ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
κυριε ντιτζιγουιντ θα μας πειτε που δουλευει η βικη?
Ξέρει κανείς αν η Κάρλα από Ιωαννίνων 5 έχει σταματήσει ή έχει απλά άδεια?
κυριε ντιτζιγουιντ θα μας πειτε που δουλευει η βικη?
ΔΕ ΣΕ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΕδώ 1-0 μπούλη
Ευχαριστώ digweed!Επιστρέφει γύρω στις 20 Φεβρουαρίου.
Εδώ 1-0 μπούλη
Τυπε μου ειναι μονο αν εισαι καργα αχυστος για 7 μερες...και βαλε...τιποτα αλλο....Ασε που ειναι και κακιστρο...Μια φορα φοραγα ενα μποξερακι με σχεδιο πανο 200 ...Και μου ειπε τοσα σου λοιπουν? Ειναι ευγενικη ...αλλα πεταει ολο σποντες...για ολα...ειναι υπουλη κοπελα...Δεν ειπε τιποτα φιλε απλα εκοψε την κουβεντα για να μη συνεχιστει και μπουν και αλλοι και ακούνε.
Ειναι αυτο που ειχε γράψει και ενας συναγωνιστης παλιοτερα. Μπαινεις απλα να χυσεις για την εμφάνιση της τιποτα άλλο.
έχει καιρό να εμφανιστεί, μάλλον λείπεικαλησπερα. ξερουμε αν η καιτη ειναι ακομα στο πιπινου 118 και αν ειναι εκει σημερα?
μαλον είναι αυτηΣυναγωνιστες καλησπέρα....ξερει κάνεις από εσάς τι έχει απογίνει η αντζι που δούλευε πριν 2 αν δε κάνω λάθος χρόνια στη φωκαίας στο μεσαίο απέναντι απ το θέατρο;;;; έχει πάει αλλού ή έχει σταματήσει τελείως;;;;;
Τυπε μου ειναι μονο αν εισαι καργα αχυστος για 7 μερες...και βαλε...τιποτα αλλο....Ασε που ειναι και κακιστρο...Μια φορα φοραγα ενα μποξερακι με σχεδιο πανο 200 ...Και μου ειπε τοσα σου λοιπουν? Ειναι ευγενικη ...αλλα πεταει ολο σποντες...για ολα...ειναι υπουλη κοπελα...
κάπως πιο κοντη ήταν αυτή που σου λέω και αρκετά πιο αδύνατη ωστόσο δε το αποκλείω
Ως μεσα Φλεβαρη θα ειναι εκτος.Αν θες καλο γαμησι,προτεινεται η Ολγα η νταρντανα μελαχρινη.Μακρια απο την Βικη την μοντελοπιπινα.Πατσαβουρα ολικης.καλησπερα. ξερουμε αν η καιτη ειναι ακομα στο πιπινου 118 και αν ειναι εκει σημερα?
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο η καινούργια μελαχρινή milf Νατάσα με "69" και πίπα ακά, είχε συνεχόμενα δωμάτια και αποχώρησα.