Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (18 μέλη και 294 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
μετρίου αναστηματος και οι δύο, ακριβώς το ίδιο σωματοτυπο με την Άννα ελάχιστους πόντους πιο ψηλή και λίγο πιο ανοιχτό χρώμα μαλλί, πολύ γρήγορο σαλοναρισμα και έχουν γίνει ήδη η χαρά των Πακιστανών
Χτες πάντως μια παρέα τριων Μαροκινών ειχαν ήδη πληρώσει να περάσουν μάλιστα όσο περίμενα να βγει η κοπέλα από δωμάτιο μάλιστα ο ένας μου έπιασε κουβέντα και μου έλεγε ότι οι Αλγερινοί είναι κακοί και πρέπει να προσέχουμε....
Καλά μου ρθε να του πω είπε ο Γάιδαρος τον πετεινό Κεφαλά έχετε και εσείς κάτι μπουμπούκια....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
φίλε , πολύ καλή ενημέρωση !

Στο Διδύμου 7 αριστερά η κοπέλα ονομάζεται ΑΛΙΝΑ με λ
και έχει πολύ σφιχτό κώλο, σφιχτομούνα,
και όμορφο κορμί μεσαίου αναστήματος και
καβλερό χαμογελαστό πρόσωπο.
Είναι καλή μέσα και θα περάσεις καλά.
Δυστυχώς δεν δίνει πίσω πόρτα,
και αν έδινε θα έβγαζε πολλά χρήματα !  :rockon:
καυλιαρικο το ρωσακι αλλα η μονη σταση που δεν "δυσκολευεται" ειναι η "ιεραποστολικη"...."ντογκι" κι "απο πανω" χωλαινει (πανω απ διλεπτο δεν μου χει κατσει σ αυτες τις στασεις)....
δε νομιζω οτι ειναι τοσο το "στενο", οσο οτι τερματιζει σε μικρο μηκος...(δε ξερω αν με πιανεις)  

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
καυλιαρικο το ρωσακι αλλα η μονη σταση που δεν "δυσκολευεται" ειναι η "ιεραποστολικη"...."ντογκι" κι "απο πανω" χωλαινει (πανω απ διλεπτο δεν μου χει κατσει σ αυτες τις στασεις)....
δε νομιζω οτι ειναι τοσο το "στενο", οσο οτι τερματιζει σε μικρο μηκος...(δε ξερω αν με πιανεις)  

Συμφωνώ ! Στενή - ρηχή !  :rockon:

Και σχετική είναι η " Γερμανική " φράση Richainere Bitte

Ρηχά είναι ρε μπήτε !

gior43

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
καλησπερες εχουμε ενημερωση ποια κοριτσια δουλευουν στο Πιπινου 118 σημερα;;

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπερα παιζει κανα μιλφακι τωρα για καταθεση....?

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Στο Φωκαίας  17α εμφανίστηκε νέα κοπέλα
με το όνομα Ξένια, στυλιάρι.

Όποιος τη δικίμασε ας μας πει εντυπώσεις  :hi:
Να υποθέσω ότι δεν είναι η Ξένια, η μελαχρινή, που δούλευε για μεγάλο διάστημα στο επάνω, ε?

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
54
Πόντοι
1
  Χθες το βράδυ στο Κολωνού 53 γινόταν λαϊκό προσκύνημα γιατί έχει φέρει 2 καινούριες Ρωσίδες πολύ καλές για μετάξι αλλά δεν μπορούσα να μείνω για πολύ, όσοι πιστοί προσέλθετε. Η μία μάλιστα με ροζ μαγιω και αθλητικό παπούτσι και κάλτσα είναι σκέτη καυλα. Οι παρτουζες έπαιρναν κι έδιναν.
Ξέρει κανεις αν δουλεύουν κ σήμερα τα κορίτσια;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Στο Φωκαίας  17α εμφανίστηκε νέα κοπέλα
με το όνομα Ξένια, στυλιάρι.

Όποιος τη δικίμασε ας μας πει εντυπώσεις  :hi:

Τελικά τη δοκίμασα εγώ το απόγευμα 04.06.2018

Είναι ψηλή λεπτή με σφιχτό σώμα και
είναι...ελληνίδα κατά δήλωσή της !
Τα ελληνικά τα μιλάει σαν ελληνίδα,
αλλά δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχει
ξένους γονείς.

Σε μένα ήταν καλή μέσα.

Την πήρα, μη γνωρίζοντας ότι είναι ελληνίδα.
Μόνο αυτή έχω πάρει και τη Μαίρη στο Αχαρνών 85,
που είναι (;)  ελληνίδες, προτιμώ ξένες.

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Καλησπέρα σας. Βόλτα λίγο νωρίτερα στην περιοχη του Μεταξουργείου. Μεταξυ 22:00-23:00, δηλαδή προς το τελος της απογευματινης βαρδιας (4 ΙΟΥΝΙΟΥ). Εχουμε και λέμε:

ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
-22 όροφος: Η τσατσα μου ανακοινωσε δυο κοπελες. Τις Λίνα και Αλεξία. Η μια εξω, η άλλη σε δωματιο. Ανακοινωθηκε ελ.στοματικο αμφοτέρων. Αυτή που ειδα (και ξεχασα ονομα) ηταν μια χοντρη 55 ετων. Δηλ αδιαφορη εμφανιση.

-17 όροφος: η Σάρα. Αυτοπαρουσιαστηκε. Αδιαφορο ξανθο μιλφ με επηρμένο ύφος.

-21 ισογειο: η Αναστασία. Ομορφη σγουρομαλα νεαρη κοπελα με μικρο στηθος. (Η πιο εμφανισιμη από οσες ειδα).

-21 όροφος: Η Ελενα και η Αντριαννα. Η πρωτη μια χοντρη αδιαφορη ως εμφάνιση. Η δε Αντριανα ηταν σε δωματιο.

-28 όροφος & Περδίκκα: κι εδώ δυο εργαζομενες: η Βίκυ & η Μπελλα (ή Μπεμπα). Η μια ηταν σε δωματιο. Στο σαλονι ειδα μια ψηλη μπαμπατσικη (δεν θυμαμαι ονομα).

-28 ισόγειο: (κουρτινα αντι θύρας) παλι 2 κοπελες: η ρωσιδα σγουρομαλα  μιλφ Μαρια από πρωτα Ιασωνος 46 και Φ109. Τωρα εγαζεται πρωι εν Φ84 όροφος. Η έτερη κοπελα ονομαζεται Αντριανα. Μετριου αναστηματος προ μιλφ με μαυρα μαλλια (νομιζω την εχω δει παλια στο Φ109). Περασα στο δωματιο με την Μαρια. Γνωστη. Βυζαρες, κωλαρα & ελ.στοματικο. Ολοκληρωσα με πολύ καλες εντυπωσεις. Θα ακολουθησει κριτικη. Παντως, με την Αντριανα περασε ενας πακις πριν. Όταν εξηλθα, εμπαινε άλλος σε δωματιο :S.

-28Α αριστερα: μου εδειξαν μια χοντρη με αδιαφορο προσωπο. Ουτε ειπαν ονομα.

-28Α δεξιά: αυτό εχει δαιδαλωδη διαδρομο. Λαβυρινθος. Μαλλον εβγαζε στο Περδίκκας 3, όπως ειδα το σαλονι..

-Οδός Περδίκκα 3 αριστερά: η Αλεξάνδρα. Αερατη ξανθια μιλφ. Ολογυμνη.
-Περδίκκα 3 δεξιά: η Μαρία. Χοντρη προμιλφ. Αδιαφορο προσωπο.

ΟΔΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ
-27 Α ισογειο: κλειστόν.

-27 Γ υπογειο: περιμενα λιγο, αλλα τζιφος. 4 πακιδες καθημενοι κι ενας Ελληνας ορθιος :S. Ακουγαν ροκ μουσικη. Δεν εμφανιστηκε υπηρεσια, ουτε εργαζομενη.

-23 Β: κλειστόν.

-23 ημιοροφος: η Στεφανία. Ομορφη κοπελα. Ολογυμνη βγηκε. Λογω χαμηλου φωτισμου φαινοταν για λατίνα (εκτος κι είναι τσιγγανα). Παντως είναι καυλωτικη ως εμφανιση.

-Οδός Λεωνίδου 28 όροφος: Αντριαννα. Προμιλφ μαυρομαλλα με αδιαφορο προσωπο. Η τιμη στα 15€ (το μονο σπιτι της βολτας που ανακοινωθηκε αυτό το ποσό).

ΟΔΟΣ ΙΑΣΩΝΟΣ
-20 Α: Η Μαρια. Αδυνατη ψηλη κοπελα με μικρο στηθος και ολιγον χαζοχαρουμενο ύφος. Η τσατσα ειπε ότι είναι καινουρια στο μαγαζι.

-27 Α υπογειο: Λενα ή Ελένη. Μπσμπατσικη Ρωσιδα προμιλφ. Κι εδώ η τσατσα ειπε ότι νεα στο μαγαζί.

-30 όροφος: δυο κοπελες: η Ζωη (ξανθια αδυνατη με σκυλαρικια στη μυτη) και η Μαρια.

-30 υπογειο: η Σόνια. Εκφυλο μπαμπατσικο μιλφ με τατουαζ.

-31: κλειστόν.

-31 υπογειο: η Ναντια. Χοντρουλα μαυρομαλλα μιλφ.

-33 οροφος: η Μαρια (αν θυμαμαι σωστα): μιλφ με καρε καστανο μαλλί. Συμπαθητικη εμφανισιακά.

-46 οροφος: η Ναντια. Συνηθισμένο μιλφ.

-46 Β ισογειο: η Βαλερια. Ηταν σε δωματιο.

-46 Α ισογειο. Η Δημητρα. Πολύ κοντη σαν νανος. Εμοιαζε σαν γυναίκα χόμπιτ.

-Για το τελος: Ιωαννίνων 3 ισογ: κλειστον. Παροτι κτυπησα κουδουνι, ανέμενα και ειδα φως από παραθυρο. Διπλα, δηλ Ιωαννινων 5, μου παρουσιασε η τσατσα ως πολυεργαλείο για να περασω καλα την Ντανα. Προκειται περί γιαγιάς με βαμμενο ξανθο κοντο μαλλι…
:hi:

ΥΓ. Η επισυναπτομενη φωτο είναι η οδος Μ.Αλεξανδρου. Κυκλοφορουσε κοσμος στο δρομο. Πολλοι καθονταν σε ουζερι και μεζεδοπωλεία. Στους οικους μπαινοβγαιναν Ελληνες, αλλα κι αρκετοι ισλαμοπάκιδες. 

Συνημμένα

• 20180604_225853.jpg
    20180604_225853.jpg
    4,2 MB · Εμφανίσεις: 58

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 24

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.785
Πόντοι
201
Μάγκες προσοχή στην Καρολίνα απο Φωκαίας.
Χθές που την πήρα με γέμισε κραγιόν στο στήθος,και το πήρα χαμπάρι αργα το βράδυ σπίτι.
Παραλίγο να γίνει η ζημιά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom