imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Φυλής 69 κάτω δεν ήταν η Νατάσσα αλλά μία μελαχρινή άστηθη χωρίς ωραίο πρόσωπο αλλά καλό κορμί.
Η Νατάσα ήταν.Κατέθεσα!
Φυλής 69 κάτω δεν ήταν η Νατάσσα αλλά μία μελαχρινή άστηθη χωρίς ωραίο πρόσωπο αλλά καλό κορμί.
καλησπερα! γιατι δεν παιζει ποτε ενημερωση για τα ρδελα Παιανιέων 24 και Βιργ. Μπενάκη 31 τα απομερα για εμας τους παντρεμενους?Σημερινή πρωινή ενημέρωση στα σπιτάκια του Μεταξουργείου με τον εκλεκτό και φίλο amc_anthony13
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 πάνω μια χοντρή μάλλον Ελληνίδα ξανθιά με μεγάλους βύζους
Μεγάλου Αλέξανδου 22 κάτω μια πάλι ξανθιά νταρντάνα με κανονικό προς μεγάλο στήθος που βαριόταν να βγει στο σαλόνι
Κολωνού 30 κάτω η Κατερίνα
Κολωνού 30 πάνω μια μελαχρινή με σιλικονούχα βυζιά κοντή
Κολωνού 32 πάνω μια μελαχρινή μέτρια με μικρό στήθος που έδινε και κώλο
Κολωνού 32 κάτω και εδώ μια μελαχρινή με αφράτο στήθος αλλά μπαζάκι
Κολωνού 27 πάνω μια χοντρή ξανθιά με μαύρο κομπινεζόν
Κολωνού 27 κάτω μάλλον Ελληνίδα με μικρό στήθος και αυτή με μαύρο κομπινεζόν
Αχιλλέως 48 υπόγειο μια κοπέλα μελαχρινή ψιλή λεπτή με μικρό στηθάκι που κάνει και ακάποτο τσιμπούκι από ότι με πληροφόρησε ο τσάτσος στην απογευματινή βάρδια εργάζετε μια χοντρή
Αχιλλέως 48 πάνω κλειστό
Αχιλλέως 51 μια καστανόξανθη κοπέλα καλή μάλλον με μικρό βυζάκι
Μαραθώνος 59 και εδώ μια κοπέλα ξανθιά όπου κάνει και αυτή ακάποτο τσιμπούκι
Ιάσωνος 19 κάτω ένα ξανθό με μικρό βυζάκι ωραίο σώμα που ψιλονταρντανίζει αλλά της πήγαινε
Ιάσωνος 19 πάνω μια χοντρή μάλλον μιλφ με μεγάλα βυζιά
Ιάσωνος 20α μια ξανθιά λεπτή ψιλή με τάπα στήθος που έπαιζε πριν πολύ καιρό στο Φυλής 200 αλλά και σε ένα Λεωνίδου
Ιάσωνος 20β μια μελαχρινή και εδώ με ωραίο στήθος ωραίο σώμα ο τσάτσος την παρουσίασε σαν Ρωσίδα
Ιάσωνος 30 κάτω εδώ μάλλον Αλβανάκι μελαχρινό λεπτό μικροκώλικο με μικρό βυζάκι
Ιάσωνος 37 πάνω μια μάλλον μιλφ ξανθιά με σγουρά μαλλιά καλή φάνηκε
Ιάσωνος 37 κάτω Χριστίνα Ρωσίδα ξανθιά με 15ευρώ είναι η ίδια που δουλεύει και τα απογεύματα στο Τροφωνιού 11 πάνω όπου εκεί κάνει 20 ευρώ
Ιάσωνος 44 μια μελαχρινή με μικρό βυζάκι ωραίο σωματάκι αλλά φάτσα μπάζο
Τελικά όλα όσα είδαμε ήταν μπάζα εκτός από την Χριστίνα από Ιάσωνος 37 κάτω .
δεν προλάβαμε φίλε μου να πάμε και εκεί . ;) ;) ;)καλησπερα! γιατι δεν παιζει ποτε ενημερωση για τα ρδελα Παιανιέων 24 και Βιργ. Μπενάκη 31 τα απομερα για εμας τους παντρεμενους?
καλησπερα! γιατι δεν παιζει ποτε ενημερωση για τα ρδελα Παιανιέων 24 και Βιργ. Μπενάκη 31 τα απομερα για εμας τους παντρεμενους?
Φίλε μου έχεις δίκιο. Θα γίνει και αυτό. Προς το παρόν στο Παιανιέων θα βρεις απογεύματα μια Βίκυ, λίγο γεμάτη milf. ( γνωστό μιλφομάγαζο). Αλλά υπάρχει και μαύρη "γαζέλα" κατά καιρούς. Τα πρωινά η Βιργινίας Μπενάκη είναι μια μεγάλη σε ηλικία με κοντό μαύρο μαλλί και έχει αυτό το υφάκι της "παλιάς πουτάνας".
Βέβαια εδώ τώρα να πω και εγώ με τη σειρά μου το εξής. Γιατί δε κάνεις εσύ την "καταδρομική ενέργεια"? Να μας πεις εσύ τι είδες? ;)
Παλληκάρια η Νατάσσα φοράει περούκες ?
Για περούκα δεν ξέρω,αλλά πρέπει να έχει ποστίς.Πάντως δεν αφήνει άγγιγμα στα μαλλιά της.
Επισκέφτηκα ξανά-δεύτερη φορά-τη Νατάσα στο 69 ισόγειο.Ωραία κοπέλα,αλλά φοβάται να κάνει σεξ.Για μια κοπέλα που έκανε σεξ πρώτη φορά πριν 5 χρόνια κατά δήλωση της,ο φόβος και η "άμυνα" που λαμβάνει με κλειστά τα πόδια,είναι αδικαιολόγητα.Δεν ξέρω αν την επισκεφτώ ξανά...
στο 59 φυλησ θα ναιπαιδια η βανεσα επεστρεψε ?