Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (36 μέλη και 262 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Συνάδελφοι την Νατάσσα την είδα πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα με μαλί πλούσιο πιασμένο πάνω και ήταν όμορφη. Αυτή που είδα σήμερα στις 10:15 το πρωί δεν μου έμοιασε είχε άσχημο πρόσωπο. Ισως να είμαι λάθος οπότε  :bottom:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Φυλής 69 κάτω δεν ήταν η Νατάσσα αλλά μία μελαχρινή άστηθη χωρίς ωραίο πρόσωπο αλλά καλό κορμί.

:think: :think: :think: :think: :think: γούστα είναι αυτά, αλλά αλήθεια δεν πιστεύεται πως έχει ωραία καυλόφατσα????

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Παλληκάρια η Νατάσσα φοράει περούκες ?

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Σημερινή πρωινή ενημέρωση στα σπιτάκια του Μεταξουργείου με τον εκλεκτό και φίλο amc_anthony13

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 πάνω μια χοντρή μάλλον Ελληνίδα ξανθιά με μεγάλους βύζους
Μεγάλου Αλέξανδου 22 κάτω μια πάλι ξανθιά νταρντάνα με κανονικό προς μεγάλο στήθος που βαριόταν να βγει στο σαλόνι
Κολωνού 30 κάτω η Κατερίνα
Κολωνού 30 πάνω μια μελαχρινή με σιλικονούχα βυζιά κοντή
Κολωνού 32 πάνω μια μελαχρινή μέτρια με μικρό στήθος που έδινε και κώλο
Κολωνού 32 κάτω και εδώ μια μελαχρινή με αφράτο στήθος αλλά μπαζάκι
Κολωνού 27 πάνω μια χοντρή ξανθιά με μαύρο κομπινεζόν
Κολωνού 27 κάτω μάλλον Ελληνίδα με μικρό στήθος και αυτή με μαύρο κομπινεζόν
Αχιλλέως 48 υπόγειο μια κοπέλα μελαχρινή ψιλή λεπτή με μικρό στηθάκι που κάνει και ακάποτο τσιμπούκι από ότι με πληροφόρησε ο τσάτσος στην απογευματινή βάρδια εργάζετε μια χοντρή
Αχιλλέως 48 πάνω κλειστό
Αχιλλέως 51 μια καστανόξανθη κοπέλα καλή μάλλον με μικρό βυζάκι
Μαραθώνος 59 και εδώ μια κοπέλα ξανθιά όπου κάνει και αυτή ακάποτο τσιμπούκι
Ιάσωνος 19 κάτω ένα ξανθό με μικρό βυζάκι ωραίο σώμα που ψιλονταρντανίζει αλλά της πήγαινε
Ιάσωνος 19 πάνω μια χοντρή μάλλον μιλφ με μεγάλα βυζιά
Ιάσωνος 20α μια ξανθιά λεπτή ψιλή με τάπα στήθος που έπαιζε πριν πολύ καιρό στο Φυλής 200 αλλά και σε ένα Λεωνίδου
Ιάσωνος 20β μια μελαχρινή και εδώ με ωραίο στήθος ωραίο σώμα ο τσάτσος την παρουσίασε σαν Ρωσίδα
Ιάσωνος 30 κάτω εδώ μάλλον Αλβανάκι μελαχρινό λεπτό μικροκώλικο με μικρό βυζάκι
Ιάσωνος 37 πάνω μια μάλλον μιλφ ξανθιά με σγουρά μαλλιά καλή φάνηκε
Ιάσωνος 37 κάτω Χριστίνα Ρωσίδα ξανθιά με 15ευρώ είναι η ίδια που δουλεύει και τα απογεύματα στο Τροφωνιού 11 πάνω όπου εκεί κάνει 20 ευρώ
Ιάσωνος 44 μια μελαχρινή με μικρό βυζάκι ωραίο σωματάκι αλλά φάτσα μπάζο

Τελικά όλα όσα είδαμε ήταν μπάζα εκτός από την Χριστίνα από Ιάσωνος 37 κάτω .

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Σημερινή πρωινή ενημέρωση στα σπιτάκια του Μεταξουργείου με τον εκλεκτό και φίλο amc_anthony13

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 πάνω μια χοντρή μάλλον Ελληνίδα ξανθιά με μεγάλους βύζους
Μεγάλου Αλέξανδου 22 κάτω μια πάλι ξανθιά νταρντάνα με κανονικό προς μεγάλο στήθος που βαριόταν να βγει στο σαλόνι
Κολωνού 30 κάτω η Κατερίνα
Κολωνού 30 πάνω μια μελαχρινή με σιλικονούχα βυζιά κοντή
Κολωνού 32 πάνω μια μελαχρινή μέτρια με μικρό στήθος που έδινε και κώλο
Κολωνού 32 κάτω και εδώ μια μελαχρινή με αφράτο στήθος αλλά μπαζάκι
Κολωνού 27 πάνω μια χοντρή ξανθιά με μαύρο κομπινεζόν
Κολωνού 27 κάτω μάλλον Ελληνίδα με μικρό στήθος και αυτή με μαύρο κομπινεζόν
Αχιλλέως 48 υπόγειο μια κοπέλα μελαχρινή ψιλή λεπτή με μικρό στηθάκι που κάνει και ακάποτο τσιμπούκι από ότι με πληροφόρησε ο τσάτσος στην απογευματινή βάρδια εργάζετε μια χοντρή
Αχιλλέως 48 πάνω κλειστό
Αχιλλέως 51 μια καστανόξανθη κοπέλα καλή μάλλον με μικρό βυζάκι
Μαραθώνος 59 και εδώ μια κοπέλα ξανθιά όπου κάνει και αυτή ακάποτο τσιμπούκι
Ιάσωνος 19 κάτω ένα ξανθό με μικρό βυζάκι ωραίο σώμα που ψιλονταρντανίζει αλλά της πήγαινε
Ιάσωνος 19 πάνω μια χοντρή μάλλον μιλφ με μεγάλα βυζιά
Ιάσωνος 20α μια ξανθιά λεπτή ψιλή με τάπα στήθος που έπαιζε πριν πολύ καιρό στο Φυλής 200 αλλά και σε ένα Λεωνίδου
Ιάσωνος 20β μια μελαχρινή και εδώ με ωραίο στήθος ωραίο σώμα ο τσάτσος την παρουσίασε σαν Ρωσίδα
Ιάσωνος 30 κάτω εδώ μάλλον Αλβανάκι μελαχρινό λεπτό μικροκώλικο με μικρό βυζάκι
Ιάσωνος 37 πάνω μια μάλλον μιλφ ξανθιά με σγουρά μαλλιά καλή φάνηκε
Ιάσωνος 37 κάτω Χριστίνα Ρωσίδα ξανθιά με 15ευρώ είναι η ίδια που δουλεύει και τα απογεύματα στο Τροφωνιού 11 πάνω όπου εκεί κάνει 20 ευρώ
Ιάσωνος 44 μια μελαχρινή με μικρό βυζάκι ωραίο σωματάκι αλλά φάτσα μπάζο

Τελικά όλα όσα είδαμε ήταν μπάζα εκτός από την Χριστίνα από Ιάσωνος 37 κάτω .
καλησπερα! γιατι δεν παιζει ποτε ενημερωση για τα ρδελα Παιανιέων 24 και Βιργ. Μπενάκη 31  τα απομερα για εμας τους παντρεμενους?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
καλησπερα! γιατι δεν παιζει ποτε ενημερωση για τα ρδελα Παιανιέων 24 και Βιργ. Μπενάκη 31   τα απομερα για εμας τους παντρεμενους?
δεν προλάβαμε φίλε μου να πάμε και εκεί . ;) ;) ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλησπερα! γιατι δεν παιζει ποτε ενημερωση για τα ρδελα Παιανιέων 24 και Βιργ. Μπενάκη 31   τα απομερα για εμας τους παντρεμενους?

Φίλε μου έχεις δίκιο. Θα γίνει και αυτό. Προς το παρόν στο Παιανιέων θα βρεις απογεύματα μια Βίκυ, λίγο γεμάτη milf. ( γνωστό μιλφομάγαζο). Αλλά υπάρχει και μαύρη "γαζέλα" κατά καιρούς. Τα πρωινά η Βιργινίας Μπενάκη είναι μια μεγάλη σε ηλικία με κοντό μαύρο μαλλί και έχει αυτό το υφάκι της "παλιάς πουτάνας".

Βέβαια εδώ τώρα να πω και εγώ με τη σειρά μου το εξής. Γιατί δε κάνεις εσύ την "καταδρομική ενέργεια"? Να μας πεις εσύ τι είδες? ;)

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε μου έχεις δίκιο. Θα γίνει και αυτό. Προς το παρόν στο Παιανιέων θα βρεις απογεύματα μια Βίκυ, λίγο γεμάτη milf. ( γνωστό μιλφομάγαζο). Αλλά υπάρχει και μαύρη "γαζέλα" κατά καιρούς. Τα πρωινά η Βιργινίας Μπενάκη είναι μια μεγάλη σε ηλικία με κοντό μαύρο μαλλί και έχει αυτό το υφάκι της "παλιάς πουτάνας".

Βέβαια εδώ τώρα να πω και εγώ με τη σειρά μου το εξής. Γιατί δε κάνεις εσύ την "καταδρομική ενέργεια"? Να μας πεις εσύ τι είδες? ;)

H Bίκυ που λες δούλευε παλιά στο βιργινίας μπενάκη πρωί?Ξανθιά Ελληνίδα?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Βιργ.Μπενακη επαιζε μεχρι προσφατα απογευματα η Αντζελα,η οποια ειναι σεβαστο milf με καλες υπηρεσιες...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Για περούκα δεν ξέρω,αλλά πρέπει να έχει ποστίς.Πάντως δεν αφήνει άγγιγμα στα μαλλιά της.

Εκεί το έχασα γιατί την προηγούμενη είχε μαλούρα και χθες πιο κοντό. Οπως και να έχει προσωπικά δεν μ'αρέσει στο πρόσωπο.

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
να ρωτήσω μια λεπτομέρεια ? μέσα στο δωμάτιο τα βγάζει όλα ή τα κρατάει για πολλή ώρα ??

Επισκέφτηκα ξανά-δεύτερη φορά-τη Νατάσα στο 69 ισόγειο.Ωραία κοπέλα,αλλά φοβάται να κάνει σεξ.Για μια κοπέλα που έκανε σεξ πρώτη φορά πριν 5 χρόνια κατά δήλωση της,ο φόβος και η "άμυνα" που λαμβάνει με κλειστά τα πόδια,είναι αδικαιολόγητα.Δεν ξέρω αν την επισκεφτώ ξανά...

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Εθεάθει ξανθιά πολύ καλό κορμί, κωλί και καρέ μαλί (στιχακι)στο 109 Β. Το χει παρει κανείς??

Επισκέπτης
pligomenos1: Ἔκτακτος!

alpanala: Ἡ Βερόνικα εἶναι. Πρβλ. σχετικὴν κριτικήν. Δὲν ἐνθουσιάζει, ἀλλὰ εἶναι ἐπαγγελματίας.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Νομίζω ότι για λίγες ιεροδουλες μπορούμε να ενθουσιαστούμε και να φωνάξουμε "...ζήτω"

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια η βανεσα επεστρεψε ?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια η βανεσα επεστρεψε ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom