Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (3 μέλη και 123 επισκέπτες)

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
6.45 το πρωί πήρα τη Λυδία στο Κολωνού 27 όροφος.
Μέτρια κατάθεση,η κοπέλα σε καμιά περίπτωση δεν βγάζει τη καυλα της Φωτεινής,δεν αρνήθηκε κάτι,απλά είχε πολύ χτυπητα προσποιητή συμπεριφορά, που με ξενερωνει .
Καλά γαμησια σε όλους.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Διαβάστε το να δείτε τι ανακρίβειες, υπερβολές και διαστρέβλωση
της πραγματικότητας υπάρχει στο άρθρο αυτό. Άλλα αντ' άλλων.
Οι κοπέλες , λέει έχουν...εξαναγκαστεί νακάνουν τη δουλειά αυτή,και προέρχονται...από τράφικιν !
Λες και δεν μιλάμε με αυτές !
Φεύγουν, πάνε στην πατρίδα τους το καλοκαίρι, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, και ξαναγυρνούν και αυτό...είναι τράφικιν ! Με το ζόρι...το κάνουν !Προπαγάνδα , και μάλιστααπό...Πανεπιστημιακούς στην Ελλάδα !
Για τους ανηλικους λαθρο, τα Πακι κτλπ, που τα ψωνιζουν για ενα ταληρο οι πορνο-φουστο-γεροι και αλλοι δεν τους καιει. Εχω δει παλιοτερα εναν καθως πρεπει κυριο (και καλα), λιγο χαρωπο, καπου στην χωματιανου. Να βαζει συνωμοτικα στην εισοδο της πολυκατοικιας του εναν Πακι,  για του ρεγουλαρει το γκροβερ, προφανως.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Η Ντιάνα είναι οτι καλύτερο,σε απόδοση εννοείς;
Καλημέρα όχι δεν αναφέρομαι στην απόδοση αλλά στην εμφάνιση έχει πολύ καλό κορμί για απόδοση από άλλους έχω μάθει ότι είναι καλή και από άλλους ότι είναι εντελώς ψυχρή δυστυχώς η παρουσία της όταν βγαίνει στο σαλόνι είναι παγερή γι'ακομα δεν έχω περάσει μαζί της

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
φιλε μου καμια δεν θα σου πει οτι δουλευει κε το ζορι γιατι φοβουνται
...ναι φίλε...
...δραματική η κατάσταση...
...ξέρεις τι ζόρι τραβάει η δικιά μου που δεν βρήκε το Fila disruptor σε 36 νούμερο για να σκάσει 100 euro και να το πάρει?... :grin: :grin:
...όταν της είπα ότι έχει εξαντληθεί από παντού και θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Φεβρουάριο που θα ξαναβγάλει το εργοστάσιο...με κοίταζε και νόμιζε ότι της έκανα πλάκα...
...και να φανταστείς ότι η συγκεκριμένη είχε έρθει στην Ελλάδα πριν έναν χρόνο...φορώντας πλαστικά μαύρα παντοφλάκια που εδώ τα βρίσκεις με 2 euro στο παζάρι...και της άρεσαν πολύ...ΤΟΤΕ...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
γινονται βουντου και σε Ρουμανες παιδια :-( :S :S :S

....οχι ρε!!!Οι ρουμανες ειναι απλα φιλοχρηματες και θελεουν ευκολα και γρηγορα λεφτα για να ξεφυγουν απο την μιζερια του χ ριου τους απ'οπου κατεβηκαν.Δεν τις κανουν βουντου.Απλα θελουν καινουργιο κινητο,καινουργιο αμαξι και βεβαια να πανε πανω στο κατσικοχωρι τους να δειξουν οτι κατι εγιναν.Τη μιζερια θελουν να ξεπλυνουν απο πανω τους.Γι'αυτο δουλευουν μπουρδελακι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
τώρα live

Έλλης 3 Ελένη, Ειρήνη και ΜαρίαΑντζελα /Άντζελα, οι δύο πρώτες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό η Άντζελα απλό, παρτουζα στα 30 ευρώ, η Ελένη με την Ειρήνη κάνουν και λεσβιακο με 50 ευρώ.

Φυλής 56 Νικόλ, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Αλινα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α Ναντια, σε απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 8α Νανσι, σε απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 8β Βερονικα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Διδύμου 7 αριστερά Τατιάνα, σε απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 7 δεξιά κλειστό.

Διδύμου 16 Όλγα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Διδύμου 18 υπόγειο Σονια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδύμου 18 Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κωλαράκι και αυταρχικό.

Διδύμου 20 κλειστό.

Διδύμου 22 Γκαμπριέλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και περίμεναν την Άννα.

Διδυμου 27 Βικτόρια Μαρία και Όλγα, και οι 3 με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ενώ η Όλγα κάνει και πρωκτικο, παρτουζα δύο κοπέλες 30 ευρώ ενώ η Βικτόρια με την Όλγα κάνουν και λεσβιακο με 50 ευρώ

Αλκιβιάδου 16α Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Αλκιβιάδου 16β κλειστό

Αλκιβιάδου 16γ Ανκα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.625
Πόντοι
15.775
Σε πρόσφατη βόλτα που έκανα στην Φυλής πέρασα από το Φωκαίας 24 για να τσεκάρω την καινούργια ρωσσίδα που ήρθε. Πρόκειται για ξανθία 35αρα με μεγάλα βυζία που εμφανισιακά για τα δικά μου γούστα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Με τραβολογούσανε με την τσατσά και επέμεναν να περάσω στο δωμάτιο, τελικά δεν πέρασα απλά είναι εκνευριστικό να επιμένουν να μπεις μέσα και να μην σε αφήνουν να φύγεις. Αν η κοπέλα σε τραβήξει εμφανισιακά ή αν έχεις ακούσει καλά λόγια θα περάσεις από μόνος σου δεν χρειάζεται το τραβολόγημα.

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
...ναι φίλε...
...δραματική η κατάσταση...
...ξέρεις τι ζόρι τραβάει η δικιά μου που δεν βρήκε το Fila disruptor σε 36 νούμερο για να σκάσει 100 euro και να το πάρει?... :grin: :grin:
...όταν της είπα ότι έχει εξαντληθεί από παντού και θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Φεβρουάριο που θα ξαναβγάλει το εργοστάσιο...με κοίταζε και νόμιζε ότι της έκανα πλάκα...
...και να φανταστείς ότι η συγκεκριμένη είχε έρθει στην Ελλάδα πριν έναν χρόνο...φορώντας πλαστικά μαύρα παντοφλάκια που εδώ τα βρίσκεις με 2 euro στο παζάρι...και της άρεσαν πολύ...ΤΟΤΕ...
δεν μιλαο για πατσαβουρακια που χεροντε να φανε καμια πουτσα και να βγαλουν χαρτζιλικι ,μιλαο για ορεες περηφανες κοπελες που εξαπατηθηκαν

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
δεν μιλαο για πατσαβουρακια που χεροντε να φανε καμια πουτσα και να βγαλουν χαρτζιλικι ,μιλαο για ορεες περηφανες κοπελες που εξαπατηθηκαν
...δεν είμαι σαβουρογάμης man...

...ωραίες και περήφανες που εξαπατήθηκαν ε?...
...μου θυμίζεις κάποιον που όταν ήταν νέος είχε λύσεις για όλα...είχε να τάξει κάτι σε όλους...και όταν έγινε πρωθυπουργός...(χωρίς φυσικά να πάρει στα χέρια του την διακυβέρνηση της χώρας)...ανακάλυψε ότι είχε αυταπάτες...αλλά παραμένει πρωθυπουργός...προφανώς επειδή κάτι του αρέσει στην όλη φάση...

...sorry για το off topic...

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Όλοι έχετε δίκαιο γιατί απ'όλα έχει ο μπαξές. Όλοι μας έχουμε συναντήσει διάφορες περιπτώσεις και ιστορίες κάθε είδους. Η ουσία είναι μία και δεν αμφισβητείται και εδώ θα μιλήσω λίγο επαγγελματικά,η δουλειά αυτή καταστρέφει πρώτα το μυαλό και μετά το σώμα. Οι μέγιστη πλειοψηφία των ιερόδουλων έχουν την χειρότερη γνώμη για τους άντρες γιατί πολύ απλά για αυτές άντρας σημαίνει γαμησι και τίποτα άλλο, είναι δε γεγονός ότι οι περισσότερες με την πάροδο του χρόνου καταλήγουν εξαρτημένες από διάφορες ουσίες συνήθως ψυχοφαρμακα ή αλκοόλ. Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασα πριν κάνα μισάωρο με την Μαρίνα στο Φυλής109ισογειο η κοπέλα είναι πολύ καλή καθαρή και τίμια έμεινα ευχαριστημένος λεπτομέρειες στην κριτική πού θα ανεβάσω αργότερα

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Το άρθρο περιγράφει μια πραγματικότητα που οι νταβατζήδες προσπαθούν να ωραιοποιήσουν στα μάτια των πελατών!
Αυτές που ειναιι καιρο στο κουρμπετι, είναι επιλογυ τους. Για καποιες που εμφανίζονται για λιγο και μετα εξαφανίζονται ίσως ειναι θυματα.  Παντως το φαινομενο <<με το ζορι>> υπάρχει.

Tane

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
71
Πόντοι
1
Σωστος γιαυτο βλεπεις οτι οι καλητερες εξαφανιζοντε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
πριν από μερικά λεπτά

Φωκαιας 27α, μετά από επικοινωνία με φίλο πήγα στον οίκο να τσεκάρω δύο καινούργιες παρουσίες.Σύμφωνα με την υπηρεσία έχουν δύο μέρες στην Ελλάδα. Όλγα και Ναταλία ή Νατι όπως λέει η ίδια με τα λίγα αγγλικά της στο δωμάτιο. Η Όλγα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και η Ναταλία μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ωραίο γλυκό πρόσωπο κανονικό κορμί 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στο δεξί πόδι κάτω χαμηλά στον αστράγαλο και στο κουτουμπιε,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Δοκιμάστηκε η 25χρονη Ουκρανη Ναταλι με πάρα πολλή καλες εντυπώσεις μιας και εκτός του ότι είναι ωραία κοπελίτσα έχει και πάρα πολύ μεγάλη διάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.

kokopops12

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
ερωτηση προς συναγωνιστες που ξερουν..για απογευματινη βαρδυα φυλης ειμαι αναμεσα σε αννα ιλονα - μπιουτη? ποια ειναι καλυτερη η αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη αλλα να αξιζει ? και που τις βρισκω  γιατι ολο αλλαζουν αυτες

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Απ'ότι βλέπω αρκετοί συναγωνιστές τίμησαν την Εθνική μας επέτειο "εποικοδομητικά" με επιδρομές σε διάφορους οίκους!
Χρόνια πολλά σε όλους πάντα "ελεύθεροι"!

:hi:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
ερωτηση προς συναγωνιστες που ξερουν..για απογευματινη βαρδυα φυλης ειμαι αναμεσα σε αννα ιλονα - μπιουτη? ποια ειναι καλυτερη η αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη αλλα να αξιζει ? και που τις βρισκω  γιατι ολο αλλαζουν αυτες
Για μένα πήγαινε στο φωκαίας 24 στην Χριστίνα.
Άσε τις άλλες 2.

kokopops12

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Για μένα πήγαινε στο φωκαίας 24 στην Χριστίνα.
Άσε τις άλλες 2.

ωραιος ευχαριστω πολυ απλα δωσε μου και καποια εναλλακτικη σε περιπτωση που δεν μου κανει το κλικ..για απογευματινη βαρδυα αν γινεται

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Απ'ότι βλέπω αρκετοί συναγωνιστές τίμησαν την Εθνική μας επέτειο "εποικοδομητικά" με επιδρομές σε διάφορους οίκους!
Χρόνια πολλά σε όλους πάντα "ελεύθεροι"!

:hi:
Εγώ πάλι φίλε ξέρεις τι παρατήρησα φέτος είναι ελάχιστες οι σημαίες σε σπίτια σε σχέση με προηγούμενες χρονιές

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom