ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
καλα ρε,τα μηχανακια εξω απο τα μπουρδελα;βαλτε τα και μεσα. :S :S :S
τυπε το 'σταματησε οριστικα'το εχουμε ακουσει πολλες φορες.γεια σας ρε συνμπουρδελιαριδες.....
να σας πω κι γω το σημερινο γολγοθα μου με οδηγο παντα την.καβλαααα!!
εδω και μερες ηθελα να καρφωσω την νικη την καβλουσκα μ. αλεξ 28 α, και εβλεπα την πορτα κλειστη.
λεω θα εχει παει ταξιδακι η κοπελα που θα παει. σημερα λοιπον βλεπω την πορτουλα ανοιχτη
τρεχω μπουκαρω με το πουλι στο χερι.
και τρωω την ηττα μου μια μελαχρινη κοπελα σκουροδερμη γυρο στα 20 ηταν καινουργια σημερινη μου λεει ο
βαρυμαγκας τσατσος. τον ρωταω λοιπον για την καυλουσκα και τρωω τηνδευτερη ηττα.
λεει α αυτη σταματησε οριστικα...
ελεος ρε πουστημ ολες οι πρωτες πιποστρες αποσυρρονται ? τι θα γινει θα τονκοψουμε δλδ.
οπως και η αννουλα η πολωνεζα απο 27 υπογα τελευταια,μια απο τις καλυτερες πεοθηλαζουσες...
.(κατα την γνωμη μου παντα )
παω με το πουλι να σταζει περναω απο μαρνης 36 μπας και ανοιξει η ειρηνη αλλα
εδω και 10 μερες σχεδον δεν απανταει .... ειναι οντως η τα παρατησε κι αυτη?
τρεχω βεργας 7 διοτι θυμαμαι οτι μου ειχε πει η τσα οτι θα ηρθε η μαιρουλα η μελαχρινη με το καρεδακι..
οχι βεβαια ηταν οπως παντα η αννα ...
και λεω δεν πηγαινω σονια φυλης 84 που δεν εχω δοκιμασει?
που λετε η πιπα της δεν εκανε το πουλακι μου να κελαηδησει, ενω ειναι προθυμη και συνεργασιμη γενικα
εχει μια νευρικοτητα μη αποφευγοντας τα δοντακια της ... ωστοσο εν σταματησε ακομα και οταν της
φωναξε ο κυρ βασιλης δεν ηθελε να φυγει χωρις να εχει τελειωσει η δουλεια. πεντακαθαρη κορμι οντως χελι.
ετσι και τελειωσα στα βυζακια της. δυστυχως αλλη μια τανα που παει χαμενη (για μενα) αφου δεν ξερει να περνει πιπα,
ή για να κανει γρηγορα αφου ο χρονος ειναι ακομα και για τις καλυτερες εχθρος.
αυτη τη στιγμη οι καλυτερες στην πιπα ανευ.... ειναι η βιολετα φωκ 27 υπογα και η αννιτα λεωνιδου 28.
πηγα να δω και την περιβοητη μαριαννα απο διδυμου 22, ε ρε παιδια η κοπελα ειναι τρομακτικα αδυνατη
και την καλυτερη πιπα να κανει αντε γεια, μου κινει υποψιες για πρεζα...
α επισης το ιμπεριαλ στην καραισκακη ηταν ζοσμενο απο αστυνομια κλουβες ζηταδες κλπ
καθως και κεραια τελεωρασης απεξω .... τι εγινε ρε παιδες....
γεια σας ρε συνμπουρδελιαριδες.....
πηγα να δω και την περιβοητη μαριαννα απο διδυμου 22, ε ρε παιδια η κοπελα ειναι τρομακτικα αδυνατη
και την καλυτερη πιπα να κανει αντε γεια, μου κινει υποψιες για πρεζα...
τυπε το 'σταματησε οριστικα'το εχουμε ακουσει πολλες φορες.
την Αννα την Μυτη λες απο Κ.27; :S :S :S
Παιδια, τι γίνεται με το Τζωρτζιανόσπιτο στη Διδύμου 7Β ?
Πέρασα πέντε -εξι φορές μέσα σε τρεις εβδομάδες και ειναι κλεισ΄το το φως ....
Που έιναι το μωρό μου, η αγάπη μου η Τζώρτζια ?
Εχει πάει διακοπες στην πατρίδα της ή το ξαναέκλεισε μέχρι νεωτέρας ?
Πείτε μου γιατί θατρελαθω....
Σιγά ρε με τη χαζοσκυλού, τόσες έχεις η Φυλής καλύτερες από αυτήν.Παιδια, τι γίνεται με το Τζωρτζιανόσπιτο στη Διδύμου 7Β ?
Πέρασα πέντε -εξι φορές μέσα σε τρεις εβδομάδες και ειναι κλεισ΄το το φως ....
Που έιναι το μωρό μου, η αγάπη μου η Τζώρτζια ?
Εχει πάει διακοπες στην πατρίδα της ή το ξαναέκλεισε μέχρι νεωτέρας ?
Πείτε μου γιατί θατρελαθω....
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 καινούργιο μπουρδέλο...
Αν κ ετεροχρονισμένα πρέπει να ενημερώσω για μια άσχημη εμπειρία που είχα πριν κάνα μήνα στην Φυλής κ όχι με κάποια κορασίδα, αλλά καλό θα είναι να το διαβάσετε κ να προσέχετε.
Που λέτε ήταν Σάββατο βράδυ. Πήγαινα για στοχευμένα στην Λίζα στο Φιλιππίδου 11 κ παρκάρω απέξω το μηχανάκι. Ωστόσο επειδή εκείνη την στιγμή έμπαιναν καπου 6 7 πιτσιρικάδες λέω ας κάνω μια μικρή βόλτα κ έρχομαι. Σε κάνα τέταρτο γυρίζω μπαίνω κάνω δουλειά κ μετά από κάνα τέταρτο πάλι φεύγω.
Έλα όμως που το μηχανάκι δεν ήταν στην θέση του. Είχε κάνει φτερά. Το παράδοξο είναι ότι το χρεπι μου πρέπει να είναι απελπισμένος ο άλλος για να το κλέψει.
Μπαίνω μέσα το λέω στην τσατσά για να δω καμερες, παίρνει τηλέφωνο το αφεντικό κ ευγενεστατος μου είπε να περάσω αύριο για να μου έχει βγάλει φωτογραφίες μια κ οι κάμερες το έπιαναν κανονικά εκεί που το είχα. Η τσατσά με ενημέρωσε πως είχε ξανά τύχει πριν λίγες βδομάδες κ σε άλλους 2 3 πελάτες.
Μέσα μου δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος κατάφερε να το βάλει μπροστά γιατί χρειάζεται την πουτανια του για να ανάψει. Κ όπως περπατούσα τσουπ παρατημένο στην Φώκαιας προς κάτω με ανοιχτή την μανιβέλα κ τον διακόπτη στο ον.Προφανώς προσπάθησαν να το κατσαβιδιασουν κ αφού είδαν ότι δεν πήραε έκοψαν τα καλώδια του διακόπτη γιατί πίστεψαν ότι θα πάρει όπως τα παπάκια. Ευτυχώς το βρήκα αλλά έφαγα την ταλαιπωρία καθώς γύρισα με ταξί συν ένα 40αρι για να το φτιάξω μετα αλλά χαλάλι. Ωστόσο είχα παρατηρήσει έναν πιτσιρικά ο οποίος στεκόταν Φυλής κ Φιλιππίδου γωνία κ με κοιτούσε όταν παρκάρα αλλά πιστεύα ότι ήταν τσιλιαδορος αλλά σίγουρα ήταν ένα από τα μορτακια που έκαναν την δουλειά αλλά πήραν τα @@@μου. Οπότε συναγωνιστές προσοχή που τα αφήνετε κ πάντα να τα κλειδώνετε, όχι σαν εμένα, αλλά δεν πίστευα ότι θα έμπαινε κανείς στην διαδικασία για το συγκεκριμένο μηχανάκι καθώς δεν έχει αξια. Το ΝΟΥ ΣΑΣ
Εγώ χαίρομαι που τα τελευταία χρόνια στη φυλής βλέπεις κυρίως Έλληνες και νορμάλ ανθρώπους όχι πρεζάκια πιωμένους φουλ κλπ.Κάτι λοιπόν ξέρω που δεν αφήνω ΠΟΤΕ το μηχανάκι πάνω στη Φυλής. Ο κόσμος δεν μου εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη, κι ας έχει τσιλιαδόρους.