Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (8 μέλη και 76 επισκέπτες)

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Προχτεσινη πρωινη επισκεψη στη Μαρινα στο Ιασωνος-1 Α. Μιλαμε για το πιο τιμιο αλλα και ξεσκισμενο κωλαντερο της Αττικης και των περιχωρων  :fuck1: :fuck1: Μακαρι να ειχα 2 πουτσους να τους εχωνα στην κωλαθρα της  :fuck2: :fuck2: Το τσιμπουκι της επισης πολύ καλο, στο τελος δεν αφησε ουτε σταλα, αλλα σταματησε την γλειφοκωλαδα, ενώ υπηρχε και μια σχετικη βιασυνη τοσο από την τσατσα, οσο και από την ιδια την Μαρινα. Οσοι προσεχουν την εμφανιση, να μην πλησιασουν καν, οσοι θελουν καλες υπηρεσίες και θελουν να βαλουν ακομα και το ποδι τους μεσα σε κωλαντερο, τοτε είναι must  :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1: Ανεβασα και σχετικη κριτικη ως Brujeria 69

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Προχτεσινη πρωινη επισκεψη στη Μαρινα στο Ιασωνος-1 Α. Μιλαμε για το πιο τιμιο αλλα και ξεσκισμενο κωλαντερο της Αττικης και των περιχωρων  :fuck1: :fuck1: Μακαρι να ειχα 2 πουτσους να τους εχωνα στην κωλαθρα της  :fuck2: :fuck2: Το τσιμπουκι της επισης πολύ καλο, στο τελος δεν αφησε ουτε σταλα, αλλα σταματησε την γλειφοκωλαδα, ενώ υπηρχε και μια σχετικη βιασυνη τοσο από την τσατσα, οσο και από την ιδια την Μαρινα. Οσοι προσεχουν την εμφανιση, να μην πλησιασουν καν, οσοι θελουν καλες υπηρεσίες και θελουν να βαλουν ακομα και το ποδι τους μεσα σε κωλαντερο, τοτε είναι must  :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1: Ανεβασα και σχετικη κριτικη ως Brujeria 69
8
Μακραν το τιμιωτερο ξεσκισμενο κωλαντερο........μπραβο στο κορίτσι που ειναι στανταρακι χρονια τωρα

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Ρε μαγκες αν πετυχετε Αθηνα πειραιωτισσα ενημερωστε!

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
Ιωαννίνων 3Α η Ζάνα και η Άννα γκιλφ και μιλφ αντίστοιχα. Εγώ προσωπικά δεν τον έβαζα σε αυτές. Η Άννα βέβαια έχει πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της. Η Ζάνα είναι για ριψοκίνδυνους.

Στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο η Νι-κωλ, το έπιπλον.
Παντως η Αννα είναι αρκετα καλη σε υπηρεσίες αν και δεν είμαι φαν των ωριμων κορασιδων και με πολύ καλο στοματικο

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Καλησπερα, η Μαρια στο Ιασωνος 46 δουλευει μονο απογευμα?μεχρι 11 η 12?

ermis68

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
10
Like
83
Πόντοι
10
Στην Ιάσωνος 10 η Ελένη Πετράκη σε απλό πρόγραμμα. :knockinb:
Value for money.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Φ69Α: Αρχες 2ης βάρδιας, πετυχαινω μια καυλομιλφ ονοματι Ελενη... Σημειωτεον οτι δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ  αξιοπρεπες στην περιοχη και με το που μου τριφτηκε λιγο στο σαλονι, η αιματωση της πουτσας μου αρκουσε για σηκωσει ασανσερ για ΙΧ.

Ειχε κατι πολυ ανωμαλο - αν και ευγενικη φυσιογνωμια. Σαν να γαμαω μια 3η θεια μου ή μια καθηγητρια αγγλικων που εχω αχτι.

Στο δωματιο ηταν πολυ δεκτικη και βρεθηκαμε με καλη χημεια.
Καποιες δυσαρεστες οσμες (οχι εντονες) με πεταξαν εκτος κλιματος αλλά συνεχισα να γαμαω σα να μην υπαρχει αυριο.
Πετωντας την καποτα, ειδα ενα χρωμα που δεν μ' αρεσε (σαν απαλο μωβ) αλλά το αποδιδω στο υλικο του ελαστικου κι οχι σε αιμα/ Δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα ετσι οπως κοιτουσα μες στο καλαθι.

Τελοσπαντων, σκουπιστηκα όσο μπορουσα με τα βρεγμενα χαρτια του νιπτηρα και πηγα θεατρο - αφου εριξα μια 2ωρη αναγνωση στη "Μανταμ Μποβαρυ", στο μεσοδιαστημα.

Ειμαι πολυ πολιτισμενος ρε πουστη μου. Πρεπει να το παραδεχτω.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Φ69Α: Αρχες 2ης βάρδιας, πετυχαινω μια καυλομιλφ ονοματι Ελενη... Σημειωτεον οτι δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ  αξιοπρεπες στην περιοχη και με το που μου τριφτηκε λιγο στο σαλονι, η αιματωση της πουτσας μου αρκουσε για σηκωσει ασανσερ για ΙΧ.

Ειχε κατι πολυ ανωμαλο - αν και ευγενικη φυσιογνωμια. Σαν να γαμαω μια 3η θεια μου ή μια καθηγητρια αγγλικων που εχω αχτι.

Στο δωματιο ηταν πολυ δεκτικη και βρεθηκαμε με καλη χημεια.
Καποιες δυσαρεστες οσμες (οχι εντονες) με πεταξαν εκτος κλιματος αλλά συνεχισα να γαμαω σα να μην υπαρχει αυριο.
Πετωντας την καποτα, ειδα ενα χρωμα που δεν μ' αρεσε (σαν απαλο μωβ) αλλά το αποδιδω στο υλικο του ελαστικου κι οχι σε αιμα/ Δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα ετσι οπως κοιτουσα μες στο καλαθι.

Τελοσπαντων, σκουπιστηκα όσο μπορουσα με τα βρεγμενα χαρτια του νιπτηρα και πηγα θεατρο - αφου εριξα μια 2ωρη αναγνωση στη "Μανταμ Μποβαρυ", στο μεσοδιαστημα.

Ειμαι πολυ πολιτισμενος ρε πουστη μου. Πρεπει να το παραδεχτω.
Ωραιος ο συναγωνιστης - και milf και πολιτισμος  :kneel: :kneel:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
κανένα νέο από την ερίκα ιωαννινων 5??ξέρει κανένας συναγωνισής που δουλεύει???.η τσατσά μούπε ότι έχει πάει επαρχία

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Φ69Α: Αρχες 2ης βάρδιας, πετυχαινω μια καυλομιλφ ονοματι Ελενη...

...Πετωντας την καποτα, ειδα ενα χρωμα που δεν μ' αρεσε (σαν απαλο μωβ) αλλά το αποδιδω στο υλικο του ελαστικου κι οχι σε αιμα/ Δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα ετσι οπως κοιτουσα μες στο καλαθι
Αν το είδες εξωτερικά της καπότας, μάλλον είναι κραγιόν από το στοματικό (αν έκανες), διαφορετικά είναι βλέννες προ-περιόδου...από το ελαστικό δεν μπορεί να είναι
Αν το είδες εσωτερικά της καπότας, μάλλον είναι κραγιόν από ακάποτο στοματικό (αν έκανες), διαφορετικά είναι λίγο αίμα δικό σου που μπορεί να υπάρχει με το σπέρμα αν είχες καυλώσει πολύ  :wanker:
Σε κάθε περίπτωση μην ανησυχείς...  :hi:

• Like
Αντιδράσεις: f21

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
κανένα νέο από την ερίκα ιωαννινων 5??ξέρει κανένας συναγωνισής που δουλεύει???.η τσατσά μούπε ότι έχει πάει επαρχία

Ναι,επαρχία είναι:

Να φανταστείς χθες δούλευε σε μια κάθετη της ορεινής Αχαρνών,στο Αγκύρας 9.

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
Χθες κατά τις 16:30 πήγα στην τροφωνίου 13 για να δω την Μπέτυ. Αρχοντική γυναίκα, όμορφη με βυζάρες, αλλά μου φάνηκε λίγο υπεροπτική :think:. Πρόγραμμα δεν είπε, μόνο ένα "έλα μαζί μου μέσα". Έχει  πάει κάποιος πρόσφατα μαζί της και στο δωμάτιο έχει το ίδιο τουπέ ή είναι πιο χαλαρή;

Έμπα και μην κωλώνεις! Σιγουράκι χρόνων η Μπέτυ!

Μπορεί να περάσω και εγώ από εκεί αύριο!

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Δεληγιώργη 39: Γωγώ με φουλ. Η Ιωάννα θα είναι εκεί το Σάββατο.
- Κολωνού 45 αριστερά - βάθος: Μαρία, παχουλή μάλλον αδιάφορη. Η Άννα και η Μελίσα έφυγαν.
- Κολωνού 45 αριστερά - δεξιά: κλειστό
- Κολωνού 30 1ος όροφος: Όλγα και Γιούλια
- Κολωνού 30 2ος όροφος: Ήρα
- Κολωνού 23 πάνω: Ναταλί και Νικόλ.  :smitten: Τι γλυκό και τι αθώο πλάσμα που είναι αυτή η Νικόλ. Τη λατρεύω!

Η σημερινή μου γαμησάρα με τη Νικόλ είναι αφιερωμένη στην ξεσκισμένη μουνάρα του παρείσακτου λαμόγιου nik1410. Και ξαναρωτώ πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται να γράφουν στο site γελοία υποκείμενα σαν αυτόν και τον barock που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα μπουρδέλα και από πάνω χλευάζουν μάλιστα τα γαμήσια μας και τον περήφανο τρόπο ζωής μας. Το μόνο που αξίζει σε τέτοια γλοιώδη και εμετικά άτομα - που γαμάνε πουτάνες 1-2 φορές το μήνα και κυκλοφορούν στην πιάτσα μόνο μεταμφιεσμένα - είναι στεγνό δόσιμο και 5-λεπτο μπουρδελιάρικο απαξιωτικό γαμήσι στο μουνί των ηλίθιων γυναικών τους. Και μετά ερώτηση (στις γυναίκες τους) αν το ξέσκισμα που τους κάναμε το θεωρούν μαλακία ή σεξ.  :-*

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Ρε παιδια τις Τεταρτες με την λαικη αγορα τι παιζει ? Ανοιγουν τα μπουρδελα στην Φυλης ή οχι ?
Γιατι θελω να κατεβω μια τσαρκα αυριο...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom