Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (19 μέλη και 190 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πήγα και εγώ παρασυρμένος από τις θετικές κριτικές των αγαπούληδων και προμότορων στην Ειρήνη στο Φωκαίας 9. Ενώ πήγα φρεσκομπανιαρισμένος και φρεσκαριζόμουν στον νεροχύτη, με το που μπήκε στο δωμάτιο η Ειρήνη αποφεύγει τον πελάτη και κάνει χαϊδέματα στο σώμα από μακριά. Στην προσπάθεια να κάτσω πλάϊ της να φτιαχτούμε λίγο, πίεζε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Είπα μέσα μου ως παλιός  δεν  θα αφήσω το κοριτσάκι να με κατευθύνει. Ούτε να κάνει ισπανική με τα στηθάκια της λες και βρωμούσα με απέφευγε. Έσφιγγε τα μπούτια της μην την χαϊδέψω στο νινάκι της. Έσφιγγε δυνατά. Μου την βάρεσε και ζήτησα να γυρίσει στα 4 για να μην βλέπω τα ξυνισμένα μούτρα της. Στο τέλος βγαίνοντας από το δωμάτιο έμειναν κάγκελο συναγωνιστές που περίμεναν στο σαλόνι από τις φωνές μου. Η τσα-τσα αντί να με διαψευσει οτι έχω άδικο άρχισε να τσαμπουκαλεύεται με ειρωνίες κλπ. Θα πρέπει οι κριτικές να προέρχονται από αυθεντικούς συναγωνιστές που σέβονται απόλυτα το σκοπό αυτού του σάιτ και τα λεφτά του άλλου που βγαίνουν με μεγάλη δυσκολία. Αυτός που θα συστήνει ανεπιφύλακτα κάποια κοπέλα έχει χρέος να συνειδητοποιεί πόσο δύσκολα βγαίνουν τα λεφτά σήμερα.

Μπραβο σου που τα λες φιλε!

Εγω θα ισχυριστω το εξης: Η Φυλης στεκεται στο 20αρι χαρην στους προμοτορες. Αν δεν ηταν το σαιτ και αυτοι, θα ειχε καταποντιστει στο δεκαευρο.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Μπραβο σου που τα λες φιλε!

Εγω θα ισχυριστω το εξης: Η Φυλης στεκεται στο 20αρι χαρην στους προμοτορες. Αν δεν ηταν το σαιτ και αυτοι, θα ειχε καταποντιστει στο δεκαευρο.

Τι σχέση έχει το σαιτ με τη πελατεία της Φυλης? Ουτε το ενα δεκατο δε ξέρει καν την ύπαρξη του σαιτ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν υπαρχει πελατης Φυλης κατω των 40 ακομα και περιστασιακος που να μην ενημερωνεται στα γρηγορα απ το σαιτ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Περαστικοι ειναι ολοι στη Φυλης, ενα μικρο ποσοστο σταθερων πελατων υπάρχει στη φυλης εκ των οποιων το ενα δεκατο "γνωριζει" το σαιτ..
Και σε αυτό θα συμφωνήσω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Πήγα και εγώ παρασυρμένος από τις θετικές κριτικές των αγαπούληδων και προμότορων στην Ειρήνη στο Φωκαίας 9. Ενώ πήγα φρεσκομπανιαρισμένος και φρεσκαριζόμουν στον νεροχύτη, με το που μπήκε στο δωμάτιο η Ειρήνη αποφεύγει τον πελάτη και κάνει χαϊδέματα στο σώμα από μακριά. Στην προσπάθεια να κάτσω πλάϊ της να φτιαχτούμε λίγο, πίεζε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Είπα μέσα μου ως παλιός  δεν  θα αφήσω το κοριτσάκι να με κατευθύνει. Ούτε να κάνει ισπανική με τα στηθάκια της λες και βρωμούσα με απέφευγε. Έσφιγγε τα μπούτια της μην την χαϊδέψω στο νινάκι της. Έσφιγγε δυνατά. Μου την βάρεσε και ζήτησα να γυρίσει στα 4 για να μην βλέπω τα ξυνισμένα μούτρα της. Στο τέλος βγαίνοντας από το δωμάτιο έμειναν κάγκελο συναγωνιστές που περίμεναν στο σαλόνι από τις φωνές μου. Η τσα-τσα αντί να με διαψευσει οτι έχω άδικο άρχισε να τσαμπουκαλεύεται με ειρωνίες κλπ. Θα πρέπει οι κριτικές να προέρχονται από αυθεντικούς συναγωνιστές που σέβονται απόλυτα το σκοπό αυτού του σάιτ και τα λεφτά του άλλου που βγαίνουν με μεγάλη δυσκολία. Αυτός που θα συστήνει ανεπιφύλακτα κάποια κοπέλα έχει χρέος να συνειδητοποιεί πόσο δύσκολα βγαίνουν τα λεφτά σήμερα.
Καταρχήν λυπάμαι για την κακή εμπειρία σου ,ευκαιρία να πω ξανά ότι ο καθένας γράφει την εμπειρία του ,άλλες φορές μπορεί να ζήσουμε τα ίδια άλλες Όχι, από την στιγμή όμως που επιλέξουμε κάποια και βγάλουμε τα λεφτά από την τσέπη μας μόνο τον εαυτό μας πρέπει να κατηγορούμε γιατί δική μας επιλογή ήταν. ..Εγώ Προσωπικά έχω πάει με κοπέλες που είχαν καλές κριτικές και δεν περασα Καλά όπως φυσικά και το αντίθετο, καλά να περνάς

ΥΓ θα σε παρακαλούσα αν μπορείς και έχεις χρόνο να ποσταρεις τα ποστ αυτών που την προμοταραν και είναι αγαπουλγδες

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πήγα και εγώ παρασυρμένος από τις θετικές κριτικές των αγαπούληδων και προμότορων στην Ειρήνη στο Φωκαίας 9. Ενώ πήγα φρεσκομπανιαρισμένος και φρεσκαριζόμουν στον νεροχύτη, με το που μπήκε στο δωμάτιο η Ειρήνη αποφεύγει τον πελάτη και κάνει χαϊδέματα στο σώμα από μακριά. Στην προσπάθεια να κάτσω πλάϊ της να φτιαχτούμε λίγο, πίεζε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Είπα μέσα μου ως παλιός  δεν  θα αφήσω το κοριτσάκι να με κατευθύνει. Ούτε να κάνει ισπανική με τα στηθάκια της λες και βρωμούσα με απέφευγε. Έσφιγγε τα μπούτια της μην την χαϊδέψω στο νινάκι της. Έσφιγγε δυνατά. Μου την βάρεσε και ζήτησα να γυρίσει στα 4 για να μην βλέπω τα ξυνισμένα μούτρα της. Στο τέλος βγαίνοντας από το δωμάτιο έμειναν κάγκελο συναγωνιστές που περίμεναν στο σαλόνι από τις φωνές μου. Η τσα-τσα αντί να με διαψευσει οτι έχω άδικο άρχισε να τσαμπουκαλεύεται με ειρωνίες κλπ. Θα πρέπει οι κριτικές να προέρχονται από αυθεντικούς συναγωνιστές που σέβονται απόλυτα το σκοπό αυτού του σάιτ και τα λεφτά του άλλου που βγαίνουν με μεγάλη δυσκολία. Αυτός που θα συστήνει ανεπιφύλακτα κάποια κοπέλα έχει χρέος να συνειδητοποιεί πόσο δύσκολα βγαίνουν τα λεφτά σήμερα.

Ειρηνη,πρεπει να γινει πιο θερμη με τον πελατη!

Η Ειρηνη ειναι μια νεαρη μελαχρινη κοπελα κανονικου αναστηματος με σχετικα ομορφο προσωπο , σωμα με πιασηματα κυριως στην περιφερεια και μικρα βυζακια.Εχει ομορφα ματια και το βλεμμα της ειναι αγγελικο.Εχει αδυνατισει αρκετα σε σχεση με παλαιοτερα και πλεον τα πιασηματα ειναι αρμονικα κατανενημενα και την κολακευουν ιδιαιτερως.Η τσατσα ανακοινωσε κωλο.
Περασα στο δωματιο και μετα απο λιγο ηρθε η κοπελα.Αρχισα να γλυφω τα ωραια στητα βυζακια της αλλα αυτη μου ειπε οτι γαργαλιεται! Μετα αρχισε η κοπελα να γλυφει τα βυζακια μου και την κοιλια μου.Υστερα μου περασε προφυλακτικο και ξεκινησε μια σχετικα καλη πιπα με μικρη χρηση χεριου.Ρουφουσε το καυλι μου και επαιζε με το χερι της με τα μπαλακια μου.Εγω κοιτουσα απο τον καθρεπτη το ωραιο της κωλαρακι που θα γαμουσα σε μερικα λεπτα! Οταν σταματησε την πιπα την ξαπλωσα ανασκελα.Εχει μεγαλο μουνια και ειναι ξεχειλωμενο , οχι ομως υπερβολικα.
Στην αρχη ξεκινησα να την γαμαω ιεραποστολικα απο μουνι.Αυτη εβγαζε χαμηλοφωνα βογγητα και μερικες φορες με κοιτουσε με τα ματακια της.Πηγα να της γλυψω τα βυζια και τον λαιμο αλλα αυτη δεν με αφησε.Το βαζω αυτο στα αρνητικα.Μετα ηθελα να την γαμησω ιεραποστολικα απο κωλο αλλα αυτη δεν ηθελε να δωσει το κωλαντερο της σε αυτην την σταση.Το βαζω στα αρνητικα.Τελικα την εστησα στα τεσσερα και μπηκα με δυσκολια στο κωλαρακι της.Ανεβασα τα ποδια μου και αρχισα να την ξεκωλιαζω.Κοιτουσα απο τον καθρεπτη το καυλι μου να ειναι μεσα στον κωλο της και ειχα καυλωσει απιστευτα! Ηταν ωραιο το θεαμα! Της ειπα να παιξει με το μουνακι της αλλα αυτη αρνηθηκε.Πηγα να βαλω το χερι μου στο μουνι της αλλα αυτη το απωθησε! Αυτη απλως ειχε κατεβασει το κεφαλι κατω και εβγαζε αληθοφανη βογγητα.Πηγα να ανεβασω ρυθμο αλλα αυτη πονουσε και για αυτο ξαναχαμηλωσα τον ρυθμο μου.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω μεσα στο κωλαρακι της.Εμεινα μεσα της μεχρι να βγουν ολα τα χυσια και μετα εβγαλα το καυλι μου.Μετα η Ειρηνη ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε.
Συνοψιζοντας , προκειται για μια κοπελα μετριας εμφανης για τα προσωπικα μου γουστα.Την δοκιμασα κυριως επειδη ειχα καυλες να γαμησω κωλο.Κανει καποια προκαταρκτικα αλλα στο κυριως σεξ δεν συμμετεχει καθολου.Πρεπει να γινει δεκτικη σε φιλια στο σωμα της και σε δαχτυλο στο μουνακι της.Ενταξει δεν λεω να συμπεριφερεται σαν να ειναι η γκομενα μου! Να γινει ομως πιο θερμη με τον πελατη! Δεν την χαρακτηριζω ως φολα αλλα η αποδοση της κινειται σε μετρια επιπεδα.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Ελπιζω να σας βοηθησα!

:hi: :hi: :hi:

Φιλε να διαβαζεις τις σωστες κριτικες! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
...

.. Αρκετή άδυσπαρευνία βλέπω !!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καταρχήν λυπάμαι για την κακή εμπειρία σου ,ευκαιρία να πω ξανά ότι ο καθένας γράφει την εμπειρία του ,άλλες φορές μπορεί να ζήσουμε τα ίδια άλλες Όχι, από την στιγμή όμως που επιλέξουμε κάποια και βγάλουμε τα λεφτά από την τσέπη μας μόνο τον εαυτό μας πρέπει να κατηγορούμε γιατί δική μας επιλογή ήταν. ..Εγώ Προσωπικά έχω πάει με κοπέλες που είχαν καλές κριτικές και δεν περασα Καλά όπως φυσικά και το αντίθετο, καλά να περνάς

Μπροστά σε αυτό το ποστ,τα μηνύματα του Γάσπαρη είναι διδακτορική διατριβή πυρηνικού επιστήμονα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πρωί πρωί με τη δροσούλα
-Πιπίνου 118 η Εύα με ζαρτιέρα μαύρη και μπορντώ babydoll και η Ναταλύ. Ξανθές αμφότερες και κατά την ταπεινή μου γνώμη μέτριες στο δωμάτιο. Τελειωτικό στο στόμα.

-Διδυμου 27 Φωτεινή και Αλιόνα. Τελειωτικό στό στόμα και αυταρχικό.

-Διδύμου 22 Πωλίνα και Γιάννα από το 20. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος. Παρτούζα με 30.

-Διδύμου 20 η Τάνια η μελαχρινή αλογομούρα. Ζαρτιέρα, ψηλοτάκουνα, μελανιές στο κωλομέρι. Τελειωτικό στο στόμα.

-Φωκαίας 9 δεξιά η μελαχρινή Ναταλύ πιτσιρίκα αδύνατη με φριζαρισμένο μαλλί. Ελεύθερο στοματικό.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Μικρή βόλτα στα ακριτικά του Μεταξουργείου στη β' βάρδια,Ακομινάτου 2 πάνω μια νεαρή ξανθιά με φουλ πρόγραμμα,καλούτσικο κορμί αλλά μάλλον βαριεστημένη... Στο ισόγειο μια  τσιγγανοειδής αρκετά ευτραφής,τουλάχιστον ήταν χαρωπή κι ευγενική.
Στο Δεληγιώργη 39 μια αρκετά χοντρή μελαχρινή,Αντριάνα άκουσα.Τελικά κατέληξα στα σίγουρα,στη Γωγώ στο Κολωνού 27 υπόγειο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Νάντια στο χτεσινό μεσημεριανό ντού στο ίδιο μαγαζί που είναι και η Aurora , με άριστα το 10 της βάζω 6 επιεικώς και αυτό λόγο εμφανίσεως , είναι για παραπάνω βαθμολογία μόνο άμα είσαι αγκαλίτσας πυρφόρος με φιλάκια και παπαριές ,αν δεν είσαι ξενερώνεις, γαμήσι την πάλευε λίγο αλλά δεν με άφηνε να την χτυπάω καθόλου στον κώλο , τσιμπούκι μέτριο και στο 8λεπτο μην πω 7λεπτο (ακριβώς) την έκανε χωρίς να χύσω , και χωρίς να την νοιάζει (αν και οφείλω να ομολογήσω ότι αργώ να χύσω). Αυτά από μένα...
Μου το'χουν κάνει αυτό δυο-τρεις φορές,να φύγουν αστραπιαία από το δωμάτιο και να με αφήσουν άχυστο,απλά έχω μείνει... παγωτό με τον αντιεπαγγελματισμό και το θράσος τους!

player28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια!ποια κατα την γνςμη σας ειναι καλητερη αυτη την εποχη στην περιοχη φυλης και ποια στο μεταξουργιο?θα ερθω απο επαρχεια και θελω να πας να τις τιμησω αλλα δεν εχω χρονο λογο δουλεια να το ψαψω πολυ στο σαιτ

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στην κεντρική αγορά είχαμε τα εξής...

Φυλ.71 ισόγειο:
Μαίρη,η γνωστή μελαχροινή κοπέλα-ωραίο γκομενίστικο πρόσωπο,καλό κορμί όσο και όπως πρέπει ζουμερό.

Φυλ.69 ισόγειο:
Τζούλια,η ξανθιά με τα πιασίματα-και με το φουλ πρόγραμμα.

Φυλ.69 όροφος:
Μαρία,η κοντή μελαχροινή πιτσιρίκα,συμπαθητική στο  πρόσωπο και με καλό αδύνατο κορμί.Με ελεύθερο στοματικό και 69.

Το Φυλής 71 άνω ήταν κλειστό.

Φυλ.67:
Η βυζοΛάουρα-μόνο γυμνόστηθη,όχι τσιτσίδι.

Φυλ.65 ισόγειο:
Έλενα,η καστανή και δήθεν χαριτωμένη νταρντανοπούλα-ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Φυλ.65 όροφος:
Νικόλ,η καστανόξανθη και πολύ αδύνατη κοπέλα-με νόστιμο πονηρό μούτρο.Με απλό.

Φυλ.84 ισόγειο:
Αντζελίνα,η ξανθιά μουναρογκόμενα.

Φυλ.84 όροφος:
Μαριάννα,η ξανθιά με το όμορφο μουτράκι και το καλό αδύνατο σωματάκι και η Λάουρα,η καστανή κοντή και πολύ αδύνατη πιπίνα.

Φυλ.86 όροφος:
Άντζελα,η ξανθιά ζουμερή μιλφ-με φουλ πρόγραμμα.

Φυλ.86 ισόγειο:
Έλλη,η σχετικά καινούρια μελαχροινή,με όχι κακό πρόσωπο και κορμί με ωραία πιασίματα-και με χαρακτηριστικό ολοστρόγγυλο κωλί.Με απλό.

Φυλ.61:
Νίκη,η κοντή μελαχροινή κατσαρομάλλα,με τη γλυκιά φάτσα και με αδύνατο σώμα.Με πρωκτικό.

Φυλ.59:
Άννα,η γνωστή κοντή ζουμερή κοκκινομάλλα-με κώλο στο μενού της.
Ο όροφος ήταν κλειστός.

Φυλ.66 δεξιά:
Ρενάτα,η καστανή με το θηλυκό πρόσωπο-ωραίο κορμί αν και λίγο πιο ζουμερό σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Φυλ.54 άνω:
Χριστίνα,η ξανθιά (πλέον) μουναροπιπίνα-δροσερό κοριτσίστικο μούτρο,μπάνικο κορμί

Φυλ.54 ισόγειο:
Τατιανοκώλα,η μελαχροινή κοπέλα με το ωραίο κορμί αλλά και με την χαρακτηριστική σαγωνόφατσα.

Φυλ.54 ισόγειο:
Ναταλί,η γλυκιά ζουμερή πιτσιρίκα με το ωραίο γεμάτο στήθος.

Στη Φωκαίας...

Φωκ.17 ισόγειο:
Μάρη/Μαρία,μελαχροινή πιτσιρίκα,χαζόφατσα,σώμα όχι εντελώς στεγνό με γεμάτους βύζους.Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος.

Φωκ.17 όροφος:
Ξένια,η γνωστή μελαχροινή-θηλυκό πρόσωπο,ψιλοζουμερό κορμί.

Το Φωκαίας 19 ήταν κλειστό.

Φωκ.25 όροφος:
Η Ρώξυ.Μελαχροινή πιτσιρίκα.Σχετικά ψηλή.Όμορφη στο πρόσωπο,σώμα ολίγον τι ζουμερό-με πεσμένο αλλά όχι απωθητικό στήθος και γεμάτο κώλο.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φωκ.25 ισόγειο:
Η Τζώρτζια,η όμορφη πλατινέ μικρούλα και η Ελένη,η ξανθιά μετριόφατσα με το αδύνατο κορμί.
Με πρωκτικό και οι δυο τους.

27 υπ:Χριστίνα
ισ:Τζούλια
ορ:Καρολίνα
24:Ελένη

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Επίσης στο Μεταξουργείο στην τρέχουσα βάρδια-πάντα  :orchestra: tora  :effemine: live...  :boobies:

Ιασ.43:
Η Μαρίνα η Ταϊλανδέζα με τα σκιστά μάτια και με σχετικά καλό κορμί και η Άννα,μελαχροινό τσιγγανοκοντοπούτανο-ασχημόφατσα αλλά αδυνατούλα.
Με κώλο και οι δυο.

Ιασ.46 αριστερά:
Το μελαχροινό πιπινοΛουιζάκι περιτριγυρισμένο από Πακιστανούς που το ορέγονταν σαν ξερολούκουμο.

46 όροφος:
Τζένη,ξανθιά χοντρούλα πιτσιρίκα,άχρωμο πρόσωπο και αδιάφορη παρουσία.
Γνωστή και από Διδύμου 22 και Αγκύρας 12.

46 δεξιά:
Λάουρα,η ξανθιά ασπρουλιάρα Μολδαβοπιτσιρίκα,με όχι άσχημο πρόσωπο αλλά με σώμα ψιλοατσούμπαλο-γνωστή και από το πέρασμά της από Φυλής 71.
44 αριστερά:
Κλασσικά η Μαρία η φυλακόβια.

44 δεξιά:
Η Χριστίνα.Μελαχροινή,ψηλή,σκουρόδερμη πιτσιρίκα με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο κορμί.
Η γνωστή υπεργυρολόγος φόλα-με τελευταίους σταθμούς Φωκαίας 27 και Διδυμου 27.

37 ισόγειο:
Ωραίο αντίθετο (χρωματικά και σωματικά) διδυμάκι:
Η ψηλή ξανθιά Άνκα,πιο θηλυκή και πιο γυναίκα σε όλα και η κοντή μελαχροινή πιπίνα Βιβή-με τσιγαράκι στο σαλόνι παρακαλώ!

37 όροφος:
Η Συλβάννα,το μελαχροινό αδύνατο σκουρόδερμο κοντοπούτανο.

36:
Η Ελένη.Μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα με -ας πούμε-συμπαθητικό πρόσωπο.
Άλλη υπεργυρολόγος αυτή-η πρώην χοντροΜικαέλα από τόσα και τόσα μαγαζιά του 20άρικου,συνήθως δουλεύει με τις Μπιανκο-Λώρες στο Μεγ.Αλεξάνδρου 28.

33:
Η Μαρία το όμορφο μελαχροινό αδύνατο ξωτικό και η Άντζελα,η ξανθιά κοντή πιπίνα-νόστιμο μουτράκι και καλό αδύνατο σωματάκι.

31 υπόγειο:
Η Μαρία,η ξανθιά Ρωσίδα μιλφ-ωραία γυναίκα με πιασίματα.

31 χόστελ:
Η Κορίνα,η μελαχροινή Ρουμανοπιτσιρίκα,ωραίο γκομενίστικο πρόσωπο και σώμα καλό,ψιλοζουμερό.
Το 31 νέο ήταν κλειστό.

27:
Η Έλενα.Ξανθιά,ζουμερή και με γεμάτο στήθος.Ωραίο και θηλυκό πρόσωπο.

20 αριστερά:
Η Ειρήνη,η γνωστή μελαχροινή τσιγγανορουμάνα με το ζουμερό στήθος και την κωλάρα-που αρχίζει να ξανασχηματίζεται.

20 όροφος:
Η Τζιωρτζιάννα,το μελαχροινό κοντοπούτανο με μέτριο πρόσωπο αλλά με καλό,αδύνατο κορμί.

20 δεξιά:
Η Άννα.Μελαχροινή κοπέλα,όμορφη στο πρόσωπο και κορμί με ωραία πιασιματάκια.

19 ισόγειο:
Άντρεα,μελαχροινό κοντό και πολύ αδύνατο πιπίνι με όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι.

19 όροφος:
Αλίκη,ψηλή μαυρούλα,με χειλάρες,ζουμερή και με βραζιλιάνικη (κυτταριδο)κωλάρα.
Μαζί της και η Μαρίνα,η καστανόξανθη γυρολόγος με την προστυχόφατσα και το ζουμερό κορμί-γνωστή σπόρους τα Ιάσωνος 43,36,Κολωνού 11 όροφος και τελευταία Κολωνού 32 ισόγειο.

10:
Στο ισόγειο,η μελαχροινή Νικόλ η γνωστή γεματούλα πιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο.
Ο όροφος ήταν κλειστός.

1γ:
Αλίνα,το μελαχροινό κοντοπούτανο πιπίνι με τα γυαλάκια-με γεμάτο στήθος και καλή κωλάρα.Γνωστή από το πέρασμά της και από Φυλής 71.

1β:
Δεξιά,η Καρίνα η μελαχροινή γλυκοπρόσωπη χοντροβυζαρού.
Αριστερά,το ξανθό και όμορφο αδύνατο φολοΡιτάκι.

2 όροφος:
Η Νικόλ,ο μελαχροινός γυρολόγος φολομπόγος.

Τα Ιάσωνος 1α και 2 ισόγειο ήταν κλειστά.

Στροφή στην Κολωνού....

Κολ.11 όροφος:
Νάντια,μελαχροινή κοπελίτσα με ωραίο αδύνατο σωματάκι αλλά κάτι τη χαλάει στη φάτσα.

11 ισόγειο:
Μάγδα,η Αλβανοπιπίνα με το πρόστυχο πρόσωπο και με ωραίο σωματάκι-με χαρακτηριστικό τουρλοκώλι.

11 υπόγειο:
Άντζελα,το μελαχροινό κοντοπούτανο με την πονηρή ξεπετόφατσα.Όχι κακή στο σώμα-με καλό κωλί και πεταχτό βυζορωγίδι.

15 αριστερά:
Ρωξάννη,η καστανή άχαρη και ατσούμπαλη νταρντανοπιτσιρίκα και Δανάη,μελαχροινή κοπέλα,όχι κάτι το ιδιαίτερο στο πρόσωπο,κορμί με πιασιματάκια-με καλό γεμάτο στήθος.

23 ισόγειο:
Άννα,μελαχροινή σκουρόδερμη,με σχετικά καλό εξωτικό πρόσωπο-σώμα όχι στεγνό.Η γνωστή υπεργυρολόγος φόλα Γιασμίν.

23 υπόγειο:
Η Γιάννα,η καστανή ζουμερή μιλφ-η γνωστή από Ιάσωνος 10.

27 όροφος:
Φωτεινή,η γνωστή μελαχροινή νταρντανομίλφ.

27 υπόγειο:
Η ξανθιά ψηλή και όμορφη Χριστίνα με το ωραίο αδύνατο (όσο πρέπει) κορμί.

30 ισόγειο:
Επίσης ωραίο δίδυμο!
Η κοντή μελαχροινή Μαρία,το πιπινάκι με το όμορφο μούτρο και το αδύνατο κορμί-με ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
Μαζί της η Τζώρτζια.Ψηλή,μελαχροινή,με τσολιαδίστικο σώμα-χάνει λίγο στη μούρη.

30 όροφος:
Κάτω,η Όλγα.Καστανή πιτσιρίκα.Όμορφη στο πρόσωπο,με ωραία πιασιματάκια και με ωραίο γεμάτο στήθος.Θα συνεχίσει ως το πρωί.
Επάνω,η Ντάνα η ξανθιά νταρντάνα.
Θα συνεχίσει η Βικτώρια,η ψηλή ξανθιά βυζαρού μιλφ.

32β:
Η Μαρία.Ξανθό πιπίνι,με ψιλοάγρια φάτσα αλλά και με καλό σώμα-μικρόβυζη και με πεταχτή προκλητική κωλάρα.

32 υπόγειο:
Η Νίκη.Η οποία είναι η γνωστή παλαιά Βικτώρια από Φωκαίας 27 και τελευταία Ρεμούνδου 21 και Φυλής 136-για μερικά φεγγάρια.
Ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό και τιμή 10 ευρώ.

32 ισόγειο:
Η Μελίσσα,η κοντή ξανθιά πιτσιρίκα.Αλεπουδίσια (σαν ανήλικη) φατσούλα και πολύ αδύνατο κορμάκι.

45 αριστερά:
Στην ευθεία,η Ναταλί,η γνωστή μελαχροινή σαγωνομίλφ με το κοντό μαλλί και με σχετικά αδύνατο σώμα.
Δεξιά,η Ειρήνη ο ξανθός μιλφονταρντανοτόφαλος.

45 δεξιά:
Μαρία.Μελαχροινή μιλφ,με σκαμμένη προστυχόφατσα,σώμα ψιλογεμάτο με χαρακτηριστική κωλάρα.
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

48:
Αθηνά,ξανθιά κοντή μιλφ,με ξυρισμένο μαλλί,χοντρούλα και με βυζάρες.Μαζί της η Ελένη,η γνωστή ξανθιά σχετικά αδύνατη μιλφογκιλφ-καλοδιατηρημένη για την ηλικία της.

53:
Πάολα,η μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα με το κλασσικό μαύρο κομπινεζοειδές κορμάκι-εσώρουχο που έκρυβε και τί δεν έκρυβε.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στο Ιάσωνος 10,πορνογατάκι-τσαρκαδόρος κάθησε να ζεσταθεί λίγο!

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Κωνσταντινουπόλεως 166Α  Κατερίνα μάλλον Πολωνέζα στρουμπουλή ξανθούλα κακό τσιμπούκι αλλά δίνει κώλο.. πρωί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom