Sproxe Garsia
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 9.596
...τύπε?...είσαι σίγουρος ότι είναι studio?...Ρε μάγκες ξέρει κάνεις που βρίσκεται το στούντιο !,9? Τι στον πούτσο είναι αυτό
...τύπε?...είσαι σίγουρος ότι είναι studio?...Ρε μάγκες ξέρει κάνεις που βρίσκεται το στούντιο !,9? Τι στον πούτσο είναι αυτό
Είσαι σίγουρος πως έτσι λέγεται ;;
Έτσι φαίνεται γιατι δουλευουν στουντιοκοριτσα πχ Κριστυ, μαρινα σερβα, κατι τετοιες...τύπε?...είσαι σίγουρος ότι είναι studio?...
Εμενα δεν μου άρεσε ποτέ η Άννυ !!! Από ότι καταλαβαινο Παΐζη καψούρα στην μέση και άκαμπτο σεξ ... μάλλον δεν κατάφερε να τον μασηση τον στάνταρ πελάτη της και έβαλε τον νταβα για να τον ξεφορτωθη !!! Αυτό το νόημα βγαζο !!! Εγώ πλέον πάντα με σίδερο μπουνιά κυκλοφορο πανό μου τύποι μου !!!κοίτα, απλά τα πράματα: είδα 2 νεαρούς ο ένας σαφως μεγαλύτερος (ο πελάτης) να κάθεται να ακούει τον νταβα? προστάτη? δεν ξέρω πως να το πω το άλλο το παιδί με τόση απάθεια που μου φάνηκε σχεδόν κινηματογραφικό και έκανα τη μαλακία να μείνω! Να σου πω και τι δεν είπα ακόμα? όταν σκάσανε μύτη οι "φίλοι" του "πελάτη" με βγάλανε και φωτό (κοίτα το πουλάκι παλικάρι μου, έτσι είπε ένας) Και απλά πάγωσα κάπως και απλά τον άφησα να μιλήσει και έγραψα κάπως το διάλογο. Το παλικάρι/πελάτης πιο πολύ χαλασμένος ήταν παρά με θυμό! Το νόημα ήταν απλά: ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΑ...
Ε όταν βλέπεις αυτά δεν ρωτάς 5 μαντράχαλους τι έγινε! Χαλάστηκα, έκανα μια βόλτα Φυλής και άντε γεια!
Εμενα δεν μου άρεσε ποτέ η Άννυ !!! Από ότι καταλαβαινο Παΐζη καψούρα στην μέση και άκαμπτο σεξ ... μάλλον δεν κατάφερε να τον μασηση τον στάνταρ πελάτη της και έβαλε τον νταβα για να τον ξεφορτωθη !!! Αυτό το νόημα βγαζο !!! Εγώ πλέον πάντα με σίδερο μπουνιά κυκλοφορο πανό μου τύποι μου !!!
ισε και εσυ περιεργος τι γευση εχουν τα χυσια ?Πέρασμα από Βέργας 3 αργά το μεσημέρι...λίγο πριν την λήξη της πρωινης.
Κάτω δεξιά η Σάρα την οποία είχα πάρει πριν από δυο εβδομάδες.
Πάνω η Βίκυ με την Νικόλ...Την Βίκυ την είχα δει τις προηγούμενες φορές που είχα πάει με Λάνα-Σάρα, αλλά για κάποιο λόγο δεν την είχα επιλέξει αν και μου άρεσε εμφανισιακά(κάτι ήξερα λολ!
Επέλεξα την Βίκυ και οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες.
Δεν ξέρω...Η κοπέλα έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει...Αλλά εκτός από επαγγελματική συμπεριφορά θες και κάτι πιο ανθρώπινο και οικείο από ''στεγνό'' σεξ(τουλάχιστον εγώ)...Τα καυτά γλωσσόφιλα που λέει ο φίλος πιο πάνω ακόμα τα περιμένω(μου τα είχε δώσει η Λάνα για παράδειγμα).
Ισως ανεβάσω αναλυτική κριτική όταν βρω χρόνο.
εμένα μου έχει τύχη παλιά στο φυλής 71 πανό να φώναξε η πουτανα 2 νταβάδες ..... εγώ περίμενα στο σαλόνι μολης ήρθαν μου λένε εσυ είσαι ;και έφαγαν ένα κράξιμο που δεν περιγράφετε !!! Τους λέω εγώ είμαι έχω γαμηση όλη την φυλής και τα περίχωρα και ειδικά άσε αυτό το μαγαζί τους λέω έχω κατά γαμηση της πουτάνες και πάτε λέω να μου βάλετε και χέρι;;;;εγώ ρε σας ταΐζουν τους λέω το καταλάβατε ; Επισης επηδη είμαι ντόμπρος τους είπα πως η μαλακό μέσα μου είπε να περιμενο να άδειασε δωμάτιο για να μπω να ξανά γαμησο επηδη δεν έχυσα την πρώτη φορά !!! Μου λένε σοβαρά ρε φίλε ; Λέω παντελονάτα μειλαο !!! Θέλετε λέω τώρα 50 αρικο να μου την στήσετε στα 4 να την κατά γαμησο από κωλο ; Μου λένε ναι αν θέλει ; Αυτή δεν δέχτηκε !!! Και το τι βούρδουλας έπεσε μέσα στο καμαράκι δεν περιγράφετε χαχαχα αλλά μου είπαν φύγε τώρα μην το κάνουμε και σόου !!!! Και έφυγα .....να σου πω την αλήθεια ιςως κ να μην εκανα καλα αλλά εγώ θα ειχα αρπαχτή με όλους επειδή θα ειχα δικιο..η καρδιά μου το ξερει κατω απο τη συνθήκες ειμαι πελάτης των οίκων κ τι ρίσκα παίρνω κ θα εχω κ αυτών να μου μιλάει ετςι.. Δεν παίζει..αν ειχα άδικο θα κατέβαζα το κεφάλι κ θα έφευγα ,τελικά που θα καταλήγαμε στο αστυνομικό τμήμα της μηχαηλ Βόδα της Ομόνοιας στα επείγοντα στο νεκροτομειο ειναι αλλο θέμα.. τωρα αυτός κατα την γνωμη μου οπως τα διαβάζω δεν πρέπει να ήταν πελάτης διότι να φύγει κ να γυρίσει με άλλους 4 που τους βρήκε..
Εγώ κ εσείς αν φύγουμε απο τσάρκα μπορούμε να τσιμπήσουμε άλλους 4
Κάτι πρέπει να είχε σχέση εργαςιας με άλλον οίκο..
Ειχα παει τσάρκα κ εγώ αυτές τις ημέρες στο φωκαιας 25 ήταν ένας τύπος στο σαλόνι,γνωρίζονταν με την Τσατσα,φαίνονταν ήταν του μαγαζιού κ κάπως με κοίταζε δεν μου άρεσε το βλέμμα του..του τύπου κανε κάτι μη φυσιολογικό κ θα σου δείξω εγώ..αλλά κ απο την αλλη κάπου έσπαγε επειδή ειμαι κ εγώ ολίγον τι πανούκλος τερατούργημα..
Περιφέρονται σαν τα ζόμπι οι άμοιροι τοξοβόλοι απο άκρη σε άκρη, επί της Τζέισον στρητ. Το σκηνικό είναι γιαΣφραγισμένο το Μετάξι κατά τις 12.30 που πέρασα. Θύμιζε σκηνικά από ταινια του Παζολίνι .
Όλη η Ιάσωνος γεμάτη από χρήστες που σέρνονταν σχεδόν ....με τον κοντό Νιγηριανό να "φορτώνει" . Σε συνδιασμό με την βρώμα,
την συννεφιά και την υγρασία καθώς και κάποιες τσατσάδες με τις σακούλες να πηγαινοέρχονται συν τους Κινέζους που είναι σε
ένα δικό τους κόσμο ήταν τρομακτικό κάπως το σκηνικό. ΔΕΝ έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα .
Σφραγισμένο το Μετάξι κατά τις 12.30 που πέρασα.
Θύμιζε σκηνικά από ταινια του Παζολίνι .
Όλη η Ιάσωνος γεμάτη από χρήστες που σέρνονταν σχεδόν ....με τον κοντό Νιγηριανό να "φορτώνει" .
Σε συνδιασμό με την βρώμα , την συννεφιά και την υγρασία καθώς και κάποιες τσατσάδες με τις σακούλες να πηγαινοέρχονται συν τους Κινέζους που είναι σε ένα δικό τους κόσμο ήταν τρομακτικό κάπως το σκηνικό.
ΔΕΝ έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα .
Περιφέρονται σαν τα ζόμπι οι άμοιροι τοξοβόλοι απο άκρη σε άκρη, επί της Τζέισον στρητ. Το σκηνικό είναι για
λύπηση γιατί στην πραγματικότητα αυτοί είναι άρρωστοι άνθρωποι. Και οι μαύροι απο την άλλη, μοιράζουν αβέρτα μαύρο θάνατο, μέρα-νύχτα! Συνήθως έχουν απέναντι για τσιλιαδόρους και άλλους δύο συμπατριώτες τους.
Οι Ζητάδες λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, γιατί μόλις τους δουν καταπίνουν τα 'σκονάκια' και μετά τα ξαναβγάζουν
στην επιφάνεια (φαίνεται είναι καλά εκπαιδευμένοι.. ) Βέβαια τους γνωρίζουν ποιοί είναι αυτοί που κάνουν το ντίλ.
Αλλά κανονικά πρέπει να επέμβει η ασφάλεια. Μέχρι τότε βράσε ρύζι! :S