Αν και καθυστερημένα γράφω την μεσημεριανή μου βόλτα στη φυλής.
Αγκύρας 12Α: Ο κλασσικός πουστροτσάτσος με μια μιλφ νταρντάνα με όνομα αν θυμάμαι καλά Μιράντα η κάτι παρόμοιο. Μελαχρινή με μεγάλο στήθος.
Αγκύρας 12Β: Η Ζάνα με πολύ κόσμο. Όλα τα δωμάτια γεμάτα και περιμένανε αλλοι δυο στο σαλόνι
Φυλής 134Β υπόγειο: Μια μικρόσωμη μελαχρινή με ωραίο σωματάκι, αρκετά χαριτωμένη. Βγήκε μόνη της και παρουσιάστηκε. Μάλλον δεν υπήρχε τσατσα.
Φυλής 134 Ισόγειο: Μια μελαχρινή γυμνόστηθη αρκετά ενδιαφέρουσα.
Φυλής 134 επάνω. Μια καστανοκοκκινομάλλα με καλούτσικο σωματάκι. Το αστείο της υπόθεσης οτι η τσατσα είχε βάλει δημοτικά στο ραδίοφωνο!!!!
Φυλής 109Β: Μελαχρινή σχετικά όμορφη με ελάχιστα ασιάτικά χαρακτηριστικά.
Φυλής 109Α: Μαυρομάλλα που έκανε ισπανικό και 69. Δεν είχε όμως το αναλογο στήθος για ισπανικό...
Μαγνησίας: Μια μιλφ ξανθιά απο Ρωσσία. Για μιλφ αρκετά ενδιαφέρουσα.
Φυλής 99: Τραβέλι μαυρομάλικο, νταρντάνα, τσιμπύκι κόλο με 25€
Φυλής 104: Στο σούντιο η Ευα και απαράδεκτη συμπεριφορά της τσατσάς. Έχω γράψει στην ενημέρωση για στούντιο σχετικά.
Φυλής 71Β: Δε τη θυμάμαι καλά αλλά νομίζω οτι ήταν ενδιαφέρουσα
Φυλής 71Α: Μια καστανή που βγήκε και έκανε τσαχπινιές και έφυγε κουνόντας τον κόλο της. Μάλλον αδιάφορη όμως
Μονής προδρόμου: Η Σακίρα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τη δοκιμάσω μάλλον
Φυλής 69Β: Μια καστανόξανθη αρκετά γλυκούλα. Ενδιαφέρουσα περίπτωση
Φυλής 69Α: Μελαχρινή υπερβολικά αδύνατη. ήρθε στο σαλόνι και έκατσε δίπλα μου, φέυγοντας πήγε να μου πιάσει τον π...
Φυλής 67: Μελαχρινή νταρντάνα. Αν θυμάμαι καλά έκανε και ισπανικό.
Φυλής 65Β: Ξανθιά, με στιλάκι Πάμελα Αντερσον. Εκανε και ισπανικό
Φυλής 65Α: κλειστό
Φυλής 86 ισόγειο: Δε το θυμάμαι καλά γιατί μάλλον δε μου έκανε εντύπωση
Φυλής 84 Επάνω: Το ίδιο...
Φυλής 84Α: Μελαχρινό κοντοπούτανο. Πρέπει να ήταν η Τίνα αλλά έχω πάει πολύς καιρός απο τότε που την είχα πάρει και δεν τη θυμάμαι καλά σε φάτσα. Μάλλον έπρεπε να περάσω... Άλλη φορά οποσδήποτε...
Φυλής 80: μια ξανθιά νταρντάνα που έκανε ισπανικό και 69. Είχε μεγάλο τατουάζ σε όλη τη πλάτη.
Φυλής 59 κάτω: περμένοντας στο σαλόνι ακούγαμε τις φωνές της κοπέλλας που καλύπτανε και τη δυνατή μουσική. Λεω ενδιαφέρον ακούγεται... Απογοήτευση όμως γιατί η κοπέλλα δε βγήκε καλά καλά ούτε να τη δούμε. ϊσα που άνοιξε λίγο τη κουρτίνε και έβγαλε το κεφάλι. Φεύγοντας τη είδα λίγο απο το άνοιγμα που άφηνε η κουρτίνα. Μελαχρινή ψηλή με ωραίο σώμα και έντονο βάψιμο. Εμφάνιση μοντέλου. Αν είχε βγεί ποιο καλά στο σαλόνι μπορεί και να πέρναγα...
Φυλής 59 επάνω: μια καστανή με ωραίο σωματάκι, λίγο ξενε΄ρωτη όμως στο σαλόνι...
Φωκαίας 17Α: Μελαχρινή σχετικά μικρόσωμη αρκετά χαριτωμένη.
Φωκαίας 17 Β: Μια Μαρία καστανή, με λίγο κοιλίτσα αλλά σχετικά καλούτσικη. Έκανε και 69.
Φωκαίας 19: κλειστό
Φωκαίας 25 Α: Μια νταρντάνα, μέτρια σε εμφάνιση. Η τσατσά είπε οτι κάνει και εξτρα
Φωκαίας 25 Β: Μια καστανή με καλούτσικο βυζάκι. Φορούσε και γυαλάκια. Έμοιαζε με σεμνή καθηγήτρια σχολείου σε φάτσα... Για όσους έχουν ανάλογη φαντασίωση ιδανική!!
Φυλής 22: Αφού περιμέναμε κάνα 10λεπτο να ντυθεί η κοπέλλα όπως είπε η τσατσα, εμφανίστηκε μια ξανθιά, ψηλή αδύνατη. Ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Φωκαίας 24 λαβύρινθος: Εκεί έγινε και η κατάθεση. Μια καστανή. Το όνομα δε το κατάλαβα καλά, κάπως αφροηλιάνα μου το είπε... Καλούτσικο σωματάκι. Με 20€ 69 και κουλουράκι. Στο σαλόνι έρχεται κάθεται επάνω σου και σου κολάει το στήθος της στο πρόσωπο. Στο δωμάτιο μιλάμε για άγριο σεξ... Δείχνει να το απολαμβάνει και της αρέσει να τη βρίζεις όταν τη γ...ς!!! Θα γράψω σχετική κριτική μόλις βρω το χρόνο.