Ευχαριστώ.Δεν υπάρχει τελευταίο, μέχρι 00:00 έχει ανά τέταρτο μετά ανά μισάωρο 00:30, 01:00 κτλ...
Παλούκια- πέραμα το Φέρι λέω. Με αμάξι πάω.
Το κατευθείαν από Πειραιά πρέπει να είναι γύρο στις 20:00, αλλά δεν το χρησιμοποιώ και δεν είμαι 100% σίγουρος. Ελπίζω να βοήθησα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.929
- Πόντοι
- 24.596
ευχαριστω τυπε.ήταν κάτι της στιγμής :S :S :SΝαι έγω, γιατί Νασο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
περασα δευτερη βαρδια φυλης και φωκαιας φυλης 84 κλειστο ειδα τον κυριο βασιλη εξω απο το πρακτορειο φυλης 86 μαγια φυλης 65 ισογειο η βικυ με φουλ προγραμμα φυλης 65 πανω εμανουελλα φιλιππιδου 11 α μαρια αλβανεζα φωκαιας 9 δεξιο που ειχαμε και την πρωτη καταθεση στην γνωστη ειρηνη φωκαιας 27 ισογειο καμελια και υπογειο που εγινε η δευτερη καταθεση στην γνωστη χριστινα την ξανθια
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Διάφορες κριτικές για τις τελευταίες ημέρες:
Λίζα, Κολ32πα
Καστανομάλλικο ρωσιδάκι, με ωραίο πρόσωπο και μέτριο ύψος. Καινούργια στο (ελληνικό κουρμπέτι). Φοράει ολόσωμο = όχι το καλύτερο σώμα και όντως όταν το έβγαλε είχε κάποια ψωμάκια. Στο κρεββάτι πάντως πολύ πρόθυμη, στα πλαίσια του αυστηρά υπεραπλού προγράμματος του μαγαζιού. Θα την συνιστούσα σε όσους δεν ψάχνουν στυλιάρια.
Πέρασα και είδα και την Βάλια από το διπλανό. Όντως εξαιρετικό το σώμα, μέτριο το πρόσωπο. Θα την τιμούσα αν δεν γινόταν τριήμερο λαϊκό προσκύνημα (παζάρι, γουρνοπούλα, κλαρίνα, Στέλλα Μπεζεντάκου).
Ιασ10πα, ξαναπήρα τσατσά, την Πετράκη.
Λοιπόν Σαμπρίνα δούλευε, η Πετράκη ντυμένη διαφήμιζε, της είπα να κλάσει την τσιγγανομπαζόλα και την πήρα ένα γύρο. Τυπικά πράγματα, για πρώτη φορά διασπίστωσα ότι έχει κάνει και μπάκα.
Σύλβια, Φω17πα
Λοιπόν η Σύλβια είναι ομορφούλα, καλό σώμα (όχι στυλιαρέ) και καλό πρόσωπο. Ελεύθερο στοματικό καλό. Την ιδρώνει την φανέλα, και κοιτάζει να σε ευχαριστήσει. Δεν θα γίνω τακτικός πελάτης, αλλά καλή για τεστ ντράιβ.
Ηλέκτρα, Φω25κα
Η κοπέλα έχει χαζέψει τελείως. Κρίμα, γιατί την είδα και ντυμένη στο φως του ήλιου και δεν ήταν καθόλου κακή. Την κόβω πλέον και για ρομαντική.
Χριστίνα, Φω27υπ
Η ελληνοουκρανέζα από την αλβανική παροικία του Ναυπλίου είναι εγγύηση στο κρεβάτι, μηχανάκι. Νομίζω όμως ότι ο στρητάκος την βαρέθηκε, δυστυχώς...
Σιμόνα, Φω27ισ
Ωραία γυναίκα, μεγάλη αρπακόλα ξεπετατζού. Πλέον κοιτάζει πως θα στα μασήσει, ενίοτε και με εξτρά. Δεν ρώτησα πλήρη κατάλογο, βέβαια, φοβόμουν να δω που φτάνει η απληστία. Κρίμα γιατί μόλις είχε πάρει μεταγραφή από Χωματιανού ήταν αστεράκι.
Κερ15ισ.
Πήρα μια καστανή μικρούλα στην πρωινή βάρδια. Λυπάμαι που θα το πω, αν και όμορφη σε βλαχαδερά στάνταρντς, στο κρεβάτι τελείως κρέας. Αφού μπούχτισα να πηδάω μια ψόφια κατσαρίδα, την τάραξα στα κωλοσκάμπιλα (έχει απίστευτο κώλο) μέχρι που τσαντίστηκε και έφυγε από το δωμάτιο. Τουλάχιστον έβγαλα γούστα στο δεκάρικο.
Άννα, Κολ27υπ.
Γνωστή και ως Άννα η μύτη, ξανθιά προστυχόφατσα με τατού και φούλ πρόγραμμα. Γενικά καλό σώμα, αν και δεν έβγαλε σουτιέν = σάπιο βυζί κατά πάσα πιθανότητα. Στο κρεβάτι σε δύο διαφορετικές ημέρες, βαριεστημένη ξεπέτα φόλα. Την τελευταία φορά ούτε κρέμα δεν έβαλε στον κώλο (δεν την έφερε καν) = κουτοπόνηρος τρόπος να αποφύγει το πρωκτικό.
Σημείωση: λόγω μεγέθους, πάντα χρειάζομαι κρέμα στο πρωκτικό, εκτός και αν μιλάμε για περιπτώσεις τύπου Μάρθας πολωνέζας (όσοι την θυμούνται) που έμπαινες ολόκληρος μέσα. Αλλιώς πρέπει να έχω τρελές καύλες για να χωρέσω. Επιπλέον, είναι και επικίνδυνο. Δύο φορές μου έχει τύχει να σπάσει η καπότα: μια με Άννι (από Φυ71πα και Φυ134υπ), όπου της έριξα κατά τύχη ένα απίστευτο κρεμπιέ (όταν την έβγαλα η καπότα είχε διπλωθεί προς την βάση της πούτσας και η μικρή έπαθε σοκ και έτρεχε πανικόβλητη να κάνει μπιντέ). Ακόμα χειρότερα, με την Κατερίνα το στυλιάρι (από Κολ11, Κερ13 και Ιασ30-33), που της είχε ματώσει και ο κώλος [έκλεισε το μαγαζί μόλις έφυγα].
Λίζα, Κολ32πα
Καστανομάλλικο ρωσιδάκι, με ωραίο πρόσωπο και μέτριο ύψος. Καινούργια στο (ελληνικό κουρμπέτι). Φοράει ολόσωμο = όχι το καλύτερο σώμα και όντως όταν το έβγαλε είχε κάποια ψωμάκια. Στο κρεββάτι πάντως πολύ πρόθυμη, στα πλαίσια του αυστηρά υπεραπλού προγράμματος του μαγαζιού. Θα την συνιστούσα σε όσους δεν ψάχνουν στυλιάρια.
Πέρασα και είδα και την Βάλια από το διπλανό. Όντως εξαιρετικό το σώμα, μέτριο το πρόσωπο. Θα την τιμούσα αν δεν γινόταν τριήμερο λαϊκό προσκύνημα (παζάρι, γουρνοπούλα, κλαρίνα, Στέλλα Μπεζεντάκου).
Ιασ10πα, ξαναπήρα τσατσά, την Πετράκη.
Λοιπόν Σαμπρίνα δούλευε, η Πετράκη ντυμένη διαφήμιζε, της είπα να κλάσει την τσιγγανομπαζόλα και την πήρα ένα γύρο. Τυπικά πράγματα, για πρώτη φορά διασπίστωσα ότι έχει κάνει και μπάκα.
Σύλβια, Φω17πα
Λοιπόν η Σύλβια είναι ομορφούλα, καλό σώμα (όχι στυλιαρέ) και καλό πρόσωπο. Ελεύθερο στοματικό καλό. Την ιδρώνει την φανέλα, και κοιτάζει να σε ευχαριστήσει. Δεν θα γίνω τακτικός πελάτης, αλλά καλή για τεστ ντράιβ.
Ηλέκτρα, Φω25κα
Η κοπέλα έχει χαζέψει τελείως. Κρίμα, γιατί την είδα και ντυμένη στο φως του ήλιου και δεν ήταν καθόλου κακή. Την κόβω πλέον και για ρομαντική.
Χριστίνα, Φω27υπ
Η ελληνοουκρανέζα από την αλβανική παροικία του Ναυπλίου είναι εγγύηση στο κρεβάτι, μηχανάκι. Νομίζω όμως ότι ο στρητάκος την βαρέθηκε, δυστυχώς...
Σιμόνα, Φω27ισ
Ωραία γυναίκα, μεγάλη αρπακόλα ξεπετατζού. Πλέον κοιτάζει πως θα στα μασήσει, ενίοτε και με εξτρά. Δεν ρώτησα πλήρη κατάλογο, βέβαια, φοβόμουν να δω που φτάνει η απληστία. Κρίμα γιατί μόλις είχε πάρει μεταγραφή από Χωματιανού ήταν αστεράκι.
Κερ15ισ.
Πήρα μια καστανή μικρούλα στην πρωινή βάρδια. Λυπάμαι που θα το πω, αν και όμορφη σε βλαχαδερά στάνταρντς, στο κρεβάτι τελείως κρέας. Αφού μπούχτισα να πηδάω μια ψόφια κατσαρίδα, την τάραξα στα κωλοσκάμπιλα (έχει απίστευτο κώλο) μέχρι που τσαντίστηκε και έφυγε από το δωμάτιο. Τουλάχιστον έβγαλα γούστα στο δεκάρικο.
Άννα, Κολ27υπ.
Γνωστή και ως Άννα η μύτη, ξανθιά προστυχόφατσα με τατού και φούλ πρόγραμμα. Γενικά καλό σώμα, αν και δεν έβγαλε σουτιέν = σάπιο βυζί κατά πάσα πιθανότητα. Στο κρεβάτι σε δύο διαφορετικές ημέρες, βαριεστημένη ξεπέτα φόλα. Την τελευταία φορά ούτε κρέμα δεν έβαλε στον κώλο (δεν την έφερε καν) = κουτοπόνηρος τρόπος να αποφύγει το πρωκτικό.
Σημείωση: λόγω μεγέθους, πάντα χρειάζομαι κρέμα στο πρωκτικό, εκτός και αν μιλάμε για περιπτώσεις τύπου Μάρθας πολωνέζας (όσοι την θυμούνται) που έμπαινες ολόκληρος μέσα. Αλλιώς πρέπει να έχω τρελές καύλες για να χωρέσω. Επιπλέον, είναι και επικίνδυνο. Δύο φορές μου έχει τύχει να σπάσει η καπότα: μια με Άννι (από Φυ71πα και Φυ134υπ), όπου της έριξα κατά τύχη ένα απίστευτο κρεμπιέ (όταν την έβγαλα η καπότα είχε διπλωθεί προς την βάση της πούτσας και η μικρή έπαθε σοκ και έτρεχε πανικόβλητη να κάνει μπιντέ). Ακόμα χειρότερα, με την Κατερίνα το στυλιάρι (από Κολ11, Κερ13 και Ιασ30-33), που της είχε ματώσει και ο κώλος [έκλεισε το μαγαζί μόλις έφυγα].
123tenoros123
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια σημερα απογευμα ωρα 3.30 με4.00 εψαχνα κλεοπτρα και ανεβηκα βεργας 6 και ειδα εναν τακο για τα δικα μου δεδομενα κοντο ξανθο μαλι περιπου 45 και πανω κορμι μαυρισμενο δεν θυμαμαι ονομα δεν ειχα χρονο να περασω υπαρχει καμια πληροφορια τη λεει μεσα καθε ποτε δουλευη αν ξερει καποιος ευχαριστω πολυ
Μάκης Τσατσαρίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 713
- Πόντοι
- 86
Μη παραμηθιαζετε τους πιτσιρικαδες, τη δεκαετία του 90 όντως ειχαμε μουνάρες γκόμενες στα μπουρδέλα αλλά οι υπηρεσίες ηταν φτωχές.
Και φυσικά ΜΟΝΟ υπερ-απλο πρόγραμμα. Γλωσσοφιλα, ελεύθερα στοματικά, κωλο δεν έπαιρνες ποτε.
[/quote]
Θα μου επιτρέψης να διευκρινίσω ότι αυτά υπήρχαν και τότε και ακόμα πιό παλιά όχι βέβαια ως γενικευμένη κατάσταση ,αλλά ως προσωπικές "παροχές" για ειδικούς λογους,οπως εαν άρεσες στην ιερόδουλο ή τυχαινε να εισαι τακτικος πελάτης κλπ. Ελευθερο στοματικο έκανε μια γκιλφ στο Φυλής 54 και μετα απο αυτην (μιλαω για 1979- 1985 περιπου) μια τριανταρα ψηλή (υπηρχε εκει τοτε μονο το επάνω). Επίσης μια αλλη ψηλη πενηνταρα στο Παιωνίου. Προσωπικά ,μου ειχε προτεινει πρωκτικο μια μουναρα στο υπογειο της Πιπινου ,το "γατοσπιτο" , ρεπατζού, απο μονη της ,θυμαμαι μου ζητησε ενα πεντακοσαρικο παραπανω,θα ηταν στα 1987 ,αν θυμαμαι καλα και μου ειχε ζητησει να μην το πώ στην τσατσά. και μια φορα η Σονια-Χριστινα ,η μουναρα που δουλευε στο Φυλης 131 (?) , που προσφατα γκρεμισαν, στα 1990 (δουλευε εκει απο το 1989-1997 περιπου) , μου ειχε πει -προφανως ειχε καυλώσει- να της γλυψω το μουνι . αρα,δεν ειναι τιποτε απολυτο,απλά τοτε αυτα που αναφερεις ήταν ο κανόνας ,τα υπολοιπα ηταν εξαιρεση. Επισης γλυφοκώλι έκαναν στην Πιπίνου στα δυο υπογεια,αν το ζητουσες και σε γνωριζαν κάπως. Η δε Κάθρην που ειχε το Πηνελόπης,πισω απο το Περοκέ, δεν χρησιμοποιουσε καποτα ,εχυνες μεσα της και πηγαινε και πλενόταν . Και δεν ηταν μπαζο ή γριά, αντιθέτως ήταν εξαιρετικά όμορφη και νέα. Θυμαμαι την ειχα παρει για τελευταια φορά εκει στα 1989 , αλλά δεν ξερω πότε ακριβως σταματησε τη δουλεια.
Και φυσικά ΜΟΝΟ υπερ-απλο πρόγραμμα. Γλωσσοφιλα, ελεύθερα στοματικά, κωλο δεν έπαιρνες ποτε.
[/quote]
Θα μου επιτρέψης να διευκρινίσω ότι αυτά υπήρχαν και τότε και ακόμα πιό παλιά όχι βέβαια ως γενικευμένη κατάσταση ,αλλά ως προσωπικές "παροχές" για ειδικούς λογους,οπως εαν άρεσες στην ιερόδουλο ή τυχαινε να εισαι τακτικος πελάτης κλπ. Ελευθερο στοματικο έκανε μια γκιλφ στο Φυλής 54 και μετα απο αυτην (μιλαω για 1979- 1985 περιπου) μια τριανταρα ψηλή (υπηρχε εκει τοτε μονο το επάνω). Επίσης μια αλλη ψηλη πενηνταρα στο Παιωνίου. Προσωπικά ,μου ειχε προτεινει πρωκτικο μια μουναρα στο υπογειο της Πιπινου ,το "γατοσπιτο" , ρεπατζού, απο μονη της ,θυμαμαι μου ζητησε ενα πεντακοσαρικο παραπανω,θα ηταν στα 1987 ,αν θυμαμαι καλα και μου ειχε ζητησει να μην το πώ στην τσατσά. και μια φορα η Σονια-Χριστινα ,η μουναρα που δουλευε στο Φυλης 131 (?) , που προσφατα γκρεμισαν, στα 1990 (δουλευε εκει απο το 1989-1997 περιπου) , μου ειχε πει -προφανως ειχε καυλώσει- να της γλυψω το μουνι . αρα,δεν ειναι τιποτε απολυτο,απλά τοτε αυτα που αναφερεις ήταν ο κανόνας ,τα υπολοιπα ηταν εξαιρεση. Επισης γλυφοκώλι έκαναν στην Πιπίνου στα δυο υπογεια,αν το ζητουσες και σε γνωριζαν κάπως. Η δε Κάθρην που ειχε το Πηνελόπης,πισω απο το Περοκέ, δεν χρησιμοποιουσε καποτα ,εχυνες μεσα της και πηγαινε και πλενόταν . Και δεν ηταν μπαζο ή γριά, αντιθέτως ήταν εξαιρετικά όμορφη και νέα. Θυμαμαι την ειχα παρει για τελευταια φορά εκει στα 1989 , αλλά δεν ξερω πότε ακριβως σταματησε τη δουλεια.
Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
pffff,
πέρασα μετά τη δουλειά μπας κ τιμήσω την Άντζελα από το αλκιβιάδου 16Β, είχε κλείσει λίγο μετά τις 11.
Έκανα μια γύρα, αλλά εκείνη την ώρα άλλαζε η βάρδια.
Τα μοντελάδικα δε δουλεύουν στην 3η μεταμεσονύχτια? Μόνο το Φ66Α που δούλευε η αλεξάνδρα ήταν ανοιχτό.
πέρασα μετά τη δουλειά μπας κ τιμήσω την Άντζελα από το αλκιβιάδου 16Β, είχε κλείσει λίγο μετά τις 11.
Έκανα μια γύρα, αλλά εκείνη την ώρα άλλαζε η βάρδια.
Τα μοντελάδικα δε δουλεύουν στην 3η μεταμεσονύχτια? Μόνο το Φ66Α που δούλευε η αλεξάνδρα ήταν ανοιχτό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
οχι δεν δουλευουν ολα αναλόγα αν εχουν κοπελα να κανει την τριτη βαρδια
Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
επίσης τα απομακρυσμένα στην αλκαμένους, περγάμου, ρεμούνδου, αγ.πέτρου, όλα κλειστά από τις 11, ενώ συνήθως μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12.
Πλησιάζει ο αύγουστος μάλλον κ βαράνε μύγες από πελατεία, ποιός ξέρει ...
Πλησιάζει ο αύγουστος μάλλον κ βαράνε μύγες από πελατεία, ποιός ξέρει ...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ποιος παει να γαμησει εκει λογικο μου φαινεται
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.063
- Πόντοι
- 1.686
Απόγευμα Πέμπτης 27.07.2016.
Στο Διδύμου 8 ΚΑΤΩ, πήρα τη ρωσόφωνη Ντιάνα !
Ωραίο σώμα, χυτό, ύψος περίπου 1.70, με τα τακούνια 1.87
ΚΑΒΛΑ. Στήθος μικρό στητό, με καλή ρώγα , ποδάρες.
Δέρμα ωραίο !
Πρόσωπο εμφανίσιμο θυμίζει την κάτω
Ηχητικά εφέ, vocals ωραία, με βογγητά,
γαμήσι καλό !
Την συνιστώ στον αξιότιμο Προφέσσορ Χ και
στον Εκλεκτικό, διότι θεωρώ ότι θα τους αρέσει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
τα παντα εχουν ενα τιμημα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.063
- Πόντοι
- 1.686
Κάποιοι προτιμούν να κάνουν έρωτα με μουνάρες σε απλό πρόγραμμα και κάποιοι άλλοι με μπάζα που τα κάνουν όλα! Είναι θέμα προσωπικού γούστου!
Προσωπικά μου είναι αδύνατον να κάνω έρωτα με μπάζα ακόμα και τσάμπα!
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..επειδή η κουβέντα ξεκίνησε από 2 αράδες που έγραψα,να πω πως δεν είχα την πρόθεση ούτε παραμύθιασα κανα πιτσιρικά..γράφω για αρχές '90,κι αναφέρθηκα μόνο στο χρόνο που καθόταν κάποιος στο δωμάτιο και στη μεγάλη διαφορά των κοριτσιών τότε και τώρα..συμφωνώ με τον κύριο καθηγητή,μα αυτό το κομμάτι είναι κάτι που δεν έθιξα..τα σέβη μου,κύριοι..Σωστός! Ούτε καν 69 έπαιρνες. Οι γκόμενες μουνάρες,για να πεις ότι έκανες γαμήσι της προκοπής θα έπρεπε η γκόμενα να ανέβει απο πάνω και να μην κλέβει στις στάσεις.
Κάποιοι προτιμούν να κάνουν έρωτα με μουνάρες σε απλό πρόγραμμα και κάποιοι άλλοι με μπάζα που τα κάνουν όλα! Είναι θέμα προσωπικού γούστου!
Προσωπικά μου είναι αδύνατον να κάνω έρωτα με μπάζα ακόμα και τσάμπα!
ρε μαγκα οσο μουναρα και να ειναι αμα ειναι κομοδινο πως θα σου σηκωθει? με τον αερα?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.049
- Πόντοι
- 41.129
τετοια ητανε τυπε ?Απόγευμα Πέμπτης 27.07.2016.
Στο Διδύμου 8 ΚΑΤΩ, πήρα τη ρωσόφωνη Ντιάνα !
Ωραίο σώμα, χυτό, ύψος περίπου 1.70, με τα τακούνια 1.87
ΚΑΒΛΑ.
Συνημμένα
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Καλημέρα.Ξέρει κάποιος να ενημερώσει αν στο υπόγειο της Κολωνού 27 παίζει μπάλα η Γωγώ και τι ώρες;Ευχαριστώ
servitoros887
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
σωστος... αλλα μη μεινεις στα μπετα..Aμα δε μπαζωσεις δε κτιζεις
Παρόμοια θέματα