Πριν λίγο...
Αγαπητέ συναγωνιστά, λαμβάνω τήν μεγίστην τιμήν νά σάς υποβάλλω τά σέβη μου, αλλά καί τήν εκτίμησίν μου διά τήν τόσο λεπτομερή ενημέρωσίν σας!!! ποιείτε ομοίως πάντοτε!!
Πριν λίγο...
Ισχύει αλλά δεν είναι ο κανόνας...Είχα μια διαφωνία με ενα φιλαράκο ο οποίος μου είπε οτι απο αυτα που έχει ζήσει στους οίκους, έχει βγάλει ενα συμπέρασμα.
Οι τύπισσες που έχουν γλυκά χαρακτηριστικά, γλυκό προσωπάκι ήρεμο κτλ του βγάζει του αντρα το αγαπουλίστικο οπότε οι άντρες φέρονται αγαπουλίστικα. Ομως οι ίδιες δεν γουστάρουν αγαπουλινιές διότι το παίρνουν κάθε μέρα και κατα βάθος ψωφάνε για αγριάδες.
Οι αλλές τύπισσες που έχουν πιο άγριο πρόσωπο, προστυχατζες που του άντρα τοου βγάζουν το "να σε βαλω κάτω να το στο κάνω πηγαδι", επειδή παίρνουν αγριάδες κάθε μέρα κατα βάθος ψωφάνε για αγαπουλινιές.
Ισχυει ρε τυποι αυτο η ο φιλαρακος εχει παραισθησεις;;
Καλησπέρα μην προβληματίζεται δυο είναι τα θεμελιώδη θεωρήματαΕίχα μια διαφωνία με ενα φιλαράκο ο οποίος μου είπε οτι απο αυτα που έχει ζήσει στους οίκους, έχει βγάλει ενα συμπέρασμα.
Είχα μια διαφωνία με ενα φιλαράκο ο οποίος μου είπε οτι απο αυτα που έχει ζήσει στους οίκους, έχει βγάλει ενα συμπέρασμα.
Οι τύπισσες που έχουν γλυκά χαρακτηριστικά, γλυκό προσωπάκι ήρεμο κτλ του βγάζει του αντρα το αγαπουλίστικο οπότε οι άντρες φέρονται αγαπουλίστικα. Ομως οι ίδιες δεν γουστάρουν αγαπουλινιές διότι το παίρνουν κάθε μέρα και κατα βάθος ψωφάνε για αγριάδες.
Οι αλλές τύπισσες που έχουν πιο άγριο πρόσωπο, προστυχατζες που του άντρα τοου βγάζουν το "να σε βαλω κάτω να το στο κάνω πηγαδι", επειδή παίρνουν αγριάδες κάθε μέρα κατα βάθος ψωφάνε για αγαπουλινιές.
Να είσαι καλά professorx εσύ και όλοι οι άλλοι ενημερωτες!Συμπληρώνω ότι εχθές στο Κολωνού 53 ισόγειο μαζί με την Πάολα ήταν και η ώριμη Ρωσόφωνη Ναταλύ που έχει εργαστεί και στο Διδυμου 27.Ψηλή,νταρντάνα,με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Φορούσε μεγάλα γυαλιά οράσεως.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.Την είχα δοκιμάσει παλιότερα με το όνομα Γιάννα η Άννα όταν είχε πρωτοέρθει στο Διδυμου 27.
Σωστός. Επαγγελματίες είναι όχι οι γκόμενες μαςΑυτό που θέλουν οι κοπέλες είναι να παίρνουν το μεροκάματο όσο πιο ξεκούραστα γίνεται.Αν όλοι θέλουν μόνο "ιεραποστολική" στάση,μία πίπα του λεπτού και χύνουν στα 3 λεπτά είναι η καλύτερη τους.Αν νομίζετε ότι οι κοπέλες με τους πελάτες ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ανάγκες πλανάστε.
Ξέρουμε. Το είχα αναφέρει και πριν λίγες ημέρες. Δεν δουλεύει πλέον Μ Αλεξάνδρου 25. Εργάζεται στο Βέργας 6 υπερυψωμένο ισόγειο. Είναι σε άδεια και από Δευτέρα θα βρίσκεται στο πόστο της.Για Σοφία από Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 ακόμα δε ξέρουμε κάτι ε?....έχει εξαφανιστεί από αρχές καλοκαιριού.
Είχα μια διαφωνία με ενα φιλαράκο ο οποίος μου είπε οτι απο αυτα που έχει ζήσει στους οίκους, έχει βγάλει ενα συμπέρασμα.
Ξέρουμε. Το είχα αναφέρει και πριν λίγες ημέρες. Δεν δουλεύει πλέον Μ Αλεξάνδρου 25. Εργάζεται στο Βέργας 6 υπερυψωμένο ισόγειο. Είναι σε άδεια και από Δευτέρα θα βρίσκεται στο πόστο της.
Μάλλον πρωινή θα είναι (δεν είμαι όμως σίγουρος), τις έχω πετύχει πάντως και τις δύο μαζί στην ίδια βάρδια μία φορά.Σωραίος συναγωνιστή.....πρωινή βάρδια? Αν και πρωινη εκει δουλευει η Μαριανα.
Μάλλον πρωινή θα είναι (δεν είμαι όμως σίγουρος), τις έχω πετύχει πάντως και τις δύο μαζί στην ίδια βάρδια μία φορά.
Έτσι ακριβώς είναι, γιατι αν πιστέψουμε τις περιγραφές εδώ μέσα όλες ειναι νυμφομανεις και χύνουν ασύστολα.τυπε πες στον φιλο σου οτι στις κοπελες μονο το μαρουλι αρεσει, ουτε αγαπουλινιες ουτε αγριαδες ουτε τιποτα. απο τα χρονια που παω στα δελα εχω καταλαβει οτι τους πελατες τους βλεπουν σαν πελατες στην καλυτερη περιπτωση και στην χειροτερη τους κοιτουν υποτιμητικα η ακομα και τους μισουν.χωρις να εχουν και 100% αδικο. ειναι πολυ δυσκολη δουλεια να στηνεται η οποια κοπελα σε 50 ατομα τη μερα και να κανει τις ορεξεις του καθενα.
νομιζεις πως αρεσει σε καμια γυναικα να την γαμανε καθημερινα 50 γεροι, νεοι, χοντροι, αδυνατοι, ψηλοι, κοντοι και ο ενας να της ριχνει κωλοσκαμπιλα ο αλλος να την γλυφει κλπ?
Γι αυτο μετα απο λιγο καιρο εχουν νευρικο κλονισμο και γυαλιζει το ματι τους.
τοσα χρονια που εχω παει με παρα πολλες κοπελες στα σπιτια μονο πεντε εχυσαν επειδη ηταν καινουριες και οι τρεις απο αυτες ξερεις τι εκαναν μολις τελειωσαν? γυρισαν την πλατη και εφυγαν αστραπη. δουλεια για επιβιωση κανουν,απλα καποιες μπορουν και το κρυβουν καλυτερα απο αλλες και πολλοι πελατες πιστευουν οτι θελουν να πιστεψουν.