Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (23 μέλη και 259 επισκέπτες)

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Χθες απογευματινή βάρδια δοκίμασα την Άννα στο καινούργιο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 με καλές εντυπώσεις  :rockon: ...3 μέρες το σπίτι 3 μέρες και η κοπέλα στη δουλειά...παρότι νέα η Άννα στο μετάξι, δεν φαίνεται τόσο άπειρη  :fuck2: ...απλό πρόγραμμα χωρίς 69, αλλά είναι πολύ ωραίο μωρό  :rose: ...θα ακολουθήσει κριτική.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Υπαρχει δικια μου κριτικη στο Φυλης 54β.Δεν την λες και λιτη! Νικολετα  την ελεγε η τσατσα με τα γυαλακια.
Για μενα αξιζει μια δοκιμη.Αλλα καλυτερα να την παρεις καποιο πρωινο που ειναι πιο χαλαρα με τον χρονο και οχι απογευμα.
Σαν να ετρωγα γλυκο , ο τιτλος της κριτικης :hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Υπαρχει δικια μου κριτικη στο Φυλης 54β.Δεν την λες και λιτη! Νικολετα  την ελεγε η τσατσα με τα γυαλακια.
Για μενα αξιζει μια δοκιμη.Αλλα καλυτερα να την παρεις καποιο πρωινο που ειναι πιο χαλαρα με τον χρονο και οχι απογευμα.
Σαν να ετρωγα γλυκο , ο τιτλος της κριτικης :hi:
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν λέω για τη δική σου, αλλά για του στρατηγού ΚΑΠΟΤΑ. Τη δική σου δε την είχα δει γιατί πάτησα στο όνομα "Νικολέτα" πάνω-πάνω που είναι όλα μαζί τα ονόματα του οίκου και μου έβγαλε ότι το link δε βρέθηκε. Ψήθηκα πολύ να πάω από την κριτική σου. Τα είχε βαμμένα ξανθά τότε; Τώρα είναι μελαχρινή.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πείτε ρε παιδιά κι εσείς τίποτα για τις καινούριες αφίξεις στη Φυλής.
150.000 χιλιαδες μελη!  :rockon: :rockon: :rockon: Ας γραψουν καμια κριτικη για καμια καινουργια κοπελα!!! :s&m_3: :rockon: :think: :rolleyes:

Τωρα εγραψε ο μεγιστος προφεσσορας για την Ντιανα απο Φωκαιας 24.
Εγραψες κ εσυ καλα λογια για την Ντιανα απο Φωκαιας 17β , αλλα δεν μου αρεσε αυτη.
Εγραψα τωρα και εγω μια κριτικη για την Ναταλι απο Φωκαίας 27Β.

Ποια αλλη μας μενει απο καινουργιες
Σοφια απο Φυλής 81,Αλινα απο Φυλης 54,βικτωρια Φωκαίας 27Β,η ξανθια σονια Φωκαίας 27Β,συλβανα φυλης 69β.

Εχει κ κατι καινουργιες στο μεταξι στο Κολωνου 11 ισογειο,Κολωνου 32α αλλα εκει ειναι 15ρι οποτε μαυρο!!!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν λέω για τη δική σου, αλλά για του στρατηγού ΚΑΠΟΤΑ. Τη δική σου δε την είχα δει γιατί πάτησα στο όνομα "Νικολέτα" πάνω-πάνω που είναι όλα μαζί τα ονόματα του οίκου και μου έβγαλε ότι το link δε βρέθηκε. Ψήθηκα πολύ να πάω από την κριτική σου. Τα είχε βαμμένα ξανθά τότε; Τώρα είναι μελαχρινή.
Κοιταξε εγω ειχα περασει καλα.Εκεινη η τσατσα , θεος χωρεστην , δεν βαρουσε πορτες και δεν αγχωνε τις κοπελες και γαμουσες με την ησηχια σου.Μην σε παρω στον λαιμο μου ομως και σου τυχει καμια τσατσα και σου βαραει πορτες! Γιαυτο σου λεω γενικα ειναι καλυτερα να πας πχ καθημερινη πρωι παρα απογευμα παρα/σκ!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
150.000 χιλιαδες μελη!  :rockon: :rockon: :rockon: Ας γραψουν καμια κριτικη για καμια καινουργια κοπελα!!! :s&m_3: :rockon: :think: :rolleyes:

Τωρα εγραψε ο μεγιστος προφεσσορας για την Ντιανα απο Φωκαιας 24.
Εγραψες κ εσυ καλα λογια για την Ντιανα απο Φωκαιας 17β , αλλα δεν μου αρεσε αυτη.
Εγραψα τωρα και εγω μια κριτικη για την Ναταλι απο Φωκαίας 27Β.
Έγραψα κι εγώ για τη Ναταλί στην ημερήσια ότι είναι ΦΟΛΑΡΑ. Είμαι περίεργος να διαβάσω την κριτική σου να δω εσύ τι εντυπώσεις είχες. Όσο για τη Ντιάνα, ναι οκ δεν είναι καμιά μουνάρα. Είναι κοντοπούτανο και πολύ ντροπαλή, γεγονός που σε προδιαθέτει αρνητικά. Μέσα, τουλάχιστον σε μένα, είναι ρομαντική όμως.

Ποια αλλη μας μενει απο καινουργιες
Σοφια απο Φυλής 81,Αλινα απο Φυλης 54,βικτωρια Φωκαίας 27Β,η ξανθια σονια Φωκαίας 27Β,συλβανα φυλης 69β.

Εχει κ κατι καινουργιες στο μεταξι στο Κολωνου 11 ισογειο,Κολωνου 32α αλλα εκει ειναι 15ρι οποτε μαυρο!!!
Την Αλίνα την έχω πάρει. Επιεβεβαιώνω ότι ωραίο σώμα και GFE φάση, αν εξαιρέσεις ότι δεν αφήνει φιλιά στο στόμα, αλλά για το πρόσωπό της διαφωνώ ότι είναι όμορφο, μιας και είναι γεμάτο από ουλές από σπυράκια.

Βικτώρια λες μια μελαχρινή βλαχόφατσα, στρουμπουλή, ρωσίδα κατά δήλωσή της; Αυτή δεν είναι καινούργια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Κορίνα, επιστροφή και μάλιστα στην "απαγορευμένη" πρωινή βάρδια μετά από ΠΑΡΑ πολύ καιρό. :grin: Με βλέπει από την κάμερα να περιμένω στο σαλόνι και λέει στη γνωστή νεαρή παχουλή υπηρεσία ότι δεν βγαίνει να με δει. Η υπηρεσία βγαίνει από περιέργεια να δει ποιος είμαι και ξαναμπαίνοντας στο κουζινάκι λέει: "Η Κορίνα είναι". :grin: Τότε μπουκάρω κι εγώ μέσα, τη βλέπω να κάθεται στο κουζινάκι και λέω: "Κορινάκι μου!" για να με διαολοστείλει εκείνη ακολούθως με πολλά νεύρα και την υπηρεσία να κρατιέται για να μη σκάσει στα γέλια. :grin: Της λέω: "Πες της κάτι μωρέ, εσύ με ξέρεις καλά" και φεύγω. Όπως πάω να βγω μπαίνει ένας ηλικιωμένος συναγωνιστής που πρόλαβε λίγο να ακούσει τις φωνές και μου λέει: "Καλή είναι;" :grin: "Πολύ καλή" του απαντώ δυνατά, "η καλύτερη" και βγαίνω έξω...

- Ιάσωνος 19 ισόγειο: Ντιάνα, επιστροφή. :-* Αγάπη μου όμορφη, το πιο γλυκό και σέξι κορίτσι για μένα τα τελευταία χρόνια στο Μετάξι. Πραγματικά δεν τη βαριέμαι ποτέ, τη λατρεύω. Η κοπέλα ξέρει να γαμιέται και να σε καυλώνει χωρίς προσποιήσεις και υπερβολές. Με απλό πρόγραμμα φυσικά, όπως πρέπει. Το πανέμορφο χαμόγελό της αρκεί. :-*

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Έγραψα κι εγώ για τη Ναταλί στην ημερήσια ότι είναι ΦΟΛΑΡΑ. Είμαι περίεργος να διαβάσω την κριτική σου να δω εσύ τι εντυπώσεις είχες. Όσο για τη Ντιάνα, ναι οκ δεν είναι καμιά μουνάρα. Είναι κοντοπούτανο και πολύ ντροπαλή, γεγονός που σε προδιαθέτει αρνητικά. Μέσα, τουλάχιστον σε μένα, είναι ρομαντική όμως.
Την Αλίνα την έχω πάρει. Ωραίο σώμα και GFE φάση, αν εξαιρέσεις ότι δεν αφήνει φιλιά στο στόμα, αλλά για το πρόσωπό της διαφωνώ ότι είναι όμορφο, μιας και είναι γεμάτο από ουλές από σπυράκια.

Βικτώρια λες μια μελαχρινή βλαχόφατσα, στρουμπουλή, ρωσίδα κατά δήλωσή της; Αυτή δεν είναι καινούργια.
Διαβασα για μια καινουργια στυλιαρακι Βικτωρια στο Φωκαίας 27Β.Δεν την εχω δει.
Για την Ναταλι ανεβηκε η κριτικη :hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πάνω κάτω, βλέπω, ίδια απόδοση είχε και σε σένα. Αν είχες διαβάσει το ποστ μου, θα είχες αποφύγει ένα πεταμένο στα σκουπίδια 20ρικο. Κρίμα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πάνω κάτω, βλέπω, ίδια απόδοση είχε και σε σένα. Αν είχες διαβάσει το ποστ μου, θα είχες αποφύγει ένα πεταμένο στα σκουπίδια 20ρικο. Κρίμα.
E τι να κανεις! Θελει κ εξτρα λεφτα...χαχα...Παντως ειναι καυλα να την σκιζεις στα τεσσερα.Αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις που με την εμφανιση που εχουνε , αμα ειχαν ορεξη και αποδοση , θα ειχανε πολυ πελατεια!!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
E τι να κανεις! Θελει κ εξτρα λεφτα...χαχα...Παντως ειναι καυλα να την σκιζεις στα τεσσερα.Αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις που με την εμφανιση που εχουνε , αμα ειχαν ορεξη και αποδοση , θα ειχανε πολυ πελατεια!!!
Κι εγώ είχα ζητήσει να της τα πετάξω πάνω στο σώμα. Με ρώτησε σοκαρισμένη που και της έδειξα το σημείο κάτω από τον ομφαλό. Έτσι της τα έχυσα όλα εκεί χωρίς να πληρώσω παραπάνω τίποτα. Ίσως εσένα σου ζήτησε λεφτά γιατί της είπες για πάνω στα βυζιά της. :P

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Η Αννυ απο το Φ86 ηταν πρωινη σημερα??
Την ειδα να βγαινει Αχαρνων σημερα.Με το τζινακι της,το φουτερακι της και τα αθλητικα της.Κουκλιτσα μες την καυλα το μωρο.Ερωτευσιμη.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Εδώ και τόσους μήνες η φόλα η Ναταλί τριγυρνάει από μαγαζί σε μαγαζί.

Απ'το Φωκαίας 25β,την έδιωξαν με τις κλωτσιές γιατί οι μισοί ζητούσαν πίσω τα λεφτά τους και απ'τους άλλους μισούς ζητούσε εξτρά λεφτά στο δωμάτιο.

Στο Φυλής 67,επέπλευσε το φολοναύαγιο χάρη στην Αντίνα/Ελένη που την "σήκωνε" με τις παρτούζες-μέχρι που την ξαπόστειλαν κι από κει.

Φόλα και πάλι φόλα.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Η παρακάτω κριτική αφορά το νέο οίκο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 και παρακαλώ τους διαχειριστές να ανοίξουν τις κριτικές για τον νέο οίκο.

Ημερ/νία συνεύρεσης: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018
Όνομα κοπέλας: Άννα (new)
Οικία: Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 (new).
Βάρδια: 2η απογευματινή.
Υπηρεσία: Ευγενική κυρία πολύ συμπαθητική.
Μου είπε: "3 μέρες είναι το σπίτι, 3 μέρες και η Αννούλα"
Παρελθόν κοπέλας: Πρώτη φορά την έβλεπα.
Μέλλον κοπέλας: Προβλέπεται αρκετά καλό υπό προϋποθέσεις.
Ηλικία κοπέλας: 20-24 την έκανα.

Χαρακτηριστικά: Μελαχρινή ρουμάνα, όμορφο πρόσωπο, ωραίο αδύνατο σώμα, στήθος 2άρι φυσικό στητό, ωραίο περισσότερο αναπτυγμένο πίσω σύστημα.  :rockon:
Χρόνος συνεύρεσης: περίπου 7 λεπτά.
Συμπεριφορά κοπέλας: Χαμογελαστή, ευχάριστη, λίγο μαζεμένη, προσηλωμένη αυστηρά στο κανονικό της πρόγραμμα.  :S

Θετικά: Σε φτιάχνει το πρόσωπο και το σώμα της, πολύ καλό στοματικό (με χρήση προφυλακτικού), δεν βιάζεται.
Αρνητικά: Δεν δίνει/ δεν δέχεται φιλιά στο στόμα, δεν κάνει 69  :S , αυστηρά επαγγελματική συμπεριφορά  :S , εννοείται ότι ελεύθερα στοματικά και άλλα προχωρημένα δεν παίζουν.
Αν και καινούργια, μου φάνηκε αρκετά έμπειρη (ίσως δούλευε παλαιότερα σε άλλο οίκο).
Στάση πράξης: πισωκολλητό με σπάσιμο της μέσης της και κατάθεση στο 2λέπτο...

Σύσταση αγοράς: Προτείνεται σε πιπινολάτρες που ερεθίζονται με τη θέα μιας πολύ όμορφης νεαρής κοπέλας. Όσοι θέλουν προκαταρκτικά για να λειτουργήσουν να μη προσπαθήσουν καθόλου. Πολύ καλή επίσης στο πισωκολλητό με σπάσιμο της μέσης.  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Καλό βράδυ παιδιά!  :hi:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.260
Πόντοι
7.885
Τύπε γιαννο69 έχεις δουλέψει ως μελλοντολόγος  :think: :heavymetalbig:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
περναω απο μαρνης 36 μπας και ανοιξει η ειρηνη αλλα
εδω και 10 μερες σχεδον δεν απανταει .... ειναι οντως η τα παρατησε κι αυτη?

εκεί είναι... απλά επειδή λογικά λείπει η χοντρή ανοίγει μόνο αυτή άρα αν έχει πελάτη.... δυστυχώς δεν ανοίγει..

ένα κόλπο είναι να δεις που είναι σταματημένο το ασανσερ (από την εξώπορτα φαίνεται)... αν είναι στον 5ο... ε τον πούλο.... συνήθως είναι κάποιος πάνω και γενικά δεν πολυχρησιμοποιούν ασανσερ εκεί λόγω.... οτι φοβούνται μη μείνουν...

γενικά όμως κάνε ένα τηλ πριν πας....

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ρε μύστες..γνωρίζει κανείς πότε είναι μαζί σε βάρδια η Καίτη και η Λάνα..στο Πιπίνου 118???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom