You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δεν πηγα καθολου Φωκαιας κατεβηκα μονο να γαμησω και να φυγω!!περασες απο Φωκαιας 24?ηταν αυτη που ξεκωλιαζεται για 20???
Και στην Φωκαιας δεν ξαναπαω για με τιποτα...μιας και οποτε εχω παει δεν εχω περασει καλα!!Δεν με παει το κωλοστενο
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Tελευταια φορα που ειχα περασει απο εκει ειχα δει τα απο πανω!Φωκαιας24
Ψηλη με ωραιοτατο κορμι αλλα αστεια φατσα!!Κατι μου λεει οτι θα ναι καλη μεσα ομως!
Για κωλο δεν ειχα ακουσει παντως γιατι αν ηταν θα εμπαινα!
να με ακουτε!μαλλον ειχα δικιοαυτη ησακιρα σαν καλαμακι απο σουβλακι ειναι.δεν πρεπει να ειναι πανω απο 30 κιλα.ενταξει το προσωπο της ειναι καλουτσικο.πηγα με εναν φιλο μου αυτος μπηκε εγω φυσικα οχι γιατι ειναι το ακριβως αντιθετο απο τα γουστα μου.απο ευγενεια καλη μου ειπε οφιλος μου αλλα απο συμμετοχη κατω του μετριου.κανει μονο ιεραποστολικο.δεν δεχτηκε πισωκολλητο αλλα κατι σαν πλαγιαστο και επισης δεν δεχτηκε μου ειπε να του μπει απο πανω
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
adonis13 ο καθένας με τα γούστα του εμένα πάντως με καυλώνει η γκόμενα
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΩΚΑΙΑΣ
Βραδινή βάρδια στις 23/2/2009
...γύρω στις 21.00΄
[glow=Green,2,300]Απόψε στη Φωκαίας κυριαρχούσε το μελαχρινό...[/glow]
Φωκαίας 24 Λαβύρινθος
Στέλλα από Φωκαίας 17 ισόγειο, 20-23 ετών, ξανθιά με κοντά μαλλιά, κρεπαρισμένα και φορτωμένα με λάκ, μέτρια προς κοντή ?, τσαχπινούλα, με πεταχτό κωλαράκι και ωραίες καμπύλες.
Φωκαίας 22 ισόγειο
Μαρία το πρώτο βιολί (επέστρεψε από Τροφωνίου), ψηλή ?, λεπτή με καλό σωματάκι, καστανόξανθη με τα μαλλιά κότσο, και άσπρες δικτυωτές κάλτσες, …μια παρέα από τρείς (παλιοσειρές) ως σωματοφύλακες είχανε πιάσει τις τρείς γωνίες του σαλονιού και η Μαρία είχε ακουμπήσει το κωλαράκι της πάνω στο καναπέ να δηλώνει ότι «οι κύριοι έχουν περάσει», …ο κάθε ένας μόνος του ή όλοι μαζί δεν το διευκρίνισε …λες η Αμαλία να έχει ανταγωνιστή?
Φωκαίας 27 ισόγειο
Καρολίνα …νέο φρούτο, 23-36 ετών, μελαχρινό, με μακριά ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραίο σωματάκι, κάπως ψηλή με τσιγγάνικη φάτσα …ακολουθεί κριτική
Φωκαίας 27 όροφος
Άννα, μελαχρινή, με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, 23-26 ετών, μέτρια στο ύψος, θηλυκές καμπύλες, προκλητικό πρόσωπο και ωραίο κωλαράκι
Φωκαίας 25 ισόγειο
…??? …η βλοσυρή, κουρασμένη τσατσά δεν μας είπε όνομα αλλά και ..."μας την είπε" που δεν περάσαμε, …ξερακιανή, μελαχρινή, ψηλή, αδιάφορο πρόσωπο, σχεδόν ανύπαρκτα βυζιά και εξαφανισμένο κώλο…
Φωκαίας 27 όροφος
κλειστό
Φωκαίας 19
...???... δεν θυμάμαι το όνομα της μικρούλας μελαχρινής, με μικρό βυζάκι αλλά φιλόδοξο κωλαράκι, κοντά ίσια μελαχρινά μαλλιά και πρόσωπο Ρουμανοτσιγγάνικο ?
Φωκαίας 17 όροφος
:o
...η ασπρόξανθη αχτένιστη περούκα ...μάλλον ξεχασμένη από τις απόκριες, …τίποτε το ιδιαίτερο ούτε ως άσχημο ούτε ως ενδιαφέρον, διέκρινα μέσα από το παραβάν της περούκας ένα μάλλον συμπαθητικό πρόσωπο και ένα κορμί συνηθισμένο με κάπως χορταστικά χείλη.
Φωκαίας 17 ισόγειο
;)
...???... η υπηρεσία του οίκου ανοχής δεν μας ανακοίνωσε το όνομα της κοπέλας που ήταν μια κοντούλα, 20-22 ετών σε ανάπτυξη, με πολύ μικρά βυζάκια, μαθητικό πρόσωπο με αμαρτωλά χείλη και γενικότερα μπιμπελό σώμα…
...γύρω στις 21.00΄
Φωκαίας 24 Λαβύρινθος
Στέλλα από Φωκαίας 17 ισόγειο, 20-23 ετών, ξανθιά με κοντά μαλλιά, κρεπαρισμένα και φορτωμένα με λάκ, μέτρια προς κοντή ?, τσαχπινούλα, με πεταχτό κωλαράκι και ωραίες καμπύλες.
Φωκαίας 22 ισόγειο
Μαρία το πρώτο βιολί (επέστρεψε από Τροφωνίου), ψηλή ?, λεπτή με καλό σωματάκι, καστανόξανθη με τα μαλλιά κότσο, και άσπρες δικτυωτές κάλτσες, …μια παρέα από τρείς (παλιοσειρές) ως σωματοφύλακες είχανε πιάσει τις τρείς γωνίες του σαλονιού και η Μαρία είχε ακουμπήσει το κωλαράκι της πάνω στο καναπέ να δηλώνει ότι «οι κύριοι έχουν περάσει», …ο κάθε ένας μόνος του ή όλοι μαζί δεν το διευκρίνισε …λες η Αμαλία να έχει ανταγωνιστή?
Φωκαίας 27 ισόγειο
Καρολίνα …νέο φρούτο, 23-36 ετών, μελαχρινό, με μακριά ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραίο σωματάκι, κάπως ψηλή με τσιγγάνικη φάτσα …ακολουθεί κριτική
Φωκαίας 27 όροφος
Άννα, μελαχρινή, με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, 23-26 ετών, μέτρια στο ύψος, θηλυκές καμπύλες, προκλητικό πρόσωπο και ωραίο κωλαράκι
Φωκαίας 25 ισόγειο
…??? …η βλοσυρή, κουρασμένη τσατσά δεν μας είπε όνομα αλλά και ..."μας την είπε" που δεν περάσαμε, …ξερακιανή, μελαχρινή, ψηλή, αδιάφορο πρόσωπο, σχεδόν ανύπαρκτα βυζιά και εξαφανισμένο κώλο…
Φωκαίας 27 όροφος
κλειστό
Φωκαίας 19
...???... δεν θυμάμαι το όνομα της μικρούλας μελαχρινής, με μικρό βυζάκι αλλά φιλόδοξο κωλαράκι, κοντά ίσια μελαχρινά μαλλιά και πρόσωπο Ρουμανοτσιγγάνικο ?
Φωκαίας 17 όροφος
:o
...η ασπρόξανθη αχτένιστη περούκα ...μάλλον ξεχασμένη από τις απόκριες, …τίποτε το ιδιαίτερο ούτε ως άσχημο ούτε ως ενδιαφέρον, διέκρινα μέσα από το παραβάν της περούκας ένα μάλλον συμπαθητικό πρόσωπο και ένα κορμί συνηθισμένο με κάπως χορταστικά χείλη.
Φωκαίας 17 ισόγειο
;)
...???... η υπηρεσία του οίκου ανοχής δεν μας ανακοίνωσε το όνομα της κοπέλας που ήταν μια κοντούλα, 20-22 ετών σε ανάπτυξη, με πολύ μικρά βυζάκια, μαθητικό πρόσωπο με αμαρτωλά χείλη και γενικότερα μπιμπελό σώμα…
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Συναγωνιστή Farkeli τα θερμά μου πορνοσυνγχαρητίρια
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αψογος οπως παντα FarkeliΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΩΚΑΙΑΣ
...γύρω στις 21.00΄
Φωκαίας 24 Λαβύρινθος
Φωκαίας 17 όροφος
Φωκαίας 17 ισόγειο
;)
Oντως η κοντοΣτελλα ηταν στο Φωκαιας 24 για καποιους που την εψαχναν!Μακρια κι αγαπημενα παιδες!!Οι υπηρεσιες της διαρκουν ρολογατα 3 λεπτα κι ειναι μηδαμινες!!
Φωκαιας 17 ισογειο..αυτη η κοπελα ειναι γυρολογος των σπιτιων αλλα δεν εχει αυτο το κατι ωστε να προσελκυσει καποιον να μπει..κι ας ειναι γλυκουλα!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Να προσθεσω και καποια σπιτακια της ΦΥΛΗΣ...
109 ισογειο
Μελαχρινη με ψιλοασιατικα χαρακτηριστικα και καλες καμπυλες!Πιτσιλαμπλ!
71 ισογειο
Νεο μελαμψο φρουτο το οποιο προωθει με ολες της τις δυναμεις η Ευα αλλα μαλλον δεν τραβαει η δουλεια!!Καλο σωματακι με τατου πανω απο τον κωλο αλλα η φατσα της δεν λεει πολλα!Α ναι και τα εξτρα ανεβηκαν στο 20αρικο!!
71 πανω
Το γνωστο μεγαλοπαλτο Τζεσσικα απο Φυλης134 πανω!Ξανθια ομορφη αλλα αν γινοταν να την γαμουσες απο αποσταση 2 τουλαχιστον μετρων θα το προτιμουσε!ΜΑΥΡΟ!!
69 ισογειο
Λαρισσα..η τιμια πουτανα της Φυλης!Περιμεναμε κανα τεταρτο να βγει απο συναγωνιστη!!
67
Εδω εχουμε θεμα!!Καταρχην respect στον Βakalh που αναφερθηκε στην επιστροφη της!!
Αννα λοιπον με ξανθο κατσαρο μαλλι λεπτη..δεν ειναι οτι ειναι ομορφη αλλα εχει τρομερο τυπο κι απο το σαλονι φαινεται οτι ειναι δυναμη στο κρεβατι!!Στα πολυ υποψιν...
92
Αλεξανδρα..καστανη κατω του μετριου εμφανισιακα!
86 ισογειο
Βερονικα η μελαμψη με τον χαλκα στην μυτη που εχω την εντυπωση πως θα ναι καλη μεσα!
59 ισογειο
Βανεσσαρα!!
80
Μαρια η Βουλγαρα απο Φυλής 67...κανει και εξτρα με συν 10!
109 ισογειο
Μελαχρινη με ψιλοασιατικα χαρακτηριστικα και καλες καμπυλες!Πιτσιλαμπλ!
71 ισογειο
Νεο μελαμψο φρουτο το οποιο προωθει με ολες της τις δυναμεις η Ευα αλλα μαλλον δεν τραβαει η δουλεια!!Καλο σωματακι με τατου πανω απο τον κωλο αλλα η φατσα της δεν λεει πολλα!Α ναι και τα εξτρα ανεβηκαν στο 20αρικο!!
71 πανω
Το γνωστο μεγαλοπαλτο Τζεσσικα απο Φυλης134 πανω!Ξανθια ομορφη αλλα αν γινοταν να την γαμουσες απο αποσταση 2 τουλαχιστον μετρων θα το προτιμουσε!ΜΑΥΡΟ!!
69 ισογειο
Λαρισσα..η τιμια πουτανα της Φυλης!Περιμεναμε κανα τεταρτο να βγει απο συναγωνιστη!!
67
Εδω εχουμε θεμα!!Καταρχην respect στον Βakalh που αναφερθηκε στην επιστροφη της!!
Αννα λοιπον με ξανθο κατσαρο μαλλι λεπτη..δεν ειναι οτι ειναι ομορφη αλλα εχει τρομερο τυπο κι απο το σαλονι φαινεται οτι ειναι δυναμη στο κρεβατι!!Στα πολυ υποψιν...
92
Αλεξανδρα..καστανη κατω του μετριου εμφανισιακα!
86 ισογειο
Βερονικα η μελαμψη με τον χαλκα στην μυτη που εχω την εντυπωση πως θα ναι καλη μεσα!
59 ισογειο
Βανεσσαρα!!
80
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Περασα και εγω απο Βανεσσα σημερα!!!Βανεσσαρα!!
Δεν εχω να προσθεσω κατι!!!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Περασα και εγω απο Βανεσσα σημερα!!!
Δεν εχω να προσθεσω κατι!!!
Τι να λεμε...η κοπελα ειναι καυλα αλλα ειναι για δεσιμο!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Η κοπελα καυλα ειναι,το εχω ξαναπει!
Τι να λεμε...η κοπελα ειναι καυλα αλλα ειναι για δεσιμο!!!
Η δικια μου καυλα που πηγε?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Πηγε στην Ρουσλανα με μια μικρη καθυστερηση!!Η κοπελα καυλα ειναι,το εχω ξαναπει!
Η δικια μου καυλα που πηγε?
τι απο εξτρα?ακαποτο ??Να προσθεσω και καποια σπιτακια της ΦΥΛΗΣ...
80
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ναι!τι απο εξτρα?ακαποτο ??
Παρόμοια θέματα