Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (7 μέλη και 61 επισκέπτες)

johnfru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
282
Πόντοι
280
Καλησπερα σε ολους, ειμαι για λιγες μερες Αθηνα και το βραδυ θα περασω για μια τσαρκα απο μεταξι και φυλης. Ποια κοπελα να προτιμησω; Το πρωτο πραγμα που ψαχνω ειναι ενα παρα πολυ καλο τσιμπουκι. Αν ξερετε θα με διευκολυνετε πολυ.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.909
Πόντοι
9.095
Πριν από λίγο υπό ψιλόβροχο στην Κολωνού...

Κολ.11 όροφος:
Η Σοφία.Καστανός βυζομπόγος με σχετικά γλυκό πρόσωπο.Με κοιλιές και με μπουτάρες.

Κολ.11 υπόγειο:
Η Άννα.Καστανόξανθη πολύ αδύνατη κοπέλα-όμορφο μουτράκι και καλό σωματάκι.

Κολ.15 αριστερά:
Η Ρωξάννη,η καστανή άχαρη νταρντανοπιτσιρίκα-απλά συμπαθητική στο πρόσωπο.
Μαζί της η Δανάη.Μελαχροινή,γλυκοπρόσωπη-σώμα με πιασιματάκια.

Κολ.15 δεξιά:
Η Κορίνα,η πλατινέ σκουρόδερμη ζουμπουρλούλα με το πονηρό μούτρο.
Μαζί της η Άννα,η μελαχροινή σκιστομάτα με το ωραίο ψιλοζουμερό κορμί.

Το Κολωνού 11 ισόγειο ήταν κλειστό.

Κολ.23 ισόγειο:
Η Τζωρτζιάννα.Καστανό κοντοπούτανο με μυτόγκα-σώμα αδύνατο και καθόλου κακό.

Κολ.23 υπόγειο:
Η Ναταλί,η ξανθιά γκιλφορουφήχτρα.

Κολ.27 όροφος:
Η Λυδία.Καστανή νταρντανομίλφ,θηλυκό πρόσωπο,αέρας και στυλ έμπειρης γυναίκας.

Κολ.27 υπόγειο:
Η Γωγώ,η γνωστή μελαχροινή-κοντή,συμπαθητική στο πρόσωπο και με σχετικά καλό σώμα.

Κολ.27 ισόγειο:
Η Μαρία η λάτιν,η όμορφη μελαχροινή πιτσιρίκα με το εξωτικό πρόσωπο-έχει αρχίσει και ξαναπαίρνει στον κώλο και η Στεφανία,η μελαχροινή σκουρόδερμη πιτσιρίκα με το ψιλοζουμερό κορμί.

Κολ.30 ισόγειο:
Η Ντάρια,η όμορφη  ξανθιά κοπέλα με το όμορφο Ρωσιδοπρόσωπο-μπάνικο κορμί και ωραίο στητό στήθος.

Κολ.30 όροφος:
Κάτω,ωραίο διδυμάκι!Η ξανθιά αδύνατη Αντριάννα και η μελαχροινή αδύνατη Αλίνα με το νόστιμο κοριτσίστικο μουτράκι.
Επάνω,η Νατάσα η γνωστή όμορφη καστανή κοπέλα-ωραία φάτσα,κορμί όσο πρέπει πιανούμενο.

Κολ.32 όροφος:
Η Ντιάνα.Καστανόξανθη προκλητική στο πρόσωπο Ρουμανίτσα με ωραίο αδύνατο κορμί.

Κολ.32 υπόγειο:
Η Χριστίνα,η ξανθιά πολύ όμορφη γυναίκα-θηλυκό πρόσωπο,ψηλή,ωραίο κορμί.

Κολ.32 ισόγειο:
Η Μελίσσα.Καστανόξανθο πιτσιρικάκι,πονηρό κοριτσίστικο μουτράκι,κοντούλικο και αδύνατο.

Κολ.45 αριστερά:
Στην ευθεία,η μελαχροινή Βίκυ,ωραία γυναίκα,σκιστά μάτια,καλό ψιλομοντελέ κορμί.
Δεξιά,η Καρολίνα.Καστανόξανθη νταρντανοπιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο-και με χαρακτηριστική κυτταριδοκωλάρα.

Κολ.45 δεξιά:
Η Νικόλ.Μελαχροινή,σκουρόδερμη πιτσιρίκα,κοντή,όχι κακή στο (γυφτο)πρόσωπο και με σώμα αδύνατο.

Κολ.47:
Στον όροφο,η Ρόζα η μελαχροινή Κορεάτισσα.
Το ισόγειο ήταν κλειστό.

Κολ.48:
Η Άντζελα.Ξανθιά,ωραία μιλφ.Γυναικείο και έμπειρο πρόσωπο,σώμα όσο και όπου πρέπει πιανούμενο.
Από τις πολύ καλές μιλφοπεριπτώσεις.

Κολ.53:
Η Πάολα,η μελαχροινή γλυκοπρόσωπη νταρντανοπιτσιρίκα.
θα πάω 20.30 γκάζι ,ποια προτείνεις να επισκεφτώ;

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
θα πάω 20.30 γκάζι ,ποια προτείνεις να επισκεφτώ;
Καμια απ΄αυτες γιατι θα 'χει αλλαξει η βαρδια. Πηγαινε "καρφι" Λεωνιδου 28, στον οροφο, στην Αννιτα, να πιασει "τοπο" το δεκαρικακι σου..... ;)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
αν  πηγαινες  πρωι καλες   ειναι   απο κολωνου  30   η Αντριαννα  και στο πανω  η  νατασσα    

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.909
Πόντοι
9.095
Για πρωί ειναι όλες αυτές ;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
πρωι η  δυο απο   κολωνου 30 η  κορινα  ειναι στην δευτερη βαρδια     και η  αννιτα    ειναι  απογευμα  πολυ  καλη   επιλογη    

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.909
Πόντοι
9.095
Άρα έκλεισε για Αννίτα ,ευχαριστώ κ τους δυο

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.909
Πόντοι
9.095
Τζίφος μάγκες. Το αστέρι σας δε δουλεύει απόψε, κατι άλλο πριν φύγω;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.909
Πόντοι
9.095
Άρρωστη! Δε με θέλει μάγκες, φεύγω....

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.909
Πόντοι
9.095
Έλα να το σώσουμε μάγκες! Τρίτη κ καλή,ποια;

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Αναπαντεχα καλο γαμησι επαιξε σημερα το απογευμα με την φολοΣιλβανα στο ιασ37α... μαλλον επειδι την απαξιωνα για περιπου 1μισο χρονο :dancing:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
:rockon: και μάλιστα έχει πάρει αρκετά κιλάκια...
τελευταια που την πηρα μου φανηκε οτι ηταν πιο ανοικτη πισω. Σε εμένα ομως  εχει αρνηθεί επανειλημμένα να ενδώσει.Αν τον δινει στον δικο της οκ αν ομως τον δινει στο κοινο παρακαλω ενημερωστε. Πολλών χρόνων απωθημένο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186
τελευταια που την πηρα μου φανηκε οτι ηταν πιο ανοικτη πισω. Σε εμένα ομως  εχει αρνηθεί επανειλημμένα να ενδώσει.Αν τον δινει στον δικο της οκ αν ομως τον δινει στο κοινο παρακαλω ενημερωστε. Πολλών χρόνων απωθημένο.
Χυσιμο στο στομα δεχεται;

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Πήγα και εγώ παρασυρμένος από τις θετικές κριτικές των αγαπούληδων και προμότορων στην Ειρήνη στο Φωκαίας 9. Ενώ πήγα φρεσκομπανιαρισμένος και φρεσκαριζόμουν στον νεροχύτη, με το που μπήκε στο δωμάτιο η Ειρήνη αποφεύγει τον πελάτη και κάνει χαϊδέματα στο σώμα από μακριά. Στην προσπάθεια να κάτσω πλάϊ της να φτιαχτούμε λίγο, πίεζε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Είπα μέσα μου ως παλιός  δεν  θα αφήσω το κοριτσάκι να με κατευθύνει. Ούτε να κάνει ισπανική με τα στηθάκια της λες και βρωμούσα με απέφευγε. Έσφιγγε τα μπούτια της μην την χαϊδέψω στο νινάκι της. Έσφιγγε δυνατά. Μου την βάρεσε και ζήτησα να γυρίσει στα 4 για να μην βλέπω τα ξυνισμένα μούτρα της. Στο τέλος βγαίνοντας από το δωμάτιο έμειναν κάγκελο συναγωνιστές που περίμεναν στο σαλόνι από τις φωνές μου. Η τσα-τσα αντί να με διαψευσει οτι έχω άδικο άρχισε να τσαμπουκαλεύεται με ειρωνίες κλπ. Θα πρέπει οι κριτικές να προέρχονται από αυθεντικούς συναγωνιστές που σέβονται απόλυτα το σκοπό αυτού του σάιτ και τα λεφτά του άλλου που βγαίνουν με μεγάλη δυσκολία. Αυτός που θα συστήνει ανεπιφύλακτα κάποια κοπέλα έχει χρέος να συνειδητοποιεί πόσο δύσκολα βγαίνουν τα λεφτά σήμερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom