Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (10 μέλη και 204 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Σωστός ο συναγωνιστής Μάκης.Η αλήθεια είναι πως είτε πρίν είτε μετά από βόλτα με δράση ή σκέτη βόλτα οπτικής ενημέρωσης μια στάση στο εν λόγω νεο μαγαζί για καφεδάκι ή φαγητό είναι καλή φάση.Έχει και το σχετικό βλεφάριασμα μια και σαν νέο μαγαζί έχει κόσμο.Και φυσικά η περιοχή έχει μερικά θεατράκια οπότε έχει λαμπερές παρουσίες (κυρίες,πιπίνια,milg,gilf και φυσικά gay θεατρόφιλλους)

Μάλιστα, έτσι εξηγούνται όλα. Να σημειώσω ότι  η ηθοποιός που αναφέρθηκα πρωτύτερα, είναι η Στεφάν Ωντράν. (Μου φαινεται ότι εχει πια πεθάνει,τη θυμάμαι ιδιαίτερα στην φοβερη ταινία " Μort d΄ un pourri",(1976) με τον Αλαίν Ντελόν και άλλους .Ελληνικος τιτλος "Ο θανατος ενός διεφθαρμένου". Αυτές ήταν ταινίες,και όχι οι γελοιότητες του αθλιου Αγγελόπουλου και καποια κατασκευάσματα του Χόλλυγουντ για ηλίθιους. )

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Δεν λέω με έχει αρρωστήσει άσχημα αλλά δεν αφήνει δάχτυλα κτλπ. .  .ή μόνο σε εμένα δεν επιτρέπει δαχτυλιάσματα???  :think: :think:

Δεν της έχω βάλει δάχτυλο αλλά σε περιφεριακά χαϊδέματα μέχρι(σύνορα)δεν μου είπε κάτι.Και λέω στανταράκι γιατί απλά δεν κλαίς το 10ευρω΄.Περνάς καλά.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Δεν της έχω βάλει δάχτυλο αλλά σε περιφεριακά χαϊδέματα μέχρι(σύνορα)δεν μου είπε κάτι.Και λέω στανταράκι γιατί απλά δεν κλαίς το 10ευρω΄.Περνάς καλά.
Έχω επενδύσει γύρω στα 6 με 7 κόκκινα εισητήρια στην Μαργαρίτα αλλά πλέον πάω στην Αλεξάνδρα από κάτω που το  :knockinb: :knockinb: είναι πιο εμπλουτισμένο!!!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Έχω επενδύσει γύρω στα 6 με 7 κόκκινα εισητήρια στην Μαργαρίτα αλλά πλέον πάω στην Αλεξάνδρα από κάτω που το  :knockinb: :knockinb: είναι πιο εμπλουτισμένο!!!

Σωστός!! Άλλωστε όπου περνάμε καλά επενδύουμε μια και τα φράγκα δεν βγαίνουν και ευκολα.Με την πρώτη μου τσάρκα θα τσεκάρω την Αλεξάνδρα οπότε να έχω και άλλο στανταράκι.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Σωστός!! Άλλωστε όπου περνάμε καλά επενδύουμε μια και τα φράγκα δεν βγαίνουν και ευκολα.Με την πρώτη μου τσάρκα θα τσεκάρω την Αλεξάνδρα οπότε να έχω και άλλο στανταράκι.
Με κατάλαβες σχετικά με την επένδυση. .  ;) ;)
Πήγαινε μια βόλτα και από Αλεξάνδρα ποτέ δεν ξέρεις !!!  :hi: :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
...Η αλήθεια είναι πως είτε πρίν είτε μετά από βόλτα με δράση ή σκέτη βόλτα οπτικής ενημέρωσης μια στάση στο εν λόγω νεο μαγαζί για καφεδάκι ή φαγητό είναι καλή φάση.Έχει και το σχετικό βλεφάριασμα μια και σαν νέο μαγαζί έχει κόσμο...

Ο οποίος φούρνος/καφέ ανήκει στον κάτωθι...αμαρτωλό παλαιό συνδικαλιστή της ΔΕΗ.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Μιλάω για την Βικτώρια την αδύνατη μιλφ με τα καστανοκόκκινα μαλλιά.Έχει εργαστεί στα Βέργας 3 αριστερά και στα Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος 59.Έσυ μάλλον πρέπει να λες την Καίτη-Βικτώρια η οποία και έχει εξαφανιστεί απο τα μπουρδέλα.
Σωστά, για τη Καίτη-Βικτώρια έλεγα.Ευχαριστώ.

George Shelby

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Με ξενερώσατε με αυτά που λέτε για αντριάννα από κολωνου 30
Μου'χαν ξεμείνει 10 ευρώ αποκλειστικά και σκεφτόμουν να τα επενδύσω σ'αυτήν..

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
Πήγαινε ρε μαν,από υπηρεσίες είναι ακριβώς όπως ήταν.  :rockon:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 2ος όροφος: Νατάσα, πάντα όμορφη, πεντακάθαρη και πολύ σέξι. Η Λίκα έφυγε και θα ξανάρθει σε 3 μήνες.

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στους δήθεν μπουρδελιάρηδες του bourdela.com όπως ο zeljko, o noctilucent, ο rigormortis κτλ που εκθειάζουν τα "ατελείωτα" γαμήσια με γκόμενες και απαξιώνουν τα "γρήγορα" γαμήσια στα μπουρδέλα. Τα άτομα αυτά δεν έχουν καμία θέση στο συγκεκριμένο forum, το μόνο που κάνουν είναι να ξενερώνουν τους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες και να τους αναγκάζουν να αποχωρούν ένας-ένας.

Ο τελικός του Μίστερ Μαλάκα 2016 έχει χαρακτήρα δημοψηφίσματος. Είναι η μάχη των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων απέναντι στους ελεεινούς σχεσάκηδες που γαμάνε πουτάνες στη χάση και στη φέξη και πάντα βέβαια στα μουλωχτά. Εμείς βγαίνουμε με τη φάτσα μας, αυτοί φοβούνται και τη σκιά τους. Τα μπουρδέλα για εμάς είναι περηφάνεια και επανάσταση, γι' αυτούς είναι μόνο ντροπή. Στον τελικό του Μίστερ Μαλάκα 2016 δίνουμε ένα σκληρό μάθημα στα λαμόγια.

ΠΟΡΝΕ πικερ, αυτό που έγραψες είναι ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ!!!

Πσσσ... Respect!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τι εγινε με την Αντριαννα :think:
την εχω παρει πανω απο 5 φορες και ηταν μια χαρα

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο που μετά απο τόσο καιρό στα ξερά, χωμάτινα γήπεδα του Μεταξιού το σέντερ φορ Ανδριάννα μπορεί και διατηρείται ακόμα σε τέτοια κατάσταση και δεν εγείρει παράπονα απο συναγωνιστές κάνοντας έτσι τις μετοχές της να πέσουν. Δεν έχει βαρεθεί παρά τις αντίξοες συνθήκες της κατηγορίας στην οποία παίζει και παρά το χαρτί.  :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
γιατι βγαζει λεφτα ειναι απο τις καλες  περιπτωσεις στο 10 ευρω

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η περιοχη εχει αναβαπτισθεί σε καθαριότητα ,και το νέο μαγαζι στη γωνια του Μετρο (ο μεγαλος φουρνος ) ,εχει δωσει έναν άλλο αέρα. Παρατηρησα την παρουσία πολλών νέων και όμορφων κοροτσιών,με καλο ντύσιμο, που από καπου ερχοντουσαν ή πηγαίνανε.Ισως καποιο θεατρο  ή κατι αναλογο. Στην επιστροφή μου ,πετυχα στο μετρο μια ωραία κοπέλλα που έμοιαζε πολύ με μια παλια γαλλιδα ηθοποιο, ξεχναω το  ονομα και μια παρεα από μια γυναικα,ενα νεαρο και έναν άλλο νεαρο που ηταν γκαίυ. Η σουρεαλιστική βραδυά τελειωσε εκει, με ωραιες και χαρούμενες εντυπώσεις.

Μας αρεσουν οι γραφικες περιγραφες του Μακη Κακαμαρα.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Ή ειρήνη από φυλής κ φωκαιας γωνια με την υπέροχη κωλαρα αποφεύγει να την δίνει στο δωμάτιο ενώ στο σαλονι την συμπεριλαμβάνει στις υπηρεσίες της ειρήνης ή τσατσα???

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Είχα μια έμπνευση και μπήκα στο Κολωνού 45 το μονό δεξιά, βρήκα τη Ρωσίδα Βίκυ με τα σχιστά μάτια που άφησα στο Ιάσονος 2 πάνω,σε γνωστούς συναγωνιστές είχα δηλώσει ότι αν την πετύχαινα ποτέ θα την έσερνα από τα μαλλιά στο δωμάτιο,τελικά φέρθηκα εγκάρδια μεν, κόσμια δε... Έχει κάνει "ψωμάκια",αλλά δεν με χαλάνε αυτά,παραμένει καυλιάρα άμα θέλει! Δουλεύει 06:00-12:00 και 06:00-18:00 ενίοτε.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πηγα  σε  καποια  σπιτακια    στην φυλης    απο πλευρα κοσμου  δεν  ειχε  πολυ  πιο  πολυ γερους ειχε  και  νεαρους    ολα  τα  δωματια ηταν γεματα  στο  φιλιππιδου 11  α  που ηταν η τανια  μαζι με την αλλη μαρια  οχι την  αλβανεζα  την ξανθια  με τα βυζια    φυλης  69 ηταν η μαιρη      φυλης 84 ισογειο    η αντζελινα    φυλης  65  ισογειο χριστινα ξανθια      φωκαιας 19 η ειρηνη  η ξανθια    φωκαιας  9 μεσαιο  ηταν  η  αντωνια      φωκαιας  27 οροφος ηταν  η  σιμονα     

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
πριν κάνα μισάωρο και στην 3η απόπειρα κατάφερα να δω και να τιμήσω την Αλιονα στο Διδυμου 27,δούλευαν 2 κοπέλες Ρίτα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τούς ώμους ψιλοκανονικο κορμί με 2-2.5αρι βυζι και Αλιονα ξανθιά μιλφογκιλφ κανονικό σώμα πολύ χαλαρό και2.5αρι πεσμένο νερουλιασμενο βυζι,και οι δύο πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό,σαφώς καλύτερη εμφανισιακά η Ρίτα αλλά το σαλοναρισμα της είναι για λύπηση, η Αλιονα σε κερδίζει αμέσως, ίσως η Ρίτα να είναι έτσι και λόγω ψυχολογίας. ...ασταμάτητα δωμάτια η Αλιονα και αυτή τίποτα. ..μετά λοιπόν από 3 επισκέψεις όπου η Αλιονα ήταν από το ένα δωμάτιο στο άλλο αποφάσισα να περιμένω να πιάσω σειρά. ..θα ακολουθήσει κριτική

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom