Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (32 μέλη και 240 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Πήρα σήμερα το μεσημέρι την περιβόητη Άντζελα στο Φυλής 74. Πρώτη παρατήρηση τα στενόχωρα δωμάτια επιπέδου Μεταξουργείου και πάμε στα του ματς. Εμφάνιση απλά καλή με συν το νεαρό της ηλικίας. Πίπα μου έκανε άνευ αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο, περισσότερο πουτσοκέφαλο έβαζε στο στόμα. Μερικά επιφανειακά φιλιά σε λαιμό στήθος και κάνα δυο πεταχτά φιλιά στο στόμα. Θετικό το στενό μουνί όπου έχεις καλή αίσθηση και το ότι τον πήρε χωρίς να κλέβει σε δύο στάσεις (ιεραποστολικό και στα τέσσερα) κατά τα χύσιμο έμεινε μέχρι να στραγγίσω με αποχαιρέτησε και έφυγε. Γενικά ένα απλό γαμήσι με μια νέα δροσερή και συμπαθητική κοπέλα. Καλό βράδυ σε όλους

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Σύντομο Πέρασμα πριν λίγο από τα εξής Μαγαζιά
Φυλής 109 ισόγειο Νελυ μελαχρινή αδύνατη κοπέλα και επιστροφή της Μελίνας ξανθιά Προμιλφ σώμα με πιασίματα καλό πρόσωπο έχει δουλέψει λίγους μήνες πριν Ιασωνος46 όροφο στο δωμάτιο έχει δοκιμαστεί με απλά ικανοποιητική συμμετοχή,στον όροφο μια Μελαχρινή νταρντανα δεν την έχω δει πάλι μέτρια παρουσία
Φυλής 81 Νελυ κοντή με καστανοξανθα μαλλιά κανονικό σώμα τίποτα ιδιαίτερο δυστυχώς η πολύ καλή elegant Μιλφ Τάνια που ήταν εκεί δεν γύρισε ακόμα
Φιλιπιδου11 ισόγειο Σόνια και Λάουρα αδιάφορες εντελώς
Φωκαιας25 ισόγειο Κλεοπάτρα ξανθιά ωραία κοπέλα αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες στο δωμάτιο δεν τραβάει καθόλου κοινώς ρίσκο που δεν αξίζει
Αυτά τα ολίγα για την ώρα καλό βράδυ

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Φωκαιας25 ισόγειο Κλεοπάτρα ξανθιά ωραία κοπέλα αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες στο δωμάτιο δεν τραβάει καθόλου κοινώς ρίσκο που δεν αξίζει
Αυτά τα ολίγα για την ώρα καλό βράδυ

μήπως είδες Φωκαίας 25 όροφος?

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Βόλτα μετά από πολύ καιρο στο Μεταξουργείο β' βάρδια.
Είδα στην Ιάσωνος την Βίκυ την αραπίνα στο 36, καλή την έκοψα για 10 ευρώ, θα την δοκιμάσω και την άλλη μαύρη την Ναόμι στο 19 πάνω, για αυτήν έχω γράψει κριτική. Προσπάθησε να με κάνει μπω πιάνοντας με από το μπράτσο αλλά έφυγα.
Στα αλλά που μπήκα είδα μόνο μπάζα εκτός από το Κολωνού 32 ισόγειο όπου ήταν μια Μαρια με γυαλάκια και ωραίο λεπτό κορμί στα 15.
Πολλά νέα μπούρδελα και υπομπουρδέλα έχουν ανοίξει τα οποία μάλλον καλύπτουν ην αυξημένη πελατεία αλλοθρήσκων.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Υπάρχουν μουνάρες σε μπουρδέλα, τουλάχιστον σε αυτά στην Φυλής/Φωκαίας (πχ Έλενα, Ειρήνη, Τζένη κτλ) δεν είναι η πλειοψηφία, αλλά υπάρχουν.

Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο η ομορφιά. Έχουν υπάρξει μουνάρες - φόλες που δούλεψαν για μια βδομάδα και μετά δεν τις ξαναβλέπεις, ενώ από την άλλη υπάρχουν κοπέλες μέτριες εμφανισιακά ή και κάτω του μετρίου που όμως έχουν σταθερούς πελάτες για χρόνια.
Δεν θα της έλεγα και μουναρες αυτές που αναφέρεις, καλές είναι αλλά μέχρι εκεί. Μια τυχαία βόλτα να κάνεις στα μαγαζιά, καφετέριες, σε σταθμούς του μετρο βλέπεις μπόλικες τέτοιες και αρκετες καλύτερες.

• Like
Αντιδράσεις: ramada

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Αναρωτιέμαι εδώ και καιρό αν θα μπορούσε να γίνει το εξής. Από την στιγμή που δεν υπάρχει μια μόνιμη ημερήσια ενημέρωση, αν θα μπορούσαν όλοι, να τσοντάρουμε μηνιαίως στο σάιτ, για να έχει κάποιον να ενημερώνει ημερησίως για μπουρδελα φυλής και μεταξουργίο στις δύο κύριες βάρδιες. Φαντάζομαι ότι με τόσο μέλη που είμαστε ακόμα και ένα ευρώ να βἀλουμε ο καθένας θα κάλυπτε το ποσό σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Το πετάω σαν ιδέα δεν ξέρω αν μπορεί να λειτουργήσει, αλλά θα ήταν ιδανικὀ και θα μας γλίτωνε από πολλά πέρα δώθε, τους περισσοτέρους φαντάζομαι, γιατί τελευταία, έυλογα βέβαια, όλο και λιγότερες ενημερώσεις βλέπουμε.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αναρωτιέμαι εδώ και καιρό αν θα μπορούσε να γίνει το εξής. Από την στιγμή που δεν υπάρχει μια μόνιμη ημερήσια ενημέρωση, αν θα μπορούσαν όλοι, να τσοντάρουμε μηνιαίως στο σάιτ, για να έχει κάποιον να ενημερώνει ημερησίως για μπουρδελα φυλής και μεταξουργίο στις δύο κύριες βάρδιες. Φαντάζομαι ότι με τόσο μέλη που είμαστε ακόμα και ένα ευρώ να βἀλουμε ο καθένας θα κάλυπτε το ποσό σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Το πετάω σαν ιδέα δεν ξέρω αν μπορεί να λειτουργήσει, αλλά θα ήταν ιδανικὀ και θα μας γλίτωνε από πολλά πέρα δώθε, τους περισσοτέρους φαντάζομαι, γιατί τελευταία, έυλογα βέβαια, όλο και λιγότερες ενημερώσεις βλέπουμε.
από όλα τα μελοι μόνο τα 5.000 να συμφωνήσουν είναι 5.000 το μήνα !!! Άμα είναι έτσι τύπε τα παρατάω όλα και είμαι κάθε μέρα εκεί για να ενημερονο χαχαχ!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η ομορφια ειναι  υποκεεμενικο  πραγμα  το θεμα.  ειναι  τι  ψαρια  πιανει  καποια γκομενα στο σεξ διοτι ε χουμε δει και ομορφεσ γυναικεσ που δεν τον εχουν η ειτε εχουν ψυχολογικα ειτε ωραιοπαθεια

Επισκέπτης
Μολης ανέβασα κριτική για Άντζελα από φυλής 74 τηννκαινουργια που είναι 18 ετών όπως μου είπε και η ίδια !!! Τα υπόλοιπα στην κριτική μου !!! Όπως πάντα ειλικρινής και ακριβός ότι έγινε να πω πως χερομε για μένα διότι συγκρατήθηκα σε κάτι ριψοκυνδινο που μου πρότεινε τα υπόλοιπα διαβάστε τα στην κριτική μου !!! :heavymetalbig:
τη μαγαρισες κι αυτην;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
από όλα τα μελοι μόνο τα 5.000 να συμφωνήσουν είναι 5.000 το μήνα !!! Άμα είναι έτσι τύπε τα παρατάω όλα και είμαι κάθε μέρα εκεί για να ενημερονο χαχαχ!!
Ουτε ο Mister Bitcoin τέτοια έμπνευση  :think: εσύ χαραμιζεσαι εδώ

Επισκέπτης
υπαρχει καποιος εισαγγελεας λενε που ενδιαφερεται να συμπληρωσει εισοδημα

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
εγώ πάντως με τόσα σας καλύπτω και την νυχτερινή βάρδια 3 βάρδιες φυλής μεταξυ όλα  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Δεν θα της έλεγα και μουναρες αυτές που αναφέρεις, καλές είναι αλλά μέχρι εκεί. Μια τυχαία βόλτα να κάνεις στα μαγαζιά, καφετέριες, σε σταθμούς του μετρο βλέπεις μπόλικες τέτοιες και αρκετες καλύτερες.
Εσύ μπορείς να μην τις έλεγες, αλλά διάφορες κοπέλες που έχουν ξεχωρίσει εμφανισιακά κατά καιρούς, πολλοί τις έχουν χαρακτηρίσει μουνάρες, και στις ημερήσιες ενημερώσεις και γενικότερα. Όσο για το αν βλέπεις μπόλικες τέτοιες ή καλύτερες τριγύρω είναι άλλη κουβέντα και δεν μπορεί να γίνει σε αυτό το θέμα. Εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι στα μπουρδέλα λίγο-πολύ μπορείς να βρεις τα πάντα, από χοντρές και γριές, μέχρι μουνάρες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α Έλλη μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ μαλλί , κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Αντζελινα λεπτή κοπέλα  ξανθοκαστανη , 1.5αρι στητο βυζι  , με πρωκτικο και Ειρήνη ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69β, 69α & 67 κλειστά.

Φυλής 86β Σάρα ξανθιά χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 84β Ραισα καστανή πολύ λεπτή κοπέλα με γυαλάκια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Σιμονα μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Μόνικα ξανθιά νταρντανα με 2αρι βυζι αφρατη κωλαρα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65α κλειστό.

Φιλιππιδου 11β Σάρα καστανο πιπινακι με ωραίο λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Βίκυ ξανθιά κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Αλεξάνδρα/Ανκα (από Αλκιβιάδου 16γ μέχρι πρόσφατα) καστανή νταρντανα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κάτω Αννα καστανοξανθη κοπέλα παχουλη, με 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 74 δεξιά Ντιαννα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 66δ Νίκη ξανθοκαστανη χοντρή με 2.5αρι βυζι, πιρσινγκ στην μύτη και στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α κλειστό.

Φυλής 56 & 54β κλειστά.

Φυλής 54α Χριστίνα καστανή πιπίνια με πολύ ωραίο κορμάκι 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Εσύ μπορείς να μην τις έλεγες, αλλά διάφορες κοπέλες που έχουν ξεχωρίσει εμφανισιακά κατά καιρούς, πολλοί τις έχουν χαρακτηρίσει μουνάρες, και στις ημερήσιες ενημερώσεις και γενικότερα. Όσο για το αν βλέπεις μπόλικες τέτοιες ή καλύτερες τριγύρω είναι άλλη κουβέντα και δεν μπορεί να γίνει σε αυτό το θέμα. Εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι στα μπουρδέλα λίγο-πολύ μπορείς να βρεις τα πάντα, από χοντρές και γριές, μέχρι μουνάρες.
Δεν έχει πολύ όμορφες κοπελες στην φυλης και στα στούντιο, έχει κάποιες που ειναι νόστιμες, κάποιες άλλες προστυχοκαυλιαρες, σίγουρα γαμησιμες, αλλά με τίποτα πρώτης τάξης. Αδύνατο να βρεις εργαζόμενες με τέλεια σώματα η χαρακτηριστικά προσωπου η ακόμη περισσότερο να συνδιαζουν και τα δύο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν έχει πολύ όμορφες κοπελες στην φυλης και στα στούντιο, έχει κάποιες που ειναι νόστιμες, κάποιες άλλες προστυχοκαυλιαρες, σίγουρα γαμησιμες, αλλά με τίποτα πρώτης τάξης. Αδύνατο να βρεις εργαζόμενες με τέλεια σώματα η χαρακτηριστικά προσωπου η ακόμη περισσότερο να συνδιαζουν και τα δύο.
θεωρεις ότι αυτές που κυκλοφορουν εξω είναι καλυτερες από τις εργαζόμενες?
εγω πιστευω το ιδιο είναι απλα τις μεν τις εχεις στο πιατο τις δε όχι.
φιλαρακι μου το παιζε δυσκολο με τις ιεροδουλες δεν του αρεσε η μια δεν του αρεσε η άλλη τελος παντων κανει σχεση με μια και πρωτου την δω λεω καμια μουναρα θα είναι και μολις την ειδα μου ερχοταν να βαλω τα γελια γιατι το 60% των ιεροδουλων που εδινε ακυρο το φιλαρακι μου ηταν καλυτερες από τη γκομενα του

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom