Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (32 μέλη και 243 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Κάποια γνωστή ωραία νεαρή κυρία μου ζήτησε 100 ευρώ για μιάμισυ ώρα σε ξενοδοχείο! Δεν μας βλέπουν όλους ίδιους! Έχουν κι αυτές τα γούστα τους!
Καλά που δεν είπες και ότι σου το πρότεινε αυτή. :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Επέστρεψε η Παλλακίδα Μαρία στο Ι.46 οροφος . Υπάρχει ελπιδα !
Σήμερα μαλάκωσα το μουνάκι της Σοφίας στο Μ.Α. 25 οροφος .  Χθές την Κατερίνα στο Κολοκυνθούς 45 ισόγειο , επίσης μαλάκωμα του μουνιού !
........

.......... ώραία & ζουμερή πληροφορία .. :kneel: :kneel:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Δυο φορές έχω πάει στο Λιοσίων 73 το καινούργιο να πάρω τη λατίνα Αλεξάνδρα που εργάζεται με την καινούργια πιπίνα από τη Βενεζουέλα Βικτώρια. Η Αλεξάνδρα έχει σωματάρα και ένα πονηρό μουτράκι που τονίζεται από τα σιδεράκια στα δόντια. Η Βικτώρια είναι κοντούλα, με αφράτο κωλαράκι, πάντα χαμογελαστή και φοράει γυαλάκια. Στο μαγαζί γίνεται λαϊκό προσκύνημα από τις 5 που πιάνουν δουλειά οι κορασίδες. Τα δωμάτια είναι συνεχόμενα και οι παρτούζες παίρνουν και δίνουν. Παρόλα αυτά οι αναφορές για τις επιδόσεις των κορασίδων είναι ελάχιστες. Εγώ πάντως δεν είχα υπομονή να περιμένω.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κάποια γνωστή ωραία νεαρή κυρία μου ζήτησε 100 ευρώ για μιάμισυ ώρα σε ξενοδοχείο! Δεν μας βλέπουν όλους ίδιους! Έχουν κι αυτές τα γούστα τους!
Συμφωνο και μενα μια γνωστη νεαρα κυρια , μου προτινε να βγουμε για καφε φαγητο,οπου βγηκαμε φαγαμε ηπιαμε μετα μειναμε σπιτι μου...την πηγα εγω στον οικο την επομενη μερα...χωρις να χρεοθο τιποτα...τυπε μου...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Συμφωνο και μενα μια γνωστη νεαρα κυρια , μου προτινε να βγουμε για καφε φαγητο,οπου βγηκαμε φαγαμε ηπιαμε μετα μειναμε σπιτι μου...την πηγα εγω στον οικο την επομενη μερα...χωρις να χρεοθο τιποτα...τυπε μου...

Θέλουμε ονόματα :afro: :coffee:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Επιτρεπετε? Τυπε μου εχω φτηση αιμα εδω για το παλιος ειναι αλλιως που το τιμαο οπως μπορο , πιο πολυ με κριτικες και με καποιες πληροφοριες η με αποψεις που εχω σε διαφορα θρεντακια! Δεν θελω να το χασο!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ρε χύστες..αυτή η Άννα από Φωκαίας 19 με τη κωλάρα που είναι απογεύματα...αξίζει...έχει ελάχιστες κριτικές αμφιλεγόμενες...αλλά είναι όμορφη και με αρρωσταίνει ο κώλος της..αν έχει και κάποιος άλλος γνώμη που την έχει πάρει ας μου πει εδώ η σε pm.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

τύπε κι εμένα τα ίδια μου έκανε... με εκμεταλλεύτηκε στο τσάμπα η καριόλα...

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Το μεσημερι πηγα φυλης 65 οροφος περιμενα μιση ωρα για την σονια στα δωματια ειχε αλλους 3 που περιμεναν και σαλονι εγω με αλλους 2 οπου γκρινιαζαν τρελα για την αναμονη!!εφυγα κατα κυριο λογο γιατι δουλευα και δεν θα προλαβαινα και 2 γιατι καταλαβα πως τρωει.χρονο μεχρι να μπει απο το ενα δωματιο στο αλλο...δεν καταλαβαινο τον.λογο?κατα τα αλλα ενας που εχει αφθονο χρονο αραζη ακουη και τα σκαμπιλακια και τα βογγητα και ολα κομπλε !!αλλα οταν εργαζεσε....δεν προλαβαινεις...καιωμειλαμε πηγα 1και 15 στις 2 ειχε ακομα 3 στα δωματια και σαλονι εμενα και αλλους 2 ελεος δηλαδη...αυτα τυποι μου...λυπανε τα αλλα 2 στανταρ μου και ετσι αντι να γαμησο ...γαμησα τα πυτογυρα και μετα δουλεια !!!
Δηλαδή σε πειράζει που δεν είναι ξεπετα;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Επισης σε πειραζει που κοιταει να παει οπως πρεπει στον επομενο πελατη, να πλυθει, να αρωματιστει, να χτενιστει; Την επομενη να σου ερθει εσενα μετα απο το χυσοβολημα που της εχω κανει στα βυζια να της τα γλυψεις.... ελεος!

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Καλο ειναι οι κοπελες να κανουν ενα μπανακι πριν μπουν με τον πελατι και να ριχνουν λιγο αρωμα και εας περνει λιγη ωρα αυτο και κανονικα πρεπει οι υπηρεσιες να κοιτανε τα σεντονια εαν ειναι λερωμενα και να τα αλλαζουνε και να καθαριζουν εαν χρειαζεται αυτο οσο και φορτο εργασιας και εαν εχει

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Επισης σε πειραζει που κοιταει να παει οπως πρεπει στον επομενο πελατη, να πλυθει, να αρωματιστει, να χτενιστει; Την επομενη να σου ερθει εσενα μετα απο το χυσοβολημα που της εχω κανει στα βυζια να της τα γλυψεις.... ελεος!
Τυπε μου μαρεση ναναι καθαρη ενοειτε!αλλα μειλαμε 2 ωρες πριν εργαστο και να μην φτανη ο χρονος? Οταν εργαζετε στο 84α απογευμα γιατι ερχετε τσακ.μπαμ οσο κοσμο και αν εχει?

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
καλησπερα κανενα νεο απο την αλβανιδοκωλαρα?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Πήγε κανείς χθες με την Βερονικα από Φυλής 86α και πως ήταν στην επιστροφή της;

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
περιμενα μιση ωρα για την σονια στα δωματια ειχε αλλους 3 που περιμεναν και σαλονι εγω με αλλους 2 οπου γκρινιαζαν τρελα για την αναμονη!!

Όπου υπάρχει ποσότητα χάνεται η ποιότητα!!
Αυτά τα περί μπάνιου, καθαριότητας κτλ είναι όνειρα θερινής νυχτός.
Μια δόση λόγο του ότι θέλω να είμαι εντάξει απέναντι στον εαυτό μου πρώτα και ύστερα στους άλλους πλήρωσα διπλό χρόνο. Πρώτον διότι ήξερα ότι θα αργήσω και δεύτερων διότι αυτό ήθελα να το γνωστοποιήσω κιόλας. Ο κύριος της υποδοχής θεώρησε πρέπων να εκμεταλλευτεί την ειλικρίνεια μου, να δώσει τη σειρά σε άλλον χωρίς εγώ να ερωτηθώ. Σας πληροφορώ ότι η δεσποινίς Σόνια ήρθε μετά από 20 λεπτά....
Με απλά λόγια αντί να περιμένει αυτός που έπρεπε να περιμένει 20 λεπτά περίμενα εγώ!!!
Το χειρότερο είναι ότι ο άλλος που έκατσε 20 λεπτά δεν είχε πληρώσει διπλό χρόνο.
Αυτό έγινε το καλοκαίρι περίπου, από τότε δεν ξανά πάτησα εκεί και ούτε πρόκειται...
Όσο για τα +20 ευρώ που μου έκλεψαν αν είναι να σωθούν χαλάλι τους.
Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία!!!   

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όπου υπάρχει ποσότητα χάνεται η ποιότητα!!
Αυτά τα περί μπάνιου, καθαριότητας κτλ είναι όνειρα θερινής νυχτός.
Μια δόση λόγο του ότι θέλω να είμαι εντάξει απέναντι στον εαυτό μου πρώτα και ύστερα στους άλλους πλήρωσα διπλό χρόνο. Πρώτον διότι ήξερα ότι θα αργήσω και δεύτερων διότι αυτό ήθελα να το γνωστοποιήσω κιόλας. Ο κύριος της υποδοχής θεώρησε πρέπων να εκμεταλλευτεί την ειλικρίνεια μου, να δώσει τη σειρά σε άλλον χωρίς εγώ να ερωτηθώ. Σας πληροφορώ ότι η δεσποινίς Σόνια ήρθε μετά από 20 λεπτά....
Με απλά λόγια αντί να περιμένει αυτός που έπρεπε να περιμένει 20 λεπτά περίμενα εγώ!!!
Το χειρότερο είναι ότι ο άλλος που έκατσε 20 λεπτά δεν είχε πληρώσει διπλό χρόνο.
Αυτό έγινε το καλοκαίρι περίπου, από τότε δεν ξανά πάτησα εκεί και ούτε πρόκειται...
Όσο για τα +20 ευρώ που μου έκλεψαν αν είναι να σωθούν χαλάλι τους.
Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία!!! 
Συμφωνο απολυτος συναγωνηστη!! Χερομε που τελικα βγαινο αληθινος διοτι κατι μου βρομαγε στην υποθεση!!Επισης ειναι αδικο η εκμεταλευση παντος τυπου των μπουρδελιαριδων! οσο αναφορα για μενα θα ηταν το πρωτο γαμηση του 18 διοτι το κανο παντα σε μπουρδελο το προτο για να παει καλα η χρονια και ξενεροσα απιστευτα και ειναο γρουσουζια! Τελοσπαντον θα στοχευσο αλλου και ξαναπαταο εκει!!!κληνο το θεμα , επισης θαθελα αν γινετε νανοιξουμε ενα θρεντακι για παντος τυπου εκμευταλευση απο τανες στους αθωους μπουρδελιαριδες ευχαρηστο!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
για τους ενδιαφερομενους:

Στο Ελλης 3 οι Βικτωρια (ξανθια μιλφ με αγοριστικο κοντο κουρεμα) οπως και η Ναστια (Ρωσιδα μιλφ με καμπυλες και αγελαδινες βυζαρες) επιστρεφουν απο διακοπες στις 19 Ιανουαριου

Η Πωλινα (ψιλη κορμαρα αδυνατη Ρωσιδα μιλφ) επιστρεφει στο ιδιο καταστημα 1η Φεβ

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ειχα δει το σαββατο μια λιλη  στο Φυλής 81  και την σονια απο φωκαιας  24 τις εχει δοκιμασει καποιος 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom