Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (34 μέλη και 271 επισκέπτες)

ADAM66

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
0
Άκουσα ότι σήμερα τα μαγαζιά είναι κλειστά !!!! Ξέρει κάποιος τι γίνεται ;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
αφου λιοσιων ηταν κλειστα παω φυλης 200,μπαινω κ βρωμαγε τσιγαριλα...σαλοναρει μια γρια χαλι μαυρο.περιμενω κ τη νεα κοπελα να βγει απο πελατη χαλι μαυρο και αυτη.....φευγω και παω πιπινου 118 η διαθεσιμη ηταν με αντρικο κουρεμα μπυροκοιλια και ακωλη....ειχα τεραστια αναγκη να χυσω καθως ειχα χαπακωθει για φουλ προγραμμα με 2 κοπελες....ξεκιναει πιπα το κοριτσι και μετα απο λιγο βαζει δοντι οκ καταλαβα θα βαλω καποτα λεω μεσα μου,τις ανοιγω τις ποδαρες και μετα απο καλο σφυροκοπημα αδειασμα και φυγα....καθαρος οικος με ντουζιερα στα 20€.την αλλη κοπελα δεν την ειδα...

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Στο Φιδιπιδου 12β στο πάνω οροφο δοκίμασα την Νταρια Ρωσίδα μιλφάρα στα 35ετη ωραία παρουσία νεα άφιξή στον οικο απο οτι είπε η μισοπαλαβωμενη τσατσα η κοπελα αντέχει σφυροκόπημα όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο σε υπηρεσίες τα τιπικα είναι καλό παιδι όμως. Δεν θα την ξαναπροτιμήσω.

Επίσης έχω να πω οπως και όλοι το βλέπουμε δεν υπάρχουν ουσιαστικά νέες παρουσίες στην Φυλής και όσες "καινούριες" έρχονται έχουν πολλές φορές περισσότερα χιλιόμετρα από τις ιδη υπάρχουσες.

Καλή συνέχεια σε όλους

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Προχθές λοιπόν με στανταράκι πιπινοκαυλάκι απο τα παλιά, σε ένα δυνατό, ρομαντικό(ηρεμήστε πονηρά μυαλά   :s&m_1:), ηδονικό γαμήσι, και το σπέρμα να στάζει βαθειά μέσα από την καπότα. Να πω την αλήθεια με πόνεσε ο πούτσος μιας και η πιπίνα ήθελε καβάλες και παιχνίδια ενώ εγώ ήθελα ήρεμα πράγματα, γούτσου γούτσου και φιλάκια  :sunglasses:.

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Για ποια γράφεις μύστη high  :think: χωρίς όνομα κανένα στοιχείο  :-( μπορεί να ενδιαφέρονται κι άλλοι

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Άγιος Βασίλης έρχεται

Συνημμένα

• Vacia.jpg
    Vacia.jpg
    68 KB · Εμφανίσεις: 57
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Στο Φιδιπιδου 12β στο πάνω οροφο δοκίμασα την Νταρια Ρωσίδα μιλφάρα στα 35ετη ωραία παρουσία νεα άφιξή στον οικο απο οτι είπε η μισοπαλαβωμενη τσατσα η κοπελα αντέχει σφυροκόπημα όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο σε υπηρεσίες τα τιπικα είναι καλό παιδι όμως. Δεν θα την ξαναπροτιμήσω.

Επίσης έχω να πω οπως και όλοι το βλέπουμε δεν υπάρχουν ουσιαστικά νέες παρουσίες στην Φυλής και όσες "καινούριες" έρχονται έχουν πολλές φορές περισσότερα χιλιόμετρα από τις ιδη υπάρχουσες.

Καλή συνέχεια σε όλους

Καλησπέρα πολύ σωστή η παρατήρηση σου δεν υπάρχει καμία ανανέωση στη Φυλής ειδικά στην κατηγορία Μιλφ θλιβερή η κατάσταση.

Όσο για την καινούργια κοπέλα στο Φιλιπιδου11 όροφο με ενημέρωσαν τα παιδιά από την επιτροπή αγωνα πέρασα πριν λίγο την είδα ιδιαίτερα συμπαθητική μου άρεσε ωραία μαλλιά σπαστά κάστανα γλυκό μουτράκι αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να βγει το 20€ο από την τσέπη.Φιλε οποτε μπορείς και έχεις χρόνο και όρεξη ανέβασε κριτική.Επισης όπως μου είπαν αρκετά μαγαζιά στο Μεταξουργείο άνοιξαν κάποια συνεχίζουν να μένουν κλειστά έως και αυτή την ώρα για όποιον ενδιαφέρεται δυστυχώς και Μεταξουργείο η κατάσταση είναι τραγική καλό βράδυ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Προχθές λοιπόν με στανταράκι πιπινοκαυλάκι απο τα παλιά, σε ένα δυνατό, ρομαντικό(ηρεμήστε πονηρά μυαλά   :s&m_1:), ηδονικό γαμήσι, και το σπέρμα να στάζει βαθειά μέσα από την καπότα. Να πω την αλήθεια με πόνεσε ο πούτσος μιας και η πιπίνα ήθελε καβάλες και παιχνίδια ενώ εγώ ήθελα ήρεμα πράγματα, γούτσου γούτσου και φιλάκια  :sunglasses:.
ωραιος τυπε,γαμησες πουτανα αλλα δεν μας ειπες ποια.
αν γαμησεις και  καμια γκομενα γραφτο εδω μεσα στην ενημερωση να ξερουμε τι γαμιας εισαι :S :S :S

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
Παιδιά η αθηνα απο φωκαιας που χάθηκε? Για Λίζα απο φιλιπιδου έχουμε νέα σταμάτησε τελειως την πετυχε κανεις σε βαρδια??μ χε πει θα σκαει καμία βαρδια μια στο τοσο..

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Αγκυρας 12α Σουζυ και Ναταλι.Η Σουζυ καμπουριασε κι'αλλο και η Ναταλυ τσιτωσε απο το παχος.
Διδυμου 27 Αλιονα το γκραννυ κιμαδομηχανη και η Σοφια,η οποια ειναι μιλφακι ωραιο,με κορμακι λεπτο αλλα απο υπηρεσιες δεν κανει.Κριμα...εκαψα το εικοσαρικο μαζι της.Προς γνωση και συμμορφωση λοιπον.Ανεβαινει κριτικη.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
ramada αρα  πρεπει να  δοκιμαστει  να δουμε τη ψαρια πιανει η κοπελα αυτη
Ναι το σκέφτομαι σοβαρά είχε κάτι ωραίο ελκυστικο πάνω της αυτή η Ντάρια θα δω ίσως πάρω το ρίσκο επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι μαζί της δούλευε μια επίσης εμφανίσιμη κοπέλα Αλεξία νομίζω την είπε η τσατσα κοντό καρέ μαλλί ψηλή καλό σώμα αξιολόγη περίπτωση και να πούμε ότι στο μαγαζί αυτό δεν βιάζονται το10λεπτο τουλάχιστον είναι διασφαλισμένο

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
H αννυ θα κατσει και μετα τη 1;

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Τυπάρες μου διάβασα εχθές το απόγευμα για δύο ολοκαίνουρια φρεσκότατα τεμάχια  :gumtits: :jade: την
Άλντα & την Ιζαμπέλα στο Φωκαίας 17. :rose:

Με ελεύθερο στοματικο* :pipa1:

#Έχουμε πληροφορίες??? Είναι ωραία μουνιά,,,κάνουν καλό γαμήσι???? :fuck1:

Ιζαμπέλα = πεταγμένα λεφτά

Η τσατσα Εύα λέει ότι ήρθε απο το Δουβλίνο, η ίδια λέει "Λάντον" , απο Μολδοβλαχία λέω εγώ με αγγλικά επιπέδου χαουντούντου, μικροσκοπικό στήθος, αποστειρωμένες υπηρεσίες και πίπα με το ζόρι να φτύνει κάθε λίγο κατι απο το στόμα λες και είχε τρίχες το πουτσοκέφαλο μου (πάντα ξυρισμένο έτσι και αλλιώς).

Άσ'το, παίξε κανα στοίχημα καλύτερα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Ακριβώς επειδή ΟΛΟΙ στο κόλπο είναι ΠΡΕΠΕΙ να το ψάχνουμε!
Σε λίγους μήνες θα ξαναψηφίσουμε στις δημοτικές και στις εθνικές εκλογές.
Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!
Μήπως πρέπει να τους τρολλάρουμε και εμείς, και να ψηφίζουμε πρόσωπα
και κόμματα που απεχθάνονται;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Λιζακι απο φιλιπιδου γυρνα πισω η έστω τηλεφωνα!!λειπει κ η αθηνα η πειραιωτισα το χαος μαγκες νεκρα

για τον πουτσο καβαλα ειναι

το εχω ξαναπει αυτον τον καιρο

το σκατο παξιμαδι

ας φτασει το σπερμα μεχρι το λαιμο

μαζεψτε ενα 50ρικο η περισσοτερα για κανα call girl

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom