info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.476
- Πόντοι
- 4.926
Διαβάζοντας στο site, για μια καινούργια άφιξη μουνάρας πιτσιρίκας στο Φυλής 74, αποφάσισα να πάω και να την τσεκάρω ο ίδιος. Πήγα σήμερα το μεσημέρι, μπήκα στο μπουρδέλο και περίμενα, με αγωνία, για να την δω από κοντά. Στο σαλόνι ήταν ένας, μάλλον, Πασοκιστανός έμπορος, ο οποίος περίμενε για να πουλήσει την πραμάτεια του. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι η Άντζελα ήταν στο δωμάτιο και μου είπε να περιμένω. Η κοπέλα αργούσε, με αποτέλεσμα να μαζευτεί αρκετός κόσμος στο σαλόνι. Μετά από πολλά λεπτά η πόρτα άνοιξε, αφού την είχε χτυπήσει και η τσατσά. Η Άντζελα βγήκε και παρουσιάστηκε στο σαλόνι. Ήταν μία νεαρή κοπέλα, έως 19 ετών, Αλβανίδα, με κλασσική αλβανόφατσα, καστανό μαλλί, μπούκλες, ψηλή, με αφράτη κωλάρα, γεμάτα μπούτια και βυζί περίπου 2,5, χωρίς να είμαι σίγουρος, γιατί φορούσε σουτιέν. Σύνολο εμφάνισης 6/10. Το πρόγραμμα που πρόσφερε ήταν νορμάλ και μόνο όταν ρώτησα, η τσατσά με ενημέρωσε ότι κάνει και ελεύθερο στοματικό, αλλά όχι τελειωτικό. Αφού σας περιέγραψα ΑΚΡΙΒΩΣ, ότι είδαν τα μάτια μου, θέλω να κάνω μία ερώτηση στο μέλος που την παρομοίαζε με την Μπρουκ Σιλντς, όταν έπαιζε στην Γαλάζια Λίμνη: Ρε φίλε, ειλικρινά, έχεις δει ποτέ στην ζωή σου όμορφη γυναίκα; Έχει περάσει ποτέ από μπροστά σου γυναικάρα (όχι ξέκωλο) και να σου πέσουν τα σαγόνια; Όταν γράφετε τέτοιες υπερβολές και παρομοιάζετε άβγαλτα αλβανάκια, με φιναλίστ Miss Universe, το λιγότερο που παθαίνετε είναι να εκτίθεστε. Έγραψες εσύ την υπερβολή σου, σιγόνταρε και ένας άλλος, γράφοντας για υποψία ακάποτου σεξ και να σου οι ουρές, έξω από ένα μπουρδέλο, στο οποίο προσωπικά έχω φάει μεγάλες φόλες (διαβάστε παλαιότερες κριτικές μου). Ήμουν τόσο σίγουρος, ότι δεν ίσχυαν τα γραφόμενα, που κατέβηκα στο κέντρο χωρίς να έχω μαζί το πορτοφόλι μου.
Συμβουλή: Ηρεμήστε και χαλαρώστε!
Συμβουλή: Ηρεμήστε και χαλαρώστε!