You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Απαξιοτικο γαμηση στην Αλισα από ιασωνος 30 υπογειο .
Την συγκεκριμένη την έχει καψουρευτει ο Νάσος και δισταζε να μπει γιατί του έβγαζε κάτι gfe. Έτσι και εγώ σαν καλός συνάδελφος του την γαμησα
Βέβαια μέσα λίγα πράγματα, δεν θέλει να γαμηθει και για αυτό την απαξιωσα όπως της άξιζε
Βέβαια μπορεί να γαμιεται καλά με κάποιον που να αισθάνεται κάτι...
Ακόμα ξέρεις κανείς για το αν αξίζει μια καστανομαλα με καλό σώμα και μεγάλα βυζιά από Λεωνιδίου 28 ισόγειο.
Στο δρόμο που ήμουν είδα την Αννιτα από Λεωνιδίου 28 όροφο με νέο μαλλί που την έκανε ερωτευσημη
Λέτε να πάθω ότι και ο Νάσος :S :S :S
Την συγκεκριμένη την έχει καψουρευτει ο Νάσος και δισταζε να μπει γιατί του έβγαζε κάτι gfe. Έτσι και εγώ σαν καλός συνάδελφος του την γαμησα
Βέβαια μέσα λίγα πράγματα, δεν θέλει να γαμηθει και για αυτό την απαξιωσα όπως της άξιζε
Ακόμα ξέρεις κανείς για το αν αξίζει μια καστανομαλα με καλό σώμα και μεγάλα βυζιά από Λεωνιδίου 28 ισόγειο.
Στο δρόμο που ήμουν είδα την Αννιτα από Λεωνιδίου 28 όροφο με νέο μαλλί που την έκανε ερωτευσημη
Δεν εχω αποψη για το Ιασωνος 43 που αναφερει ο αποπανω φίλος.
Αλλά κάνει μπαμ ότι οι μπούληδες του VICE δεν βρήκαν κανονική πουτάνα να μιλήσει on camera και φώναξαν ηθοποιό...
Η τύπισσα είναι σχεδόν λόγια (θηλυκό του "λόγιος").
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε μου γαμησες την γκομενα :'( :S :S :SΑπαξιοτικο γαμηση στην Αλισα από ιασωνος 30 υπογειο .
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
καλησπερα στην παρεα! ειμαι παλιος μπουρδελιαρης αλλα προσφατα ανακαλυψα την βιβλο των μπουρδελων, αυτο το καταπληκτικο σαιτ,και αποφασισα να γινω και γω μελος αυτης της μεγαλης παρεας. Καλησπεριζω την μεγαλη παρεα κ γω απο μερους μου και μιας κ μεσα ιουλιου θα κατεβω στο κλεινον αστυ, θα ηθελα τη βοηθεια σας για μια πορνοεπιδρομη στην πλανευτρα οδο φυλης, στο μαγευτικο μεταξι, που μου θυμιζουν αγνα χρονια στρατου. Εχω αδυναμια σε κοντοπουτανα 'η skinny φασεις....Καλοδεχουμενη οποιαδηποτε βοηθεια σας παιδες
Επισκέπτης
τα ιδια και τα ιδια φυλης-φωκαιας-διδμου
ασε που παραλιγο να τσακωθω ασχημα με μια στην φωκαιας επειδη την ειπα σουκα στα ρωσικα ( τι σημαινει? ) ειχαμε πιει κατι μπρες και ειχαμε ορεξη για πλακα
η συγκεκριμενη παντως δεν αξιζει για 20ρικο, το βρισιδι αυτη το ξεκινησε επειδη πηγαμε να φυγουμε ,αλλο και παλι τουτο δεν περνας σε σταυρωνουν,βγηκε μεχρι τα σκαλια με τα στρινγκ
Εαν θελετε αλλαγες στο 20ρικο διαφορετικες κοπελες, ανεπιφυλατα συνιστω λιοσιων στουντιο 73 και α και β
ειμαι πολυ ευχαριστημενος,στης 15 επισκεψεις που εχω κανει συνολικα 2 χρονια ,μονο 1 φορα εφαγα φολα, 4-5 φορες περασα μετρια-τυπικα, και της υπολοιπες πολυ ωραια
Απο φυλης ειμαι απολυτα απογοητευμενος,εμφανιση,υπηρεσιες
η μονη που το σωζει ειναι η βερονικα,και η τζενη ηταν στην αρχη πλεον εγινε επιλεκτικη
Αυτα παιδια, εαν θελετε καλες υπηρεσιες στο 20ρικο πατε στην λιοσιων ,και ντους θα κανετε και πετσετες κλπ,και φολα αν φατε ,ενα ντουσακι και συνηλθατε
σχετικα με το περιστατικο που πηγε να παιχτει,εχω δει διαφορα σκηνικα τελευταια , Η υπηρεσιες τσατσαδες/τσατσοι βγαζουν κακια,νευρο,ειρωνια
επειδη πολυ απλα η δουλεια εχει πεσει οπως επεσε η μετοχη της airtickets ,και επειδη τα λεφτα που βγαζανε πριν 9-10 δεν προκειτε να τα ξαναβγαλουν,η πλειοψηφια κανει απλα βολτα,το επιπεδο υπηρεσιων ,εμφανισης εχει πεσει στο 20ρικο στην φυλης
εχω ακουσει τσαταδες να προσβαλουν κοσμο για εμφανιση τους χοντρους,αληθορους,ηλικιωμενους
Μην ξεχνανε η υπηρεσιες οτι χωρις τα λεφτα των πελατων δεν πανε πουθενα
Οσο εχω στανταρακια στην λιοσιων ,εχω φυλης δεν ξαναπαταω ουτε για βολτα,μεχρι να ερθει τιποτα φρεσκο αιμα
Και προσοχη στους τσαμπουκαδες και με πορνες και με υπηρεσιες
Η πλειοψηφια εχει αλβανους στα καφενεια γρω και ποτε δεν ερχεται ενας με εναν να λυσετε το προβλημα
ερχονται 10 εναντιων ενος ( παραδοση αλβανων) την επαθε ενας παιδικος μου φιλος στο μεταξουργειο,ενα τηλεφωνο πηρε μια καριολα,μαζευτηκαν 5 αλβανοι
Οταν τρωτε ειρωνιες και εχετε νευρα για τσαμπουκαδες καντε τα αυτα οταν ειστε παρεα τουλαχιστον 3-4 ατομα,μονοι σας θα βρεθειτε στο ΚΑΤ
αυτα,ακολουθουν 2-3 κριτικες, 2 απο λιοσιων,θετικες,και μια απο αχχιλεως,μετρια..
καλα να περνατε..Και ψαχτε το πολυ,δεν υπαρχον και πολλα στανταρακια..
ασε που παραλιγο να τσακωθω ασχημα με μια στην φωκαιας επειδη την ειπα σουκα στα ρωσικα ( τι σημαινει? ) ειχαμε πιει κατι μπρες και ειχαμε ορεξη για πλακα
η συγκεκριμενη παντως δεν αξιζει για 20ρικο, το βρισιδι αυτη το ξεκινησε επειδη πηγαμε να φυγουμε ,αλλο και παλι τουτο δεν περνας σε σταυρωνουν,βγηκε μεχρι τα σκαλια με τα στρινγκ
Εαν θελετε αλλαγες στο 20ρικο διαφορετικες κοπελες, ανεπιφυλατα συνιστω λιοσιων στουντιο 73 και α και β
ειμαι πολυ ευχαριστημενος,στης 15 επισκεψεις που εχω κανει συνολικα 2 χρονια ,μονο 1 φορα εφαγα φολα, 4-5 φορες περασα μετρια-τυπικα, και της υπολοιπες πολυ ωραια
Απο φυλης ειμαι απολυτα απογοητευμενος,εμφανιση,υπηρεσιες
η μονη που το σωζει ειναι η βερονικα,και η τζενη ηταν στην αρχη πλεον εγινε επιλεκτικη
Αυτα παιδια, εαν θελετε καλες υπηρεσιες στο 20ρικο πατε στην λιοσιων ,και ντους θα κανετε και πετσετες κλπ,και φολα αν φατε ,ενα ντουσακι και συνηλθατε
σχετικα με το περιστατικο που πηγε να παιχτει,εχω δει διαφορα σκηνικα τελευταια , Η υπηρεσιες τσατσαδες/τσατσοι βγαζουν κακια,νευρο,ειρωνια
επειδη πολυ απλα η δουλεια εχει πεσει οπως επεσε η μετοχη της airtickets ,και επειδη τα λεφτα που βγαζανε πριν 9-10 δεν προκειτε να τα ξαναβγαλουν,η πλειοψηφια κανει απλα βολτα,το επιπεδο υπηρεσιων ,εμφανισης εχει πεσει στο 20ρικο στην φυλης
εχω ακουσει τσαταδες να προσβαλουν κοσμο για εμφανιση τους χοντρους,αληθορους,ηλικιωμενους
Μην ξεχνανε η υπηρεσιες οτι χωρις τα λεφτα των πελατων δεν πανε πουθενα
Οσο εχω στανταρακια στην λιοσιων ,εχω φυλης δεν ξαναπαταω ουτε για βολτα,μεχρι να ερθει τιποτα φρεσκο αιμα
Και προσοχη στους τσαμπουκαδες και με πορνες και με υπηρεσιες
Η πλειοψηφια εχει αλβανους στα καφενεια γρω και ποτε δεν ερχεται ενας με εναν να λυσετε το προβλημα
ερχονται 10 εναντιων ενος ( παραδοση αλβανων) την επαθε ενας παιδικος μου φιλος στο μεταξουργειο,ενα τηλεφωνο πηρε μια καριολα,μαζευτηκαν 5 αλβανοι
Οταν τρωτε ειρωνιες και εχετε νευρα για τσαμπουκαδες καντε τα αυτα οταν ειστε παρεα τουλαχιστον 3-4 ατομα,μονοι σας θα βρεθειτε στο ΚΑΤ
αυτα,ακολουθουν 2-3 κριτικες, 2 απο λιοσιων,θετικες,και μια απο αχχιλεως,μετρια..
καλα να περνατε..Και ψαχτε το πολυ,δεν υπαρχον και πολλα στανταρακια..
Kαλησπέρα .Όχι απλός ρωτάω διότι πριν 1 χρόνο ήταν μαζί και τις είχα πάρει παρτούζα τώρα δεν ξέρω εάν είναι μαζί και τι ώρα δουλεύουν .Έχω να δω πολύ καιρό την Alexia όλο λίπiΤι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Λίγο πιο πριν ρώτησες πάλι Για το Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 για την Μαρίνα. Καλοπροαίρετα ρωτάω μήπως ζητάς κάτι συγκεκριμένο και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Λίγο πιο πριν ρώτησες πάλι Για το Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 για την Μαρίνα. Καλοπροαίρετα ρωτάω μήπως ζητάς κάτι συγκεκριμένο και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Αυτή την Αλέξια που αναφέρεις δεν την ξέρω, Τελικά την Μαρίνα την βρήκες; Στον συγκεκριμένο οίκο πάντως, δούλευε πάντα απογεύματα.
Kαλησπέρα .Όχι απλός ρωτάω διότι πριν 1 χρόνο ήταν μαζί και τις είχα πάρει παρτούζα τώρα δεν ξέρω εάν είναι μαζί και τι ώρα δουλεύουν .Έχω να δω πολύ καιρό την Alexia όλο λίπi
Αυτή την Αλέξια που αναφέρεις δεν την ξέρω, Τελικά την Μαρίνα την βρήκες; Στον συγκεκριμένο οίκο πάντως, δούλευε πάντα απογεύματα.
PetranGTi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 595
- Πόντοι
- 291
Ζανετ *
Τύπε είσαι σε λάθος νήμα. Ημερήσια ενημέρωση για ΣΤΟΥΝΤΙΟ κάνε την ερώτηση
Ne την βρήκα ευχάριστο .Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Λίγο πιο πριν ρώτησες πάλι Για το Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 για την Μαρίνα. Καλοπροαίρετα ρωτάω μήπως ζητάς κάτι συγκεκριμένο και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
ΝΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά, η Άννα Ιλόνα υπάρχει ακόμα;
Περασμα σημερα το μεσημερακι ( 12 με 12μιση ) απο Φυλης 84α προγραμματακι φουλ εξτρα απο προστυχοφατσα ...... λυγισανε τα γονατα μου ...... Οποιος γνωριζει το ονμα της κορασιδας και λοιπες λεπτομερειες ας επικοινωνήσει- με ενημερωσει....
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα παιδια! Η Ρενάτα απο Φυλής 66 ξέρουμε αν δουλεύει και σε ποιά βάρδια;
Επίσης η Βερόνικα γύρισε και να ξέρουμε σε ποιά βάρδια;
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ!
Βερονικα ...... αν λες αυτη στο Φυλης 86 το μεσημερακι περι της 12 ηταν εκει ευδιαθετη οπως παντα !!!Καλησπέρα παιδια! Η Ρενάτα απο Φυλής 66 ξέρουμε αν δουλεύει και σε ποιά βάρδια;
Ευχαριστώ πολύ!
PetranGTi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 595
- Πόντοι
- 291