Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 395 άτομα (41 μέλη και 354 επισκέπτες)

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
χθες...19.30,,,,κολωνου47 οροφος μια θεοχοντρη καστανη...δυσκολευοταν στο περπατημα ενω στο ισο
γειο η θηριωδης και σπασμενη ζανα
ιασωνος 30 υπογειο...μπαινω .....μια ενδιαφερουσα νταρτανα καλοσχηματισμενη,μελαχρινη εδινε αυστηρες οδηγιες σε ενα πελατη στο δωματιο...ειμασταν τρεισ στο σαλονι με σταμπαρει...10 ευρω..κλπ...εσεις ειστε μονο...της λεω....γιατι δεν σου κανω?....η τζουλια? δεν ξερω ισως ερθει αυριο,μεθαυριο...μου απαντα φευγοντας...ενω στο δωματιο εμπαινε η γνωριμη τσατσα....μην λες ψεματα στον κυριο....αγορι μου η τζουλια παντρευεται και δεν θα ξαναρθει....περνα ομως η κοπελα ειναι καλη....θα την δοκιμαζα αλλα το ξεσπιτωμα με την τζουλια με θολωσε....ευχαριστησα και εφυγα

Schubert  η Τζούλια έιναι η μαυρούλα?

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Γνωρίζει κανείς αν σήμερα το βράδυ η μοντελοαλυσίδα στην φυλής είναι ανοιχτή??

Γιατί χτες το βράδυ που πέρασα ήταν κλειστά

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
845
Πόντοι
81
Γνωρίζει κανείς αν σήμερα το βράδυ η μοντελοαλυσίδα στην φυλής είναι ανοιχτή??

Πριν μισή ώρα που πέρασα ήταν και τα 3 ανοιχτά επί Φυλής και νομίζω ότι είδα φώτα και στη Διδύμου.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
το απογευμα ειναι ανοκτα στην μοντελοαλυσιδα για τριτη βαρδια η μοντελοαλυσιδΑ αναλογα την κοπελα  ειναι ανοικτη

Επισκέπτης
Κατεβαίνοντας τα σκαλιά από το Ιάσωνος 37 όπου δούλευε μια βυζαρού,γύρισε και με ρώτησε "έχεις καμμιά ιδέα τί λέει αυτή μέσα;"
"Φόλα" του είπα νέτα σκέτα...
Με κοίταξε καλά καλά," ναι,ε;" μού έριξε ξερά και συνέχισε παρακάτω.

Το βράδυ,μπαίνοντας να διαβάσω είδα και κατάλαβα ποιος ήταν..
:think: :cheesy: :erection: :hi:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Στην αρχή σκέφτηκα αυτό το κείμενο (ένα είναι, μεταφρασμένο) να το έβαζα στα πολιτικά, αλλά τελικά εδώ είναι η θέση του.

Στα μπουρδέλα.

Συνημμένα

• TsakalotosEpistoli161225.gif
    TsakalotosEpistoli161225.gif
    56,3 KB · Εμφανίσεις: 66
  • TsakalotosEpistoli161225Gr.gif
    TsakalotosEpistoli161225Gr.gif
    63,4 KB · Εμφανίσεις: 83
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φυλής 66 αριστερά:
Η Σύλβια η μελαχροινή ψηλή κοπέλα με το ωραίο αδύνατο κορμί-αν και έχει πάρει λίγο στον κώλο.Με απλό.
Μαζί της η Λίζα.Πιο άσχημη μού φάνηκε απόψε.Μελαχροινή,με μέτριο πρόσωπο, είναι σχετικά ψηλή κι έτσι τα λίγα πιασιματάκια της δεν δείχνουν.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χτες στην απογευματινη βαρδια καταθεσα στη Συλβια που αναφερει ο συναγωνιστης παραπανω. Ηταν μια απο τις χειροτερες εμπειριες μου στο χωρο λογο ελληψης συγκεντρωσης και κακης στησης. Μιση ευθυνη δικη μου βεβαια γιατι ημουν κουρασμενος ξενυχτης απο ταξιδι, αλλα η κοπελα ηταν πολυ του μπλα μπλα και ηταν λες και βγηκαμε για μπυρες. Καλη η παρεα της αλλα οχι για τον σκοπο της επισκεψης μου.
Αφου φαγαμε το μισο χρονο περι ανεμων και υδατων, επειτα ακολουθησαν διαλογοι του τυπου "δε θελω να σε αγχωσω αλλα τελειωνει ο χρονος", ενω ξεκιναει συζητηση για κατι απανταει "ας επικεντρωθουμε στο σκοπο μας", "θες να πληρωσεις αλλα 20 ευρω να μεινω παραπανω", "θα στο κραταω εγω σπρωχνε εσυ", "να γυρισω μπροστα, ειναι καλυτερα" -οχι -τελικα αυτοσχεδιασε και γυρισε...

Εχει κανεις σχετικη εμπειρια με τη συγκεκριμενη (δε βρηκα κριτικες); Νομιζω σα γενικος κανονας απο την εμπειρια μου ως τωρα, αυτες που ειναι πολυ ομιλιτικες και δυναμικες προσωπικοτητες στο σαλωνι βγαινουν φολες στο δωματιο γιατι παιρνουν πρωταγωνιστικο ρολο κατευθυνουν το σεξ οπως τους βολευει...

Μαλιστα στο τελος μου ειπε να ξανα δοκιμασω μαζι της μετα τη πρωτοχρονια που δουλευει ξανα...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
οχι  για να μην βρηκες κριτικες  κανεις δεν πρεπει να την εχει γαμησει αυτο το μαγαζι δεν εχει σταθερες κοπελες δεν ειδες αλλες κοπελες   στην βολτα σου

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.000
Πόντοι
736
το Μαρακι απο Ιασωνος 36 το εχε δει κανεις τελευταια? επισης την Σακιρα απο το ιδιο ιδρυμα?

Θα την βρείς στο Ιάσωνος 46 πρωινή βάρδια.Είχα μια συνεδρία πριν 6 μέρες μαζί της.Δυνατό στανταράκι.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Χτες στην απογευματινη βαρδια καταθεσα στη Συλβια που αναφερει ο συναγωνιστης παραπανω. Ηταν μια απο τις χειροτερες εμπειριες μου στο χωρο λογο ελληψης συγκεντρωσης και κακης στησης. Μιση ευθυνη δικη μου βεβαια γιατι ημουν κουρασμενος ξενυχτης απο ταξιδι, αλλα η κοπελα ηταν πολυ του μπλα μπλα και ηταν λες και βγηκαμε για μπυρες. Καλη η παρεα της αλλα οχι για τον σκοπο της επισκεψης μου.
Αφου φαγαμε το μισο χρονο περι ανεμων και υδατων, επειτα ακολουθησαν διαλογοι του τυπου "δε θελω να σε αγχωσω αλλα τελειωνει ο χρονος", ενω ξεκιναει συζητηση για κατι απανταει "ας επικεντρωθουμε στο σκοπο μας", "θες να πληρωσεις αλλα 20 ευρω να μεινω παραπανω", "θα στο κραταω εγω σπρωχνε εσυ", "να γυρισω μπροστα, ειναι καλυτερα" -οχι -τελικα αυτοσχεδιασε και γυρισε...

Εχει κανεις σχετικη εμπειρια με τη συγκεκριμενη (δε βρηκα κριτικες); Νομιζω σα γενικος κανονας απο την εμπειρια μου ως τωρα, αυτες που ειναι πολυ ομιλιτικες και δυναμικες προσωπικοτητες στο σαλωνι βγαινουν φολες στο δωματιο γιατι παιρνουν πρωταγωνιστικο ρολο κατευθυνουν το σεξ οπως τους βολευει...

Μαλιστα στο τελος μου ειπε να ξανα δοκιμασω μαζι της μετα τη πρωτοχρονια που δουλευει ξανα...
Εχω γραψει κριτικη εγω οταν την ειχα παρει στο Φυλης 74 αριστερα.Οι ιδιες κοπελες δουλευουνε πανω κατω σε αυτα τα μαγαζια Φυλης 74,Φυλης 66δ,Φωκαιας 7,9.
Θυμαμαι κ με εμενα μιλουσε πολυ.Κ μετα μου ελεγε οτι εχουμε 10 λεπτα! Η τσατσα πρεπει να την φωναξε καμια τρεις φορες! Αλλα η κοπελα δεν εφυγε μεχρι να χυσω.Δεν θα την ελεγα φολα , η οτι το κανει επιτηδες.Πιστευω οτι ο περιορισμενος χρονος ειναι πολιτικη αυτης της αλυσιδας! Αυτο εχει πει κ η Μαντα που δουλευει στο Πιπινου 65 κ παλια δουλευε Φυλης 74.Εννοειται οτι δεν ξαναπατησα σε αυτο το μπουρδελο!!!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom