Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (35 μέλη και 216 επισκέπτες)

latrisbbw

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2018
Like
297
Πόντοι
21
ΠΑντως την ΣΤΕΛΛΑ την ειδα προχθες δεν μου γεμισε και πολυ το ματι.Τωρα θα δουμε τι επιδοσεις εχει και θα δοκιμαστει.

latrisbbw

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2018
Like
297
Πόντοι
21
Δηλαδή η Στέλλα ως δοκιμάστρια σπέρματος υστερεί σε εμφάνιση έναντι των άλλων νεαρών κορασίδων;

Ποιά από όλες τις δοκιμάστριες πιστεύετε ότι έρχεται πρώτη σε εμφάνιση για να την δοκιμάσουμε κι εμείς που μένουμε κάπως μακριά από την Αθήνα;

Aναλογα τι ψαχνεις

latrisbbw

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2018
Like
297
Πόντοι
21
#Η Βίκη έχει τρία χρόνια στο κουρμπέτι!

#Είναι Θεόμουνο!

#Η Βικούλα είναι στανταράκι μας!Την έχουμε ξεμουνιάσει και ψωλοχύσει στο στόμα,όλο το bou και η μισή Ελλάδα πολλές φορές!Τυχαίο???...δεν νομίζω!Είναι διαμάντι η μικρή και αξίζει πολλά! ;)

#Αν έδινε και γλωσσόφιλα,η ουρά θα έφτανε μέχρι το σύνταγμα!!! :headbaning2:
Συγνωμη που θα γινω σιχαμενος αλλά με τετοια "κριτικη" δεν μπορω να κρατηθω.Σκεψου οτι το στομα της βυκουλας θα εχει παρει και την ψωλη του "FORMET"

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.688
Πόντοι
4.926
Τυπάρες μου ψήνεσται να τζογάρεται το ΣΚ ένα καλό ρώσικο τρικάστ φαβορί με απόδοση 50 στην
#Πάρτε χαρτί & μολύβι και γράφτε!!!

1) Διδύμου 22 → Στελλίτσα η Σπερματορουφήχτρα!

2) Ιάσωνος 2 → Αννούλα η γλωσσοφιλού!

3) Πιπίνου 118 → Λία η παρθένα!

#Καλή Επιτυχία!!! :respect: :heavymetalbig:
Ρε μεγάλε, τι να τζογάρουμε; Για την Λία, έγραψε συναγωνιστής κριτική. Η τύπισσα είναι από μέτρια έως τίποτα στο κρεβάτι και δεν κάνει κανένα έξτρα. Στον γκρεμό προσπαθείς να μας σπρώξεις;

Tsatsakos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
14
Πόντοι
0
Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας πριν 2-3 μήνες στο Φωκαιας 24 όροφος ήταν μια κοπέλα αλέξια κατσαρο μαλλί γαλλομαροκινη δήλωσε γνωρίζουμε αν εργάζεται κάπου?

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.688
Πόντοι
4.926
Μητσάρα μου μάλλον δεν κατάλαβες καλά το υπονοούμενο! ;)

Με τον όρο ''Λία η παρθένα'' εννόω ότι η μικρή είναι καινούριο τεμάχιο-φρέσκο κρέας στο κουρμπέτι! Με αποτέλεσμα να έχει μικρό-στενό μουνάκι...και όταν τη πηδάνε πονάει και βογγάει σαν παρθένα! :rose:
Αν είναι έτσι, πάω πάσο!

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.635
Πόντοι
15.775
Πριν λιγο καιρο τιμησα την Αλεξανδρα απο Ρωσσια στο Χωματιανου 11. Η τυπισα με τρελανε στα γλωσοφιλλα πολυ καλη φαση, αν θυμαμαι σωστα ειχε γραψει για αυτη ο συναγωνιστης masazonomaxos.

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Αγαπητέ φίλε Ημεδαπε άντε και υπήρχε και έδινες την κάρτα σου, έχεις σκεφτεί τι θα γινόταν όταν σου ερχόταν ο αναλυτικός λογαριασμός στο σπίτι σου,?  :headbang: :think:
Ξέρει κανένας εαν περνάει στο αφορολόγητο ?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Φορμέτ η Εβελίνα μου είπε πως σε περιμένει στο 85 πρωινή!!!

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πριν λιγο καιρο τιμησα την Αλεξανδρα απο Ρωσσια στο Χωματιανου 11. Η τυπισα με τρελανε στα γλωσοφιλλα πολυ καλη φαση, αν θυμαμαι σωστα ειχε γραψει για αυτη ο συναγωνιστης masazonomaxos.
Όλους τους γλωσσοφιλιάζει η καύλα! Εμένα με φιλάει από την κορυφή μέχρι τα πόδια λες και είμαι το σκήνωμα κάποιου αγίου! Τα αρχίδια μου, τα γυαλίζει μέχρι να λάμψουν! Νέοι, γέροντες και κουασιμόδοι όπως εγώ, μεταμορφώνονται όλοι σε αστραπόμορφους χύστες μετά την συνουσία με την Αλεξάνδρα! Κανείς δεν φεύγει παραπονεμένος και όλοι νιώθουν ότι είναι και γαμώ τους εραστές!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φορμέτ η Εβελίνα μου είπε πως σε περιμένει στο 85 πρωινή!!!
με αυτή την γυναίκα δεν θα με ένοιαζε να ειμουν στον άγιο Δομινίκο χωρίς φάει μόνο με καρυδες !! Για πάντα εκεί και να την είχα στην αγκαλιά μου και κάθε μέρα έρωτα ... και μετά να κοιτάζω τα όμορφα μάτια της και το γατησιο προσωπάκι της ..και να την έχω αγκαλιά !!! Και ας άφηνα εκεί και τα Κόκκαλα μου !!!!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
με αυτή την γυναίκα δεν θα με ένοιαζε να ειμουν στον άγιο Δομινίκο χωρίς φάει μόνο με καρυδες!!

Στον Αγιο Διμινικο εχει τοσες μαυροτσουκαλες λατινες. Σκεψου το παλι.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Jay Kulina

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Like
2
Πόντοι
0
καυλογεωτρυπανα η εβελινα αχαρνων 85 ποτε παιζει μπαλιτσα?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
με αυτή την γυναίκα δεν θα με ένοιαζε να ειμουν στον άγιο Δομινίκο χωρίς φάει μόνο με καρυδες !! Για πάντα εκεί και να την είχα στην αγκαλιά μου και κάθε μέρα έρωτα ... και μετά να κοιτάζω τα όμορφα μάτια της και το γατησιο προσωπάκι της ..και να την έχω αγκαλιά !!! Και ας άφηνα εκεί και τα Κόκκαλα μου !!!!

Κρίμα που προτιμάει τα κορίτσια τότες...
Πάει χαμένος ο τεράστιος έρωτας σου...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Συγνωμη που θα γινω σιχαμενος αλλά με τετοια "κριτικη" δεν μπορω να κρατηθω.Σκεψου οτι το στομα της βυκουλας θα εχει παρει και την ψωλη του "FORMET"
Η ψωλή του FORMET μπορεί να θυμίζει σωλήνα βοθρατζίδικου βυτιοφόρου, όμως κοντεύει να γίνει σημείο αναφοράς.
Οι βρώμικες ψωλές θα μετρώνται με την κλίμακα FORMET

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Όλους τους γλωσσοφιλιάζει η καύλα! Εμένα με φιλάει από την κορυφή μέχρι τα πόδια λες και είμαι το σκήνωμα κάποιου αγίου! Τα αρχίδια μου, τα γυαλίζει μέχρι να λάμψουν! Νέοι, γέροντες και κουασιμόδοι όπως εγώ, μεταμορφώνονται όλοι σε αστραπόμορφους χύστες μετά την συνουσία με την Αλεξάνδρα! Κανείς δεν φεύγει παραπονεμένος και όλοι νιώθουν ότι είναι και γαμώ τους εραστές!
Πραγματικά, με την Αλεξάνδρα κι εγώ έχω νιώσει ότι είμαι ο σούπερμαν των μπουρδέλων.
Την ώρα που η τηλεόραση γαύγιζε πόσοι πεθαίνουν από τη γρίπη, εκείνη την ώρα βυθιζόμουν μέσα στο υγρό, ζεστό, βαθύτατο γλωσσόφιλό της.
Όσα πάνε και όσα έρθουν, κύριοι.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Η ψωλή του FORMET μπορεί να θυμίζει σωλήνα βοθρατζίδικου βυτιοφόρου, όμως κοντεύει να γίνει σημείο αναφοράς.
Οι βρώμικες ψωλές θα μετρώνται με την κλίμακα FORMET
Το ποιο σωστό είναι ότι η σωλήνα βοθρατζιδικου βυτιοφόρου θα θυμίζει την ψωλή του Formet. :undecided: :tn04:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Πάντως και η Μαρίνα στο Δ22 είναι γαμεύσιμη
Ορδές συναγωνιστών αδειάζουν φρέσκο σπέρμα στην στοματική κοιλότητα της Στελλίτσας...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom