φανταστειτε ποσο εχει πεσει το επιπεδο φυλης τελευταια, για να γινεται χαμος στην τζενη
αλλα παιδια νομιζω καπου υπερβαλλετε λιγο
εαν γυρνουσαμε εποχες πριν το 2010 θα περναγε απαρατηρητη πιστευω
Από τα πιο εύστοχα σχόλια.
φανταστειτε ποσο εχει πεσει το επιπεδο φυλης τελευταια, για να γινεται χαμος στην τζενη
αλλα παιδια νομιζω καπου υπερβαλλετε λιγο
εαν γυρνουσαμε εποχες πριν το 2010 θα περναγε απαρατηρητη πιστευω
Φίλε grill στο 69 αρνήθηκε αλλά όταν πήγα να τις γλύψω το μουνάκι γελάγε καονμ λέει no please ..φιλάκια με γλώσσα έδινε αλλά Επιφάνειακα..θα ξανά επισκεφθω για πιο λεπτομερής κριτική αλλά πιστεύω να μην έχει κόψει το ακαπωτο τσιμπούκι...πίσω σύστημα έχει πολύ καλό.. πρόσωπο νεανικό που σε συνδυασμό με τα μαλλιά και το ύψος την κάνει ωραία παρουσία..αλλά υπάρχουν και άλλες σίγουρα δε αυτά τα κυβικά.πχ η Άννα μου αρέσει πιο πολύ σαν γυναίκα από φυλής που είναι μόνο βραδινή βάρδια.. αναρωτιέμαι αν μπορώ να την κλείσω για μισή ώρα την Τζένη ή θα φάω ξύλο από τους γέρους που περιμένουν στην σειρά:-DΌντως από φάτσα λιγάκι χάνει. Την Τζένη θα την προτιμήσεις για τις ποδαρες της και το κωλί της, μιας και βυζί επίσης δεν έχει μεγάλο. Από υπηρεσίες είναι μάλλον επιλεκτική. Στις κριτικές διάβασα για γλωσσοφιλα και 69, αλλά όταν πήγα να την φιλήσω το απέφυγε και έγινε δεκτική, μόνο όταν την τρελανα στο γλειφομούνι. Από την άλλη ο συναγωνιστής της τελευταίας κριτικής λέει ότι έφαγε άκυρο για 69.
Φιλε μου θελει προσοχή για να μην κλαιμε μια ζωη.Ευχομαι να μην εχεις κατι κολλησει αλλα πρεπει να πας να κανεις οποσδηποτε εξετασεις για παν ενδεχόμενο.Καλησπερα
κοιταξτε,παντα ειναι ρισκο το να κανεις εξτρα προγραμματα η κατι περισσοτερο με πουτανες ειδικα του μεταξουργειου
αλλα αυτο που εμαθα προσφατα για την ρωξανη στο λεωνιδιου ισογειο με εκανε να χασω τα μαλλια μου
Πληροφοριες εγκυρες,οτι εκανε ακαποτα στοματικα,και σεξ με πλειοψηφια πακιστανων :-
παει στο διαολο το στοματικο,αλλα γαμησι με πακιστανους ακαποτα?
Δυστηχως ανοιχτηκα και εγω,και οσες λενε only greek που ξερετε εσεις οταν σε μια μερα αναδουλειας δεν τους δεχονται
πληροφορια οτι εφυγε και αραβωνιαστηκε πακιστανο
τεσπα...
με οτι εχω κανει μαζι της,πρεπει να κανω καμια εξετση ΣΜΝ σιγουρα
Eυχαριστουμε που μας γλύτωσες απο άλλη μια φόλα.FOLA ALERT...FOLA ALERT...FOLA ALERT
Μετά από τσάρκα σε όλη την Φυλής, Φωκαίας, Φιλιππίδου, Αγκύρας και την μισή Διδύμου, ο δρόμος με έφερε στην οδό Τροφωνίου 11, στην Λιοσίων. Εκεί δούλευε μία νεαρή κοπέλα, ονόματι Αλίσια, για την οποία είχα διαβάσει καλές κριτικές. Δυστυχώς ήταν αναληθής, με αποτέλεσμα να φάω μία ξεγυρισμένη φόλα.
Κι αν ήταν φόλα μόνο μαζί του; Τόσες καλές κριτικές ψεύτικες;Eυχαριστουμε που μας γλύτωσες απο άλλη μια φόλα.
Γράψε κριτική και εξηγησου και θα κρίνουμεΚι αν ήταν φόλα μόνο μαζί του; Τόσες καλές κριτικές ψεύτικες;
Μα δεν την έχω πάρει. Ούτε έχω καμιά περιέργεια να την πάρω να διαπιστώσω την αλήθεια. Απλά λέω ότι πιο λογικό είναι να έφαγε ο φίλος φόλα από το να πλάθουμε σενάρια συνωμοσίας ότι όλες οι καλές κριτικές είναι στημένες.Γράψε κριτική και εξηγησου και θα κρίνουμε
Είναι σαν κομήτης. Εμφανίζεται μερικές μέρες, εξαφανίζεται ένα χρόνο.παιδιά η γνωστή Αθηνά απο φωκαίας 27 που εχει εξαφανιστεί?
μπορεί να μην είναι στημένες απλώς να μην ήταν σε καλή μέρα όταν την δοκιμασε ο φίλος ή οι πρωηγουμενοι να ήταν πιο light και με κάποιον πιο απαιτητικό πελάτη δενΜα δεν την έχω πάρει. Ούτε έχω καμιά περιέργεια να την πάρω να διαπιστώσω την αλήθεια. Απλά λέω ότι πιο λογικό είναι να έφαγε ο φίλος φόλα από το να πλάθουμε σενάρια συνωμοσίας ότι όλες οι καλές κριτικές είναι στημένες.
Παιζει να χεις δικιο.Τι να πω.....όλα πιθανάΚι αν ήταν φόλα μόνο μαζί του; Τόσες καλές κριτικές ψεύτικες;
Κι αν ήταν φόλα μόνο μαζί του; Τόσες καλές κριτικές ψεύτικες;
Πόσες είναι οι "τόσες καλές κριτικές" που έχει;
Αφού για την αναφερόμενη κοπέλα,με το συγκεκριμένο όνομα,στο συγκεκριμένο μαγαζί,υπάρχει μόνο μία κριτική.