You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
latrisbbw
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2018
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Δηλαδή η Στέλλα ως δοκιμάστρια σπέρματος υστερεί σε εμφάνιση έναντι των άλλων νεαρών κορασίδων;
Ποιά από όλες τις δοκιμάστριες πιστεύετε ότι έρχεται πρώτη σε εμφάνιση για να την δοκιμάσουμε κι εμείς που μένουμε κάπως μακριά από την Αθήνα;
Aναλογα τι ψαχνεις
latrisbbw
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2018
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Συγνωμη που θα γινω σιχαμενος αλλά με τετοια "κριτικη" δεν μπορω να κρατηθω.Σκεψου οτι το στομα της βυκουλας θα εχει παρει και την ψωλη του "FORMET"#Η Βίκη έχει τρία χρόνια στο κουρμπέτι!
#Είναι Θεόμουνο!
#Η Βικούλα είναι στανταράκι μας!Την έχουμε ξεμουνιάσει και ψωλοχύσει στο στόμα,όλο το bou και η μισή Ελλάδα πολλές φορές!Τυχαίο???...δεν νομίζω!Είναι διαμάντι η μικρή και αξίζει πολλά! ;)
#Αν έδινε και γλωσσόφιλα,η ουρά θα έφτανε μέχρι το σύνταγμα!!!
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.688
- Πόντοι
- 4.926
Ρε μεγάλε, τι να τζογάρουμε; Για την Λία, έγραψε συναγωνιστής κριτική. Η τύπισσα είναι από μέτρια έως τίποτα στο κρεβάτι και δεν κάνει κανένα έξτρα. Στον γκρεμό προσπαθείς να μας σπρώξεις;Τυπάρες μου ψήνεσται να τζογάρεται το ΣΚ ένα καλό ρώσικο τρικάστ φαβορί με απόδοση 50 στην
#Πάρτε χαρτί & μολύβι και γράφτε!!!
1) Διδύμου 22 → Στελλίτσα η Σπερματορουφήχτρα!
2) Ιάσωνος 2 → Αννούλα η γλωσσοφιλού!
3) Πιπίνου 118 → Λία η παρθένα!
#Καλή Επιτυχία!!!
latrisbbw
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2018
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
χαχαχχαχα ΜΑΛΛΟΝΛέτε για αυτό το λόγο να σταμάτησε η Βίκη τα γλωσσόφιλα στους πελάτες;
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.688
- Πόντοι
- 4.926
Αν είναι έτσι, πάω πάσο!Μητσάρα μου μάλλον δεν κατάλαβες καλά το υπονοούμενο! ;)
Με τον όρο ''Λία η παρθένα'' εννόω ότι η μικρή είναι καινούριο τεμάχιο-φρέσκο κρέας στο κουρμπέτι! Με αποτέλεσμα να έχει μικρό-στενό μουνάκι...και όταν τη πηδάνε πονάει και βογγάει σαν παρθένα!
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Ξέρει κανένας εαν περνάει στο αφορολόγητο ?Αγαπητέ φίλε Ημεδαπε άντε και υπήρχε και έδινες την κάρτα σου, έχεις σκεφτεί τι θα γινόταν όταν σου ερχόταν ο αναλυτικός λογαριασμός στο σπίτι σου,?
Όλους τους γλωσσοφιλιάζει η καύλα! Εμένα με φιλάει από την κορυφή μέχρι τα πόδια λες και είμαι το σκήνωμα κάποιου αγίου! Τα αρχίδια μου, τα γυαλίζει μέχρι να λάμψουν! Νέοι, γέροντες και κουασιμόδοι όπως εγώ, μεταμορφώνονται όλοι σε αστραπόμορφους χύστες μετά την συνουσία με την Αλεξάνδρα! Κανείς δεν φεύγει παραπονεμένος και όλοι νιώθουν ότι είναι και γαμώ τους εραστές!Πριν λιγο καιρο τιμησα την Αλεξανδρα απο Ρωσσια στο Χωματιανου 11. Η τυπισα με τρελανε στα γλωσοφιλλα πολυ καλη φαση, αν θυμαμαι σωστα ειχε γραψει για αυτη ο συναγωνιστης masazonomaxos.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
με αυτή την γυναίκα δεν θα με ένοιαζε να ειμουν στον άγιο Δομινίκο χωρίς φάει μόνο με καρυδες !! Για πάντα εκεί και να την είχα στην αγκαλιά μου και κάθε μέρα έρωτα ... και μετά να κοιτάζω τα όμορφα μάτια της και το γατησιο προσωπάκι της ..και να την έχω αγκαλιά !!! Και ας άφηνα εκεί και τα Κόκκαλα μου !!!!Φορμέτ η Εβελίνα μου είπε πως σε περιμένει στο 85 πρωινή!!!
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
με αυτή την γυναίκα δεν θα με ένοιαζε να ειμουν στον άγιο Δομινίκο χωρίς φάει μόνο με καρυδες!!
Στον Αγιο Διμινικο εχει τοσες μαυροτσουκαλες λατινες. Σκεψου το παλι.
Jay Kulina
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καυλογεωτρυπανα η εβελινα αχαρνων 85 ποτε παιζει μπαλιτσα?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.621
- Πόντοι
- 5.946
με αυτή την γυναίκα δεν θα με ένοιαζε να ειμουν στον άγιο Δομινίκο χωρίς φάει μόνο με καρυδες !! Για πάντα εκεί και να την είχα στην αγκαλιά μου και κάθε μέρα έρωτα ... και μετά να κοιτάζω τα όμορφα μάτια της και το γατησιο προσωπάκι της ..και να την έχω αγκαλιά !!! Και ας άφηνα εκεί και τα Κόκκαλα μου !!!!
Κρίμα που προτιμάει τα κορίτσια τότες...
Πάει χαμένος ο τεράστιος έρωτας σου...
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Η ψωλή του FORMET μπορεί να θυμίζει σωλήνα βοθρατζίδικου βυτιοφόρου, όμως κοντεύει να γίνει σημείο αναφοράς.Συγνωμη που θα γινω σιχαμενος αλλά με τετοια "κριτικη" δεν μπορω να κρατηθω.Σκεψου οτι το στομα της βυκουλας θα εχει παρει και την ψωλη του "FORMET"
Οι βρώμικες ψωλές θα μετρώνται με την κλίμακα FORMET
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Πραγματικά, με την Αλεξάνδρα κι εγώ έχω νιώσει ότι είμαι ο σούπερμαν των μπουρδέλων.Όλους τους γλωσσοφιλιάζει η καύλα! Εμένα με φιλάει από την κορυφή μέχρι τα πόδια λες και είμαι το σκήνωμα κάποιου αγίου! Τα αρχίδια μου, τα γυαλίζει μέχρι να λάμψουν! Νέοι, γέροντες και κουασιμόδοι όπως εγώ, μεταμορφώνονται όλοι σε αστραπόμορφους χύστες μετά την συνουσία με την Αλεξάνδρα! Κανείς δεν φεύγει παραπονεμένος και όλοι νιώθουν ότι είναι και γαμώ τους εραστές!
Την ώρα που η τηλεόραση γαύγιζε πόσοι πεθαίνουν από τη γρίπη, εκείνη την ώρα βυθιζόμουν μέσα στο υγρό, ζεστό, βαθύτατο γλωσσόφιλό της.
Όσα πάνε και όσα έρθουν, κύριοι.
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Το ποιο σωστό είναι ότι η σωλήνα βοθρατζιδικου βυτιοφόρου θα θυμίζει την ψωλή του Formet.Η ψωλή του FORMET μπορεί να θυμίζει σωλήνα βοθρατζίδικου βυτιοφόρου, όμως κοντεύει να γίνει σημείο αναφοράς.
Οι βρώμικες ψωλές θα μετρώνται με την κλίμακα FORMET
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K