You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 606
Πεινάω για μουνί απόψε και θέλω να φάω κανα ρουμανάκι στη Φωκαίας 17.♥
#Εκεί θα τζογάρω το 20ρικάκι μου! ;
κατα ξοδευεσαι μουτρο τ νου σου
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
αφου λιοσιων ηταν κλειστα παω φυλης 200,μπαινω κ βρωμαγε τσιγαριλα...σαλοναρει μια γρια χαλι μαυρο.περιμενω κ τη νεα κοπελα να βγει απο πελατη χαλι μαυρο και αυτη.....φευγω και παω πιπινου 118 η διαθεσιμη ηταν με αντρικο κουρεμα μπυροκοιλια και ακωλη....ειχα τεραστια αναγκη να χυσω καθως ειχα χαπακωθει για φουλ προγραμμα με 2 κοπελες....ξεκιναει πιπα το κοριτσι και μετα απο λιγο βαζει δοντι οκ καταλαβα θα βαλω καποτα λεω μεσα μου,τις ανοιγω τις ποδαρες και μετα απο καλο σφυροκοπημα αδειασμα και φυγα....καθαρος οικος με ντουζιερα στα 20€.την αλλη κοπελα δεν την ειδα...
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
αφου λιοσιων ηταν κλειστα παω φυλης 200...
Υπαρχει ακομα ανοιχτο το Φ200;;
Εχω να ακουσω πανω απο ετος οτι ειναι ανοιχτο.
mela33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.348
- Πόντοι
- 491
Στο Φιδιπιδου 12β στο πάνω οροφο δοκίμασα την Νταρια Ρωσίδα μιλφάρα στα 35ετη ωραία παρουσία νεα άφιξή στον οικο απο οτι είπε η μισοπαλαβωμενη τσατσα η κοπελα αντέχει σφυροκόπημα όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο σε υπηρεσίες τα τιπικα είναι καλό παιδι όμως. Δεν θα την ξαναπροτιμήσω.
Επίσης έχω να πω οπως και όλοι το βλέπουμε δεν υπάρχουν ουσιαστικά νέες παρουσίες στην Φυλής και όσες "καινούριες" έρχονται έχουν πολλές φορές περισσότερα χιλιόμετρα από τις ιδη υπάρχουσες.
Καλή συνέχεια σε όλους
Επίσης έχω να πω οπως και όλοι το βλέπουμε δεν υπάρχουν ουσιαστικά νέες παρουσίες στην Φυλής και όσες "καινούριες" έρχονται έχουν πολλές φορές περισσότερα χιλιόμετρα από τις ιδη υπάρχουσες.
Καλή συνέχεια σε όλους
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Υπαρχει ακομα ανοιχτο το Φ200;;
Εχω να ακουσω πανω απο ετος οτι ειναι ανοιχτο.
ναι πηγα γιατι ηθελα ηρεμια και οχι πολυ κοσμο αλλα φολα
high voltage
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.954
- Πόντοι
- 2.591
Προχθές λοιπόν με στανταράκι πιπινοκαυλάκι απο τα παλιά, σε ένα δυνατό, ρομαντικό(ηρεμήστε πονηρά μυαλά ), ηδονικό γαμήσι, και το σπέρμα να στάζει βαθειά μέσα από την καπότα. Να πω την αλήθεια με πόνεσε ο πούτσος μιας και η πιπίνα ήθελε καβάλες και παιχνίδια ενώ εγώ ήθελα ήρεμα πράγματα, γούτσου γούτσου και φιλάκια .
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Για ποια γράφεις μύστη high χωρίς όνομα κανένα στοιχείο :-( μπορεί να ενδιαφέρονται κι άλλοι
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Στο Φιδιπιδου 12β στο πάνω οροφο δοκίμασα την Νταρια Ρωσίδα μιλφάρα στα 35ετη ωραία παρουσία νεα άφιξή στον οικο απο οτι είπε η μισοπαλαβωμενη τσατσα η κοπελα αντέχει σφυροκόπημα όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο σε υπηρεσίες τα τιπικα είναι καλό παιδι όμως. Δεν θα την ξαναπροτιμήσω.
Καλή συνέχεια σε όλους
Καλησπέρα πολύ σωστή η παρατήρηση σου δεν υπάρχει καμία ανανέωση στη Φυλής ειδικά στην κατηγορία Μιλφ θλιβερή η κατάσταση.
Όσο για την καινούργια κοπέλα στο Φιλιπιδου11 όροφο με ενημέρωσαν τα παιδιά από την επιτροπή αγωνα πέρασα πριν λίγο την είδα ιδιαίτερα συμπαθητική μου άρεσε ωραία μαλλιά σπαστά κάστανα γλυκό μουτράκι αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να βγει το 20€ο από την τσέπη.Φιλε οποτε μπορείς και έχεις χρόνο και όρεξη ανέβασε κριτική.Επισης όπως μου είπαν αρκετά μαγαζιά στο Μεταξουργείο άνοιξαν κάποια συνεχίζουν να μένουν κλειστά έως και αυτή την ώρα για όποιον ενδιαφέρεται δυστυχώς και Μεταξουργείο η κατάσταση είναι τραγική καλό βράδυ
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ωραιος τυπε,γαμησες πουτανα αλλα δεν μας ειπες ποια.Προχθές λοιπόν με στανταράκι πιπινοκαυλάκι απο τα παλιά, σε ένα δυνατό, ρομαντικό(ηρεμήστε πονηρά μυαλά ), ηδονικό γαμήσι, και το σπέρμα να στάζει βαθειά μέσα από την καπότα. Να πω την αλήθεια με πόνεσε ο πούτσος μιας και η πιπίνα ήθελε καβάλες και παιχνίδια ενώ εγώ ήθελα ήρεμα πράγματα, γούτσου γούτσου και φιλάκια .
αν γαμησεις και καμια γκομενα γραφτο εδω μεσα στην ενημερωση να ξερουμε τι γαμιας εισαι :S :S :S
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ramada αρα πρεπει να δοκιμαστει να δουμε τη ψαρια πιανει η κοπελα αυτη
Alexis Soilemezidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Παιδιά η αθηνα απο φωκαιας που χάθηκε? Για Λίζα απο φιλιπιδου έχουμε νέα σταμάτησε τελειως την πετυχε κανεις σε βαρδια??μ χε πει θα σκαει καμία βαρδια μια στο τοσο..
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Αγκυρας 12α Σουζυ και Ναταλι.Η Σουζυ καμπουριασε κι'αλλο και η Ναταλυ τσιτωσε απο το παχος.
Διδυμου 27 Αλιονα το γκραννυ κιμαδομηχανη και η Σοφια,η οποια ειναι μιλφακι ωραιο,με κορμακι λεπτο αλλα απο υπηρεσιες δεν κανει.Κριμα...εκαψα το εικοσαρικο μαζι της.Προς γνωση και συμμορφωση λοιπον.Ανεβαινει κριτικη.
Διδυμου 27 Αλιονα το γκραννυ κιμαδομηχανη και η Σοφια,η οποια ειναι μιλφακι ωραιο,με κορμακι λεπτο αλλα απο υπηρεσιες δεν κανει.Κριμα...εκαψα το εικοσαρικο μαζι της.Προς γνωση και συμμορφωση λοιπον.Ανεβαινει κριτικη.
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Ναι το σκέφτομαι σοβαρά είχε κάτι ωραίο ελκυστικο πάνω της αυτή η Ντάρια θα δω ίσως πάρω το ρίσκο επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι μαζί της δούλευε μια επίσης εμφανίσιμη κοπέλα Αλεξία νομίζω την είπε η τσατσα κοντό καρέ μαλλί ψηλή καλό σώμα αξιολόγη περίπτωση και να πούμε ότι στο μαγαζί αυτό δεν βιάζονται το10λεπτο τουλάχιστον είναι διασφαλισμένοramada αρα πρεπει να δοκιμαστει να δουμε τη ψαρια πιανει η κοπελα αυτη
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
H αννυ θα κατσει και μετα τη 1;
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
Τυπάρες μου διάβασα εχθές το απόγευμα για δύο ολοκαίνουρια φρεσκότατα τεμάχια την
Άλντα & την Ιζαμπέλα στο Φωκαίας 17.
Με ελεύθερο στοματικο*
#Έχουμε πληροφορίες??? Είναι ωραία μουνιά,,,κάνουν καλό γαμήσι????
Ιζαμπέλα = πεταγμένα λεφτά
Η τσατσα Εύα λέει ότι ήρθε απο το Δουβλίνο, η ίδια λέει "Λάντον" , απο Μολδοβλαχία λέω εγώ με αγγλικά επιπέδου χαουντούντου, μικροσκοπικό στήθος, αποστειρωμένες υπηρεσίες και πίπα με το ζόρι να φτύνει κάθε λίγο κατι απο το στόμα λες και είχε τρίχες το πουτσοκέφαλο μου (πάντα ξυρισμένο έτσι και αλλιώς).
Άσ'το, παίξε κανα στοίχημα καλύτερα.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.399
- Πόντοι
- 3.936
Μήπως πρέπει να τους τρολλάρουμε και εμείς, και να ψηφίζουμε πρόσωπαΑκριβώς επειδή ΟΛΟΙ στο κόλπο είναι ΠΡΕΠΕΙ να το ψάχνουμε!
Σε λίγους μήνες θα ξαναψηφίσουμε στις δημοτικές και στις εθνικές εκλογές.
Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!
και κόμματα που απεχθάνονται;
Alexis Soilemezidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2018
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Λιζακι απο φιλιπιδου γυρνα πισω η έστω τηλεφωνα!!λειπει κ η αθηνα η πειραιωτισα το χαος μαγκες νεκρα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Λιζακι απο φιλιπιδου γυρνα πισω η έστω τηλεφωνα!!λειπει κ η αθηνα η πειραιωτισα το χαος μαγκες νεκρα
για τον πουτσο καβαλα ειναι
το εχω ξαναπει αυτον τον καιρο
το σκατο παξιμαδι
ας φτασει το σπερμα μεχρι το λαιμο
μαζεψτε ενα 50ρικο η περισσοτερα για κανα call girl
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο