Newguyhere
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
εχουμε καμια λατινα ρε μαγκες?
Βυζο-alert στο Κολωνού 30 1ος όροφος με τη Μελίνα,τη δοκίμασα και μου άρεσε,δεν είναι βιαστική και έχει καλούς τρόπους.Δουλεύει επίσης η Μόνικα με το μοντελέ κορμί.Στον 2ο όροφο Ντάνα-νταρντάνα και η Αλίνα.
Κανε καμια καταδρομικη μαν.τυπε αυτο το κολωνου 30 το ακουω συχνα φερνει καλες κοπελες απο οτι φαινεται δεν ειναι ξεπετο αλυσιδα
Κανε καμια καταδρομικη μαν.
τυπε αυτο το κολωνου 30 το ακουω συχνα φερνει καλες κοπελες απο οτι φαινεται δεν ειναι ξεπετο αλυσιδα
εχω περασει παρα πολλες φορες απο το εν λογω μαγαζι..αυτες που εχω δοκιμασει ειναι οι εξης..λικα καλη..αλινα καλη..ηρα καλη...ντανα καλη αλλα χοντρη...ολγα τουμπανο..ιονελα πολυ καλη...μαρια καλη καλη..επομενη επισκεψη οπωσδηποτε στην ολγα στον πρωτο οροφο και προς δοκιμη ειναι η γιουλια επισης στον πρωτο οροφο πρωινα
εχει 2 σε καθε οροφο σε καθε βαρδια..οταν λεω καλη μην περιμενεις τρελα πραγματα...τυπικα καλη εννοω χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο..η ολγα παντως πρωινα στον πρωτο οροφο αξιζει περισσοτερο απο τις αλλεςναι ναι εχει πολυ πράμα εκει μέσα απο οτι διαβάζω ειναι σαν το μωλ στις εκτπώσεις πάς πρωϊ και μπορει να φυγεις απογευμα
Παρατηρώ ότι τους τελευταίους μήνες οι ημερήσιες ενημερώσεις για μπουρδέλα έχουν μειωθεί αισθητά!
Οι έγκαιρες ημερήσιες ενημερώσεις είναι πολύτιμες όχι μόνο για εμάς που μένουμε μακριά από το κέντρο της Αθήνας αλλά και για τις ιερόδουλες που χάνουν έτσι πελάτες!
Συμφωνώ αλλά την τελευταία πρόταση αδυνατω να την κατανοήσω δηλαδή θα προβληματίσει εμάς εάν χάνουν πελάτες οι ιερόδουλες όχι εμάς πρέπει να μας ενδιαφέρει ποια είναι σωστή κοπέλα και σέβεται τους πελάτες και τιμουν τα φράγκα που δίνουμε και εδώ μέσα από ενημερώσεις και κριτικές να αναδειχτούν οι σωστές κοπελεςΠαρατηρώ ότι τους τελευταίους μήνες οι ημερήσιες ενημερώσεις για μπουρδέλα έχουν μειωθεί αισθητά!
Οι έγκαιρες ημερήσιες ενημερώσεις είναι πολύτιμες όχι μόνο για εμάς που μένουμε μακριά από το κέντρο της Αθήνας αλλά και για τις ιερόδουλες που χάνουν έτσι πελάτες!
Συμφωνώ αλλά την τελευταία πρόταση αδυνατω να την κατανοήσω δηλαδή θα προβληματίσει εμάς εάν χάνουν πελάτες οι ιερόδουλες όχι εμάς πρέπει να μας ενδιαφέρει ποια είναι σωστή κοπέλα και σέβεται τους πελάτες και τιμουν τα φράγκα που δίνουμε και εδώ μέσα από ενημερώσεις και κριτικές να αναδειχτούν οι σωστές κοπελες