Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (5 μέλη και 117 επισκέπτες)

ga_mias

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γιατι εισαι απολυτος οτι δεν υπαρχουν ελληνιδες πουτανες; η λιζα τι ειναι;πριν κανα χρονο η τζενη στη μονης προδρομου και η μαρια στη φωκαιαςκαι σιγουρα θα ειναι και αλλες
Νομίζω ότι στα στουντιος οι ελληνίδες είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό απο ότι στα μπουρδελλα.
Και αυτό δείχνει ανωτερότητα των δικών μας!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εμένα τώρα τελευταία μου αρέσει και η Ρίτα που δουλεύει στη Διδύμου 20 πρωινή βάρδια , εκεί που δούλευε η Ανδριάννα. Είναι μωράκι, δούλευε και στην Αλκαμένους . Πίπα για όσους τολμηρούς ακάπωτη (ουσιαστικά handjob με το κεφάλι της στο πέος δηλαδή...)  Αλλά εκείνο που με φτιάχνει είναι ότι είναι πολύ όμορφη και πρόσχαρη! Πιπινάκι. Εγώ για καταθέσεις του 20αρικου εκεί θα πηγαίνω

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Συναγωνιστές,

(και συγγνώμη αν κουράζω με την ερώτηση, αλλά με ενδιαφέρει επί προσωπικού):

Άντζελα, Φ40, την έχει πάρει κανείς?

Τι λέει μέσα?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Εμένα τώρα τελευταία μου αρέσει και η Ρίτα που δουλεύει στη Διδύμου 20 πρωινή βάρδια , εκεί που δούλευε η Ανδριάννα. Είναι μωράκι, δούλευε και στην Αλκαμένους . Πίπα για όσους τολμηρούς ακάπωτη (ουσιαστικά handjob με το κεφάλι της στο πέος δηλαδή...)  Αλλά εκείνο που με φτιάχνει είναι ότι είναι πολύ όμορφη και πρόσχαρη! Πιπινάκι. Εγώ για καταθέσεις του 20αρικου εκεί θα πηγαίνω
απο κορμι τι λεει?μια γεματουλα ειναι?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Συναγωνιστές η Βίκυ στην Διδύμου δουλεύει Κυριακές?Έλεγα παρά την απαράδεκτη εξωτερική της εμφάνιση να της δώσω 1 ευκαιρία λόγω του καλού στοματικού που όπως ακούγεται κάνει!

sexotak

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
29
Like
3
Πόντοι
10
Αν και καθυστερημένα γράφω την μεσημεριανή μου βόλτα στη φυλής.
Αγκύρας 12Α: Ο κλασσικός πουστροτσάτσος με μια μιλφ νταρντάνα με όνομα αν θυμάμαι καλά Μιράντα η κάτι παρόμοιο. Μελαχρινή με μεγάλο στήθος.
Αγκύρας 12Β: Η Ζάνα με πολύ κόσμο. Όλα τα δωμάτια γεμάτα και περιμένανε αλλοι δυο στο σαλόνι
Φυλής 134Β υπόγειο: Μια μικρόσωμη μελαχρινή με ωραίο σωματάκι, αρκετά χαριτωμένη. Βγήκε μόνη της και παρουσιάστηκε. Μάλλον δεν υπήρχε τσατσα.
Φυλής 134 Ισόγειο: Μια μελαχρινή γυμνόστηθη αρκετά ενδιαφέρουσα.
Φυλής 134 επάνω. Μια καστανοκοκκινομάλλα με καλούτσικο σωματάκι. Το αστείο της υπόθεσης οτι η τσατσα είχε βάλει δημοτικά στο ραδίοφωνο!!!!
Φυλής 109Β: Μελαχρινή σχετικά όμορφη με ελάχιστα ασιάτικά χαρακτηριστικά.
Φυλής 109Α: Μαυρομάλλα που έκανε ισπανικό και 69. Δεν είχε όμως το αναλογο στήθος για ισπανικό...
Μαγνησίας: Μια μιλφ ξανθιά απο Ρωσσία. Για μιλφ αρκετά ενδιαφέρουσα.
Φυλής 99: Τραβέλι μαυρομάλικο, νταρντάνα, τσιμπύκι κόλο με 25€
Φυλής 104: Στο σούντιο η Ευα και απαράδεκτη συμπεριφορά της τσατσάς. Έχω γράψει στην ενημέρωση για στούντιο σχετικά.
Φυλής 71Β: Δε τη θυμάμαι καλά αλλά νομίζω οτι ήταν ενδιαφέρουσα
Φυλής 71Α: Μια καστανή που βγήκε και έκανε τσαχπινιές και έφυγε κουνόντας τον κόλο της. Μάλλον αδιάφορη όμως
Μονής προδρόμου: Η Σακίρα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τη δοκιμάσω μάλλον
Φυλής 69Β: Μια καστανόξανθη αρκετά γλυκούλα. Ενδιαφέρουσα περίπτωση
Φυλής 69Α: Μελαχρινή υπερβολικά αδύνατη. ήρθε στο σαλόνι και έκατσε δίπλα μου, φέυγοντας πήγε να μου πιάσει τον π...
Φυλής 67: Μελαχρινή νταρντάνα. Αν θυμάμαι καλά έκανε και ισπανικό.
Φυλής 65Β: Ξανθιά, με στιλάκι Πάμελα Αντερσον. Εκανε και ισπανικό
Φυλής 65Α: κλειστό
Φυλής 86 ισόγειο: Δε το θυμάμαι καλά γιατί μάλλον δε μου έκανε εντύπωση
Φυλής 84 Επάνω: Το ίδιο...
Φυλής 84Α: Μελαχρινό κοντοπούτανο. Πρέπει να ήταν η Τίνα αλλά έχω πάει πολύς καιρός απο τότε που την είχα πάρει και δεν τη θυμάμαι καλά σε φάτσα. Μάλλον έπρεπε να περάσω... Άλλη φορά οποσδήποτε...
Φυλής 80: μια ξανθιά νταρντάνα που έκανε ισπανικό και 69. Είχε μεγάλο τατουάζ σε όλη τη πλάτη.
Φυλής 59 κάτω: περμένοντας στο σαλόνι ακούγαμε τις φωνές της κοπέλλας που καλύπτανε και τη δυνατή μουσική. Λεω ενδιαφέρον ακούγεται... Απογοήτευση όμως γιατί η κοπέλλα δε βγήκε καλά καλά ούτε να τη δούμε. ϊσα που άνοιξε λίγο τη κουρτίνε και έβγαλε το κεφάλι. Φεύγοντας τη είδα λίγο απο το άνοιγμα που άφηνε η κουρτίνα. Μελαχρινή ψηλή με ωραίο σώμα και έντονο βάψιμο. Εμφάνιση μοντέλου. Αν είχε βγεί ποιο καλά στο σαλόνι μπορεί και να πέρναγα...
Φυλής 59 επάνω: μια καστανή με ωραίο σωματάκι, λίγο ξενε΄ρωτη όμως στο σαλόνι...
Φωκαίας 17Α: Μελαχρινή σχετικά μικρόσωμη αρκετά χαριτωμένη.
Φωκαίας 17 Β: Μια Μαρία καστανή, με λίγο κοιλίτσα αλλά σχετικά καλούτσικη. Έκανε και 69.
Φωκαίας 19: κλειστό
Φωκαίας 25 Α: Μια νταρντάνα, μέτρια σε εμφάνιση. Η τσατσά είπε οτι κάνει και εξτρα
Φωκαίας 25 Β: Μια καστανή με καλούτσικο βυζάκι. Φορούσε και γυαλάκια. Έμοιαζε με σεμνή καθηγήτρια σχολείου σε φάτσα... Για όσους έχουν ανάλογη φαντασίωση ιδανική!!
Φυλής 22: Αφού περιμέναμε κάνα 10λεπτο να ντυθεί η κοπέλλα όπως είπε η τσατσα, εμφανίστηκε μια ξανθιά, ψηλή αδύνατη. Ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Φωκαίας 24 λαβύρινθος: Εκεί έγινε και η κατάθεση. Μια καστανή. Το όνομα δε το κατάλαβα καλά, κάπως αφροηλιάνα μου το είπε... Καλούτσικο σωματάκι. Με 20€ 69 και κουλουράκι. Στο σαλόνι έρχεται κάθεται επάνω σου και σου κολάει το στήθος της στο πρόσωπο. Στο δωμάτιο μιλάμε για άγριο σεξ... Δείχνει να το απολαμβάνει και της αρέσει να τη βρίζεις όταν τη γ...ς!!! Θα γράψω σχετική κριτική μόλις βρω το χρόνο.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αν και καθυστερημένα γράφω την μεσημεριανή μου βόλτα στη φυλής.

Φυλής 65Β: Ξανθιά, με στιλάκι Πάμελα Αντερσον. Εκανε και ισπανικό

Φυλής 80: μια ξανθιά νταρντάνα που έκανε ισπανικό και 69. Είχε μεγάλο τατουάζ σε όλη τη πλάτη.
Φυλής 59 κάτω: περμένοντας στο σαλόνι ακούγαμε τις φωνές της κοπέλλας που καλύπτανε και τη δυνατή μουσική. Λεω ενδιαφέρον ακούγεται... Απογοήτευση όμως γιατί η κοπέλλα δε βγήκε καλά καλά ούτε να τη δούμε. ϊσα που άνοιξε λίγο τη κουρτίνε και έβγαλε το κεφάλι. Φεύγοντας τη είδα λίγο απο το άνοιγμα που άφηνε η κουρτίνα. Μελαχρινή ψηλή με ωραίο σώμα και έντονο βάψιμο. Εμφάνιση μοντέλου. Αν είχε βγεί ποιο καλά στο σαλόνι μπορεί και να πέρναγα...
.
Aψογος sexotak!!
Φυλης 65 ηταν η Μαρινα η ξεπετα!!Οχι μονο ισπανικο δεν κανει αλλα ουτε καν βλεπεις τα βυζια της...ισως φοβαται μην της τα ματιασουν  :headbang:
Φυλης80..Βερονικα...απο τα μεγαλυτερα παλτα που κυκλοφορουν!ΜΑΚΡΙΑ!!
Φυλης59..Βανεσσαρα :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Να συμπληρώσω κι εγώ τον αγαπητό sexotak οτι στο Φυλής 134 υπόγειο
πρωινή βάρδια η όμορφη μελαχρινή που είδε είναι η Ρενάτα το Κουκλί μας

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
μπορει καποιος να αναφερει  ολα τα μπουρδελα που εχουν τρανς εγχειρισμενες και μη ωστε να τα αποφευγουμε;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
μπορει καποιος να αναφερει  ολα τα μπουρδελα που εχουν τρανς εγχειρισμενες και μη ωστε να τα αποφευγουμε;
Υπαρχει ειδικο θρεντ που αναφερεται σε αυτα τα σπιτια!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
:think:σαν πολλα διαμαντακια να εχουν μαζευτει τωρα τελευταια,Ρενατα,Ελλη,Τινα,η αλλη στο Φ24 που ξεσκιζεται για 20ε :think:
με βλεπω για διπλη καταθεση στην επομενη καθοδο :cheesy:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Έτσι την "πάτησα" και εγώ (και το ευχαριστήθηκα) ... :grin:

αυτή την εβδομάδα είπα να ..."νηστεύσω", ...αλλά μπορείς να "αγιάσεις με τέτοιους πειρασμούς"  :cheesy:

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φυλής 84Α: Μελαχρινό κοντοπούτανο. Πρέπει να ήταν η Τίνα αλλά έχω πάει πολύς καιρός απο τότε που την είχα πάρει και δεν τη θυμάμαι καλά σε φάτσα. Μάλλον έπρεπε να περάσω... Άλλη φορά οποσδήποτε...

ναι η Τίνα ήταν, το κορίτσι είναι πολύ εργατικό και έχει απίστευτη κατανόηση. είναι το αντίθετο της Σακίρας και ας είναι ομοεθνής...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ναι η Τίνα ήταν, το κορίτσι είναι πολύ εργατικό και έχει απίστευτη κατανόηση. είναι το αντίθετο της Σακίρας και ας είναι ομοεθνής...
δεν συμφωνώ και η Σακίρα είναι πολύ καλή απλός θα πρέπει να βρεις το κουμπί της

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινη βροχινη κατεβασια στην ηρωικη Φυλης μαζι με Pitsiriko1 με σκοπο να καταθεσω σε Βανεσσα η Βερονικα απο 86α αλλα τελικα τζιφος μιας και καμια απο τις δυο δεν ηταν στο ποστο της οποτε πηγα να δοκιμασω την Σακιρα στο Μονης Προδρομου!Μετριοκαλα πραγματα η Ρουμανα δεν ειναι για δευτερη φορα...θα ακολουθησει κριτικη!!Εθεαθησαν ακομα τα εξης...
Φυλης134 υπογειο
Μελαχρινη κοντουλα αδυνατουλα με περμαναντ...ψιλοκαλη φατσα..αλλα δεν με εφτιαξε τοσο ωστε να μπω!
Φυλης134 ισογειο
Αλινα...η οποια εχει βαρεθει να μας βλεπει οπως και εμεις το ιδιο  :grin:!Μετριογλυκια κοπελα αλλα δεν ειναι του γουστου μου!
Φυλης86 πανω
Αννουλα το κοντοπουτανο απο 200 και 134
Φυλης59 ισογειο
Σαμπρινα..απο Μονης Προδρομου και Ιασωνος!Συμπαθητικη καστανοξανθη κοπελα με ομορφα ματια!
Φυλης59 πανω
Λεπτη καστανομαλλα με καλο σχετικα κορμακι αλλα μετριοτατα μουτρα!
Επιστροφη και περασμα απο Βριλλησου 57 για εμφανισιακο τσεκαρισμα της Εβιτας η οποια βγηκε στο σαλονι μες στην τρελη χαρα και μας εδειξε το ταλεντο που εχει στις μιμησεις κανοντας την Πετρουλα και λεγοντας μας οτι μολις τελειωσε!!Συμπαθητικη παρουσια και αρκετα κεφατη...

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
οχι στη Σακιρα ρε Πιατσααααα  :headbang:
τοσα ειχες διαβασει ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom