Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (2 μέλη και 109 επισκέπτες)

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Μάγκες καλημέρα! Πήγα χθες το απόγευμα στο Ιάσωνος 19Α το πάνω, τυχαία επειδή είχα μια δουλειά εκεί κοντά. Ήταν εξωπραγματικα καθαρό, έπαθα πλάκα! Δωμάτια γυάλιζαν,όλα πεντακάθαρα, έπαθα πλάκα, δεν έχω ξαναδεί τέτοια καθαριότητα σε μπουρδέλο!Η συνεύρεση με την πιτσιρίκα ρουμανογυφτισσα Ναταλί ήταν πάνω από το τυπικό,αλλά ο χώρος γαμαγε! Θα ξαναπάω κάποια στιγμή βέβαια για να δω αν η τόση καθαριότητα ήταν τυχαία.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μάγκες καλημέρα! Πήγα χθες το απόγευμα στο Ιάσωνος 19Α το πάνω, τυχαία επειδή είχα μια δουλειά εκεί κοντά. Ήταν εξωπραγματικα καθαρό, έπαθα πλάκα! Δωμάτια γυάλιζαν,όλα πεντακάθαρα, έπαθα πλάκα, δεν έχω ξαναδεί τέτοια καθαριότητα σε μπουρδέλο!Η συνεύρεση με την πιτσιρίκα ρουμανογυφτισσα Ναταλί ήταν πάνω από το τυπικό,αλλά ο χώρος γαμαγε! Θα ξαναπάω κάποια στιγμή βέβαια για να δω αν η τόση καθαριότητα ήταν τυχαία.

Θα ερχόταν ένας άραβας μεγαλοεπιχειρηματίας να γαμήσει γι'αυτό το είχαν καθαρίσει.Την επόμενη φορά θα κρέμονται τα χύσια από τους τοίχους και το ταβάνι σαν σταλακτίτες!

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Θα ερχόταν ένας άραβας μεγαλοεπιχειρηματίας να γαμήσει γι'αυτό το είχαν καθαρίσει.Την επόμενη φορά θα κρέμονται τα χύσια από τους τοίχους και το ταβάνι σαν σταλακτίτες!
Χαχαχαχα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Νορμαλ μου φανηκε. Δουλευε μια ρωσιδα νταρντανα.

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
στην ΤΣΑΡΚΑ δευτερα ειδα πολυ εμφανισημα παιδια, κ οχι ΛΕΤΣΟΥΣ ,σκουρους βρωμιαριδες,
ατομα που ανετα βγαζαν καλη γκομενα εξω.
νομιζω ο ελληνας μπουρδελιαρης με το μεσο ορο...ευρωπης ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.
φερομαστε καλα. πληρωνουμε αρκετα(το μεταξι δεν μετραει σαν περιοχη σεξ)...
κ παμε φρεσκοι για @@@ εστω αυτα τα 15 λεπτα.
Τα περί λέτσων και σκούρων είναι απαράδεκτα.
Τα υπόλοιπα, ότι είμαστε πάνω από το μέσο όρο της Ευρώπης, εμ βέβαια, εκεί ο κόσμος γαμάνε μια χαρά.
Ελλεεινίδες παίζουν εδώ, όχι έξω.
Για αυτό αναγκάζονται παιδιά που είναι μια χαρά, να τρέχουν σε Μετάξι-Φυλής για 10 λεπτά ξεπέτας.
Στην Ευρώπη, στα μπουρδέλα θα πάει αυτός που έχει κάποιο θέμα υγείας (σωματικής ή ψυχικής) ή ο βιτσιόζος που τρώει χοντρό κόλλημα και δεν μπορεί να γουστάρει με φυσιολογικό τρόπο.
Ποτέ αυτός που είναι στα καλά του.
Αν προσπαθήσει κανείς να κάνει συζήτηση περί μπουρδέλων, στριπ, μασάζ με ένα 20χρονο-25χρονο ευρωπαίο, θα τον κοιτάξουν σαν εξωγήινο.
Σόρι για το οφ τόπικ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σε δική μου επίσκεψη η τσατσά μου είπε το χαρτί από το προφυλακτικό η το προφυλακτικό να το αφήσω στο κομοδίνο .και αφού έφυγε  η Γιασμίν επέστρεψε και πήρε το προφυλακτικό το εξωτερικό να τής το δείξει προφανώς..άραγε διαπιστώνεται από αυτά ότι όντως έκανε ακάποτο !!!
Μηπος τα κρατα η τστσα για να κανει τεχνιυη γονημοποιηση?χαχα περα απο την πλακα τοσο πολυ ρε τυποι μου?με το που δει πουτσα να κατση ακαποτα?πρεπει νανε πολυ καυλιαρικο αλλα ειναι και επικοινδινο...ε

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εξωθεσμικος γαμησε την  γιασμιν  και του ειπε αν της εδινε αλλα 20 ευρω  τελειωτικο στο στομα

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
καλησπέρα ξέρει κανείς που είναι η Άννα που δούλευε πριν λίγο καιρό στο Φυλής 134 Α ισόγειο απογεύματα? είχα περάσει με καλές εντυπώσεις πριν καιρό σε απλό πρόγραμμα ..τώρα δουλεύει εκεί η Γκαμπριέλα το πρωί και η Λίζα το απόγευμα χωρίς να τις έχω δοκιμάσει

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τα περί λέτσων και σκούρων είναι απαράδεκτα.
Τα υπόλοιπα, ότι είμαστε πάνω από το μέσο όρο της Ευρώπης, εμ βέβαια, εκεί ο κόσμος γαμάνε μια χαρά.
Ελλεεινίδες παίζουν εδώ, όχι έξω.
Για αυτό αναγκάζονται παιδιά που είναι μια χαρά, να τρέχουν σε Μετάξι-Φυλής για 10 λεπτά ξεπέτας.
Στην Ευρώπη, στα μπουρδέλα θα πάει αυτός που έχει κάποιο θέμα υγείας (σωματικής ή ψυχικής) ή ο βιτσιόζος που τρώει χοντρό κόλλημα και δεν μπορεί να γουστάρει με φυσιολογικό τρόπο.
Ποτέ αυτός που είναι στα καλά του.
Αν προσπαθήσει κανείς να κάνει συζήτηση περί μπουρδέλων, στριπ, μασάζ με ένα 20χρονο-25χρονο ευρωπαίο, θα τον κοιτάξουν σαν εξωγήινο.
Σόρι για το οφ τόπικ.
--------------
ακου με προσοχη και θα κερδισεις....
--
εξωτερικο συμφωνω....
σουηδια,νορβηγια,δανια.....εχουν το πηδημα σαν το κατουρημα δηλ/φυσιολογικη αναγκη.
χωρις κομπλεξ κτλ....
στην υπολοιπη ΕΥΡΩΠΗ ανοιξε τα ματια σου ισχυει λιγο οτι εδω...
αν δεν εχεις ΧΡΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΠ Κ ΧΡΗΜΑ  δεν γαμας ευκολα.
γερμανια π.χ ο μεσος γερμανος πλεον ψαχνεται με ισπανιδες,κορεατισες κτλ...
γιατι η ωραια ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
ΒΑΛΕ κ την ολλανδια μεσα αν κ Αμστερνταμ δεν πανε μονο οι τουριστες.
και οσους ειδα εκει μια χαρα παιδια ηταν.....δεν πανε μονο οι μπαφακιδες και ασχημοι, η ακομη και φοιτητες απο αμερικη.που στην χωρα τους εως τα 21 ποτα γιοκ.
------------
ελλεινιδες τυπε ΝΑΙ...
αλλα φταιμε λιγο κ εμεις....
το τελειο μουνι του maxim .klik  δεν υπαρχει τυπε...ουτε το 1,78...μεσο ορο.
αυτο ταισαν μια γενια.
απο την αλλη οταν μια μεχρι τα 22 τα εχει ολα απο το σπιτι ΕΤΟΙΜΑ...
ΤΙ ΑΓΩΝΑ να δωσει για μια σχεση...στην 1 στραβη θα λακισει.
ξεχνας οτι τα πιο μεγαλα μπουρδελα υπαρχουν ευρωπη και ρωσια.
δεν νομιζω αν εξαιρεσεις ουκρανια να πανε ολοι ρωσια για πουτανες...η απλα η τουριστες να καλυπτουν ολη την ζητηση.
Η κινα τυπε εχει 20εκατ ΠΟΥΤΑΝΕΣ καταγεγραμενες...
καποιος ΚΙΝΕΖΟΣ ΘΑ ΓΑΜΕΙ...Κ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Ενημέρωση από τη τρίτη/τρέχουσα βάρδια σε Φυλής, Φωκαίας, και Φιλιππίδου, μαζί με το συναγωνιστή Επιρρεπή.

ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ

134 οροφος : Η Ιωαννα/Αλεξανδρα, από Φυλης 66Δ, και η Ελπιδα από Ιασωνος 31 hostel.
:offtopic: Η τρέλα του ''Survivor'' έχει βαρέσει και τις κοπέλες στα μπουρδέλα,πέσαμε στη φάση που ένας Μάριος ανακυρήχτηκε νικητής,η Ελπίδα βγήκε πανηγυρίζοντας από το κουζινάκι! :(

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Συμφωνώ με τον κ. Αχιλλέα,σωστα όσα γραφει . [αν και θα ειμαι εκτός του παροντος νηματος,ας πω με την ευκαιρία αυτή ότι οι πιό χρηματόδουλες γυναίκες είναι οι γαλλίδες ,χειρότερες κι απο τις ελληνιδες] . 

vourtsas

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
4
Πόντοι
0
Πριν λίγο στα κεντρικά με λιγοστή κίνηση από κόσμο και με ελάχιστες κοπέλες σε δωμάτιο...

Φυλ.67:
Στην πόρτα αγνάντευαν το υπερπέραν,η καστανή βυζοΛάουρα και η ξανθιά Μαρία.

Εφοσον (για την Λαουρα λεω) δεν της αρεσει η δουλεια μεσα ας κανει τον "πορτιερη" εξω. Απο περυσι που την στειλε ο γκομενος εχει στραβωσει πολυ (οχι οτι ηταν σουπερ μεσα απλα την εσωναν τα βυζια της). Ενω πηγαινα 2 φορες τη βδομαδα επεσα στη μια φορα το μηνα και παω γιατην καμια. Αλλη μια φορα θα περασω και αν ειναι ακομα ετσι τελος για μενα. Οταν φτυνουνε τους πελατες τους θα δουλευουνε ακομα και διπλοβαρδιες για να βγαλουνε οτι εβγαζαν στην μια βαρδια.

vourtsas

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
4
Πόντοι
0
Στο 67 πρέπει να έχει πέσει αναδουλειά.Πέρασα και ήταν έξω και οι 2 κοπέλες με την τσατσά.Οι κοπέλες με φορεματάκια εννοείται,όχι με τα ρούχα της δουλειάς!!

Ισχυει οτι ειπα και πριν...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ξαναπέρασα με Τζασμιν Φ65 μετα απο αποτυχημενη συνευρεση παιρνωντας πισω το 20ρι.. ηθελα να δω αν οντως ειναι αληθινες οι κριτικες που την παρουσιαζουν αλλιως.. με θυμηθηκε κιολας
Οντως ψιλοβελτιωθηκε.. εχει γκυκαθει απ τη πουτσα/ευρω το μικρο οποτε μεχρι να ξεγλυκαθει/βαρεθει οντως δινει gfe φιλακια.. πιπα καλη για τα δεδομενα της Φυλης.. μικρο αδυνατο μελαχρινο με πονηρη ρουμανικη φατσουλα.. Ροκανιζει πονηρα χρονο γιατι ξερει οτι η τσατσα στο 10λεπτο θα τη φωναξει.. και επιβεβαιωνετε οτι οντως παιζει να εδωσε ακα μουνι σε καποιους.. Το νου σας για παρασιμα δηλ.. αφηνει να ακουμπησεις ακα πουτσο στο μουνι που πηγα να κανω και καλα και δε τραβηχτηκε και οπως μου ανεφερε σε κουβεντα πολλοι της ζητανε ακα γαμήσι αλλα αυτη δε κανει ουτε με το γκομενο της ειπε.. μαλακιες παιζει να χει κανει στο ντελο

Οποιος ζηταει ΑΚΑ γαμησι σε ντελο να παει να αυτοκτονησει καλυτερα..  :uglystupid:

πρεπει να εισαι μεγαλο μπαζο - σεξουαλικα πεινασμενος - αγαμητος (Και φυσικα ηλιθιος) για να ζητας ακαποτο γαμησι με πουτανα

κριμα αν κανει τετοια γιατι ειναι πολυ ωραιο καυλακι και ο μονος λογος που δεν ειχα μπει μεχρι τωρα ειναι οτι κανει χρηση τζελ , πλεον εχω πολλους επιπλεον λογους να μη πλησιασω

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Ξαναπέρασα με Τζασμιν Φ65 μετα απο αποτυχημενη συνευρεση παιρνωντας πισω το 20ρι.. ηθελα να δω αν οντως ειναι αληθινες οι κριτικες που την παρουσιαζουν αλλιως.. με θυμηθηκε κιολας
Οντως ψιλοβελτιωθηκε.. εχει γκυκαθει απ τη πουτσα/ευρω το μικρο οποτε μεχρι να ξεγλυκαθει/βαρεθει οντως δινει gfe φιλακια.. πιπα καλη για τα δεδομενα της Φυλης.. μικρο αδυνατο μελαχρινο με πονηρη ρουμανικη φατσουλα.. Ροκανιζει πονηρα χρονο γιατι ξερει οτι η τσατσα στο 10λεπτο θα τη φωναξει.. και επιβεβαιωνετε οτι οντως παιζει να εδωσε ακα μουνι σε καποιους.. Το νου σας για παρασιμα δηλ.. αφηνει να ακουμπησεις ακα πουτσο στο μουνι που πηγα να κανω και καλα και δε τραβηχτηκε και οπως μου ανεφερε σε κουβεντα πολλοι της ζητανε ακα γαμήσι αλλα αυτη δε κανει ουτε με το γκομενο της ειπε.. μαλακιες παιζει να χει κανει στο ντελο

Οποιος ζηταει ΑΚΑ γαμησι σε ντελο να παει να αυτοκτονησει καλυτερα..  Uglystupid

Μακαρι η μαλακια του εγκεφαλου του καθενος να ειχε επιπτωσεις μονο στον ιδιο αλλα δυστυχως δεν ισχυει,ειδικα οι συγκεκριμενες μαλακιες μπορουν να παρουν πολυ κοσμο μαζι τους.
Λογο τον πολλων κριτικων ημουν ετοιμος μεσα στην βδομαδα να επισκεφτω τον συγκεκριμενο οικο αλλα τωρα ουτε απ εξω.Προσοχη παιδια και προφυλαξη,τιποτα δεν ειναι πιο σημαντικο απο την υγεια και την ζωη.

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Δεν γαμάνε μονο οι πολύ μαλάκες χωρίς καπότα παιδιά. Γαμάνε και οι γκαντέμηδες. Εμενα πριν ενα μηνα μου εσπασε η καπότα σε πρωκτικό με τάνα, και σήμερα βγήκε το πρώτο αρνητικό τέστ. Για τους επόμενους 2 μηνες που θα περιμένω το τελικό τεστ, θα ειμαι με ψυχολογία γάμησε τα (ακομα και για αυτο το 5% πιθανότητες).Δεν ξέρω τι σκέφτονται οποιοι γαμάνε ακάποτα, αλλα και τίποτα να μην πάθω, μονο η αγωνία για 2-3 μήνες οτι μπορεί να εχω κολήσει κατι με γάμησε. Δεν θα ήθελα να το ξαναπεράσω αυτο για κανενα πουστη λόγο, οχι να το προκαλέσω κιολας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom