Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 403 άτομα (57 μέλη και 346 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας,
Ενημέρωση για την πρωινή βάρδια, τα περισσότερα τα κάλυψε ο Digweed.Ωστόσο θα τα επαναλάβω και αυτά γιατί όπως όλοι ξέρουμε "η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως" και δεν θέλω να μείνετε μετεξεταστέοι.
Στο Αλκιβιάδου 16Α πήγα μήπως πετύχω μία Αλέξια που είχε γραφεί σε κείμενο ιστότοπο.Αντ΄ αυτής ήταν η Κατερίνα η "Σέρβα" στο πόστο της με φουλ πρόγραμμα.
Στο Διδυμου 27 3 κοπέλες όλες Ρωσόφωνες.Η Τζούλια, υπέρβαρη,με όμορφο πρόσωπο και καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε φουλ πρόγραμμα. Η Βικτώρια,μιλφ,κοντή,με σώμα κανονικό με λίγα τοπικά πιασίματα και κοντοκουρεμένα ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Αναστασία,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Έλλης 3 δύο κοπέλες.Η Ντενίζα από το Αλκιβιάδου 16Β&Γ παλιότερα.Ρουμάνα μιλφ,με καστανά μαλλιά,φορούσε γυαλιά γραμματέως,βυζάρες και σώμα με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό. Μαζί της η ώριμη Νίνα, αδύνατη,με βαμμένα μαύρα μαλλιά κοντά,μάτια σχιστά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Νίνα είχε δουλέψει και παλιότερα στο μαγαζί αυτό.Έλειπε στην επαρχία όπου και εργάζονταν. Θα λείψει ελάχιστα Σαλόνικα αλλά θα επιστρέψει λίαν συντόμως.Η δεύτερη συνεύρεση έγινε με την Νίνα. Παραμένει πολύ καλή. Κριτική έχω αναρτήσει παλιότερα και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω.
Στο Διδύμου 22 ήταν η Ελένη,αθίγγανη εκ Ρουμανίας,κοντή,με σώμα κανονικό και μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό,τελείωμα σε σώμα.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο η Μαρία,μιλφ Αλβανέζα,μαύρα μακριά μαλλιά σγουρά ,πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,"βραζιλιάνικη" κωλάρα.Η γνωστή απο το υπόγειο και Έλλης 3 προσφάτως.Το υπόγειο κλειστό.
Στο Διδύμου 16 το δίδυμο Όλγας-Κρίστυ.Η Όλγα παλιά καραβάνα,γυρολόγος πολλών μαγαζιών,ψηλή,υπέρβαρη.Η Κρίστυ,ξανθιά,ελαφρώς ευσωμη με πιασιματάκια.Ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο η Βερόνικα.Μιλφ Ρωσόφωνη,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της και σώμα με πιαισματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο ήταν η Φελίτσια,λεπτή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.Μαζί της η Ντιάνα,σχετικά καινούρια κοπέλα,κοντή,με μακριά μαύρα μαλλιά και σώμα με πιασίματα.Όχι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο ήταν η Μαίρη απο Μολδαβία,μιλφ,ψηλή,με λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.σώμα κανονικό.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 19 κλασσικά η Άννα με πρωκτικό.Μιλφ,σώμα με πιασίματα,μαλλιά καστανά.
Τα Φωκαίας 25 ήταν κλειστά.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήταν η μιλφ Αλβανέζα Ναταλύ γνωστή παλιότερα σαν Νάτα.Είχε ξεκινήσει πριν χρόνια από τα Αλκιβιάδου 16Β&Γ.Τώρα εδραιώθηκε σε αυτήν την αλυσίδα ως φαίνεται. Μαλλιά κοντά,σώμα με πιασιματάκια.Φουλ πρόγραμμα ανακοινώνει.Μαζί της ήταν η Αιμιλία,νεαρότερη,με σώμα κανονικό με ελάχιστα πιασιματάκια,μαλλιά μακριά καστανόξανθα.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν η Καρολίνα κλασσικά.Μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,σώμα κανονικό με πιασίματα.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Αλίνα,μιλφ,Ρωσόφωνη,κοντή,με σώμα κανονικό και καστανόξανθά μαλλιά λίγο πο κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Αγκύρας 12 δεξιά ήταν 2 κοπέλες.Η Χριστίνα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Και η Μαίρη,καινούρια κοπέλα, με μαλλιά κοντά καστανόμαυρα,σώμα με πιασίματα.Σε ελεύθερο στοματικό τα κορίτσια.
Τέλος στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Άντζυ.Η κοπέλα από studio που εργάζεται και Φωκαίας 19. Ψηλή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά προς το καρέ.Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα. Το οποίο είναι ήμι-φουλ καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται το τελείωμα στο στόμα. Κατά τα άλλα η κοπέλα στο δωμάτιο αν και κούκλα είναι αρκετά παγερή.Δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή.Οι συνολικές εντυπώσεις μου είναι μέτριες.
Καλά Κούλουμα!


 

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Μηνύματα
563
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
ετσι είναι όσες δεν είναι σωστές πάνε στο μετάξι και παρακαλανε τους αραπαδες για 10 € και λένε κι ευχαριστώ από πάνω
μη το λες τυπε,τα μπουρδελα του μεταξουργειο οι πακιστανοι το χαλασαν από θεμα υγεινης υπηρεσιων και ολων των ασχημων αλλα τα εφτιαξαν στις τιμες
 

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.051
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Μεγάλη τσάρκα πριν από λίγο στο μετάξι. Το επίπεδο τραγικό με πολύ κόσμο, πιτσιρικάδες κ πακια οι πιο πολλοί,να γυρνάνε σαν τις μέλισσες.περασα με ναζλιντα νομίζω μου είπε,δν το έχω με τα ονόματα,στο Καλλέργη 33.μολδαβακι 20 χρονών, ανύπαρκτο βυζί,ωραίο σωματακι κ μέτρια φάτσα με ωραία μάτια.μετρια συμμετοχή κ τελείωμα μετά από ώρα με το χέρι.στη γωνία Κολωνού με Λεωνίδου είχε μια Μπιάνκα,κορυφή με σώμα φωτιά.απλο πρόγραμμα ομως κ αποχώρησα.επισης το πιο τραγικό από όλα ήταν μια παρέα τριών 70ρηδων τουλάχιστον,που κάναν τσάρκα για να γαμησει οενας.αηδιασα με το θέαμα
 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.923
Κριτικές
39
Like
5.065
Πόντοι
2.696
ετσι είναι όσες δεν είναι σωστές πάνε στο μετάξι και παρακαλανε τους αραπαδες για 10 € και λένε κι ευχαριστώ από πάνω

Η συγκεκριμένη ήταν σωστή σ'εμένα.Όσες φορές πήγα πέρασα καλά,ούτε βιασύνες ούτε τίποτα.Δυσαρεστημένος από τη μοντελοαλυσίδα είμαι για τις:Νικόλ,Άννα Ιλόνα,Χριστίνα.
 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Η συγκεκριμένη ήταν σωστή σ'εμένα.Όσες φορές πήγα πέρασα καλά,ούτε βιασύνες ούτε τίποτα.Δυσαρεστημένος από τη μοντελοαλυσίδα είμαι για τις:Νικόλ,Άννα Ιλόνα,Χριστίνα.
σε μένα θεωρώ ότι με έκλεψε μια φορά την πήρα όλα κάτω από την βάση καμένο 20ρικο όσο για την Νικολ και την Χριστίνα μια από τα ιδια όπως τα λες μια και τέλος ούτε με 5€ δεν θα τις ζαναπερνα


 

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Μηνύματα
399
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Τσαρκα στην δευτερη απογευματινη βαρδια.

διδυμου 7α: Νικολ η πιτσιρικα με το πονηρο μουτρακι, δεν μου αρεσε καθολου σημερα.
διδυμου 8α οροφος: Νανσυ το ξανθο μωρο αδυναμια μεγαλη και ας εχω πολυ καιρο να περασω μαζι της.
φυλης 54α οροφος: Αλεξανδρα το αδυνατο μελαχρινο μωρο με το υπεροχο προσωπακι, ειχα να την δω κανα εξαμηνο νομιζα οτι ειχε φυγει.
φυλης 54β ισογειο: Δυνατο διδυμο εδω περα με Τατιανα και Χριστινα, η Τατιανα εχει παρει λιγο παραπανω στον κωλο και μαλλι αλα ποκαχοντας με κορδελα στο μετωπο, η δε Χριστινα να φοραει στεκα με γατοαυτια και να κανει την γατουλα στους πελατες, νιαααουου. Μεγαλο respect στο Χριστινακι για τον τροπο που χειριστηκε  40χρονο αμεα που τον ειχε παει ο πατερας του πανω σε καροτσακι, δεν της το 'χα να πω την αληθεια.
φυλης 56: Νταιανα η ομορφη μελαχρινη πιπινα με το ωραιο κορμι, νομιζω σαν πακετο και συνολο εμφανισης αυτην την στιγμη στην μοντελοαλυσιδα ειναι η πιο ομορφη .
φυλης 66α: Αλινα η γλυκια μελαχρινη πιτσιρικα με το καλοσχηματισμενο κορμι. Μεγαααααλη ζημια με την συγκεκριμενη εδω και τρεις εβδομαδες, δεν γραφω κριτικη ακομα δεν κανει(για το τι κανει)  :worship:. Ξανατιμηθηκε βεβαιως βεβαιως
φυλης 59 ισογειο: Η γνωστη Αννα με το τραχυ προσωπο και αλλη μια μελαχρινη αν θυμαμαι καλα.
φυλης 59οροφος: Εβελινα ξανθια με μπουκλες, μου θυμισε αρκετα σε εμφανιση ενα δυνατο μιλφονι απο την δουλεια και με εφτιαξε καπως αλλα οχι τοσο για να περασω μαζι της.
φυλης 61: Αλεξια ομορφη με ωραιο καλλιγραμμο σωματακι και μικρο πεταχτο κωλαρακι.
φυλης 65 οροφος: Χριστινα η μελαχρινη κοντουλα τσαχπινοπιπινα, παραπονα που δεν περναω πλεον μαζι της -τι εγινε δεν θελει αλλο αυτη η πουτσα το μουνακι μου, σορυ χριστινακι new kids on the block  :cool2:.
φυλης 65 ισογειο: Η μελαχρινη Σιμονα καλο κορμι μεγαλουτσικος κωλος αλλα η συγκεκριμενη δεν μου αρεσε ποτε στη φατσα.
Φυλής 67: Ελενη(Αντινα) το ξανθο μιλφ με κατι αυτοκολλητα η κατι τετοιο στις βυζορωγες της, και αλλη μια μετρια παρουσια.
φυλης 69α οροφος: Μαρια αυτη καποτε ηταν πιο αδυνατη κι απο μενα σαν να πηρε το κατιτις κι αυτη.
φυλης 69β ισογειο: Η ξανθια ομορφη Ροντικα απο μεταξι, εδω στην φυλης σαν να εχει χασει τον αερα της χαμενη στην μεταφραση η καλυτερα χαμενη στην μεταγραφη.
φυλης 71 οροφος: Αντζελινα με το καλοσχηματισμενο σωμα αλλα και την μετρια φατσουλα, ειδικα σημερα ηταν μετριοτατη.
φυλης 71 ισογειο: Κοπελα που δεν ειχα ξαναδει, μελαχρινη με συμπαθητικο σωμα και προσωπο μπορει και οχι ομως, πρεπει να την ξανατσεκαρω.
φυλης 84α ισογειο: Μπιουτι η μαυρουλα, ευγενικος γιγαντας θα ελεγα ετσι πως μας χαιρετησε και μας φιλησε στο μαγουλο.
φυλης 84β οροφος: Ροξυ και Ραισα, η Ραισα ομορφο αδυνατουλικο μελαχρινο μωρο. Εχω ξαναρωτησει για αυτην, καποιος καποια πληροφορια εδω  :huh:.
φυλης 86 ισογειο: Η φολομαγια με τον προκλητικο τουρλωτο κωλαρακο της, και αλλη μια ξανθια πιπινα με μετριο ομως προσωπο, νομιζω Χριστινα.
φυλης 86 οροφος: Αννυ σορυ μαγκες αλλα εμενα αυτη μου φερνει και σε τραβελο, χωρις να λεω οτι ειναι ετσι.
φωκαιας 7 υπογα: ευθεια  Ελενα η ξανθια μουναρα αλλα και αυτη πλεον εχει παρει στον κωλο, κοριτσια προσοχη μην χαλατε τα ομορφα κωλομερια σας, αμαρτια απο τον Θεο. Δεξια καθως μπαινεις Εμυ το βαθυ λαρυγγι και αλλη μια για τα πανηγυρια.
φωκαιας 9: Ειρηνη η ομορφη μελαχρινη βουλγαρα με πρωκτικο, και αυτη στο κλαμπ των κορασιδων που εχουν παρει τα κιλακια τους στον κωλο.
φωκαιας 17 ισογειο: Μιχαελα με τα διχτυωτα της τα εσωρουχα.
φωκαιας 17 οροφος: Φελιτσια μελαχρινη καπως λιγουλακι ατσουμπαλο σωματακι, μετρια φατσα.
φωκαιας 19: Αννα αυτη αν ηταν αδυνατη θα ηταν ομορφη γιατι εχει γλυκο ωραιο προσωπο αλλα εχει πολυ ατσουμπαλο κορμι.
φωκαιας 25α οροφος: Μια ξανθια με γαλαζιους οφθαλμους αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, μετρια.
φωκαιας 25β ισογειο: Τζανινα η ομορφη ξανθια ΜΗ πιτσιρικα και αλλη μια αδιαφορη περασε και δεν ακουμπησε, δεν θυμαμαι τιποτα για αυτην.
φωκαιας 27 υπερυψωμενο ισογειο: Μπελα ξανθο μιλφ αστα να πανε και Ναταλυ μελαχρινη με κοτσο απο την Ιταλια ανατολικα της Αδριατικης  :rolleyes:. Η Ναταλυ συμπαθητικη φατσουλα πολυ καλο σφιχτο κορμι και με ωραιο βυζακι, με εφτιαξε πολυ το καυλακι με το επιθετικο της σαλοναρισμα, φχαριστηθηκα να χουφτωνω αλλα ηδη ειχα κανει την καταθεση μου αλλου.

Αυτα κυριοι μυστες μου, να περνατε και να γαματε καλα  :headbaning1:.


 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.795
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Εκανα το λαθος* να περασω με την Αλέξια στο Φωκαιας 27 (γωνια με Αχαρνων, κατω σπιτι).

Η κοπελα κανει καλο σαλοναρισμα, τριβοντας την κωλαρα της πανω σου και χαμογελωντας προκλητικα.

Μεσα στο δωματιο ειναι απαραδεκτη - ΚΑΙ σε ανθρωπινο ΚΑΙ σε επαγγελματικο επιπεδο.

Σχεδον βιωσα το μισος της απεναντι στους αντρες (?), στη χωρα (?), στην πουτανα κοινωνία (??)

Δεν θα μπω σε λεπτομερειες. Απλά, μην κανετε το σφαλμα να περασετε κι εσεις μαζι της.

ΥΓ- Εχω καταλαβει οτι ολες οι κοπελες που ΔΕΝ κανουν καλο σερβις εχουν καποια αντικειμενικα δεδομενα στη "μεθοδολογία" τους. Πχ, σε βαζουν να ξαπλωσεις με το ζορι, αντι να χαμουρευτεις λιγο στα ορθια. Δεν αφηνουν αγγιγματα. Δεν αγκαλιαζουν κλπ κλπ...
Λοιπον, μιας και προκειται για τη συντριπτικη πλειονοτητα των ιεροδουλων της Φυλης, προτεινω την καταρτιση μιας λιστας με 10-20 γυναικες που ΔΕΝ ειναι κακες, και να πηγαινουμε σ' αυτες με κλειστα ματια.
Πχ, καποιοι θαμωνες του σαιτ που ειναι ολη μερα στην πιατσα, θα μπορουσαν να γραψουν αυτα τα στανταράκια και να μην τρωμε φολες εμεις οι υπολοιποι.
Στη λιστα δεν θα πρεπει να συμπεριληφθουν 60χρονες γυναικες, χοντρες, ασχημες κλπ. Και παλι, με πολυ "αδρα" κριτηρια, οχι αν το 6 ειναι 7 αλλά αν βλεπεται η εκδιδομενη...

* Εγραψα παραπανω "λαθος", αλλά η αληθεια ειναι οτι τα ξημερωματα της Κυριακης δεν υπηρχαν απειρες επιλογές. Εγω ταλαντευτηκα αναμεσα στην Αλέξια και μια Σαρα (?), σ' εναν οροφο της Φωκαιας. Ειναι μια χαμογελαστη ξανθια κοπελα με μεγαλα φυσικα βυζια.
Εχει κανεις αποψη για τις υπηρεσιες της?? Ηθελα να την παρω και παλιοτερα.
 

zounis.zounis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
172
Like
286
Πόντοι
21
Εκανα το λαθος* να περασω με την Αλέξια στο Φωκαιας 27 (γωνια με Αχαρνων, κατω σπιτι).

Η κοπελα κανει καλο σαλοναρισμα, τριβοντας την κωλαρα της πανω σου και χαμογελωντας προκλητικα.

Μεσα στο δωματιο ειναι απαραδεκτη - ΚΑΙ σε ανθρωπινο ΚΑΙ σε επαγγελματικο επιπεδο.
καλημερα ποτε πηγες χτες βραδυ κατα της 22.30 περασα και γω και ητανε δυο μια ξανθια παλτο και μια μικρη που τριβοτανε και δεν με αφηνε να φυγω και τα πηρα κρανιο η τσατσα μανουριαζε με την αλλη μεσα χαμος τελικα πηρα ειρηνη απο φωκειας 9'κουλουρι
Σχεδον βιωσα το μισος της απεναντι στους αντρες (?), στη χωρα (?), στην πουτανα κοινωνία (??)

Δεν θα μπω σε λεπτομερειες. Απλά, μην κανετε το σφαλμα να περασετε κι εσεις μαζι της.

ΥΓ- Εχω καταλαβει οτι ολες οι κοπελες που ΔΕΝ κανουν καλο σερβις εχουν καποια αντικειμενικα δεδομενα στη "μεθοδολογία" τους. Πχ, σε βαζουν να ξαπλωσεις με το ζορι, αντι να χαμουρευτεις λιγο στα ορθια. Δεν αφηνουν αγγιγματα. Δεν αγκαλιαζουν κλπ κλπ...
Λοιπον, μιας και προκειται για τη συντριπτικη πλειονοτητα των ιεροδουλων της Φυλης, προτεινω την καταρτιση μιας λιστας με 10-20 γυναικες που ΔΕΝ ειναι κακες, και να πηγαινουμε σ' αυτες με κλειστα ματια.
Πχ, καποιοι θαμωνες του σαιτ που ειναι ολη μερα στην πιατσα, θα μπορουσαν να γραψουν αυτα τα στανταράκια και να μην τρωμε φολες εμεις οι υπολοιποι.
Στη λιστα δεν θα πρεπει να συμπεριληφθουν 60χρονες γυναικες, χοντρες, ασχημες κλπ. Και παλι, με πολυ "αδρα" κριτηρια, οχι αν το 6 ειναι 7 αλλά αν βλεπεται η εκδιδομενη...

* Εγραψα παραπανω "λαθος", αλλά η αληθεια ειναι οτι τα ξημερωματα της Κυριακης δεν υπηρχαν απειρες επιλογές. Εγω ταλαντευτηκα αναμεσα στην Αλέξια και μια Σαρα (?), σ' εναν οροφο της Φωκαιας. Ειναι μια χαμογελαστη ξανθια κοπελα με μεγαλα φυσικα βυζια.
Εχει κανεις αποψη για τις υπηρεσιες της?? Ηθελα να την παρω και παλιοτερα.
 

zounis.zounis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
172
Like
286
Πόντοι
21
καλημερα περασα και γω κατα της 22.30 και ητανε μια ξανθια παλτο και μια μικρη που τριβοτανε και δεν με αφηνε να φυγω και τα πηρα κρανιο η τσατσα μανουριαζε με την αλλη μεσα χαμος τελικα πηγα ειρηνη φωκαιας9  πηρα κουλουρι τιμιο.
 

zounis.zounis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
172
Like
286
Πόντοι
21
Τσαρκα στην δευτερη απογευματινη βαρδια.

διδυμου 7α: Νικολ η πιτσιρικα με το πονηρο μουτρακι, δεν μου αρεσε καθολου σημερα.
διδυμου 8α οροφος: Νανσυ το ξανθο μωρο αδυναμια μεγαλη και ας εχω πολυ καιρο να περασω μαζι της.
φυλης 54α οροφος: Αλεξανδρα το αδυνατο μελαχρινο μωρο με το υπεροχο προσωπακι, ειχα να την δω κανα εξαμηνο νομιζα οτι ειχε φυγει.
φυλης 54β ισογειο: Δυνατο διδυμο εδω περα με Τατιανα και Χριστινα, η Τατιανα εχει παρει λιγο παραπανω στον κωλο και μαλλι αλα ποκαχοντας με κορδελα στο μετωπο, η δε Χριστινα να φοραει στεκα με γατοαυτια και να κανει την γατουλα στους πελατες, νιαααουου. Μεγαλο respect στο Χριστινακι για τον τροπο που χειριστηκε  40χρονο αμεα που τον ειχε παει ο πατερας του πανω σε καροτσακι, δεν της το 'χα να πω την αληθεια.
φυλης 56: Νταιανα η ομορφη μελαχρινη πιπινα με το ωραιο κορμι, νομιζω σαν πακετο και συνολο εμφανισης αυτην την στιγμη στην μοντελοαλυσιδα ειναι η πιο ομορφη .
φυλης 66α: Αλινα η γλυκια μελαχρινη πιτσιρικα με το καλοσχηματισμενο κορμι. Μεγαααααλη ζημια με την συγκεκριμενη εδω και τρεις εβδομαδες, δεν γραφω κριτικη ακομα δεν κανει(για το τι κανει)  :worship:. Ξανατιμηθηκε βεβαιως βεβαιως
φυλης 59 ισογειο: Η γνωστη Αννα με το τραχυ προσωπο και αλλη μια μελαχρινη αν θυμαμαι καλα.
φυλης 59οροφος: Εβελινα ξανθια με μπουκλες, μου θυμισε αρκετα σε εμφανιση ενα δυνατο μιλφονι απο την δουλεια και με εφτιαξε καπως αλλα οχι τοσο για να περασω μαζι της.
φυλης 61: Αλεξια ομορφη με ωραιο καλλιγραμμο σωματακι και μικρο πεταχτο κωλαρακι.
φυλης 65 οροφος: Χριστινα η μελαχρινη κοντουλα τσαχπινοπιπινα, παραπονα που δεν περναω πλεον μαζι της -τι εγινε δεν θελει αλλο αυτη η πουτσα το μουνακι μου, σορυ χριστινακι new kids on the block  :cool2:.
φυλης 65 ισογειο: Η μελαχρινη Σιμονα καλο κορμι μεγαλουτσικος κωλος αλλα η συγκεκριμενη δεν μου αρεσε ποτε στη φατσα.
Φυλής 67: Ελενη(Αντινα) το ξανθο μιλφ με κατι αυτοκολλητα η κατι τετοιο στις βυζορωγες της, και αλλη μια μετρια παρουσια.
φυλης 69α οροφος: Μαρια αυτη καποτε ηταν πιο αδυνατη κι απο μενα σαν να πηρε το κατιτις κι αυτη.
φυλης 69β ισογειο: Η ξανθια ομορφη Ροντικα απο μεταξι, εδω στην φυλης σαν να εχει χασει τον αερα της χαμενη στην μεταφραση η καλυτερα χαμενη στην μεταγραφη.
φυλης 71 οροφος: Αντζελινα με το καλοσχηματισμενο σωμα αλλα και την μετρια φατσουλα, ειδικα σημερα ηταν μετριοτατη.
φυλης 71 ισογειο: Κοπελα που δεν ειχα ξαναδει, μελαχρινη με συμπαθητικο σωμα και προσωπο μπορει και οχι ομως, πρεπει να την ξανατσεκαρω.
φυλης 84α ισογειο: Μπιουτι η μαυρουλα, ευγενικος γιγαντας θα ελεγα ετσι πως μας χαιρετησε και μας φιλησε στο μαγουλο.
φυλης 84β οροφος: Ροξυ και Ραισα, η Ραισα ομορφο αδυνατουλικο μελαχρινο μωρο. Εχω ξαναρωτησει για αυτην, καποιος καποια πληροφορια εδω  :huh:.
φυλης 86 ισογειο: Η φολομαγια με τον προκλητικο τουρλωτο κωλαρακο της, και αλλη μια ξανθια πιπινα με μετριο ομως προσωπο, νομιζω Χριστινα.
φυλης 86 οροφος: Αννυ σορυ μαγκες αλλα εμενα αυτη μου φερνει και σε τραβελο, χωρις να λεω οτι ειναι ετσι.
φωκαιας 7 υπογα: ευθεια  Ελενα η ξανθια μουναρα αλλα και αυτη πλεον εχει παρει στον κωλο, κοριτσια προσοχη μην χαλατε τα ομορφα κωλομερια σας, αμαρτια απο τον Θεο. Δεξια καθως μπαινεις Εμυ το βαθυ λαρυγγι και αλλη μια για τα πανηγυρια.
φωκαιας 9: Ειρηνη η ομορφη μελαχρινη βουλγαρα με πρωκτικο, και αυτη στο κλαμπ των κορασιδων που εχουν παρει τα κιλακια τους στον κωλο.
φωκαιας 17 ισογειο: Μιχαελα με τα διχτυωτα της τα εσωρουχα.
φωκαιας 17 οροφος: Φελιτσια μελαχρινη καπως λιγουλακι ατσουμπαλο σωματακι, μετρια φατσα.
φωκαιας 19: Αννα αυτη αν ηταν αδυνατη θα ηταν ομορφη γιατι εχει γλυκο ωραιο προσωπο αλλα εχει πολυ ατσουμπαλο κορμι.
φωκαιας 25α οροφος: Μια ξανθια με γαλαζιους οφθαλμους αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, μετρια.
φωκαιας 25β ισογειο: Τζανινα η ομορφη ξανθια ΜΗ πιτσιρικα και αλλη μια αδιαφορη περασε και δεν ακουμπησε, δεν θυμαμαι τιποτα για αυτην.
φωκαιας 27 υπερυψωμενο ισογειο: Μπελα ξανθο μιλφ αστα να πανε και Ναταλυ μελαχρινη με κοτσο απο την Ιταλια ανατολικα της Αδριατικης  :rolleyes:. Η Ναταλυ συμπαθητικη φατσουλα πολυ καλο σφιχτο κορμι και με ωραιο βυζακι, με εφτιαξε πολυ το καυλακι με το επιθετικο της σαλοναρισμα, φχαριστηθηκα να χουφτωνω αλλα ηδη ειχα κανει την καταθεση μου αλλου.

Αυτα κυριοι μυστες μου, να περνατε και να γαματε καλα  :headbaning1:.

καλημερα και απο μενα αυτο με  το να πηγενουν  τα κοριτσια και να καθοντε στη ποτρα και να μην σε αφηνουν να φυγεις αν δεν περασεις πρεπη να βρεθη τροπος να σταματηση με το ζορι χτες βραδυ σε 3 μαγαζια το εισπραξαμε εγω και ο φιλος .
 

zounis.zounis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
172
Like
286
Πόντοι
21
ο φιλος περασε στο φωκαιας 24  αν θυμαμε το ονομα νικολ καλο σαλαρισμα αλλα μεσα τιποτα και δεν τελεωσε και πηγε καπακι στο φωκαιας 17 μιχαελα και ολλα καλα
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Πριν λίγη ώρα πέρασμα από τα εξής μαγαζιά

Φυλης54 Μια ψηλή μελαχρινή νεαρή κοπέλα με σχιστά μάτια ωραία βυζιά αρκετά καλή και μια κοντή με πλαδαρό σώμα εντελώς αδιάφορη
Φυλης54Β Μια μικρόσωμη Μελαχρινή αδύνατη κοπελίτσα με μακριά μαύρα μαλλιά συμπαθητική
Φυλης56 Νάνσυ με καστανοξανθα σγουρά μαλλιά σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα
Φωκαιας17 όροφος Πήγα για την Μαίρη με σκοπό να περάσω αλλά δεν ήταν δούλευε μια Ντιάνα δεν έκατσα να δω
Φωκαιας19 Άννα ψηλή νεαρή νταρντανα καστανοξανθα μαλλιά χαμογελαστή ευδιάθετη,εδώ ειδα Πακιστανό με σαγιονάρες να εξέρχεται από το δωμάτιο πλέον με την αναδουλεια που υπάρχει όλοι περνάνε
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Νέα φρούτα στο Διδύμου 22 στην πρωινή βάρδια-εκτός απροόπτου θα συνεχίσουν και το απόγευμα...  :orchestra:


Μιχαλίνα,μελαχροινή πιτσιρίκα.
Σκιστομάτα με νόστιμο προσωπάκι.
Σχετικά ψηλή και αρκετά αδύνατη.

Σύλβια,καστανόξανθη κοπέλα,λευκόσαρκη.
Με μέτριο πρόσωπο και κορμί ζουμερό που ατσουμπαλεύει τοπικά-έχει κοιλίτσα και κυτταριδοκώλο.

Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα και οι δύο.

Φιλενάδες της επανεμφανισθείσης σήμερα γνωστής Μαριάννας,η οποία ακολουθεί το κλασσικό πρόγραμμά της-ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στόμα.
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
388
Like
8.910
Πόντοι
25.056
Εκανα το λαθος* να περασω με την Αλέξια στο Φωκαιας 27 (γωνια με Αχαρνων, κατω σπιτι).

Η κοπελα κανει καλο σαλοναρισμα, τριβοντας την κωλαρα της πανω σου και χαμογελωντας προκλητικα.

Μεσα στο δωματιο ειναι απαραδεκτη - ΚΑΙ σε ανθρωπινο ΚΑΙ σε επαγγελματικο επιπεδο.

Σχεδον βιωσα το μισος της απεναντι στους αντρες (?), στη χωρα (?), στην πουτανα κοινωνία (??)

Δεν θα μπω σε λεπτομερειες. Απλά, μην κανετε το σφαλμα να περασετε κι εσεις μαζι της.



* Εγραψα παραπανω "λαθος", αλλά η αληθεια ειναι οτι τα ξημερωματα της Κυριακης δεν υπηρχαν απειρες επιλογές. Εγω ταλαντευτηκα αναμεσα στην Αλέξια και μια Σαρα (?), σ' εναν οροφο της Φωκαιας. Ειναι μια χαμογελαστη ξανθια κοπελα με μεγαλα φυσικα βυζια.
Εχει κανεις αποψη για τις υπηρεσιες της?? Ηθελα να την παρω και παλιοτερα.
Το εχουν γραψει πολλοι αλλοι συναγωνιστες κριτικογραφοι οτι η συγκεκριμενη ειναι φολα! Ελεος! Το εχω γραψει και εγω.Διαβαστε καμια κριτικη! Ετσι ηταν στο Μεταξι ετσι ειναι και στη Φυλης.
Η Σαρα ειναι πολυ καλυτερη απο την Αλεξια.Πιο ανθρωπινη,δεκτικη σε φιλια.Χωρις βεβαια να ειναι vfm! Υπαρχει η κριτικη μου για την Αλεξια στο Φωκαίας 27Β οταν πρωτοεμφανιστηκε και για την Σαρα στο Φιλιππιδου 11β οροφο.
:hi:
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Θέλω να αναφερθώ σε μια πολύ καλή περίπτωση που πέρασα πριν μια ώρα περίπου αφού είναι στανταρακι και ήξερα ότι θα περάσω καλά

Πρόκειται για την μιλφ Γεροδεμένη νταρντανα Μίλα που δουλεύει στο Βεργας3 αριστερά όπως μπαίνετε.Ειναι μια καθαρή γυναίκα τίμια στο δωμάτιο και ευχάριστη.Την γνωρίζω καιρό και  η επιλογή μαζί της είναι σίγουρη με το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στο δεξιά μαγαζί δούλευε η κοντη Εύα πολύ μέτρια αδιάφορη
 

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Μηνύματα
585
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Μεσημέρι 12.30 στο Ιάσωνος 1α , Βερόνικα και Μαρίνα, πήρα τη 2η,στανταρακι αξιόπιστο, παρότι σκινυ έχει φτιάξει κωλαρα για πολλές μπατσες.
Γενικά στο Μετάξι σήμερα πολλοί έγχρωμοι ............
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom