Επισκέπτης
υγειονομικη βομβα
ALERT
Προσοχη στο φυλης 134 A
H γνωστη ΑΝΝΑ-ΙΩΑΝΝΑ η ψηλη μελαχρινη, η οποια εχει αδυνατησει
της ζητησα κατι περιεργα μια μου ελεγε ναι ,μια οχι
τεσπα,μπαινω ,ερχεται μετα απο 5 λεπτα
αρχιζουμε κατι προκαταρκτικα και μετα απο λιγο βγαζει το στρινγκ
παιδια αντικρισα ενα απιστευτο θεαμα,απλα σπυρακια εχω δει, αυτην την φορα ειδα ενα κατακοκκινο πρηζμενο μουνι,σπυρακια εντονα με πυον γυρω γυρω,και η κοκκινιλα οσο πλησιαζε στην τρυπα γινοταν ολο και ποιο σκουρα προς το φουξια
η μετρια στυση που ειχα οπως καταλαβετε πηγε στο μειον 10 ...
την εβαλα να μου παιξει μια μαλακια και της ειπα δεν εχω ορεξη
θα επρεπε να παρω τα λεφτα πισω αλλα επειδη εχω περασει καλα στο παρελθον μαζι της,και επειδη η υπηρεσια ηταν ευγενεστατη,λεω παει στην ευχη
Δεν εχυσα, σκεφτομενος το φρικτο αιδοιο που ειδα ,δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα μα την παναγια, ξαναλεω σπυρακια εχω δει και σε κωλο και μπροστα
αυτη την φορα μιλαμε για καποια σοβαρη μολυνση
προσοχη λοιπον
ALERT
Προσοχη στο φυλης 134 A
H γνωστη ΑΝΝΑ-ΙΩΑΝΝΑ η ψηλη μελαχρινη, η οποια εχει αδυνατησει
της ζητησα κατι περιεργα μια μου ελεγε ναι ,μια οχι
τεσπα,μπαινω ,ερχεται μετα απο 5 λεπτα
αρχιζουμε κατι προκαταρκτικα και μετα απο λιγο βγαζει το στρινγκ
παιδια αντικρισα ενα απιστευτο θεαμα,απλα σπυρακια εχω δει, αυτην την φορα ειδα ενα κατακοκκινο πρηζμενο μουνι,σπυρακια εντονα με πυον γυρω γυρω,και η κοκκινιλα οσο πλησιαζε στην τρυπα γινοταν ολο και ποιο σκουρα προς το φουξια
η μετρια στυση που ειχα οπως καταλαβετε πηγε στο μειον 10 ...
την εβαλα να μου παιξει μια μαλακια και της ειπα δεν εχω ορεξη
θα επρεπε να παρω τα λεφτα πισω αλλα επειδη εχω περασει καλα στο παρελθον μαζι της,και επειδη η υπηρεσια ηταν ευγενεστατη,λεω παει στην ευχη
Δεν εχυσα, σκεφτομενος το φρικτο αιδοιο που ειδα ,δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα μα την παναγια, ξαναλεω σπυρακια εχω δει και σε κωλο και μπροστα
αυτη την φορα μιλαμε για καποια σοβαρη μολυνση
προσοχη λοιπον