και πως το ξερεις???κλασσικά ... γενικά αυτή την περίοδο πολλές ζητάνε ακα.. και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ειλικρινά !!!
την πηρες ακα???
και πως το ξερεις???κλασσικά ... γενικά αυτή την περίοδο πολλές ζητάνε ακα.. και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ειλικρινά !!!
Τελικά μάλλον είσαι Τοξικός άντρας η πρωταπριλιά αργεί λίγες μέρες ακόμαμάλλον έμεινε έγκυος τύπε μου!!
όχι όχι !! Απλά μου το είπε ένας φίλος μου τύπε και είναι σίγουρο !!και πως το ξερεις???
την πηρες ακα???
τοξικότητα υπαρχη στην πιάτσα ειδικά αυτή την περίοδο ... όποτε η ειλικρίνεια και η ντομπροσυνη μου λόγο του ότι λέω την αλήθεια αποκαλυπτή την εν λόγο τοξικότητα ....Τελικά μάλλον είσαι Τοξικός άντρας η πρωταπριλιά αργεί λίγες μέρες ακόμα
μου κανει εντύπωση γιατι λες γι αυτηνόχι όχι !! Απλά μου το είπε ένας φίλος μου τύπε και είναι σίγουρο !!
ρε τύπε την αλήθεια λέω απλά !! Και απορώ πχ για την ατζελα πως δεν μειλαο κανένας άλλος ; Δηλαδή μόνο σε εμένα ήθελε ακα ; Δεν παίζει κάτι τέτοιομου κανει εντύπωση γιατι λες γι αυτην
λες για την πιτσιρικα αντζελα
εχεις πει γα την εβελινα ειναι και αλλες στο μενου????
Οι ιερόδουλες και οι τσατσάδες γνωρίζονται μεταξύ τους και ανταλλάσσουν συχνά πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες που είτε γουστάρουν πολύ είτε δεν γουστάρουν καθόλου! Είναι προφανές ότι εσύ ανήκεις στη 2η κατηγορία!
Αν δεν σε γουστάρει για οποιοδήποτε λόγο κάποια ιερόδουλη, καλό θα κάνεις όχι μόνο σε αυτήν αλλά και στον εαυτό σου να μην ξαναπαρουσιάζεσαι μπροστά της συχνά, και μάλιστα απαιτώντας να περάσεις μαζί της!
Ένας φυσιολογικός άντρας δεν την "βρίσκει" κάνοντας έρωτα με μια γυναίκα που ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν τρέφει κανένα θετικό αίσθημα για αυτόν!
Υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια !!!
Τα κορίτσια κουράστηκαν απ'τις φόλες που ρίχνουν και ζήτησαν ρεπό.Μοντελοαλυσιδα ολα κλειστα. Τι φαση; Ξερει κανεις;
Δεν ξέρω, αλλά μαζί μου η Πατρίτσια δεν ήταν τόσο διαχυτική, όσο οι άλλες δύο του μαγαζιού (Μισέλ και Τζέσικα). Φιλάκια μόνο με δική μου πρωτοβουλία με ελάχιστη γλώσσα και πολύ μικρή διάρκεια. Δεν πειράζει όμως, αφού η Τζέσικα είναι ακόμα πιο μούναρος. Οπότε θα κάνω αυτές τις δύο στανταράκια μέχρι τουλάχιστον να έρθει φρέσκο αίμα.Προσωπικά, 1 φορά στις 15 θα τον δίνω στην Πατρίτσια η οποία παρά το νορμάλ πρόγραμμα που ανακοινώνει η άθλια τσατσά :thubsdown: σε μένα κάνει τα πάντα πλην κώλου (και ακαποτου γαμησιου βεβαίως βεβαίως )
για να σε πάρουμε στα σοβαρά,πρέπει να καταλάβουμε τι εννοείς..γράφε,λοιπόν,σωστά.Τι γράφετε για κλωνους βρε τύποι δεν κάνετε για ντετέκτιβ.
Ο τύπος απλώς μπέρδεψε μια παράθεση που ήθελε να μου κάνει.
Ρωτήστε να το ψάξει κανένας διαχειριστής αν νομίζεται ότι έρχεται δίκιο όχι αερολογίες.
Και επαναλαμβάνω λεφτά σε καμία που δεν το αξίζει αλλιώς ρίχνεται λάδι στη φωτια.
Και για τον τύπο που γράφει για μαύρη λίστα πελατών αυτό είναι κάπως αδύνατο σε μπουρδελο που δεν έχει ξαναπατήσει το ποδαρι του κάποιος.
Όπως πάνε τα μπουρδελα από το κακό στο χειρότερο έτσι πάει και αυτό το νήμα.
Μηπως τις ελκυει το δυσοσομο; λειτουργει σαν φερομονη;κλασσικά ... γενικά αυτή την περίοδο πολλές ζητάνε ακα.. και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ειλικρινά !!!
Φιλε με Σοφια δε θα πηγαινεις;Από ότι βλέπω δεν παίζει τίποτα καινούργιο και καλό στην πιάτσα
Προσωπικά δεν κάνω μεγάλες τσάρκες πια λόγω δουλειάς, αλλά από ότι βλέπω από τις ενημερώσεις όλο οι ίδιες και οι ίδιες :thubsdown:
Καλές περιπτώσεις τύπου Μπιάνκα από Φώκαιας 17 όροφο έχουν αφήσει το άθλημα και οι περισσότερες πέρα από το ότι δεν βλέπονται ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΊΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ :thebigfinger: , απ'όσο διαβάζω :-
Προσωπικά, 1 φορά στις 15 θα τον δίνω στην Πατρίτσια η οποία παρά το νορμάλ πρόγραμμα που ανακοινώνει η άθλια τσατσά :thubsdown: σε μένα κάνει τα πάντα πλην κώλου (και ακαποτου γαμησιου βεβαίως βεβαίως )
Η μοναδική ελπίδα είναι η επιστροφή της Πειραιώτισσας :S :S :S
Τα κορίτσια της συγκεκριμένης αλυσίδας είναι τόσο φόλες, που παίζει να "φόλιασε", η μία την άλλη και να αλληλοεξοντώθηκαν!Μοντελοαλυσιδα ολα κλειστα. Τι φαση; Ξερει κανεις;
κλασσικά ... γενικά αυτή την περίοδο πολλές ζητάνε ακα.. και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ειλικρινά !!!
Προτείνω να την μποϋκοτάρουμε όλοι. Τα 20 ευρώ για υπεραπλό πρόγραμμα 10 λεπτών είναι απλά κοροϊδία τη σημερινή εποχή. Προσωπικά έχω να πατήσω πάνω από 6 μήνες και έχω βρει την υγειά μου.Τα κορίτσια της συγκεκριμένης αλυσίδας είναι τόσο φόλες, που παίζει να "φόλιασε", η μία την άλλη και να αλληλοεξοντώθηκαν!
Φίλε Formet, γράφεις συνέχεια για κοπέλες, οι οποίες κάνουν ακάποτο σεξ. Εάν ξέρεις ποιες κοπέλες είναι και αν στο πρότειναν ευθέως, μπορείς να γράψεις εδώ και να ενημερώσεις τους υπόλοιπους συναγωνιστές. Με το να γράφεις ανυπόστατες φήμες ή απλά επειδή νόμιζες, κάνεις κακό στην ενημέρωση, διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και στιγματίζεις τα κορίτσια. Πρόσφατο, δικό σου παράδειγμα, η καινούργια νεαρή Άντζελα, η οποία απλά τρίφτηκε πάνω στο καυλί σου, εσύ θεώρησες ότι ΘΑ έκανε ακάποτο και την "στέγνωσες" δημόσια. Ένας άλλος έγραψε, πριν από εβδομάδες, ότι η Αλίνα, της μοντελοαλυσίδας, κάνει ακάποτο και όλοι γνωρίζουμε πως τα κορίτσια της συγκεκριμένης αλυσίδας δεν κάνουν τίποτα και έχουν δαιμονοποιήσει ακόμη και το φιλί. Καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε και αν πέσει κάτι στην αντίληψη κάποιου, να ενημερώνουμε. Υπάρχουν κάποια άτομα, τα οποία δεν ενημερώνουν, ισχυριζόμενοι ότι μετά θα πάνε πολλά άτομα, τα οποία επιδιώκουν το ακάποτο γαμήσι. Φίλοι και συναγωνιστές μου, αυτοί που το επιδιώκουν, το έχουν ήδη κάνει!κλασσικά ... γενικά αυτή την περίοδο πολλές ζητάνε ακα.. και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ειλικρινά !!!
ξαναπήγα με την ατζελα και με άφηνε να το βαλο έτσι μέσα .. έκανα την κίνηση και καθόταν κανονικά .. σταμάτησα και της έδειξα το προγυλακτικο που το είχε πανό στο κρεβάτι .. έτσι το πήρε και μου το έβαλε !! Ικανοποιήθηκε σ τώρα τύπε,; Ποτέ δεν έχω πει ψέματα ποτέ !!! Είμαι προβληματισμένος πολύ διότι η κοπέλα μου αρεση πολύ και θέλω να πηγαινο αλλά 1-2-5-10 θα την κάνω την μαλακια !!!και δεν θέλω !!!Φίλε Formet, γράφεις συνέχεια για κοπέλες, οι οποίες κάνουν ακάποτο σεξ. Εάν ξέρεις ποιες κοπέλες είναι και αν στο πρότειναν ευθέως, μπορείς να γράψεις εδώ και να ενημερώσεις τους υπόλοιπους συναγωνιστές. Με το να γράφεις ανυπόστατες φήμες ή απλά επειδή νόμιζες, κάνεις κακό στην ενημέρωση, διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα και στιγματίζεις τα κορίτσια. Πρόσφατο, δικό σου παράδειγμα, η καινούργια νεαρή Άντζελα, η οποία απλά τρίφτηκε πάνω στο καυλί σου, εσύ θεώρησες ότι ΘΑ έκανε ακάποτο και την "στέγνωσες" δημόσια. Ένας άλλος έγραψε, πριν από εβδομάδες, ότι η Αλίνα, της μοντελοαλυσίδας, κάνει ακάποτο και όλοι γνωρίζουμε πως τα κορίτσια της συγκεκριμένης αλυσίδας δεν κάνουν τίποτα και έχουν δαιμονοποιήσει ακόμη και το φιλί. Καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε και αν πέσει κάτι στην αντίληψη κάποιου, να ενημερώνουμε. Υπάρχουν κάποια άτομα, τα οποία δεν ενημερώνουν, ισχυριζόμενοι ότι μετά θα πάνε πολλά άτομα, τα οποία επιδιώκουν το ακάποτο γαμήσι. Φίλοι και συναγωνιστές μου, αυτοί που το επιδιώκουν, το έχουν ήδη κάνει!
Ποια είναι η Σοφία;Φιλε με Σοφια δε θα πηγαινεις;
Η Άντζελα σου αρέσει...ξαναπήγα με την ατζελα και με άφηνε να το βαλο έτσι μέσα .. έκανα την κίνηση και καθόταν κανονικά .. σταμάτησα και της έδειξα το προγυλακτικο που το είχε πανό στο κρεβάτι .. έτσι το πήρε και μου το έβαλε !! Ικανοποιήθηκε σ τώρα τύπε,; Ποτέ δεν έχω πει ψέματα ποτέ !!! Είμαι προβληματισμένος πολύ διότι η κοπέλα μου αρεση πολύ και θέλω να πηγαινο αλλά 1-2-5-10 θα την κάνω την μαλακια !!!και δεν θέλω !!!