wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
την είδε ο 968, κοίτα παραπάνωΣτο Φυλής 66Α χθες ήταν η Ρενάτα. Απόψε δεν μπήκες μέσα να δεις την κοπέλα;
την είδε ο 968, κοίτα παραπάνωΣτο Φυλής 66Α χθες ήταν η Ρενάτα. Απόψε δεν μπήκες μέσα να δεις την κοπέλα;
Γεια χαρα μαγκες!!
Φωκ27Α υπογα Η 2τσα μου παρουσιασε μια μελαχρινη με γαλανα ματια με φουλ προγραμμα που εμοιαζε με την Αφγανη την γνωστης φωτο του Ν.GEOGRAPHIC,λογικα ρουμανογυφτακι
Φωκ25ΑΠανω η Αννυ,αν κ αυτο το γνωριζετε.
Φωκ19 μαλλον η Μαρια,μπορει να κανω λαθος στο ονομα,νεαρη με φουλ.πρ ξυπολυτη.
Φωκ17ΒΠανω η Σακιρα απο την Αν.Ευρωπη μονη της,δεν ειδα την ψηλη την Τζενη η οποια με ειχε κανει να τελειωσω με twerking πριν μηνες...
Τον τσατσο τον ειχα δει το καλοκαιρι Φιλ11Α.
Φυλ66Δ μια ξανθουλα στρουμπουλη οπως κ το Σαββατο με την ιδια κυρια,2τσα.Αν την δεις απο τη μεση κ κατω με την κυτταριτιδα που εχει την κανεις για ελλεηνιδα
ΦΥλ66Α Ρενατα μια μελαχρινη νεαρη κουκλαρα με πολυ ωραιο στηθος
Φυλ+Φωκ περιμετρικα του εγκατελελειμμενου αρχοντικου ειχαν πακτωσει πανω στο στενο πεζοδρομιο μεταλικες δοκους με σκοπο να το περιφραξουν τις επομενες μερες
ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ ΚΑΜΙΝΕΟΙ;;;
Τελος
Φυλ72 μια BBW MILF ξανθια με κοντο μαλι,για σενα το λεω latrisbbw,ακομα κ μεσα στο δωματιο οταν την ρωτησα το ονομα της δεν μου απαντησε...
Της τον καρφωσα δυνατα στο στομα δεν χωρεσε ολο το πεος μου κ την σφυροκοπησα δυνατα στα 4 χωρις ελεος κ γουσταρε σαν την Σκυλλα των Μεγαρων
Το θεομουνο της ειχε πολυ ωραια αισθηση,το σωμα της ειδικα τα κωλομερια ειναι αρκετα σφιχτα,χωρις ιχνος κυταριτιδας,βεβαια τα βυζα ειναι καπως νερουλα :S
Με εκανε να τελειωσω πολυ δυνατα μιλαμε για cumbomb
AΛΛΑ
Την καποτα κ την φιαλη την ανοιγουμε μπροστα στον πελατη
κ ειναι λιγο αγαρμπη δεν ξερω αν το εκανε εσκεμενα σε μενα,μαλλον ετσι φερεται λιγο ως πολυ.
Πιστευω πως αν διορθωσει αυτα τα 2 λαθη θα αποκτησει φανατικοτατο κοινο
Αν κ ειμαι πολυ ιδιοτροπος με το θεμα της καποτας ισως της δωσω αλλη μια ευκαιρια.
Στο Φυλής 66Α χθες ήταν η Ρενάτα. Απόψε δεν μπήκες μέσα να δεις την κοπέλα;
Ναι την Νίκη είδες αλλά στο 66δ το 66α είναι το ανακαινισμενο με την κόκκινη πόρτα, επίσης για την τσατσά που λες την ενοχλητική δουλεύει στο Μεταξουργείο τώραΞανθιά με baby face και γαλάζια μάτια τσουπωτή λιγο κοντούλα. Νομιζω την ειπε Νικη η τσατσα. Ποτε χτές εννοεις εγω λέω για σημερα το απογευμα.
Ναι την Νίκη είδες αλλά στο 66δ το 66α είναι το ανακαινισμενο με την κόκκινη πόρτα, επίσης για την τσατσά που λες την ενοχλητική δουλεύει στο Μεταξουργείο τώρα
Τι εγινε με το κολλωδες δυσοσμο υγρο που σταζει απ τη βαλανο σου;Με το που έγραψα κάτι ... μου απάντησες με αυτά τα βιντεάκια ... και λες πως τα εβαλεσ Για αφύπνιση ;ειλικρινά ντρέπομαι .Ποτε δεν έχω κάνει κακό και σε κάνεναν !!και ειδικά μέσα εδώ που σας θεωρο όλους αδέρφια μου !!! Πόνσε δεν έχω χλευάσει συμπεριφορές παρά μόνο συμβουλές έχω δώσει ...αδερφέ μην κοροϊδεύεις όταν ο άλλος έτυχε να έχει αδύναμες στιγμές είναι μεγάλη αμαρτία η μεγαλύτερη !!!!
Μηπως ξερει καποιος φιλος που βρισκεται η Χριστίνα
απο Πιπίνου 118;
καμια Βέργας ίσως;
Να σαι καλα φιλε..Πηγαινε Περγάμου τυπε σιγουρα θα βρεις κάποια μουμια του ελέους εκει μέσα.
Ειναι ενα σπιτάκι με μουμιες !
Περγάμου απεναντι απο το Αλκαμενους 117.
Καλη περιπτωση γκιλφ με μοντελε σώμα ειναι η Ελένη απο Βεργας 2 αλλα παιζει μετα μεσονυχτια.
Γιατί μεταμεσονύχτια?Τότε βγαίνουν τα φαντάσματα?Η απλώς τυχαίο.Πηγαινε Περγάμου τυπε σιγουρα θα βρεις κάποια μουμια του ελέους εκει μέσα.
Ειναι ενα σπιτάκι με μουμιες !
Περγάμου απεναντι απο το Αλκαμενους 117.
Καλη περιπτωση γκιλφ με μοντελε σώμα ειναι η Ελένη απο Βεργας 2 αλλα παιζει μετα μεσονυχτια.
Γιατί μεταμεσονύχτια?Τότε βγαίνουν τα φαντάσματα?Η απλώς τυχαίο.
Αυτό που παραδέχομαι σε εσένα φίλε masazo είναι που όχι μόνο δίνεις κατατοπιστικές πληροφορίες αλλά και το ότι είσαι από τα πρώτα κομάντο του bou!τυπε ειναι η ώρα ειδική για ειδικές αποστολές
Αυτό που παραδέχομαι σε εσένα φίλε masazo είναι που όχι μόνο δίνεις κατατοπιστικές πληροφορίες αλλά και το ότι είσαι από τα πρώτα κομάντο του bou!