λιγο... περασα απο το Ιασωνος32 γισ την Αλεξσνδρα χαμος απο κοσμο!! Στο Ιασωνος 37 μια μελαμψη αδυνατη μικρη σπο Κολομβία αδυνατο κοντουλι μικρουλι στην καλυτερη περιπτωση απο τις μελαμψες γειτονιες τηςΒουλγαρίας. Ομως συμπαθητικο.

Ιασωνος πριν το 46 στα καινουρια στο μεσαίο πανω δυο καινουριες κοπελες δεύτερη μερα στην εργασία αυτη και στην χωρα μας (το δευτερο πιο σιγουρο).
Οξάνα το ονομα της κοπέλας που γνωρισα γυρω στα 35 το πολυ, αρκετα εως εντελως αδυνατη με λευκη επιδερμιδα και ελάχιστο στήθος καστανα ισια μαλλια μαζεμένα. Δεν εχει εμεπιρία αλλα το κυριότερο ειναι οτι γευτηκα τον έρωτά της σαν να ηταν η κοπέλα της διπλανης πορτας. Γλυψιμο διχως προφυλακτικο εξαιρετικά καλης αισθησης αλλα μικρης διαρκειας. Το μουνακι της στενο στην εισχωρηση αλλα και κατα την διαρκεια με καλη αισθηση. Η Οξάνα απολαμβάνει την ερωτικη συνέυρεση με κραυγες που ισως και να ειναι αληθινές!! Καθαρή κοπέλα οχι πανέμορφη ομως γλυκια δοτική και αληθινή γυναίκα. Δεν γνωριζει Ελληνικα λιγα ομως αγγλικα. Κατάγεται απο την μακρινή Μολδαβία.

Απο ότι μου ειπε η κυρία του οίκου η Οξάνα με την αλλη κοπελα θα δουλευουν καθε μερα 12πρωι εως 6το απογευμα.

Αυτά απο εμένα

Καλή συνεχεια σε όλους.
 

kostashrd

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Μηνύματα
24
Like
38
Πόντοι
0
διδυμου 8Α γάμησα πρωινη βαρδια σημερα ενα μοντελάκι 19 χρονων δεν συγκράτησα ονομα.... ειναι τοσο ομορφη που νιωθεις πολυ μειονεκτικά που την γαμας με 20 ευρω ... για έμενα οτι ποιο όμορφο εχω δει εδώ και χρονιά...19 χρονων πλατινε μαλλί γυρω στο 1.70 ταττου ανάμεσα σε στήθος και αφαλό... απλο προγραμμα οπως η Αλινα αλλα πραγματικά εμφανιση μοντελου. η υπηρεσία ειπαι οτι ειναι καινούργια κ δουλεύει 4 μέρες  
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.925
Κριτικές
91
Like
3.959
Πόντοι
5.435
Ετσι οπως είναι η φαση στα μπουρδελα θα δινα ενα 100αρικο απ τη τσεπη μου να γυρνουσαν η αθηνα η Πειραιωτισα, η λιζα απο φιλιπιδου με τη τσιμπουκαρα της και η ντιανα απο ιασωνος 20α κολωνου 32β
Ειδικά για την πρώτη που ανέφερες, το ξεχνάς. Τουλάχιστον προς το παρόν.
 

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.919
Κριτικές
25
Like
11.584
Πόντοι
14.615
Το μεσημέρι

Χωματιανού 11 όροφος
Αντριάνα, βραχύσωμη μελαχρινή Αλβανίδα, με καλό σώμα.
Κάποτε που αρνήθηκα να τη γαμήσω γιατί δεν είναι του γούστου μου, με είχε αποκαλέσει ομοφυλόφιλο, αυνανιστή και αναφροδίσιο.
6/10

Λιοσίων 73 ισόγειο
Λάουρα, νεαρή αλλοδαπή, ψηλή με ίσιο μαύρο μαλλί και πάλλευκη επιδερμίδα.
7/10

Λιοσίων 73 όροφος
Ιζαμπέλα, νεαρή αλλοδαπή, ξανοβαμμένη, μπουτάρες, κωλάρες, αλλά όχι αναλόγως ευμεγέθη βυζιά
7/10

Εξηκίου 18 μεσαίο (σκάλες διαστημοπλοίου)
Μελίνα, ημεδαπή μιλφ, με ωραίο πρόσωπο, αλλά με σώμα – τραγωδία (κιλά, κιλά, κιλά).
4/10

Εξηκίου 18 αριστερά (τεθωρακισμένη είσοδος)
Μαρίνα, ημεδαπή μιλφογκιλφ, ξανθοβαμμένη, μπανταλεμένη από τα κιλά.
4/10

Βέργας 3 άνω
Καίτη, αλλοδαπή νεαρή, καστανόξανθη, μέτριου αναστήματος, τατού διάφορα, άχρους, άγευστη και άοσμη
5/10

Βέργας 3 κάτω δεξιά
Εύα, αλλοδαπή νεαρή, καστανόξανθη, μέτριου αναστήματος
6/10

Βέργας 3 κάτω αριστερά
Νάντια, αλλοδαπή νεαρή, καστανόξανθη, ψηλή, λεπτή.
7/10

Πιπίνου 118
Α) Όλγα, αλλοδαπή, νεαρή, χονδρή, μαυρομαλλούσα 4/10
Β) Καίτη, αλλοδαπή, νεαρή, κοντή, ξανθομαλλούσα, 5,5/10

Παρασίου 36
Για αυτό το μπουρδέλο κανείς δεν γράφει πια, ούτε το φως ανάβει έξω από το μπουρδέλο.
Ωστόσο η κίνηση δεν σταματά.
Πριν μέρες είχα πετύχει το βράδυ τη Μόνικα, τη γνωστή σαραντάρα αλλοδαπή (6,5/10) ενώ σήμερα είχε
Α) Μαρία, αλλοδαπή, η γνωστή με τις κοτσίδες και τις τρελίτσες, βγήκε γυμνή από το δωμάτιο, με το μουνί μαλλιαρό.
5/10
Β) Μπέτυ, μπανταλεμένη υπέρβαρη μελαχρινή σιεμένη
4/10

Αλκαμένους 117
Άννα, 200.000 χιλιόμετρα, αλλοδαπή εξελληνισμένη σιτεμένη μιλφ ξανθοβαμμένη
6,5/10

Περγάμου 27
Ειρήνη, χονδρή γκιλφ
3/10
 

Καθηγητής

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Μηνύματα
34
Like
197
Πόντοι
0
Το μεσημέρι

Χωματιανού 11 όροφος
Αντριάνα, βραχύσωμη μελαχρινή Αλβανίδα, με καλό σώμα.
Κάποτε που αρνήθηκα να τη γαμήσω γιατί δεν είναι του γούστου μου, με είχε αποκαλέσει ομοφυλόφιλο, αυνανιστή και αναφροδίσιο. 6/10
Ήτοι πούστη,μαλάκα και ανίκανο;
Της ευχήθηκες τίποτα;  :s&m_1:
 

Επισκέπτης

Πρωταθλητές στην ξεπέτα!  Για το 2019!
4-4-19 κριτική για την Σελίνα.

Σαββατο και Κυριακη κανουμε αποχη απο τα μπορντελα του 20ευρου για να διαμαρτυρηθουμε για ολα αυτα τα φαινομενα. Χρειαζεται η συμμετοχη ολων!
 

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Μηνύματα
107
Κριτικές
2
Like
760
Πόντοι
361
Καλησπέρα,

υπάρχει κάνεις που να ξέρει τι απέγειναν η Νικόλ και η Αλεξάνδρα απο πιπινου? Η Αλλεξάνδρα εμφανίστηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά έκατσε 1 μηνα (?) και εξαφανίστηκε. Αυτό που σκέφτεστε πιθανών είναι "Τώρα το θυμήθηκες ρε μαλάκα?" Η απάντηση είναι ότι λίγο πολύ ναι. Και αυτό γιατί απο τότε που έφυγε η Νικόλ (<3) το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ και ότι δοκιμάζω δεν έρχεται κοντά στην ευχαρίστηση που έπερνα απο αύτες τις 2. Και την Αλεξάνδρα την πρόλαβα μόνο 2 φορές... (θα μπορούσα να γράψω έκθεση γιατί υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι αλλά μην κουράσω)

Υπάρχει κάποια κοπέλα στο ίδιο επίπεδο εμφάνισης και υπηρεσιών? Η Τζένη και η Όλγα έχουν ΠΟΛΥ καλές υπηρεσίες αλλά είναι το καλύτερο μέτριες εμφανισιακά. Μόνο την Σόνια ξέρω αλλά ενώ προσπαθεί κάνει πολύ κακές πίπες ρε γαμώτο... Είναι λες και πριν μπεί μέσα στο δωμάτιο στεγνώνει την γλώσσα με το πιστολάκι. 0 σάλιο...
 
  • Like
Αντιδράσεις: vril

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
1.164
Κριτικές
3
Like
4.799
Πόντοι
736
Καλησπέρα,

υπάρχει κάνεις που να ξέρει τι απέγειναν η Νικόλ και η Αλεξάνδρα απο πιπινου? Η Αλλεξάνδρα εμφανίστηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά έκατσε 1 μηνα (?) και εξαφανίστηκε. Αυτό που σκέφτεστε πιθανών είναι "Τώρα το θυμήθηκες ρε μαλάκα?" Η απάντηση είναι ότι λίγο πολύ ναι. Και αυτό γιατί απο τότε που έφυγε η Νικόλ (<3) το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ και ότι δοκιμάζω δεν έρχεται κοντά στην ευχαρίστηση που έπερνα απο αύτες τις 2. Και την Αλεξάνδρα την πρόλαβα μόνο 2 φορές... (θα μπορούσα να γράψω έκθεση γιατί υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι αλλά μην κουράσω)

Υπάρχει κάποια κοπέλα στο ίδιο επίπεδο εμφάνισης και υπηρεσιών? Η Τζένη και η Όλγα έχουν ΠΟΛΥ καλές υπηρεσίες αλλά είναι το καλύτερο μέτριες εμφανισιακά. Μόνο την Σόνια ξέρω αλλά ενώ προσπαθεί κάνει πολύ κακές πίπες ρε γαμώτο... Είναι λες και πριν μπεί μέσα στο δωμάτιο στεγνώνει την γλώσσα με το πιστολάκι. 0 σάλιο...
Την Νικολ την πιτσιρικα που δουλευε και Αγκυρας λες?
 

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.051
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Μόλις μπήκα Φιλιππίδου 11α με Σόνια,μια κοντή αλβανίδα 29 χρονών μου είπε, μικρό βυζακι,δν δίνει γλωσσοφιλα,τα άλλα τα αφήνει όλα μέχρι κ χύσιμο στο στόμα μου είπε αλλά δν το έκανα.καλες εντυπώσεις θα έλεγα άφησε αλλά ψιλομετανιωσα που δν μπήκα στο Φώκαιας 7 όπου ήταν μια ολόγυμνη ρουμανα μοντελισια ονόματι Άννα
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.030
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
4.006
διδυμου 8Α γάμησα πρωινη βαρδια σημερα ενα μοντελάκι 19 χρονων δεν συγκράτησα ονομα.... ειναι τοσο ομορφη που νιωθεις πολυ μειονεκτικά που την γαμας με 20 ευρω ... για έμενα οτι ποιο όμορφο εχω δει εδώ και χρονιά...19 χρονων πλατινε μαλλί γυρω στο 1.70 ταττου ανάμεσα σε στήθος και αφαλό... απλο προγραμμα οπως η Αλινα αλλα πραγματικά εμφανιση μοντελου. η υπηρεσία ειπαι οτι ειναι καινούργια κ δουλεύει 4 μέρες 
θα την τιμησο τις επόμενες μέρες τύπε μου ....
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom