dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Πριν από κάμποσα χρόνια,...
Αφιερωμένη λοιπόν η ενημέρωση στον φίλο Νώντα-τον ιστορικό Lustforlife/Bardamu.
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Πριν από κάμποσα χρόνια,...
Αφιερωμένη λοιπόν η ενημέρωση στον φίλο Νώντα-τον ιστορικό Lustforlife/Bardamu.
χθες...19.30,,,,κολωνου47 οροφος μια θεοχοντρη καστανη...δυσκολευοταν στο περπατημα ενω στο ισο
γειο η θηριωδης και σπασμενη ζανα
ιασωνος 30 υπογειο...μπαινω .....μια ενδιαφερουσα νταρτανα καλοσχηματισμενη,μελαχρινη εδινε αυστηρες οδηγιες σε ενα πελατη στο δωματιο...ειμασταν τρεισ στο σαλονι με σταμπαρει...10 ευρω..κλπ...εσεις ειστε μονο...της λεω....γιατι δεν σου κανω?....η τζουλια? δεν ξερω ισως ερθει αυριο,μεθαυριο...μου απαντα φευγοντας...ενω στο δωματιο εμπαινε η γνωριμη τσατσα....μην λες ψεματα στον κυριο....αγορι μου η τζουλια παντρευεται και δεν θα ξαναρθει....περνα ομως η κοπελα ειναι καλη....θα την δοκιμαζα αλλα το ξεσπιτωμα με την τζουλια με θολωσε....ευχαριστησα και εφυγα
Γνωρίζει κανείς αν σήμερα το βράδυ η μοντελοαλυσίδα στην φυλής είναι ανοιχτή??
Κατεβαίνοντας τα σκαλιά από το Ιάσωνος 37 όπου δούλευε μια βυζαρού,γύρισε και με ρώτησε "έχεις καμμιά ιδέα τί λέει αυτή μέσα;"
"Φόλα" του είπα νέτα σκέτα...
Με κοίταξε καλά καλά," ναι,ε;" μού έριξε ξερά και συνέχισε παρακάτω.
Το βράδυ,μπαίνοντας να διαβάσω είδα και κατάλαβα ποιος ήταν..
ναιSchubert η Τζούλια έιναι η μαυρούλα?
Φυλής 66 αριστερά:
Η Σύλβια η μελαχροινή ψηλή κοπέλα με το ωραίο αδύνατο κορμί-αν και έχει πάρει λίγο στον κώλο.Με απλό.
Μαζί της η Λίζα.Πιο άσχημη μού φάνηκε απόψε.Μελαχροινή,με μέτριο πρόσωπο, είναι σχετικά ψηλή κι έτσι τα λίγα πιασιματάκια της δεν δείχνουν.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
το Μαρακι απο Ιασωνος 36 το εχε δει κανεις τελευταια? επισης την Σακιρα απο το ιδιο ιδρυμα?
Εχω γραψει κριτικη εγω οταν την ειχα παρει στο Φυλης 74 αριστερα.Οι ιδιες κοπελες δουλευουνε πανω κατω σε αυτα τα μαγαζια Φυλης 74,Φυλης 66δ,Φωκαιας 7,9.Χτες στην απογευματινη βαρδια καταθεσα στη Συλβια που αναφερει ο συναγωνιστης παραπανω. Ηταν μια απο τις χειροτερες εμπειριες μου στο χωρο λογο ελληψης συγκεντρωσης και κακης στησης. Μιση ευθυνη δικη μου βεβαια γιατι ημουν κουρασμενος ξενυχτης απο ταξιδι, αλλα η κοπελα ηταν πολυ του μπλα μπλα και ηταν λες και βγηκαμε για μπυρες. Καλη η παρεα της αλλα οχι για τον σκοπο της επισκεψης μου.
Αφου φαγαμε το μισο χρονο περι ανεμων και υδατων, επειτα ακολουθησαν διαλογοι του τυπου "δε θελω να σε αγχωσω αλλα τελειωνει ο χρονος", ενω ξεκιναει συζητηση για κατι απανταει "ας επικεντρωθουμε στο σκοπο μας", "θες να πληρωσεις αλλα 20 ευρω να μεινω παραπανω", "θα στο κραταω εγω σπρωχνε εσυ", "να γυρισω μπροστα, ειναι καλυτερα" -οχι -τελικα αυτοσχεδιασε και γυρισε...
Εχει κανεις σχετικη εμπειρια με τη συγκεκριμενη (δε βρηκα κριτικες); Νομιζω σα γενικος κανονας απο την εμπειρια μου ως τωρα, αυτες που ειναι πολυ ομιλιτικες και δυναμικες προσωπικοτητες στο σαλωνι βγαινουν φολες στο δωματιο γιατι παιρνουν πρωταγωνιστικο ρολο κατευθυνουν το σεξ οπως τους βολευει...
Μαλιστα στο τελος μου ειπε να ξανα δοκιμασω μαζι της μετα τη πρωτοχρονια που δουλευει ξανα...
οχι για να μην βρηκες κριτικες κανεις δεν πρεπει να την εχει γαμησει αυτο το μαγαζι δεν εχει σταθερες κοπελες δεν ειδες αλλες κοπελες στην βολτα σου
αφου ειναι καινουργιος , τοτε να ρωτουσε κ να διαβαζε τας γραφας!ο τυπος ηταν καινουργιος και την πατησε
Η Λεσια απο Διδυμου 27 που εργαζεται τωρα ?