Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 394 άτομα (42 μέλη και 352 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
πρεπει να εισαι μεγαλο μπαζο - σεξουαλικα πεινασμενος - αγαμητος (Και φυσικα ηλιθιος) για να ζητας ακαποτο γαμησι με πουτανα

κριμα αν κανει τετοια γιατι ειναι πολυ ωραιο καυλακι και ο μονος λογος που δεν ειχα μπει μεχρι τωρα ειναι οτι κανει χρηση τζελ , πλεον εχω πολλους επιπλεον λογους να μη πλησιασω

Να σημειώσω οτι δεν ξέρω αν οντως έκανε ακα γαμήσι.. επειδη μπήκε ενας εδω και ειπε εκανε σεξ μαζί της άκα επιβεβαιώνω οτι έκανα κίνηση να της το βάλω ακα και δε τραβήχτηκε καν ενω ξέρω καλά οτι όλες πετάγονται μέχρι το ταβάνι στην ίδια κίνηση.. τη ρώτησα και ειπε δε κάνει ουτε με το γκόμενο της και παραπονέθηκε οτι ΟΛΟΙ της ζητάνε σεξ ανευ... Οπότε ειναι δικιά μου εκτίμηση οτι παιζει κάποιοι να της το χώσανε άκα.. οπως την έκοψα εγω με το περιθώριο να λανθάνω.

Επίσης κάνει άκα τσιμπούκι μετά γλωσσοφιλιάζει τον επόμενο και πάλι άκα πιπα και πάει λέγωντας.. Μια του κλέφτη πάει αυτό κάποια στιγμή θα κολλήσει κι αυτή και εμεις...

Εγω κουβαλάω πάντα Sterillium μαζί μου και βαζω στο πουλι μου αν και τσουζει αρκετα.. επίσης αν πεσει κανα φιλάκι κανω στοματικο διαλυμα μετά.

Ρίξτε μια ματιά ειναι για χειρουργική χρήση:

Το Sterillium είναι
βακτηριοκτόνο (συμπεριλαμβανομένων listeria, σαλμονέλλα)
μυκητοκτόνο (candida albicans)
φυματιοκτόνο (mycobacteriumterrae)
αντιϊικό (συμπεριλαμβανομένων των ιών HBV, HIV, HCV)
των ιών (αδενο-, polyoma-, rotaviruses)

Συνημμένα

• image1_zoom.jpg
    image1_zoom.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 25

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Να σημειώσω οτι δεν ξέρω αν οντως έκανε ακα γαμήσι.. επειδη μπήκε ενας εδω και ειπε εκανε σεξ μαζί της άκα επιβεβαιώνω οτι έκανα κίνηση να της το βάλω ακα και δε τραβήχτηκε καν ενω ξέρω καλά οτι όλες πετάγονται μέχρι το ταβάνι στην ίδια κίνηση.. τη ρώτησα και ειπε δε κάνει ουτε με το γκόμενο της και παραπονέθηκε οτι ΟΛΟΙ της ζητάνε σεξ ανευ... Οπότε ειναι δικιά μου εκτίμηση οτι παιζει κάποιοι να της το χώσανε άκα.. οπως την έκοψα εγω με το περιθώριο να λανθάνω.

Επίσης κάνει άκα τσιμπούκι μετά γλωσσοφιλιάζει τον επόμενο και πάλι άκα πιπα και πάει λέγωντας.. Μια του κλέφτη πάει αυτό κάποια στιγμή θα κολλήσει κι αυτή και εμεις...

Εγω κουβαλάω πάντα Sterillium μαζί μου και βαζω στο πουλι μου αν και τσουζει αρκετα.. επίσης αν πεσει κανα φιλάκι κανω στοματικο διαλυμα μετά.

Ρίξτε μια ματιά ειναι για χειρουργική χρήση:

Το Sterillium είναι
βακτηριοκτόνο (συμπεριλαμβανομένων listeria, σαλμονέλλα)
μυκητοκτόνο (candida albicans)
φυματιοκτόνο (mycobacteriumterrae)
αντιϊικό (συμπεριλαμβανομένων των ιών HBV, HIV, HCV)
των ιών (αδενο-, polyoma-, rotaviruses)
--------
TYPE ΑΥΤΟ το βαζεις σπιτι? η στα καπακια οταν τελειωσεις μπουρδελο?
τζουζει πολυ?
εγω παντα κουβαλαω μαντηλακια, κ καθαριζω στα καπακια μετα την πραξη.
δεν πιανω ποτε χαρτι του εχουν με τα χερια.
δεν δινω γλωσσοφιλα...δεν εχω δωσει ποτε.
ακα πιπα μου χουν παρει 6,7 φορες.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΝΕΡΑ...
ΝΑ ΘΕς ΝΑ γλυψεις βυζι κ να το σκεφτεσαι...(εδω ο αλλος εγλυφε πατουσες!!).
να θες να πιασεις κατι παραπανω στην πραξη κ αν σου περασει απο το μυαλο...
σου επεσε!! με την μια.
εγω θα εδινα +10ε....ανετα αν ειχα σεντονι..κ η κοπελα ειχε κανει μπανιο.
αυτο θα χε μεγαλη ΑΝΑΜΟΝΗ...
αλλα θα ηταν πολυ καλυτερα...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΛΕΤΣΟΙ ΛΥΓΔΕΣ...Κ Ο ΑΛΛΟΣ δεν το "επιασε"
οπως πριν παω παντα θα κανω μπανιο κ πριν κ μετα.
----------------------------
Β. εδω φιλος στερημενος μου λεγε δεν κανω μπανιο θελω να χω το αρωμα της 1,2 μερες..!!
ΗΜΑΡΤΟΝ...
ΕΝΑΣ  λογος που δεν πηγαινα συχνα οσο αλλοι εδω ηταν αυτος....
αν κ με γκομενες πολλες φορες ΑΚΑ την ιδια μερα,κ παλιοτερα τουριστακια αφθονα...
και αυτο μαλακια ειναι.
ΑΣΧΕΤΑ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ Η ΜΗ..
αν η γκομενα κ εσυ δεν κανεις μαλακιες το σεξ παει αλλο επιπεδο,ξερεις οτι δεν θα φας τιποτα ασχημο...ξερεις το κορμι της αλλης....αυτο ειναι το ΣΥΝ σε μια σχεση...
------------
οπου ακουω φουλ προγραμα ΛΑΚΙΖΩ....ΤΡΕΧΩ...
πολλα δεν εχουν κ μπανιο, οποτε ολο κ κατι θα εχει μεινει.
------------
το μονο μια φορα που μου ειχε κανει περιεργεια ηταν,...μια μετα απο ακα πιπα μου λεει"
"να το βαλω"? κρατωντας το προφυλακτικο!!!
-σκεφτηκα ισως δεν καταλαβα εγω καλα κ ηθελε να πει η πιπα τελος???να αρχισουμε...
αλλα ετσι οπως τοπε κ αφου της ειχα πει ελα για @@@ τωρα...
τεσπα φυσικα και εβαλε.
----------------------------------------
τα ρισκα δεν αξιζουν τον κοπο.....
καλυτερα ενα μηχανικο γαμησι ασφαλες παρα ενα διχως αυριο....
αμπελαλε στειλε πμ για fffb

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Σήμερα το μεσημέρι στο Μεταξουργείο...

Κολωνού 11 όροφος:
Σοφία,ο καστανός σκουρόδερμος μπόγος.

Κολ.11 ισόγειο:
Μαίρη,καστανή όμορφη κοπέλα,με ωραίο κορμί-σιλικονάτο στήθος.
Η παλιά φολάρα Μαίρη η "Γλυφαδιώτισα" από Φυλής 80 και 71.

Κολ.11 υπόγειο:
Μαρία,κοντή ασπρουλιάρα ψιλοατσούμπαλη χοντρούλα με γλυκό πρόσωπο.

Κολ.15 αριστερά:
Ρωξάννη,η καστανόξανθη άχαρη νταρντανοπιτσιρίκα με το συμπαθητικό πρόσωπο.

Κολ.15 δεξιά:
Κορίνα,ξανθιά σκουρόδερμη με θηλυκό πρόσωπο-και γεματούλα αλλά όχι απωθητική ή ατσούμπαλη.

Τα Κολωνού 23 την ώρα που διάβηκα ήταν κλειστά.

Κολ.27 όροφος:
Λυδία,η θηλυκή μιλφ με το γεμάτο κορμί και Κατερίνα,η κοντή μελαχροινή ζουμερή μιλφ-μετριόφατσα που δούλευε στο Μεγ.Αλεξάνδρου 28 και παλιότερα Ιάσωνος 2.

Κολ.27 υπόγειο:
Στεφανία,η μελαχροινή σκουρόδερμη κοπέλα με θηλυκό μούτρο και με πιασίματα.

Κολ.27 ισόγειο:
Ελένη,το μελαχροινό όμορφο και αρκετά αδύνατο κοριτσάκι.
Νικολέτα,μελαχροινή κοπέλα, σκούρα με σαγωνόφατσα,ζουμερή-γενικώς μέτρια εμφανισιακά.

Κολ.30 ισόγειο:
Ντάρια,η ψηλή ξανθιά πιτσιρίκα με το ωραίο κορμί.

Κολ.30 όροφος:
Κάτω η Γκαμπριέλα.
Καστανόξανθο κοντοπούτανο με όμορφο πρόσωπο.
Σώμα με ωραία πιασιματάκια.
Μαζί της η  Κρίνα,η καστανόξανθη κοντούλα με το ζουμερό κορμί.
Επάνω,η Νίκη η γνωστή όμορφη μελαχροινή κοπέλα και η Σοφία,η ξανθιά συμπαθητική με το καλό αδύνατο σώμα.

Κολ.32 υπόγειο:
Άννα,η ξανθιά πολύ αδύνατη με το μέτριο πρόσωπο-και με την χαρακτηριστική μύτη.

Το Κολωνού 32 ισόγειο ήταν κλειστό.

Κολ.45 αριστερά:
Στην ευθεία,η Καρολίνα,ξανθιά χοντρούλα πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο.
Δεξιά,η Μαρία,η μελαχροινή ψηλή χοντρούλα.

Το Κολωνού 45 δεξιά ήταν κλειστό.

Κολωνού 47:
Στον όροφο,η Τζούλια το μελαχροινό βυζοθωρηκτό.
Μαζί της η Άντζελα,η μελαχροινή μιλφ με θηλυκό πρόσωπο και σώμα με πιασίματα-με γεμάτο στήθος.
Στο ισόγειο,η Αλίνα η μελαχροινή βυζαρού μιλφ,η γνωστή και από Διδύμου,Έλλης και Ιάσωνος 44.

Κολ.48:
Άντζελα,η ξανθιά θηλυκή μιλφ με καλό-αρκετά αδυνατισμένο σώμα.

Κολ.53:
Βίκυ,η μελαχροινή μιλφ με το κοντό μαλλί και το γεμάτο ατσούμπαλο κορμί.

Στην Ιάσωνος...

Ιάσ.46 αριστερά:
Μαρία,καστανόξανθη μιλφ,θηλυκή με χαρακτηριστικά σκιστά μάτια-ζουμερό κορμί.
Η γνωστή Μαρία από Ιάσωνος 36 και Κολωνού 48 και 53 παλιότερα.

Το Ιάσωνος 43 και 46 δεξιά ήταν κλειστά.

Ιάσ.46 όροφος:
Μαρία,κοντή καστανόξανθη πιτσιρικογεματούλα με γλυκό πρόσωπο.

Ιάσ.44 αριστερά:
Κλασσικά η Μαρία η φυλακόβια.

Ιάσ.44 δεξιά:
Αλεξάνδρα,η ασπρουλιάρα γεματούλα ξανθιά-παλαιό ταίρι της μιλφ Μαρίας στο Ιάσωνος 36.

Ιάσ.37 ισόγειο:
Άνκα,η ψηλή όμορφη ξανθιά σκιστομάτα με το ωραίο κορμί.

Ιάσ.37 όροφος:
Ροζαλίντα,κοντή μελαχροινή μιλφ με χαρακτηριστική βλαχόφατσα.

Ιάσ.36:
Ρίτα,η ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ με θηλυκό πρόσωπο και σώμα με ποασίματα.
Μαζί της η Μιράντα,η κοντή καστανόξανθη και πολύ μέτρια χοντρούλα που δούλευε στο Ιάσωνος 44 δεξιά.

Ιάσ.33:
Άντζελα,το καστανόξανθο κοντοπούτανο πιπίνι με το νόστιμο μουτράκι και με ωραίο αδύνατο κορμί.

Ιάσ.31 υπόγειο:
Άννα,η κοντή σχετικά αδύνατη μελαχροινή με το πολύ μέτριο πρόσωπο-γνωστή από Ιάσωνος 43.

Ιάσ.31:
Στο νέο,η Μαρίνα η Ταϊλανδέζα.
Στο χόστελ,η Κατερίνα η μελαχροινή νταρντανομίλφ με φάτσα Ινδιάνου-και με αρκετά τατουάζ.

Ιάσ.30 όροφος:
Αλίνα,η ξανθιά χοντρή ατσούμπαλη μετριότητα.

Το Ιάσωνος 27α ήταν κλειστό όπως και το Ιάσωνος 20 αριστερά.

Ιάσ.20 όροφος:
Αντελίνα,ξανθιά με θηλυκή φάτσα και με ωραίο σώμα-όχι εντελώς στεγνό.

Ιάσ.20 δεξί:
Σάρα,μελαχροινή πιτσιρίκα με ζουμερό κορμί-ωραίος λάτιν κώλος.

Ιάσ.19 ισόγειο:
Άννα,κοντούλα μελαχροινή  με συμπαθητικό πρόσωπο-με λίγα πιασίματα και πιανούμενο κώλο.

Ιάσ.19 όροφος:
Νικόλ,καστανή ψηλή πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και με γεμάτο κορμί.
Γνωστή από Ιάσωνος 37 παλιότερα και από Κολωνού 53 πρόσφατα.

Το Ιάσωνος 10 ήταν κλειστό όπως και τα Ιάσωνος 2 ισόγειο και όροφος.

Ιάσ.1γ:
Λίζα,μελαχροινή συμπαθητική πιτσιρίκα με γεμάτο ατσούμπαλο σώμα.

Ιάσ.1β:
Αριστερά,η Ρίτα,η ξανθιά φόλα με το καλό αδύνατο κορμί.
Το δεξί μαγαζί ήταν κλειστό.

Ιάσ.1α:
Μαρίνα,η μελαχροινή πολύ αδύνατη μιλφ και Βερόνικα,η ξανθιά γεματούλα με το γλυκό πρόσωπο.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
--------
TYPE ΑΥΤΟ το βαζεις σπιτι? η στα καπακια οταν τελειωσεις μπουρδελο?
τζουζει πολυ?
εγω παντα κουβαλαω μαντηλακια, κ καθαριζω στα καπακια μετα την πραξη..............

........αμπελαλε στειλε πμ για fffb

Μετά το γαμησι βάζω αυτο το τζελ (αν δεν εχω αυτο μαντηλακι και γω) παντου στο πούτσο μου και γενικά πάνω μου.. ναι τσουζει αλλα σκοτώνει πολλά.. επίσης βάζω και στο στόμα απ έξω αν ρίξω κανα φιλάκι και μετά κάνω και στοματικο διάλυμα.. και τέλος πίνω και μια Fanta  :)

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Μετά το γαμησι βάζω αυτο το τζελ (αν δεν εχω αυτο μαντηλακι και γω) παντου στο πούτσο μου και γενικά πάνω μου.. ναι τσουζει αλλα σκοτώνει πολλά.. επίσης βάζω και στο στόμα απ έξω αν ρίξω κανα φιλάκι και μετά κάνω και στοματικο διάλυμα.. και τέλος πίνω και μια Fanta  :)

τυπε νομιζω δεν κανει μεσα στην ουριθρα!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ενημέρωση από τη τρίτη/τρέχουσα βάρδια σε Φυλής, Φωκαίας, και Φιλιππίδου, μαζί με το συναγωνιστή Επιρρεπή.

ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ

109 ισογειο : Η Ζανα, και η Ειρηνη, ξανθια αδυνατη, αδιαφορη.
134 υπογειο : Η Νικη, από Φυλης 61 υπογειο.
134 οροφος : Η Ιωαννα/Αλεξανδρα, από Φυλης 66Δ, και η Ελπιδα από Ιασωνος 31 hostel.
71 ισογειο : Η Μαιρη, η σχιστοματα τουμπανατη κοπελα.
71 οροφος : Η Αντριαννα/Αντρεα.
67 ισογειο : Η Ελενη/Αντινα.
65 ισογειο : Η Μονικα.
65 οροφος : Η Εμμανουελα.
86 ισογειο : Η Μαγια, και η Αλινα.
86 οροφος : Η  ξανθια Νικη.
84 οροφος : Η ξανθια Μαριαννα.
84 ισογειο : Η μαυρομαλλα Τζενη, με "όλα στο φουλ".....
61 υπογειο : Η Αλεξια/Ανκα.
59 ισογειο : Η Αννα/Ιωαννα.
74 υπογειο/αριστερα: Η Κριστυ. Μελαχρινη, με ωραιο σωμα, αλλα μακρια.....
72 γωνια : Η Αννα, η αδυνατη σκουροδερμη.
66Δ : Η Αννα. Ξανθια, κοντη, επιπεδου Μεταξουργείου...
66Α : Η Αλεξανδρα. Η καλυτερη κατά τη προσωπικη μου γνωμη.
56 ισογειο : Η Αννα/Ιλονα.
54 ισογειο : Η Ορορα.

ΣΤΗ ΦΩΚΑΙΑΣ

7 υπογειο/δεξια : Η Εμυ.
7 υπογειο/ευθεια : Η Ελενα(πλεον όχι ξυπολυτη).
9 ισογειο/αριστερα: Η Μαρια,μαυρομαλλα, η γνωστη από Μεταξουργειο μερια....
9 ισογειο/δεξια : Η Ειρηνη.
17 ισογειο : Η Σαμπρινα, μια σαμπρελα,ένα αισχος.....
17 οροφος : Η Μπιανκα, η δευτερη καλυτερη κατά τη γνωμη μου.....
19 ισογειο: Η Αννα, η αδυνατη μελαχρινη μιλφ.
25 οροφος : Η Beauty.
27 υπογειο : Η Σιμονα.
27 αριστερα : Η Αλεξια.
27 οροφος : Η Κελλυ, η πολύ σπασμενη ξανθια διοπτροφορος μεγαλοκοπελα.
24 λαβιρυνθος : Η Αγαπη, η ξανθια μιλφ.

ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ

11 ισογειο : Η Μαρια, το ξανθο ζυμαρακι, και η Ροζαλιντα, η "Δανεζα"...
11 οροφος : Η Σαρα.

Κλειστα τα εξης μαγαζια : Φυλης 109 οροφος, 134 ισογειο, 69 ισογειο, 69 οροφος, 59 οροφος, 74 υπογειο/δεξια, 54 οροφος, και Φωκαιας 25 ισογειο.

Και κάτι σελίδες πριν,παραθέτω για να έρθει μπροστά και τη χθεσινή νυχτερινή Ενημέρωση των παιδιών που λίγο-πολύ (για όποιον ενδιαφέρεται) κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα και απόψε.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παιδες για θυμηστε μου η Καμέλια η ξανθια με τα βυζια και το κοντο σβερκο σε ποιο δελο της λιωσιων είναι ?
την πηρα προσφατα αλλα ξεχασα σε ποιο δελο την πηρα

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
1)Βολτουλα Φυλης πριν ενα 2ωρακι.Πρωτη τσαρκα Φ56 οροφο,εδω μπορει να γινει μια τεραστια κουβεντα για το ποσο υποκειμενικο πραγμα ειναι το γουστο και ποσο ενα μικρο ποσοστο αυτου του γουστου ειναι ικανο για να συντηρησει εναν οικο,για τα δικα μου τα γουστα ειναι τροχαδι προς την εξοδο και οχι με μικρα βηματακια.

2)Επομενη σταση Φ71Β
Α)βγαινει η πρωτη,η φατσα ετη φωτος απο τα δικα μου τα γουστα ,κατασπρη και με βλεμα μακρυα απο το να ειναι φιλικο κατι που ειναι απαραδεκτο,οταν χανεις καπου(π.χ εμφανιση) κοιτας να το αναπληρωσεις με κατι αλλο (π.χ συμπεριφορα,υπηρεσιες κτλ κτλ)  και οχι ο αλλος να καθεται απεναντι και να ψαχνει εναν λογο για τον οποιο θα εκαιγε ενα εικοσαρικο και να μην βρισκει με τιποτα.

Β)Τρωει ακυρο και φωναζει την επομενη "Αντζελινα (γυμνο σαλοναρισμα) ελα εξω να σε δουν" και η απαντηση ηταν "ε καλα παλι?απ το πρωι με βλεπουν".Οταν ακους κατι τετοιο και ξερεις οτι αυτος-η που το λεει ξερει οτι θα το ακουσεις ακομα και η monica bellucci  να εβγαινε η αποφαση ειχε ηδη ληφθει,Χ απο μενα τουλαχιστον σ αυτην την βαρδια.Η οποια παρεμπιπτόντως ειναι petite φαση που μ αρεσουν αλλα δεν μ ενθουσιασε πολυ η φατσα,τωρα μπορει μεσα να βγαζει φωτιες αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

3)Φ86β
Στην αλογα την Μαγια αλλα δυστυχως καποιος τους ειχε κανει μαλλον την τουαλετα καινουργια και επρεπε να καθαρισει και μου πε οτι θ αργουσε λιγο οποτε εφυγα.

4)Φ84
Κατεληξα στη πιο cult μορφη της Φυλης,στον τιτανοτεραστιο ατακαδορο,τον Τσατσο,αν ανεβαινε ενα best-of του στο Youtube οχι viral θα γινοταν αλλα θα τον βλεπαμε και στις ειδησεις  :cheesy: :cheesy:να ναι καλα.Περασα με ΣΟΝΙΑ και λογο του οτι ειχε αρκετη δουλιτσα περιμενα αρκετα αλλα οχι απλα δεν με πειραξει αλλα ηλπιζα να αργισει κι αλλο καθως ακουγα τον φιλο απ εξω να ζωγραφιζει,δεν μου χε μεινει αντερο,τι "ελατε να δειτε το πυραυλοκινητο Σ400","Ελατε να νιωσετε χτυποκαρδια σαν να ειναι η πρωτη σας φορα " κτλ κτλ,να τον εχει ο θεος καλα  :cheesy: :cheesy:

Για την Σονια δεν εχω να πω πολλα καθως εχουν ειπωθει αρκετα,για τα δικα μου παντα γουστα η αποδοση τιμη-εμφανιση-συμπεριφορα-υπηρεσιες ειναι πολυ πιο πανω απο VFM,γκαραντι απο τα λιγα.
Μαλιστα καθως αργουσα λογο του οτι δεν μπορουσαν να τελειωσω (να ειναι καλα ο θειος Jack  :cheesy:) της ειπα "αστο μωρε δεν πειραζει,αλλη φορα παλι" και δεν μ αφησε να φυγω,"οχι λεει κατσε περιμενε" και βεβαια τα καταφερε  :cheesy:

Ειναι απο τις περιπτωσεις που ανετα θα αφηνα ενα πουρμπουαρ για αυτες τις υπηρεσιες οπως αφηνεις σ ενα εστιατοριο για ενα αψογο σερβις αλλα ο μονος λογος που δεν το κανω ειναι οτι τις χαλας,και αυτες και την πιατσα,συνηθιζουν και μετα κατατασουν τους πελατες σ αυτους που αφηνουν και σ αυτους που δεν αφηνουν και αναλογη ειναι και η αποδοση τους οποτε οχι.
++100 στο μωρο

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες!
Έχει κανείς γνώση ή οπτική επαφή με μια Τάνυα/Τάνια από Κολωνού 11; Εκεί την πέτυχα πριν μια βδομάδα αργά το βράδυ, αλλά δεν την έχω ξαναδει στις ενημερώσεις. Ξέρουμε οδό και αριθμό να "πληρώσουμε μια επίσκεψη" που λένε και οι Βρετανοί;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Πριν από λίγο τίμησα τη Βικτώρια στο Κολωνού 30 2ος όροφος,Ρωσίδα ζουμερή κοπέλα που εμφανίστηκε πέρυσι τέτοιαν εποχή στον όροφο,χάθηκε και υπέθεσα ότι γύρισε στην πατρίδα της,στην κουβέντα όμως μου είπε ότι δούλευε σε στούντιο στη Μιχαλακοπούλου αλλά δεν είχε δουλειά,''50€ 20 minutes,too much money''!Δεν περίμενα να μου κάνει... παππάδες,απλά καλή στο δεκάρικο με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καλησπέρα παίδες!
Έχει κανείς γνώση ή οπτική επαφή με μια Τάνυα/Τάνια από Κολωνού 11; Εκεί την πέτυχα πριν μια βδομάδα αργά το βράδυ, αλλά δεν την έχω ξαναδει στις ενημερώσεις. Ξέρουμε οδό και αριθμό να "πληρώσουμε μια επίσκεψη" που λένε και οι Βρετανοί;

Εδώ και λίγες ημέρες λείπει.

Εκτός απροόπτου επιστρέφει από Δευτέρα στο ίδιο μαγαζί που την πήρες,δηλαδή στο Κολωνού 11 ισόγειο.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Takeo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
8
Like
274
Πόντοι
280
Δεν γαμάνε μονο οι πολύ μαλάκες χωρίς καπότα παιδιά. Γαμάνε και οι γκαντέμηδες. Εμενα πριν ενα μηνα μου εσπασε η καπότα σε πρωκτικό με τάνα, και σήμερα βγήκε το πρώτο αρνητικό τέστ. Για τους επόμενους 2 μηνες που θα περιμένω το τελικό τεστ, θα ειμαι με ψυχολογία γάμησε τα (ακομα και για αυτο το 5% πιθανότητες).Δεν ξέρω τι σκέφτονται οποιοι γαμάνε ακάποτα, αλλα και τίποτα να μην πάθω, μονο η αγωνία για 2-3 μήνες οτι μπορεί να εχω κολήσει κατι με γάμησε. Δεν θα ήθελα να το ξαναπεράσω αυτο για κανενα πουστη λόγο, οχι να το προκαλέσω κιολας.
Φίλε μου το 5% ισχύει σε περιπτωση που ξέρεις οτι 100% έχει. για την ακρίβεια είναι γύρω στο 2.5%.
Επειδη όμως η πιθανότητα όντως να είχε είναι λιγότερο απο τις 1 στις 10.000 ηρέμησε λίγο.
Να ξέρετε τα επικίνδυνα είναι αυτά που δεν δίνουμε μεγάλη σημασία και κολάνε και χωρίς προφύλαξη, χλαμύδια, κονδυλώματα ακόμα και έρπης.
Μπορεί να κάνουν ζημιά 30 χρόνια μετά....
Ξέρω οτι δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα αλλά μια και βλέπω να το αναφέρουν.
Σε συνέχεια λοιπόν, ναι ακόμα και ο έρπης (που το 75% των ανθρώπων έχουν) κάνει κακό γιατί σε κάνει πιο ευάλωτο σε άλλες ασθένειες.
Τέλος όσο αναφορα τις πιθανότητες είναι ενδεικτικές και όχι απόλυτες. Δηλαδή άλλο να ξεπατώνεις μια 30 λεπτά ακάποτα, και αλλο να σπάσει η καπότα και μετά απο 1-2 λεπτά να το πάρεις πρέφα και να βγείς.
Τέλος πολύ καλο πλύσιμο μετά (ΝΕΡΟ-ΝΕΡΟ-ΝΕΡΟ) καλα τα αντισηπτικά αλλα θέλει νερό παντού και ποτέ να μην ξυρίζεστε στα παπάρια την ίδια μέρα αλλα 1 μέρα πριν τουλάχιστον.

Αυτά τα ολίγα και γαμάτε γιατί χανόμαστε. Το σεξ επι πληρωμή (όταν γίνεται με την άδεια όλων των εμπλεκομένων) είναι δείγμα πολιτισμού. Δείτε ποιες κοινωνίες δεν το επιτρέπουν....

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
0:)
Εδώ και λίγες ημέρες λείπει.

Εκτός απροόπτου επιστρέφει από Δευτέρα στο ίδιο μαγαζί που την πήρες,δηλαδή στο Κολωνού 11 ισόγειο.

Ευχαριστώ πολύ φίλτατε! Αν και ήλπιζα στην εμπειρία που θα είχε μαζέψει τη βδομάδα που πέρασε, ίσως πάω να ελέγξω εκ νέου  0:)

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Φιλε Takeo. Δεν ειπα οτι με εχει πιάσει πανικός. Ειπα οτι ακόμα και 5% πιθανότητες (εστω μονο 2.5%) να εχω κολήσει aids αρκει για να μου γαμήσει την ψυχολογία ειδικα οταν ολο τον προηγούμενο μηνα οι πιθανότητες ηταν αρκετα πιο αυξημένες, και αυτο δεν ειναι εύκολο να το αγνοήσω. Ασε που εκκρεμουν εξετάσεις και για άλλα αφροδίσια.

Τα μπουρδελα ειναι νόμιμα και ελέγχουν τις πουτανες για αυτο οι πιθανότητες να εχουν κατι ειναι λίγες. Καποια ομως μπορει να ειναι παράνομα (ακουμε ποτε ποτε στις ειδήσεις οτι τα κλείνουν ),και δεν ειμαι σίγουρος οτι αυτα ελέγχονται εξίσου. Μην ξεχνάς οτι το θέμα ξεκίνησε με μια γιασμίν που το δίνει ακάποτα, και για πελάτες που το ζητάνε. Αν οι πιθανότητες ειναι τοσο μικρές, τοτε ειναι υπερβολή να λέμε οτι οι πελάτες που το ζητάνε θελουν να αυτοκτονήσουν, και αυτοι που τους κράζουν κινδυνολόγοι. Δεν ειναι ετσι ομως.

Συμφωνώ οτι ειναι ενδεικτικές οι πιθανότητες υπέρ μας, αλλα ειναι εξίσου ενδεικτικές και εναντίων μας. Αν πχ εχει καποιο σμν, οπως αυτα που ανέφερες, η κατι αλλο οι πιθανότητες μετάδοσης αυξάνονται.

ΥΓ Το θέμα διαβάζω οτι ειναι "ενημέρωση για τα μπουρδέλα" . Δεν νομίζω οτι η συζήτηση για το πόσο ασφαλή ειναι τα μπουρδέλα, ειναι και τόσο off topic. Θα το δεχτώ ομως, και θα σταματήσω την κουβέντα εδω.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom