Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (34 μέλη και 306 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε CHEVALIER FIDELLE και CHRIS1971

Non nobis Domini non nobis, sed nomini tuo da gloriam! ( όχι σε μας Κύριε, όχι σε μας, στο Όνομά Σου δόσε τη δόξα!) > ρητό Ναιτών Ιπποτών στο Μεσαίωνα!

Συναγωνιστή PIATSA αν δεν ηταν η αδάμαστη διάθεσή σου για πορνο-περιπέτεια, δύσκολα θα αφήναμε το ζεστό μας σπιτάκι να βγούμε για μάχη μες παγωνιά, καβάλα στα πολεμικά μας άλογα!
Και ο πόθος σου να σπάσει η 100αρα!!!

Να σημειώσω μερικά πράγματα ακόμη : Η Ηλένα στο 59 πάνω ήταν παλιότερα ( πριν δύο χρόνια περίπου) στο 134 στη Φυλής στο ισόγειο τα μεσημέρια... τότε προσπαθούσε να δελεάσει τους συναγωνιστές, με τη γνωστή κίνηση ( αρπάζοντας με αστραπιαία κίνηση τα ανέτοιμα ακόμη εργαλαία των συναγωνιστών).

Η Βικτώρια στο Φωκαίας 25 όντως δεν είναι η μουνάρα που έχει αναφέρει πολλάκις ο BABY και ο xilnik αλλα εντούτοις είναι τα πρωινά.

Επίσης αφήσαμε έξω, κάποια οικήματα όπως Καλύμνου, Θάσου, Μυθήμνης κλπ!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο...
Φυλης65 ισογειο Α(ΝΩ)ΜΑΛΙΑ θα ναι μεχρι τις 4 και μετα ξανα παλι κοντα μας απο 5 Ιανουαριου!Ακολουθησε καταθεση η οποια δεν ηλθε εις περας καθως την ωρα που ημουνα στο αμην για να απελευθερωσω το υγρο μου πυρ καποια γλυκυτατα παιδακια  :grin: εισηλθαν στον οικο με τριγωνα κι αρχισαν να τραγουδανε το γνωστο τροπαριο της ημερας  *P Με πιασαν τα γελια οπως και την Αμαλια και βεβαια το κατω κεφαλι ακολουθησε πτωτικη ταση και δεν καταφερε να αναστηλωθει παρα τις προσπαθειες της καυλωμενης κορασιδας  :headbang: Εχετε πολλα χαιρετισματα και τα Χρονια της Πολλα παρτουζολαγνα αγορια μου  :rockon: :rockon:
Η αποστολη μου ομως δεν γινοταν να μην στεφθει με επιτυχια οποτε συνεχιστηκε στην Μιλφ of the years Ευα στο Φυλης92 συνοδευομενη με το ζεστο κουλουρακι της  :rockon:
Τι να πρωτοπω για την γυναικαρα αυτη...ωραιο κουλουρακι αρκετα χρησιμοποιημενο βεβαια αλλα αντεχει ακομα!!Αυτο που θελω ειναι να αποδωσω τα ευσημα στην ομορφη Λιθουανη για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΙΠΑ της η οποια ειναι το κατι αλλο κατι το amazing..με διαφορα η καλυτεροτερη πιπα που κυκλοφορει  :rockon: Καλη χρονια να εχουμε!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πριν απο λιγο...
Φυλης65 ισογειο Α(ΝΩ)ΜΑΛΙΑ θα ναι μεχρι τις 4 και μετα ξανα παλι κοντα μας απο 5 Ιανουαριου!Ακολουθησε καταθεση η οποια δεν ηλθε εις περας καθως την ωρα που ημουνα στο αμην για να απελευθερωσω το υγρο μου πυρ καποια γλυκυτατα παιδακια  :grin: εισηλθαν στον οικο με τριγωνα κι αρχισαν να τραγουδανε το γνωστο τροπαριο της ημερας  *P Με πιασαν τα γελια οπως και την Αμαλια και βεβαια το κατω κεφαλι ακολουθησε πτωτικη ταση και δεν καταφερε να αναστηλωθει παρα τις προσπαθειες της καυλωμενης κορασιδας  :headbang: Εχετε πολλα χαιρετισματα και τα Χρονια της Πολλα παρτουζολαγνα αγορια μου  :rockon: :rockon:
Η αποστολη μου ομως δεν γινοταν να μην στεφθει με επιτυχια οποτε συνεχιστηκε στην Μιλφ of the years Ευα στο Φυλης92 συνοδευομενη με το ζεστο κουλουρακι της  :rockon:
Τι να πρωτοπω για την γυναικαρα αυτη...ωραιο κουλουρακι αρκετα χρησιμοποιημενο βεβαια αλλα αντεχει ακομα!!Αυτο που θελω ειναι να αποδωσω τα ευσημα στην ομορφη Λιθουανη για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΙΠΑ της η οποια ειναι το κατι αλλο κατι το amazing..με διαφορα η καλυτεροτερη πιπα που κυκλοφορει  :rockon: Καλη χρονια να εχουμε!!!

πάλι ρε θηρίο? κατέβηκες?!! τι να πω!! Απτόητος και ατρόμητος ΛΕΩΝ! α , η Βανέσα ήταν στο 59?  :grin: :jerking:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
παντως εμενα που επισκεφθηκα την Ευα τις προαλλες δεν με περιποιηθηκε τελεια,απλα μαλλον μου ανοιξε την ορεκση για να σκασω 40αρι μου φαινεται ;).

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
πάλι ρε θηρίο? κατέβηκες?!! τι να πω!! Απτόητος και ατρόμητος ΛΕΩΝ! α , η Βανέσα ήταν στο 59?  :grin: :jerking:
Πηγα μονο σε αυτα τα δυο που κατεθεσα...δεν περασα απο το Βανεσσακι καθολου ειμαι απαραδεκτος το ξερω  :cheesy:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πηγα μονο σε αυτα τα δυο που κατεθεσα...δεν περασα απο το Βανεσσακι καθολου ειμαι απαραδεκτος το ξερω  :cheesy:

στην πιο όμορφη της Φυλής δε πήγες!!! Υπάρχει πιο όμορφη από αυτήν???

Επισκέπτης
Και γαμω την ομορφια μου !! 

URL]]

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον παω να κανω την τσαρκουλα μου και εγω!

αν εχετε αφησει κανενα κοκκαλο και για μας αχορταγοι ε αχορταγοι! :2funny: :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Και κατά περίπτωση δεν υπάρχει ούτε πιό pshyco :tickedoff:
τα εχουν αυτα τα προβληματα οι ομορφες.η μοναδικη ομορφη στην Φυλης απο οτι θυμαμαι που την εκανες οτι ηθελες ηταν η Βικυ μια μελαχρινη ρωσιδα που εμοιαζε με Victoria Beckham για οσους θυμουνται πριν 6-7 χρονια που δουλευε Φυλης 54 κ Φωκαιας 19.Πρεπει να την γαμησα τουλαχιστον 30 φορες την συγκεκριμενη :dancing:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
οκ ;)
εφυγααααααααα...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Α(νω)μαλια στο 65 κατω κοκκαλιαρη !!!  http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__smokelots.gif[/img[/URL]]
[/quote] Παντως της Ανωμαλιας τα παιδια μας Pitsi,Chevalier Fidele,Gangsta XZ κλπ της ανοιξανε νεους οριζοντες στην ηδονη καθως αφου αυτοπαρουσιαζεται και λεει το προγραμμα της...ανοιγει την καρδια της μετα στους θαμωνες και τους εξομολογειται...μα πιο πολυ απο ολα μου αρεσουν οι παρτουζες  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παντως της Ανωμαλιας τα παιδια μας Pitsi,Chevalier Fidele,Gangsta XZ κλπ της ανοιξανε νεους οριζοντες στην ηδονη καθως αφου αυτοπαρουσιαζεται και λεει το προγραμμα της...ανοιγει την καρδια της μετα στους θαμωνες και τους εξομολογειται...μα πιο πολυ απο ολα μου αρεσουν οι παρτουζες  :2funny:

μας θυμάται κιόλας λέει " για σας παρτουζιάρηδες"  :2funny: :2funny: :2funny: φτου σου έξυπνη κοπελάρα μου φτου σου!!!  :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Υπηρχαν καποια μπουρδελακια που ειχαμε την ησυχια μας και περναγαμε καλα και μας τα καψατε και αυτα.

Μπραβο!!!
Ευχομαι να μην καταλαβα το χιουμορ σου  :think:
Γιατι αν τα λες σοβαρα αυτα......δεν ξερω τι να σου πω  :headbang: :headbang:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
το αντιθετο ειδος απο αυτα που πρεπει να εχουν συμμετοχη εδω >:(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom