Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πριν λιγο γινοταν χαμος...Φυλης 71β ατζυ με πρωκτικο και σε ερωτηση συναγωνηστη για το αν κανει η κοπελα ελευθερο στοματικο ειπε η τσατσα Διαλεγη η κοπελα χαχαχα δηλαδη επιλεκτικο ελευθερο στοματικο καινουργια κολπα!!Φυσικα δεν περασα , στη σονια γινοταν χαμος και δεν προλαβα..Πιστευω να καταλαβε εχει ξαναγινη..και της το εχω εξηγηση...για να μην παρεξηγηθη..Πηγα και φυλης 71α οροφος και κανω την μαλακια και περναω με μια στελα απο αλβανια πιστευω ανο τον 40ξανθια με γυαλια..Εκανε τελειος μηχανηκες κινησης δεν μου σηκοθικε καν...μου τον επαιξε 30δευτερα και εκανε ωχχχ κουραστικα..και μολης παω να το παιξω βωγγαγε λες και την γαμαγαν αραπαδες...Ξενεροσα τελειος αλλα καταφερα να χυσο...ισως γραψω κριτικη αν και δεν αξιζη πιστευω θα δω!!Α ρε σονια γιατι να εχεις τετοιο τσουρμο παντα !Έχει αυτές τις μέρες κίνηση στα μπουρδελα ρε μάγκες τέτοια ώρα ή απόλυτη νέκρα;;;;
πιτσιρικάδες φουλ ή και μεγάλοι άνθρωποι;;;Πριν λιγο γινοταν χαμος...Φυλης 71β ατζυ με πρωκτικο και σε ερωτηση συναγωνηστη για το αν κανει η κοπελα ελευθερο στοματικο ειπε η τσατσα Διαλεγη η κοπελα χαχαχα δηλαδη επιλεκτικο ελευθερο στοματικο καινουργια κολπα!!Φυσικα δεν περασα , στη σονια γινοταν χαμος και δεν προλαβα..Πιστευω να καταλαβε εχει ξαναγινη..και της το εχω εξηγηση...για να μην παρεξηγηθη..Πηγα και φυλης 71α οροφος και κανω την μαλακια και περναω με μια στελα απο αλβανια πιστευω ανο τον 40ξανθια με γυαλια..Εκανε τελειος μηχανηκες κινησης δεν μου σηκοθικε καν...μου τον επαιξε 30δευτερα και εκανε ωχχχ κουραστικα..και μολης παω να το παιξω βωγγαγε λες και την γαμαγαν αραπαδες...Ξενεροσα τελειος αλλα καταφερα να χυσο...ισως γραψω κριτικη αν και δεν αξιζη πιστευω θα δω!!Α ρε σονια γιατι να εχεις τετοιο τσουρμο παντα !
πιο πολυ μεγαλοι ηταν σε σχεση με τους μικροτερουςπιτσιρικάδες φουλ ή και μεγάλοι άνθρωποι;;;
στη πρωινή βάρδια η βερονικα επέστρεψε;;;;πιο πολυ μεγαλοι ηταν σε σχεση με τους μικροτερους
...μαλλον θα φυτρωσει μανιταρι φιλαρακο μου.Παιζει να το επιασες και απο το προφυλακτικο.Βουρ για το Συγγρο μην τυχον και σου ξεραθει ο πεουλας!
Nτίνα Τριάντη και Νανά Βενέτη ταυτόχρονα ? :o
Nτίνα Τριάντη και Νανά Βενέτη ταυτόχρονα ? Πως την λένε την κοπέλα ?
συνέχεια live σε κάποια περιφερειακά σπιτάκια
Πιπινου 118 Χριστίνα ξανθιά κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Όλγα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, το μόνο που είπε η τσατσά ότι είναι καλές στο δωμάτιο.
Περγάμου 27
Αλκαμένους 117 Άννα ξανθιά μιλφ με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στομα.
Αλκαμένους 113 Νίκη ξανθιά μιλφογκιλφ με λίγα πιασίματα 2αρι βυζι και Τατιάνα καστανοξανθη μιλφογκιλφ με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με καλή περιποίηση ανακοινώθηκε.
Ρεμουνδου 20 Λωρη καστανή κοντή λεπτή κοπέλα με στητο βυζι τατουάζ στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.
Ρεμουνδου 21 κλειστό
Ρεμουνδου 21 Ελένη/Έλενα ξανθιά μιλφ κανονικό σχετικά σώμα 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Αγίου Πέτρου 7 κλειστό παραμένει με την μετακόμιση του προσωπικού στο Αχαρνών 85.
Περγάμου 1 κάτω Γιασμιν ξανθιά νταρντανα μιλφ με 4αρια συν βυζια απλό πρόγραμμα ανακοινωνεται αλλά τα παίρνει στα βυζια και κάνει και ελεύθερο στοματικό υπό προϋποθέσεις αύτα από προσωπικές εμπειρίες μαζί της.
Περγάμου 1 όροφος κλειστό.
Nτίνα Τριάντη και Νανά Βενέτη ταυτόχρονα ? Πως την λένε την κοπέλα ?
Αλίνα ( απόγευμα ήταν Διδύμου 8 πάνω, χτες)
Όμορφη και κάβλα.
Εύα ξανθιά χοντρή γκιλφ με 3αρια βυζια, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικόΠεργάμου 27 ;;; το άφησες κενό, κ είναι το μόνο που ήθελα
Ξερει κάνεις φιλος η Μαργκω απο Βεργας 3 που βρίσκεται? Εχω περάσει 3 φορες πρωινη βαρδια αλλα δεν την βρήκα Μάλλον την έκανε για άλλες πολιτείες