Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (14 μέλη και 138 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
Μετα απο συναντηση με δυνατους Μυστες Μεταξι και οντας εξαγριωμενος για κωλοτρυπιδι ξεκωλιασα :takethis:,οσο μπορουσα τουλαχιστον την Μαρια την Αλβανη με την μυτη μορφονιου απο Ιασωνος 44 δεξια.'τιμιο κωλαντερο .ισχυριζεται οτι δεν παιρνει Πακι,κατι το οποιο μαλλον επιβεβαιωνεται μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο :S :S :S
Iασωνος 44,αριστερα :S :S :S

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Στο Ιάσονος 46 όροφος ξανατίμησα τη μελαχρινή milf Νατάσα,σήμερα θα είναι η τελευταία της διπλοβάρδια στο Φυλής 109,από αύριο θα δουλεύει αποκλειστικά (μέχρι νεωτέρας φυσικά) στο τιμημένο Μεταξουργείο!Δουλεύει επίσης η νεότερη ζουμερή Αντριάνα.
Συναγωνιστη, μηπως ξερεις τι ωρα ξεκιναει την βάρδια της η Νατασα στο Ιασωνος-46 όροφο ?  :hi: :hi:

• Like
Αντιδράσεις: roar7

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Νομίζω ότι σ'αυτό το μαγαζί έχουν δύο δωδεκάωρες βάρδιες 12π.μ.-12μ.μ και 12μ.μ-12π.μ.,στην πρώτη δουλεύουν η Όλγα με την Αλιόνα και στη δεύτερη η Νατάσα με την Αντριάνα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Επισης εχτες Σάββατο ξεχασα να αναφέρω οτι πηγα στη γνωστη Σονια φ65.
Περασα δωματιο γαμησα και μετα ξαναπληρωσα και ξανάρθε αλλα δε γαμησα,
προσπαθούσα να της βαλω μυαλό να παει σε κανα στούντιο να δουλέψει γιατι χαραμιζεται εκει η τουλάχιστον να ανεβάσει την τιμή της.
Πιστευω οτι κατι καταφερα απο τα δυό. ;)
Η συγκεκριμένη, παίκτη μου, όχι studio αλλά άνετα παίζει και σε πρωτοκλασάτο πρκτορείο call girl! Πραγματικά, αισθάνομαι ενοχές όταν περνώ στο δωματίο μαζί της με το συμβολικό αντίτιμο των 20€... Σκέφτομαι από την επόμενη κιόλας φορά που θα περάσω μαζί της να έχω και ένα κουτάκι ferrero rocher αποκλειστικά για την κουκλάρα της Φυλής!  :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• ferrero rocher.jpg
    ferrero rocher.jpg
    80,1 KB · Εμφανίσεις: 26

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Ακόμα και τα rocher είναι ασήμαντα, μπροστά στην αξία της κοπέλας!!!

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.742
Πόντοι
6.255
Η Αννα απο Διδύμου 16Α εθεαθη στην Ρεμουνδου 21α και απο οτι εμαθα παιζει πρωι-απογευμα σπευσατε

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η συγκεκριμένη, παίκτη μου, όχι studio αλλά άνετα παίζει και σε πρωτοκλασάτο πρκτορείο call girl! Πραγματικά, αισθάνομαι ενοχές όταν περνώ στο δωματίο μαζί της με το συμβολικό αντίτιμο των 20€... Σκέφτομαι από την επόμενη κιόλας φορά που θα περάσω μαζί της να έχω και ένα κουτάκι ferrero rocher αποκλειστικά για την κουκλάρα της Φυλής!  :smitten: :smitten: :smitten:
Μην της δινετε αερα..Εκτος και αν τα τρελα κολπα που μου κανει ειναι λογο του οτι τις ταζετε πολλα η παιρνη δωρακια και εβελπιστη να δοσο και εγω...Αν υσχιει αυτο συνεχιστε..Δεν ειμαι καθολου συμφετοντολογος...χαχαχ καλημερα συναγωνηστες και καλα γαμησια ναχομε!!

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Νομίζω ότι σ'αυτό το μαγαζί έχουν δύο δωδεκάωρες βάρδιες 12π.μ.-12μ.μ και 12μ.μ-12π.μ.,στην πρώτη δουλεύουν η Όλγα με την Αλιόνα και στη δεύτερη η Νατάσα με την Αντριάνα.
Ευχαριστω συναγωνιστη  :hi: :hi:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μετα απο συναντηση με δυνατους Μυστες Μεταξι και οντας εξαγριωμενος για κωλοτρυπιδι ξεκωλιασα :takethis:,οσο μπορουσα τουλαχιστον την Μαρια την Αλβανη με την μυτη μορφονιου απο Ιασωνος 44 δεξια.'τιμιο κωλαντερο .ισχυριζεται οτι δεν παιρνει Πακι,κατι το οποιο μαλλον επιβεβαιωνεται μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο :S :S :S
Κριτική or didn't happened  :S :S :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Έχω περάσει με Σόνια και δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα δεν είναι να απορεις όμως.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Έχω περάσει με Σόνια και δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα δεν είναι να απορεις όμως.
Τρολλαρουν οι τύποι (θέλω να πιστεύω )...
και εγώ που την είδα δεν μου άρεσε...  μέτριο πρόσωπο και μικρό στήθος  για τα γούστα μου...
Τώρα αν μέσα κάνει παπάδες δεν θα μάθω γιατί δεν με ελκει :S

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Εσύ ούτε γκόμενα μπορείς να βρεις και όλες οι κοπέλες στς σπιτακια σου φταίνε γωνία σου βρωμάει η άλλη σου μυρίζει

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Η Μαρία δε δουλεύει εκεί; Τι ώρες παίζει;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Έμαθα από εγκυρότατη πηγή ότι δουλεύει στο Φυλής 109 που είναι αλυσίδα και ''συγκοινωνούντα δοχεία'' με το Ιάσονος 46 όροφος,αν και πότε ξαναεμφανιστεί στο Μεταξουργείο,ίδωμεν...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
Τρολλαρουν οι τύποι (θέλω να πιστεύω )...
και εγώ που την είδα δεν μου άρεσε...  μέτριο πρόσωπο και μικρό στήθος  για τα γούστα μου...
Τώρα αν μέσα κάνει παπάδες δεν θα μάθω γιατί δεν με ελκει :S

Όλα είναι υποκειμενικα, Εγώ εχω περάσει πολυ καλά μαζί της και περιμένω επόμενη συνάντηση . Πολυ καλο κοριτσάκι !

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Εσύ ούτε γκόμενα μπορείς να βρεις και όλες οι κοπέλες στς σπιτακια σου φταίνε γωνία σου βρωμάει η άλλη σου μυρίζει

Όλοι αυτοί οι βριλοκουαρέσμες δεν θα'πρεπε ούτε καν να πλησιάζουν σε ακτίνα χιλιομέτρων από Φυλής και Μεταξουργείο

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μερικές καλές περιπτώσεις που είδα στο μετάξυ:
Ιάσ.19 ισ. Ιφιγένεια, ξανθιά ομορφούλα, αν και έχει λίγα σπυράκια, με γλυκιά φωνή, 2άρι  στάνταρ στήθος καλό και σώμα άνω του μετρίου.
Ιάσ. 19 ορ. Νομίζω ότι την λένε Στεφανία, ψηλή ξανθιά με ταττού, ωραίο μαυρισμένο με πιασίματα σώμα και στυλ γραμματέας που τσιμπουκώνει το αφεντικό.
Δεν πήγα με κάποια από αυτές γιατί δεν είχε κόσμο (συνήθως είναι 8 άτομα στο σαλόνι) και στον όροφο, ένας συναγωνιστής όταν βγήκε από το δωμάτιο είπε ένα ψυχρό γεια...
Επειδή υποψιάζομαι ότι φολιάζουν, μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του; :think: :S
κολ.11 ισ,(15€) Γιάννα, ξανθιά με ράστα 2+ βυζί, σφικτό σώμα, όμως με τα σουβλάκια που χλαπακιάζει έχει πάρει λίγο και δεν είναι στο επίπεδο που ήταν πριν 2 μήνες όταν την πρωτοπήρα. Σε κριτικές λένε ότι δεν κάνει προκάτ... σε μένα κάνει μέχρι και γλωσσόφιλα... Επιπλέον, την προτιμούσα με παλιό της κούρεμα και όχι το αλά Bob Marley. :vomit:

Ακόμα, στο ΙΆΣ.20 η Άνκα δεν μοιάζει φατσικά στην Ava Addams (στα υπόλοιπα ούτε καν) ή δεν βλέπω καλά και πρέπει να κόψω τις τσόντες της; :S
και στο ΚΟΛ 45 βάθος η τσα2 μου είπε ότι η Μελίσσα σταμάτησε και έφυγε... :'(
Καλά γαμήσια :hi:

Αυτή η ΆΝΚΑ είναι η.... γνωστή "Αλέξια" το γνωστό κοντοπούτανο από Φυλής61? Που παλιά λεγόταν ΑΝΚΑ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom