pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Καλά, δεν την αναγνώρισες; Δεν έχω πάει στο 65 να δω.
εμ αυτο λεω δεν ειμαι 100% σιγουρος
δευτερη βαρδυα δουλευει παντως
Καλά, δεν την αναγνώρισες; Δεν έχω πάει στο 65 να δω.
Ναι κι εμένα είχε κάτσει στα πόδια μου στο σαλόνι και μου κωλοτριβόταν την τελευταία φορά, από κει που σε κοίταζε από μακριά δίπλα στο στύλο πριν, αλλά μην κάνεις το λάθος και περάσεις μαζί της. Η τύπισσα είναι ΦΟΛΑΡΑ. Δεν ξέρω αν λογικεύτηκε μετά τις τελευταίες αρνητικές κριτικές, αλλά δεν είναι καιροί να ρισκάρουμε.
Νέο μωράκι στο 73Β ονόματι Candy. Εμφανίσιμο μωράκι, ισπανόφωνη, με ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου. Άκρως επιτυχημένο τεστ ντράιβ, γούσταρε με τρέλα.
Φιλοι Συναγωνιστες,
Ερχομαι απο εξωτερικο για λιγες μερες. Υπαρχει καμια πληροφορια για την Ολγα με τα γυαλακια Κολωνου 30 η 32 δε θυμαμαι.
Συγχαρητηρια σε ολους τους συναγωνιστες ποτε δοκιμη χωρις κριτικη
Η γνωστη , βιαστικη στο δωματιο :'( , Σιμονα απο Φωκαίας 27Β ειναι.Καλα ειδεςεμ αυτο λεω δεν ειμαι 100% σιγουρος
δευτερη βαρδυα δουλευει παντως
Γνωστη φολαΧθες το βράδυ, 4 με 6:
[li]Κολωνού 15Β: Μαρία, ξανθιά μακρύ μαλλί, μέτριο. Όμορφη όψη, φόλα συμπεριφορά στο δωμάτιο.[/li]
Δεν πρεπει να δουλευει αυτη την περιοδο.Εχω καιρο να την δω.Φιλοι Συναγωνιστες,
Ερχομαι απο εξωτερικο για λιγες μερες. Υπαρχει καμια πληροφορια για την Ολγα με τα γυαλακια Κολωνου 30 η 32 δε θυμαμαι.
Συγχαρητηρια σε ολους τους συναγωνιστες ποτε δοκιμη χωρις κριτικη
Υπαρχουν φωτογραφιες?Νέο μωράκι στο 73Β ονόματι Candy. Εμφανίσιμο μωράκι, ισπανόφωνη, με ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου. Άκρως επιτυχημένο τεστ ντράιβ, γούσταρε με τρέλα.
Υπαρχουν φωτογραφιες?
Ευχαριστω πολυ φιλε αν μαθεις κατι θα ειναι πολυ χρησιμο για μας τους μεταναστεςΗ γνωστη , βιαστικη στο δωματιο :'( , Σιμονα απο Φωκαίας 27Β ειναι.Καλα ειδες
Καλησπέρα , λοιπόν πριν από λίγο δοκιμάστηκε η κοπέλα από την Βενεζουέλα και την παρουσίασαν με άλλο όνομα, δεν μιλάει καθόλου αγγλικά αν και είπε poco και βέβαια οχι ελληνικά, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό... Από προκαταρκτικα τίποτα μόνο κάτι μμμμ έλεγε όταν της χαϊδεύα το στήθος το οποίο παρεμπιπτόντως είμαι πολύ καλό με ωραίες ρογες, το δωμάτιο ήταν ζεστό και αυτή έδειχνε ότι κρυώνει.... Πάμε στα του αγώνα φιλιά δεν δίνει 69 όχι μόνο δεν κάνει αλλά με το που ξάπλωσα στο κρεβάτι έβαλε τζελ από το μπουκαλάκι στο μουνι της και άνοιξε την καποτα, λ το ελεύθερο προσπάθησε να το ξεφύγει τελικά έκανε αλλά ήταν ρηχό και αεροπιπα... Πέρασε προφυλακτικό και με καβάλησε πολύ καλά τα πήγε αλλά πολύ ψεύτικο βογγητο, μετά την έστησα στα τέσσερα όπου πραγματικά στήνεται πολύ καλα αλλά παρατήρησα τόσο στην πλάτη όσο και στα κωλομερια πολλά κόκκινα στίγματα,φορούσε μαύρα μποτάκια με ψηλό τακούνι που δεν τα έβγαλε καθόλου, αυτά να περνάς καλάΤην είδα τώρα το πρωί την Candy. Είναι στο Λιοσίων 73 πάνω. Ψηλή λατίνα μιλφάρα που μοιάζει με γιαπωνέζα. Δεν πήρα γιατί έχω άλλες βλέψεις σήμερα αλλά νομίζω οτι αξίζει.
Καλησπέρα , λοιπόν πριν από λίγο δοκιμάστηκε η κοπέλα από την Βενεζουέλα και την παρουσίασαν με άλλο όνομα, δεν μιλάει καθόλου αγγλικά αν και είπε poco και βέβαια οχι ελληνικά, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό... Από προκαταρκτικα τίποτα μόνο κάτι μμμμ έλεγε όταν της χαϊδεύα το στήθος το οποίο παρεμπιπτόντως είμαι πολύ καλό με ωραίες ρογες, το δωμάτιο ήταν ζεστό και αυτή έδειχνε ότι κρυώνει.... Πάμε στα του αγώνα φιλιά δεν δίνει 69 όχι μόνο δεν κάνει αλλά με το που ξάπλωσα στο κρεβάτι έβαλε τζελ από το μπουκαλάκι στο μουνι της και άνοιξε την καποτα, λ το ελεύθερο προσπάθησε να το ξεφύγει τελικά έκανε αλλά ήταν ρηχό και αεροπιπα... Πέρασε προφυλακτικό και με καβάλησε πολύ καλά τα πήγε αλλά πολύ ψεύτικο βογγητο, μετά την έστησα στα τέσσερα όπου πραγματικά στήνεται πολύ καλα αλλά παρατήρησα τόσο στην πλάτη όσο και στα κωλομερια πολλά κόκκινα στίγματα,φορούσε μαύρα μποτάκια με ψηλό τακούνι που δεν τα έβγαλε καθόλου, αυτά να περνάς καλά