amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
τα πάντα θα λάβω υπόψιν φίλε μου ;) ;) ;) .να λάβεις υπόψιν και τα τοξικά... να μην λιώνει εύκολα...
τα πάντα θα λάβω υπόψιν φίλε μου ;) ;) ;) .να λάβεις υπόψιν και τα τοξικά... να μην λιώνει εύκολα...
Λαθος κανεις φιλε poto84 δεν κλεινουν τα μαγαζια επειδη δεν εχουν τα κοριτσια χαρτια απλα κλεινουν γτιατι τα ιδια τα μαγαζια δεν εχουν αδεια !!παντως αυτη τη στιγμη ειναι ολα κλειστα λογω στρουμφακιων..που παει να πει οτι ολες δεν εχουν χαρτια...ωραια πραγματα μαγκες..
Ο πιστός Ιππότης της στρογγυλής καύλας κάθως άνοιξε την σαρακοφαγωμένη θύρα του cult "ιδρύματος", στο οποίο προφανώς ο χρόνος έχει σταματήσει, ένα κύμα δυσωδίας, σπέρματος αναμεμειγμένο με ούρα γάτας πλυμμήρισε τα πνευμόνια μας... Μόνος ο πιστός Ιππότης προχώρησε και αντίκρυσε τις δύο γυναίκες... ο PIATSAS και εγώ κοντοσταθήκαμε στο κεφαλόσκαλο και προσπαθούσαμε να συνέλθουμε και να κλέψουμε μια ματιά από τον cult χωρο και τις "γυναίκες"...
Θέλει αρετή και τόλμη να μπεις εκεί μέσα...
πριν απο καμια 10ετια εκει ειχα παρει την πρωτη μου παρτουζαΠρωινη βολτιτσα μαζι με Pitsiriko1 και Lionheart στα κολασμενα σοκακια της Φυλης κι οχι μονο
Πρωτη σταση στο Γατοσπιτο η αλλιως το σπιτακι στην αρχη της Πιπινου οπου αντι για κολωνια μυριζει γατοτροφη και κανει πασαρελα στο σαλονι γατα κι οχι πουτανα!!Τελοσπαντων ηταν δυο κυριουλες εκει με τα μπουφανακια τους και μας ειπαν οτι απο τις 5 και μετα θα ερθει η κοπελα!Τωρα κοπελα θα ειναι...η catwoman θα ειναι ποιος ξερει
Πρωινη βολτιτσα μαζι με Pitsiriko1 και Lionheart στα κολασμενα σοκακια της Φυλης κι οχι μονο
Φυλης134 πανω
Ελενα απο 59πανω και Περγαμου....λεπτο νορμαλ σωμα αλλα στην φατσα μοιαζει με καροτο που εχει βγαλει τριχες!Ειναι ασχημοφατσα η ατιμη..
Φυλης134 υπογειο
Μονικα γνωστη απο διαφορα σπιτια...επεστρεψε με νεα αλλα για την μυτη της που ειναι σαν σουβλι δεν εκανε κατι!!Αν ειχε μουστακι θα εφερνε πολυ στον Νικο τον Τσιαντακη...
Φυλης71 ισογειο
Ο πινακας ζωγραφικης που λεγεται Βερονικα!Γαμας και νομιζεις πως βρισκεσαι στην Εθνικη Πινακοθηκη!
Φυλης71 πανω
Φυλης65 πανω
Μελαχρινη κοντουλα με ομορφο κορμι αλλα η φατσα της μου εβγαζε κατι το κατακαημενο!Αλεξανδρα νομιζω το ονομα της!
PIATSA Αρχοντικέ Πορνορεπόρτερ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΛΕΜΕ !!!
Υ.Γ. Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ, μήπως η κοπελιά που είδε στο Φ65 Πάνω ο Πιάτσας είναι η Αλεξάνδρα μας ?
Είχε το μωρό πάνω από το κολαράκι του τατού μετρίου μεγέθους Πιατσουλίνο ?
Ήταν αδύνατη με δυαράκι βυζάκι και γενικά 'Εφηβικό Κορμί' και Προσωπάκι ?
Imaginas.gr Ίσως θα πρέπει να κάνεις καμμιά πρωινή καταδρομική να επιβεβαιώσεις
μια και στο Φ65 Άνω ήταν 'η βάση' της Αλεξάνδρας πριν 'χαθεί'.
Σημερινή μίνι ενημέρωση σε μπουρδελάκια της Φυλής και της Λιοσίων με παρέα τον pligomenos 11 και Xanthiforever .
κατά το πέρασμα μας για Λιοσίων πήγαμε και στο Στούντιο Παιωνίου 10 όπου ήταν μια Τζούλια μελαχρινή καλή για τα γούστα μου με μακριά μαλλιά ωραίο σώμα και 2αρι βυζί και μια άλλη που την λένε Λόρα μια ψιλή με μικρό στήθος καλό κωλαράκι ωραία παρουσία .
φιλε heelover η τζουλια ειχε παντα αυτο το ονομα και ειναι πιτσιρικα ρουμανα. η ευα απο λελας ειναι η πρωην λιντα η βουλγαρα που δουλευε παιωνιου,αχαρνων 106(στη συγκεκριμενη αλυσιδα δηλαδη),εχει παρει 3-4 κιλακια σε σχεση μεκατι μηνες πριν.Η Τζούλια πρέπει να είναι η Εύα της Λέλας Καραγιάννη, η Λόρη δούλευε παλιά στο Συγγρού 248
φιλε heelover η τζουλια ειχε παντα αυτο το ονομα και ειναι πιτσιρικα ρουμανα. η ευα απο λελας ειναι η πρωην λιντα η βουλγαρα που δουλευε παιωνιου,αχαρνων 106(στη συγκεκριμενη αλυσιδα δηλαδη),εχει παρει 3-4 κιλακια σε σχεση μεκατι μηνες πριν.
μαλλον οταν πηγε να δουλεψει στο λελας κλπ της αλλαξαν ονομα και την ειπαν ευα για να μη τη μπερδευουμε με τη γνωστη λιντα.. ;)
όσο ζω μαθάινω
θενκς
δεν πρεπει να ειδες καλα φιλε, στο 69 κατω σημερα ειναι νατασσα σιγουρα, τουλαχιστον και πριν δυο ωρες ητανΕνημερωσούλα σημερινή πρωινή - το κατά δύναμιν - Χ.Κ. (χωρίς κατάθεση) λόγω μετριότητας.
Φωκαίας 17 κάτω - κλειστό
Φωκαίας 17 πάνω ημίξανθο στο 1,70 με 2αρι στήθος και πελατεία.
Φωκαίας 19 η γνωστή με το μακρύ μαυρο μαλί
Φωκαίας 22 άνω μία πολύ λεπτή μελαχρινή χωρίς στήθος
Φωκαίας 22 κάτω η πλήρης αντίθεση γεμάτη με 4αρι στήθος θωρηκτό
Φυλής 66 μία νεαρή η Λένα αδιάφορη εμφανισιακά αλλά με πλήρεις παροχές κατά την υπηρεσία δλδ 69 στάνταρ πλένεται συνέχεια και σου ξαναπλένεται λέει να θες και κουλουράκι με +10.
Φυλής 80 η Γκαλίνα με ωραίο χαμόγελο
Φυλής 84 κάτω δεν ήταν η Τινα - ο αρχικός στόχος - αλλά η γνωστή Αννούλα με το 3αρι στηθάκι (δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ είναι στο 84 πάνω κατω ξέτετε κάτι?)
Φυλής 84 πάνω η Μαρία λεπτό γλυκό και άβυζο μελαχρινό
Φυλής 86 πάνω μία ξανθή ψηλή και λίγο άχαρη όχι κακή η οποία αφιερώνει χρόνο λέει η οποία φεύγοντας ψαχούλευε τα τρία μου.
Φυλής 92 ένα καινούργιο λέιε η Μπέλα μελαχρινό με μικρό στήθος.
Φυλής 71 κάτω ένα σκουρόχρομο με μικρό στήθος
Φυλής 69 κάτω δεν ήταν η Νατάσσα αλλά μία μελαχρινή άστηθη χωρίς ωραίο πρόσωπο αλλά καλό κορμί.
Φυλής 65 κάτω νταρντάνα με 3αρι στηθος καλή για πάλη.