Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 146 άτομα (16 μέλη και 130 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.946
Πόντοι
10.686
Πέρασμα πριν λίγο από Μεταξουργείο

Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο δύο νεαρές κοπέλες συμπαθητικές και εδώ η τσατσά εριστική,στον Όροφο η πολύ καλή μιλφ Νατάσσα στανταρακι που πέρασα πάλι μαζί της και για μια ακόμη φορά ευχαριστημένος μαζί της δούλευε μια Βαλέρια εύσωμη πιο νεαρή με καστανοξανθα μακριά μαλλιά συμπαθητική φάτσα
Η Νατάσα ως γνωστόν δουλεύει διπλοβάρδια στον Ιάσονος 46 όροφος και την Κυριακή θα αναχωρήσει για έναν μήνα.Σήμερα προτίμησα τη σγουρομάλλα Μαρία στο παραπάνω μαγαζί,η οποία δουλεύει τα πρωινά στο Φυλής 109, ούτε αυτή καταλαβαίνει τίποτα από κούραση και ήταν μες στην καύλα για άλλη μία φορά!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
το πρωί πήγα σε πολλά, αλλά θα πω ότι θυμάμαι :S :S :S
κολ. 47 Αλίνα με τις βυζάρες, παιχνίδι για να μπω που συνεχίστηκε και μέσα. Ξέρει ότι όλοι για αυτό μπαίνουν, καμαρώνει για αυτά "μεγάλες ρουμάνικες βυζάρες τις αποκάλεσε" και σε αφήνει να τα απολαύσεις όσο θες. Βέβαια κάνει  deapthroat (θα έμαθε από την Ζάνα) και έχει συμμετοχή. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΥΣ
Ιάσωνος 1β Έλενα με τις βυζάρες από φυλής, μέτριο σώμα, αλλά με υποδέχτηκε με χαμόγελο :S
Ιάσωνος 2 ορ. Η Στεφανία  μιλφογκιλφ με μέτριο σωμα και πιασίματα
Ακομινάτου 2 αρ. η Χριστίνα να δίνει πόνο στο δωμάτιο. Μιλφού με πιασίματα και βυζάρες. Κάνει πολύ καλή πίπα, έχει συμμετοχή και χύσιμο στα βυζιά της.
Τροφωνίου 13 ορ. Μπέτυ ο ορισμός της μιλφ, βγήκε με την στριγκάρα της και τα βυζιά έξω, μέτριο προς καλό σώμα και πρόσωπο και καλή διάθεση. Με τις μέτριες κριτικές και υπηρεσίες όμως δεν μου κάνει καρδιά να δώσω 20€, εκτός αν κερδίσω 4αδα στο κίνο... ή αν πάει στα 10€ :rolleyes:
Τροφωνίου 13 ισ. Όλγα, ο ορισμός της γκιλφ, ήρεμη, γλυκιά με καλό σώμα για τα τρίτα άντα της όμορφη και τις βυζάρες να καλοστέκονται. Στα υπόψιν αν και παίζει να μας χωρίζουν 40 χρόνια  :S
Βέργας 6 Μπάρμπορα, με πολύ καλή διάθεση (χαμόγελα, αστειάκια κλπ) με πελάτη που να τελείωσε εκείνη την στιγμή και μου την πρότεινε, αλλά όπως λέει και ο Τσουκαλάς "με ανώμαλους δεν μιλάω (γαμάω)"
Βέργας 7 Μιλένα, μιλφ με βυζάρες και κάτω του μετρίου σώμα. Μου φαίνεται απατεώνησα,ξέρετε τίποτα; Επίσης, το σπίτι από τα καλύτερα μπουρδέλα που έχω δει.
Φυλής 86 ορ. Βερόνικα..... τι να πω, η μόνη με συνεχόμενα δωμάτια και μου φαίνεται ότι έφτιαξε και άλλο την κωλάρα της. Αχ τι κάνουν οι διακοπές στο Μπαλί...
Φυλής 67 Βυζο-Λάουρα, έχω ακούσει για φόλα, ήταν πολύ ομιλιτική και με καλή διάθεση. Αν δεν ήταν φόλα όπως λέγεται τώρα θα έγραφα κριτική για αυτήν.
Αχαρνών 85 Εβελίνα, συμπαθητική κοπέλα με τατού στα χέρια και ωραίο κώλο. Το μπουρδέλο μοιάζει σαν κανονικό σπίτι τα χριστούγενα και η τσα2 σε σκλαβώνει με την ευγένειά της. Θα δω και την Μαρία από εκεί και θα αποφασίσω με ποια θα πάω.
Καλύμνου 48 Πωλίνα, παιδιά σας τα έπρηξα τις προάλλες για το αν είναι καλή μέσα αλλά με εμένα δεν. Είναι ευγενικός χαρακτήρας, μέσα μπορεί να σε έχει πασά, να είναι vfm στα 20€ όπως λέτε και σας πιστεύω, όμως δεν με έλκυσε  τίποτα πάνω της. Επίσης δεν είχε κόσμο μέσα.
Χωματιανού 11β Σοφία νομίζω, μία τέτοια κοπέλα θα ήθελα για γκόμενα. Χυμώδες σώμα με βυζάρες, άνω του μετρίου πρόσωπο (δεν είμαι σίγουρος ήταν λίγο σκοτεινά).
Όμως δυστυχώς μου φαίνεται ΦΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ :booty:.

Αυτά από εμένα :hi:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Η Νατάσα ως γνωστόν δουλεύει διπλοβάρδια στον Ιάσονος 46 όροφος και την Κυριακή θα αναχωρήσει για έναν μήνα.Σήμερα προτίμησα τη σγουρομάλλα Μαρία στο παραπάνω μαγαζί,η οποία δουλεύει τα πρωινά στο Φυλής 109, ούτε αυτή καταλαβαίνει τίποτα από κούραση και ήταν μες στην καύλα για άλλη μία φορά!
Γιατί να πάρει κάποιος την Μαρία στα 20€, ενώ μπορεί να την πάρει στα 10;
Μία εύκολη απάντηση μου φαίνεται ότι στα 20 υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να έχει πάει με πάκι

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
758
Πόντοι
81
Μία εύκολη απάντηση μου φαίνεται ότι στα 20 υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να έχει πάει με πάκι
τι σημασία έχει αν δεν πήρε πακι σήμερα αν χτες πήρε καμία 50αρια;;  :think: ότι ήταν να κολλήσει το κόλλησε

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
τι σημασία έχει αν δεν πήρε πακι σήμερα αν χτες πήρε καμία 50αρια;;  :think: ότι ήταν να κολλήσει το κόλλησε

Χάνεις τα (σωστά) λόγια σου φίλε μου:

Ο τέλειος βλάξ είναι αυτός που δεν εκπλήσσεται ποτέ με τίποτα,ούτε καν με τη βλακεία του.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο...

Τροφωνίου 11 ισόγειο:
Αλίσια.
Καστανόξανθη Μολδαβοπιτσιρίκα.
Με νόστιμο προσωπάκι.
Σώμα ελκυστικό,ελαφρώς ζουμερό,με ωραίο γεμάτο στήθος που ξεπρόβαλλε μέσα από ένα μαύρο ημιδιαφανές λωριδάτο εσώρουχο.
Μαζί της η Γιάννα.
Καστανή μιλφ,με προκλητική αγριόφατσα.
Ωραία κωλάρα την οποία και δίνει.
Σταθερή αξία,απ'τις λίγες που είχαν δωμάτια.

Τροφωνίου 11 όροφος:
Κλεοπάτρα,με μαλλί στο χρώμα του χαλκού-σενιαρισμένη απόψε η γνωστή τροφαντή βυζαρού μιλφ.

Τροφωνίου 13 ισόγειο:
Ειρήνη,η γνωστή μελαχροινή μιλφ με το ζουμερό κορμί και Νατάσα,η ξανθιά ασπρουλιάρα χοντρούλα μιλφ.

Τροφωνίου 13 όροφος:
Μπάρμπορα,η γνωστή μελαχροινή με αρκετά πιασίματα αλλά δίχως να φαίνεται άσχημη.
Με μαύρα ζαρτιεροειδή εσώρουχα και με διαδοχικά δωμάτια παράκαλώ!

Κλειστά τα Λιοσίων 91 και Παιωνίου 47.

Βέργας 3:
Αριστερά,η Μίλα.
Ψηλή,μελαχροινή μιλφ με θηλυκό πρόσωπο.
Κορμί με λίγα και ωραία πιασίματα.
Ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος.
Δεξιά,η Μαργκώ.
Καστανόξανθη πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο και ωραίο σωματάκι-με μαύρα ζαρτιερικά.
Στον όροφο,η Λέιλα,η γνωστή μελαχροινή συμπαθητική κοπέλα με το αδύνατο σώμα-σαλονάρισε ξώβυζη και με μαύρο στριγκοκόρδονο.

Βέργας 7:
Ελένη.Ξανθιά,ασπρουλιάρα κοπέλα.
Με θηλυκό πρόσωπο.
Σώμα με πιασίματα και με ωραία ζουμερή κωλάρα.
Ενδιαφέρουσα εμφανισιακά.
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Βέργας 6 υπόγειο:
Νάνσυ,η γνωστή τροφαντή κωλαρού μιλφ-σκιστομάτα και με ωραίες βυζάρες.

Βέργας 6 ισόγειο:
Ναταλί,η γνωστή καστανή ατσούμπαλη μιλφογκιλφ.

Λιοσίων 79 ισόγειο:
Όλγα,μια μελαχροινή παχουλή μιλφ με συμπαθητικό πρόσωπο νοικοκυρούλας.
Με μπουτάρες,κοιλούμπα και κωλάρα.
Μαζί της η Αμέλια,η γνωστή ξανθιά άσχημη φολάρα.

Λιοσίων 79 όροφος:
Μαίρη,η μελαχροινή σκουρόδερμη συμπαθητική φολίτσα.

Εξηκίου 18 όροφος:
Μπέλλα,η μελαχροινή ατσούμπαλη μιλφ.

Εξηκίου 18 δεξιά:
Έλλη,η γνωστή ξανθιά ψιλοαλλοίθωρη μιλφ.

Λιοσίων 73 ισόγειο:
Κωνσταντίνα,καστανή πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο-καλό σωματάκι η μικρά,με ωραίο στητό βυζάκι.
Λίζα,η ψηλή μελαχροινή κοπέλα-γλυκιά και με σώμα όχι εντελώς στεγνό αλλά καλό.
Μπιάνκα,το μελαχροινό θηλυκό κοντοπούτανο με λίγα πιασίματα στο σώμα.

Λιοσίων 73 όροφος:
Κλεοπάτρα,ψηλή μελαχροινή κοπέλα με κορμάρα.
Έμμυ,το ξανθό ζουμερό κοντοπούτανο-θηλυκή στη φάτσα,σαλονάρισε ολόγυμνη με νάζι σε αντίθεση με την βαριεστημένη Κλεοπάτρα.

Χωματιανού 11 ισόγειο:
Αλεξάνδρα,η μελαχροινή αδύνατη μικρούλα με το κουκλίστικο προσωπάκι.

Κλειστό το Χωματιανού 11 όροφος και τα Λιοσίων 76.

Επίσης επιγραμματικά σε Διδύμου και Φωκαίας...

Διδύμου 7 αριστερά:
Αλίνα,η γλυκιά μελαχροινή πιτσιρίκα.

Διδύμου 7 δεξιά:
Τζώρτζια,η μελαχροινή τατουαζάτη κωλαρού.

Διδύμου 8 όροφος:
Τατιάνα,η συμπαθητική ξανθιά με τον ωραίο πεταχτό κώλο.

Διδύμου 16:
Αλίνα,η μελαχροινή νταρντανομιλφ με την τεράστια κωλάρα και Ντιάνα,η καστανόξανθη ασπρουλιάρα μιλφ με το σχετικά αδύνατο κορμί-και με το χαρακτηριστικό στητό βυζί.

Διδύμου 18 υπόγειο:
Ειρήνη,ψηλή,ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ.
Με αδύνατο σώμα και με πολύ κοντό μαλλί.
Γνωστή από πολλά μιλφομάγαζα.
Μαζί της η Τζίνα,η μελαχροινή κοντή ζουμερή Κορεάτισσα.

Διδύμου 18 ισόγειο:
Αλιόνα,η ξανθιά υπερφουσκωμένη μιλφ-με το τουμπανιασμένο σώμα της να ασφυκτιά μέσα σε ένα κολλητό δικτυωτό κορμάκι.  

Διδύμου 20:
Σύλβια,η συμπαθητική καστανόξανθη με το ζουμερό κορμί.

Διδύμου 22:
Καρολίνα,το γλυκό ελαφρώς γεμάτο κοντοπούτανο.

Διδυμου 27:
Αλιόνα,η ξανθιά σχετικά αδύνατη γκιλφ και Μαρία,η ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ με καλό-για την ηλικία της-σώμα.

Στη  Φωκαίας...

Φωκαίας 25 όροφος:
Ζάνα,η γλυκιά καστανόξανθη πιτσιρίκα.

Φωκαίας 19:
Άννα,η καστανόξανθη με το γλυκό πρόσωπο-γεματούλα ιδίως στον κώλο τον οποίο και δίνει.

Φωκαίας 17 όροφος:
Τζένη,ο μελαχροινός πιπινοτσολιάς.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Μαίρη,η καστανή ψηλή κοπέλα με το μέτριο πρόσωπο αλλά με ωραίο  κορμί.

Κλειστά τα Φωκαίας 25 ισόγειο και Φωκαίας 9 δεξιά.

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
Κύριοι μακρια από το Ιάσωνος 43 και συγκερκριμένα από την Μαρία (γύφτάκι).Είναι για τον πούτσο,δηλαδή ούτε για αυτό δεν κάνει,τζάμπα τα λεφτά,εγω την πάτησα σήμερα και θα προσπαθήσω να ανεβάσω και κριτική.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.044
Πόντοι
7.195
αποφεύγουμε τις κοπέλλες που δουλεύουν διπλές επιλογές
(φτηνό-ακριβό μπουρδέλο, μπουρδέλο-ξενοδοχείο κλπ)
αν και καλά θέλουμε τη δοκιμή ψωνίζουμε τη φτηνότερη επιλογή

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Περασα απο Φωκαιας 17, για να μπανισω κι εγω τη νεα πολυσυζητημενη αφιξη...

Προκειται για μια ψηλη, μελαμψη, αδυνατη κοπελα, χωρις βυζια / με κωλάρα.

Ομολογω οτι τα 9αρια και τα 10αρια δεν μπορεσα να τα αντιστοιχισω μ' αυτο που ειδα.

Διαβαζοντας περι "μοντελου" και "ομορφοτερης κοπελας στη Φυλης" περιμενα κατι θεαματικο, σε στυλ Σκλεναρικοβα...
Η συγκεκριμενη κοπελα (Τζενη) δεν εχει χυμωδες σωμα, ή καποια ιδιαιτερη θηλυκοτητα.

Για την ακριβεια, δεν ειναι καν "ομορφη" (υπο την εννοια των χαρακτηριστικων προσωπου). Εμενα μού περασε αδιαφορη.

Δεν ξερω τι κανει στο κρεβατι, αλλά και μονο με τον συνωστισμο που εχει προκληθει και την αισθηση "φίρμας" που την εχει περιβαλλει (ριχνοντας τον πηχη των απαιτησεων...), δε νομιζω να την τεσταρω συντομα.

Ισως πρεπει να ειμαστε πιο συγκρατημενοι στις αποψεις που διατυπωνουμε.

Δηλαδή ξεκίνησες να πας στη Φυλής να δεις κοπέλα σαν τη Σκλεναρίκοβα και απογοητεύτηκες. Και 11 άτομα κάνανε like στο μύνημα σου γιατι το θεώρησαν λογικό να περιμένεις να δεις κοπέλα σα τη Σκλεναρίκοβα να γαμιέται για 20 ευρώ και αισθάνονται ριγμένοι που δεν ηταν ετσι.

Οκ πασο.

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Ρε μάγκες για τη Γκαμπριέλα από φωκαίας ξέρει κανείς τίποτα;;;;  έχει σταματήσει ή μεταφέρθηκε στο Μεταξου  κι αυτή;;;;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475
Δηλαδή ξεκίνησες να πας στη Φυλής να δεις κοπέλα σαν τη Σκλεναρίκοβα και απογοητεύτηκες. Και 11 άτομα κάνανε like στο μύνημα σου γιατι το θεώρησαν λογικό να περιμένεις να δεις κοπέλα σα τη Σκλεναρίκοβα να γαμιέται για 20 ευρώ και αισθάνονται ριγμένοι που δεν ηταν ετσι.

Οκ πασο.

Ναι, γιατι το "10" εγώ το μεταφραζω σε Σκλεναρικοβα (Εσυ μπορει να επιλεξεις Μονικα Μπελουτσι ή Σαρον Στοουν, δεν θα τα χαλασουμε εκει).

Αλλιως, θα περιμενα 9, 8  κ.ο.κ...

Κατα την ταπεινη μου γνωμη, εχουμε δει κοπελες στη Φυλης και τη Φωκαιας που προσεγγιζουν το τέλειο.

Αρα, ΝΑΙ, περιμενω να γαμησω (και) τετοιες με 20 ευρω!

ΥΓ- Εσεις συνεχιστε να χαλατε την πιατσα, ριχνοντας τα στανταρτς...
Παει και παρακατω!  (Ιδιως στο κομματι των υπηρεσιων)

Επισκέπτης
Ναι, γιατι το "10" εγώ το μεταφραζω σε Σκλεναρικοβα (Εσυ μπορει να επιλεξεις Μονικα Μπελουτσι ή Σαρον Στοουν, δεν θα τα χαλασουμε εκει).

Αλλιως, θα περιμενα 9, 8  κ.ο.κ...

Κατα την ταπεινη μου γνωμη, εχουμε δει κοπελες στη Φυλης και τη Φωκαιας που προσεγγιζουν το τέλειο.

Παει και παρακατω!  (Ιδιως στο κομματι των υπηρεσιων)
Σω

στός

Επισκέπτης
Κύριοι μακρια από το Ιάσωνος 43 και συγκερκριμένα από την Μαρία (γύφτάκι).Είναι για τον πούτσο,δηλαδή ούτε για αυτό δεν κάνει,τζάμπα τα λεφτά,εγω την πάτησα σήμερα και θα προσπαθήσω να ανεβάσω και κριτική.

Την πέτυχα και και την σιχαθηκα οταν την ειδα μπροστά μου

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216

Αλλιως, θα περιμενα 9, 8  κ.ο.κ...

Παει και παρακατω!  (Ιδιως στο κομματι των υπηρεσιων)

Πολυ σωστα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Πριν λίγο...

Διδύμου 18 υπόγειο:
Σόφη,η μελαχροινή μιλφ με το σκυλέ πρόσωπο.
Με καλό,σχετικά αδύνατο σώμα.
Με πρωκτικό.

Είναι η γνωστή Σόφη, που ξεκίνησε ξανθιά με ψιλομακρί μαλλί από Αχαρνών 85 (χωρίς κώλο), πέρασε από Φωκαίας 24 (με κώλο) και κατέληξε με κοντό μαλλί μαύρο στο Φωκαίας 27 ισόγειο (με τα λίγα ξύλινα σκαλάκια?)???

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.636
Πόντοι
5.827
Παιδιά εντάξει, η κοπέλα δεν είναι Σκλεναρίκοβα, αλλά είναι πολύ πάνω από το υφιστάμενο επίπεδο της Φυλής και νιώθω ήδη σαν να έβγαλα λεφτά που τη γάμησα με μόνο 20 ευρώ. Δεν ξέρω αν παλιά είχε ακόμα πιο ωραίες. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, λυπάμαι για την κατάντια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.636
Πόντοι
5.827
Περιττό να πω ότι γινόταν λαϊκό προσκύνημα πάλι από 20αρηδες μέχρι 70ρηδες. Και τα 3 δωμάτια γεμάτα όταν ζήτησα να μπω εγώ. Πολλοί την έβλεπαν και φευγανε, για να μπουν άλλη φορά που θα είναι πιο ήρεμα. Καλά οποιος νομίζει ότι θα τη γαμήσει χωρίς να περιμένει άλλους 3, μάλλον δε θα τη γαμήσει ποτέ. Ερχόντουσαν και κάποιοι ξένοι δυστυχώς, στους οποίους προφανώς η κοπέλα κάνει υπεραπλο. Στο δωμάτιο την τρελανα στο γλειφομούνι και το γούσταρε. Έκανε μπάνιο ανάμεσα στα δωμάτια, οπότε το μουνακι της ήταν πεντακάθαρο.

PipisBR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Όλο για αυτήν την Τζένη ακούω, πρέπει να έχετε πάθει την πλάκα σας!

Τουλάχιστον ας αξίζει..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom