Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (29 μέλη και 310 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Μια ερώτηση αν γνωρίζετε η Άννα μυστήρια  μελαχρινή με το ωραίο κορμί από Διδύμου είναι πρωί ή απόγευμα?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Οκ Ευχαριστώ κάποτε είχε πει κάποιος όταν είσαι δωμάτιο με την Άννα είναι σαν να κάνεις σεξ με τη γυναίκα Ρώσσου Μεγιστάνα.Κριμα πάντως που απουσιάζει είναι ωραία γυναίκα

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Επέστρεψε ή Βερόνικα στο οίκο φυλής 86α ή είναι ράδιο αρβύλα;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επιστροφή της Βερόνικας,στην αποψινή τρίτη βάρδια,στο Φυλής 86 όροφος.

Αναχώρηση της Νίκης από τον ίδιο οίκο,όπως και επικείμενη (προγραμματισμένη) αναχώρηση της Άννυς για τις 4 Ιανουαρίου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Το μεσημερι πηγα φυλης 65 οροφος περιμενα μιση ωρα για την σονια στα δωματια ειχε αλλους 3 που περιμεναν και σαλονι εγω με αλλους 2 οπου γκρινιαζαν τρελα για την αναμονη!!εφυγα κατα κυριο λογο γιατι δουλευα και δεν θα προλαβαινα και 2 γιατι καταλαβα πως τρωει.χρονο μεχρι να μπει απο το ενα δωματιο στο αλλο...δεν καταλαβαινο τον.λογο?κατα τα αλλα ενας που εχει αφθονο χρονο αραζη ακουη και τα σκαμπιλακια και τα βογγητα και ολα κομπλε !!αλλα οταν εργαζεσε....δεν προλαβαινεις...καιωμειλαμε πηγα 1και 15 στις 2 ειχε ακομα 3 στα δωματια και σαλονι εμενα και αλλους 2 ελεος δηλαδη...αυτα τυποι μου...λυπανε τα αλλα 2 στανταρ μου και ετσι αντι να γαμησο ...γαμησα τα πυτογυρα και μετα δουλεια !!!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Όντως η Σόνια αργεί ανάμεσα στα δωμάτια. Λογικά πλένεται. Καλά κάνει πιστεύω.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Τελικα οσο περναει ο καιρος μου λειπη ολο και πιο πολυ το χριστινακι απο καζαξταν..η μονη που εκανες συνενοηση τι θα κανετε!!χωρις ψαροτικα μια να σου κανει μια να λεει οχι μια το σταματησε μια το αρχισε και κουφα τετοια!!! Και η χριστινα ειχε πιο πολυ κοσμο απο την σονια αλλα δεν σαφηνε να περιμενεις ετσι σα χανος!!!τελοσπαντον οποιος θελει ας πει την αποψη του να μην το κουρασο αλλο ο νοων νοητο..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
  Πλενετε? Ενοεις κανει μπανιο κανονικοβμε αφρολουτρο ενδιαμεσα?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Τελικα οσο περναει ο καιρος μου λειπη ολο και πιο πολυ το χριστινακι απο καζαξταν..η μονη που εκανες συνενοηση τι θα κανετε!!χωρις ψαροτικα μια να σου κανει μια να λεει οχι μια το σταματησε μια το αρχισε και κουφα τετοια!!! Και η χριστινα ειχε πιο πολυ κοσμο απο την σονια αλλα δεν σαφηνε να περιμενεις ετσι σα χανος!!!τελοσπαντον οποιος θελει ας πει την αποψη του να μην το κουρασο αλλο ο νοων νοητο..
Που την θυμήθηκες τώρα αυτή; Πάνε 4 χρόνια... Απλό πρόγραμμα έκανε, χαρά στο πράγμα. Την πετυχαινες και ευδιάθετη, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Επιστροφή της Βερόνικας,στην αποψινή τρίτη βάρδια,στο Φυλής 86 όροφος.

Αναχώρηση της Νίκης από τον ίδιο οίκο,όπως και επικείμενη (προγραμματισμένη) αναχώρηση της Άννυς για τις 4 Ιανουαρίου.
Τη Νίκη τώρα σε ποια βάρδια τη βρίσκεις; Σόρρυ αν έχει ήδη ειπωθεί.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Που την θυμήθηκες τώρα αυτή; Πάνε 4 χρόνια... Απλό πρόγραμμα έκανε, χαρά στο πράγμα. Την πετυχαινες και ευδιάθετη, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.
Ειναι Σαν να μην περασε μια μερα για μενα..Ηταν η μονη που εκανα σοβαρες κουβεντες και μουδινε συμβουλες...η μονη που δεν κοιταξε να με φαει...η μονη που δεν μου πλασαρε ερωτικα κολπα με σκοπο εξτραδακια κτλ...η μονη που χονοταν και μυριζε και εγλυφε σωστα ταρχιδια...η μονη που οταν της εδωσα 20αρικο μπουρμπουαρ μου ειπε ρε αγαπη μου ειναι πολλα !5 δινουν ολοι!σε παρακαλο πηδαμε αλλη μια φορα ειναι κριμα...!!!επεσα κατο την φιλισα στο μουνακι και ειπα αυτο αξιζη μια περιουσια και αλλη μια!!!και την καληνυχτησα!! Οσο αναφορα το απλο τυπε μου χεχε..Αναλογος τον πελατη!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Όχι ρε τύπε. Εννοώ το τέτοιο της, το στόμα της και όπου αλλού τυχόν λερώθηκε.
και παλυ δεν δικαιολογιτε η τοση αναμονη!εγω σηκοθικα και εφυγα και αν ξαναπαω σφυρα μου κλεφτικα!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Το Χριστινάκι από το Καζακστάν έλεγε πολλά ψέμματα! Εμένα στην αρχή μου είχε δώσει μια φορά και κώλο και την επόμενη φορά που πήγα μετά από ένα μήνα μου έλεγε ότι δεν το κάνει με κανέναν ούτε εκτός μπουρδέλου διότι πονάει! Προφανώς, είχε ξεχάσει ότι το είχε κάνει μαζί μου κάποτε!
Ναι, και η Εύα η αλβανεζα είχε ξεχάσει ότι με είχε φιλήσει και ορκιζόταν ότι δεν το κάνει ποτέ με πελάτη. Αμνησία παθαίνουν ή πέφτεις σε μέρα που δε σε γουστάρουν, λες; :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Ε ναι, άμα την πλήρωνες έξτρα, λογικό να σου κάνει κι αυτή εξτραδακια.
Ποτε δεν την ειχα πληροση εξτρα! Μια φορα 19 μερες πριν σταματηση οριστικα εδωσα ενα 20ρικο με τα χιλια ζορια το πηρε! Οταν τελευταια μερα πληροσα για μια ωρα, μου ειπε κανονικα ειναι 120 αλλα για σενα 100! Ολες 120 ειναι η ωρα..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Ναι, και η Εύα η αλβανεζα είχε ξεχάσει ότι με είχε φιλήσει και ορκιζόταν ότι δεν το κάνει ποτέ με πελάτη. Αμνησία παθαίνουν ή πέφτεις σε μέρα που δε σε γουστάρουν, λες; :2funny:
Οταν γαμας μια τανα πολλες φορες ειναι σαν μια σχεση που φθιρετε...με τον χρονο..και μειλαο για καλη χημεια και gfe καταστασης που ειμαι λατρης!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Οταν γαμας μια τανα πολλες φορες ειναι σαν μια σχεση που φθιρετε...με τον χρονο..και μειλαο για καλη χημεια και gfe καταστασης που ειμαι λατρης!
Ήταν η δεύτερη φορά που την έπαιρνα μετα από μήνες :P Για ποια σχέση λες;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom