Βόλτα κατά τις 9 το βράδυ σε τροφωνιου και εξηκιου.
Απορώ γιατί σε αυτά τα σπίτια είναι 20 ευρώ η τιμή
. Παίζει να είδα 10 κοπέλες οι 8 ήταν σπασμένες μιλφογκιλφ
που βγαιναν με τουπε, δεν λέγανε το όνομά τους και λεγανε το πρόγραμμα λες και μου κάνανε χάρη
Δεν πήγα στα σπίτια της Βεργας γιατί και εκεί τα ίδια σκατα θα ήταν
.
Αλκιβιαδου 16β και γ ήταν η Μαγδα και Κατερίνα από όσο θυμάμαι. Χάλια σώμα πρόσωπο αμφότερες αλλά φουλ πρόγραμμα.
ΣΑΠΊΛΑ :thubsdown:
Πήγα στο φωκαίας 27 ισόγειο ήταν η Άννα κου που μου έκανε poll dancing για να μπω και χαδακια. Τόσο όμορφη κοπέλα και οπότε πηγαίνω βαράει μύγες :-(. Μυρίζει φόλα η κατάσταση.
Φωκαιας 27 όροφος, πήγα για να δω την Άννα την Βουλγάρα που φολιασε τους μύστες
. Τελικά ήταν μια αλεξια που και αυτή λέγεται ότι είναι φόλα και μια όμορφη κοπελίτσα που φαίνεται ότι είναι φόλα από χίλια μίλια μακριά που λέει και ο αοιδος Σακηηηηηης Ρουβας :S
Φωκαιας 27 υπογειο η Χριστίνα που δίνει κωλο μου είπε η γιαγιά με τον Πάρκινσον
. Αυτή η κοπέλα μόνο πουτσες τρώει αφού είναι 25 κιλά
Διδυμου 27 Τζούλια που δεν είδα γιατί ήταν δωμάτιο και Αλιονα, έκφυλο γραννυ που λένε ότι είναι από τα καλύτερα τσιμπουκια. Στο σαλόνι ήταν 2 πορνογεροι (στην ηλικία της δηλαδή), ένας μεσήλικας και εγώ και αυτή ήρθε προς τα εμένα και μου μιλαγε στον πληθυντικό για να μπω :S
Καλά ρε συ 30 + χρόνια με περνάς και μου μιλάς έτσι; Πάντως ψήνομαι να δοκιμάσω την γιαγιά
Ήθελα να πάω και σε άλλα, αλλά με πήρε ο κλαψομουνης ο Νάσος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και μου είπε να τσακιστω να πάω στο φούρνο να του κεράσω καφέ.
-Μα ρε φίλε θέλω να κάνω ενημέρωση για τα μέλη του σαιτ
.
-ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΈΛΑ ΑΜΈΣΩΣ ΡΕ ΝΙΜΟΥ, ΘΈΛΩ ΤΟΝ ΚΑΦΈ ΜΟΥ!!!! >
-Καλά έρχομαι...
Του πήρα δύο καφέδες, έναν για να πιει και έναν για να βάλει στον.... καταλάβατε πιστεύω ;)
Καλά γαμήσια