Γεια χαρα μαγκες!!
Φωκ27Α υπογα Η 2τσα
μου παρουσιασε μια μελαχρινη με γαλανα ματια με φουλ προγραμμα
που εμοιαζε με την Αφγανη την γνωστης φωτο του Ν.GEOGRAPHIC,λογικα ρουμανογυφτακι
Φωκ25ΑΠανω η Αννυ,αν κ αυτο το γνωριζετε.
Φωκ19 μαλλον η Μαρια,μπορει να κανω λαθος στο ονομα,νεαρη με φουλ.πρ ξυπολυτη.
Φωκ17ΒΠανω η Σακιρα απο την Αν.Ευρωπη μονη της,δεν ειδα την ψηλη την Τζενη η οποια με ειχε κανει να τελειωσω με twerking
πριν μηνες...
Τον τσατσο τον ειχα δει το καλοκαιρι Φιλ11Α.
Φυλ66Δ μια ξανθουλα στρουμπουλη οπως κ το Σαββατο με την ιδια κυρια,2τσα.Αν την δεις απο τη μεση κ κατω με την κυτταριτιδα που εχει την κανεις για ελλεηνιδα
ΦΥλ66Α Ρενατα μια μελαχρινη νεαρη κουκλαρα με πολυ ωραιο στηθος
Φυλ+Φωκ περιμετρικα του εγκατελελειμμενου αρχοντικου ειχαν πακτωσει πανω στο στενο πεζοδρομιο μεταλικες δοκους με σκοπο να το περιφραξουν τις επομενες μερες
ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ ΚΑΜΙΝΕΟΙ;;;
Τελος
Φυλ72 μια BBW MILF ξανθια με κοντο μαλι,για σενα το λεω latrisbbw,ακομα κ μεσα στο δωματιο οταν την ρωτησα το ονομα της δεν μου απαντησε...
Της τον καρφωσα δυνατα στο στομα
δεν χωρεσε ολο το πεος μου κ την σφυροκοπησα δυνατα στα 4 χωρις ελεος κ γουσταρε σαν την Σκυλλα των Μεγαρων
Το θεομουνο της ειχε πολυ ωραια αισθηση,το σωμα της ειδικα τα κωλομερια ειναι αρκετα σφιχτα,χωρις ιχνος κυταριτιδας,βεβαια τα βυζα ειναι καπως νερουλα :S
Με εκανε να τελειωσω πολυ δυνατα
μιλαμε για cumbomb
AΛΛΑ
Την καποτα κ την φιαλη την ανοιγουμε μπροστα στον πελατη
κ ειναι λιγο αγαρμπη δεν ξερω αν το εκανε εσκεμενα σε μενα,μαλλον ετσι φερεται λιγο ως πολυ.
Πιστευω πως αν διορθωσει αυτα τα 2 λαθη θα αποκτησει φανατικοτατο κοινο
Αν κ ειμαι πολυ ιδιοτροπος με το θεμα της καποτας ισως της δωσω αλλη μια ευκαιρια.