n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.193
- Πόντοι
- 46.232
Ναι σαν Άννα και σαν Μαρία. ...H skinny Ζωή που εργαζόταν το καλοκαίρι Αύγουστο μεταμεσονύχτια στα μεγάλα νούμερα της Φυλής ???
Ναι σαν Άννα και σαν Μαρία. ...H skinny Ζωή που εργαζόταν το καλοκαίρι Αύγουστο μεταμεσονύχτια στα μεγάλα νούμερα της Φυλής ???
σε καινε πολυ αυτα που εχω μαθει αλλα θα περιμενω λιγο ακομα,συντομα θα κανω μια αποκαλυψη της επενδυσης μου.υπαρχει λογος που δεν εχω πει κατι ακομα μικροτσουτσουνε.μονο και μονο το γελιο της σαντρας να εβλεπες.τωρα το κακομοιρογλου που λες μαλλον για σενα εχει βγει.εγω τωρα ξυνω ταρχιδια μου καθως ειναι νεκρα περιοδος για τη δουλεια που κανω και ο εργοδοτης μου δινει 800ευρω το μηνα για να μην παω σε αλλη εταιρια.αλλα και παλι δεν τα δινω για να βγαζω μια πουτανα στο γκαζι και να το παιζω γκομενος της κακομοιρογλουΤι 20αρικο να δώσεις βρε ΝΑΥΑΓΙΟ Κακομοιρογλου... Μπουαχαχαχα
Αλλά δεν σε προγκαω άλλο αφού (λες οτι) είσαι πελατακι του μωρού πάω πάσο... Αχαχαχα
Υ.Γ. Δεν θέλω να σε πληγωσω αλλά εγώ για (να μου πουν για) σενα δεν θα έδινα ούτε
ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. 3,4075 δραχμές δηλαδή για να προπονουμαστε για την 'αρχικη' ισοτιμία... Αχαχαχα
ποια να παρη?Καλησπέρα!Ξερουμε καποια απο Φυλης να τα παιρνει στο προσωπο? Αν είναι και στυλιαρι ότι καλύτερο!
Μύστη, από εσένα περιμένω μια φορά να δω ενημέρωση για πορδέλα!ποια να παρη?
αφοθ σινεχια καμο ενιμεροση !!Μύστη, από εσένα περιμένω μια φορά να δω ενημέρωση για πορδέλα!
Εννοώ να κάμεις μια ενημέρωση τύπου Digweed! Να μας πεις ποια κοπέλα σου κάνει εντύπωση σε κάθε τσαρδί!αφοθ σινεχια καμο ενιμεροση !!
σιγα σιγα εναν μποθτονζον εχοθμε κ εμισ τι προτοπρολαβοθμε να κανοθμε !εχη κ κριση τορα μετα λεφτα δεν βλεπησ ηδησησ!
αααα|τορα καταλαβα!Εννοώ να κάμεις μια ενημέρωση τύπου Digweed! Να μας πεις ποια κοπέλα σου κάνει εντύπωση σε κάθε τσαρδί!
σε καινε πολυ αυτα που εχω μαθει αλλα θα περιμενω λιγο ακομα,συντομα θα κανω μια αποκαλυψη της επενδυσης μου.υπαρχει λογος που δεν εχω πει κατι ακομα μικροτσουτσουνε.μονο και μονο το γελιο της σαντρας να εβλεπες.τωρα το κακομοιρογλου που λες μαλλον για σενα εχει βγει.εγω τωρα ξυνω ταρχιδια μου καθως ειναι νεκρα περιοδος για τη δουλεια που κανω και ο εργοδοτης μου δινει 800ευρω το μηνα για να μην παω σε αλλη εταιρια.αλλα και παλι δεν τα δινω για να βγαζω μια πουτανα στο γκαζι και να το παιζω γκομενος της κακομοιρογλου
Τελικά απ ότι φαίνεται όλες στο 10αρικο θα καταληξουνε...
Όχι ότι θα χαλαστουμε... Χεχεχε
800 μου δινει οταν καθομαι σπιτι ρε ναυαγιο 2800 οταν δουλευω.ναι η δικη σου παρουσια ειναι πολυ σημαντικη,εισαι ο μονος πελατοζητιανος για χαρη πορνης.Αυτά που 'εχεις μάθει', αφορούν άλλο ναυάγιο σαν κι εσένα προφανώς... Αχαχαχα
Υ.Γ. Με κάθε σεβασμό στα παιδιά που έχουν οικονομικό πρόβλημα αυτόν τον καιρό της κρίσης...
Θα σου πω ότι εγώ βγάζω λιιιιγο παραπάνω *ν φορές από ότι βγάζεις εσύ.
Και Ναυάγιο δεν σε λέω για τα οικονομικά σου αλλά για τη συνολική παρουσία σου εδώ... Χεχεχε
800 μου δινει οταν καθομαι σπιτι ρε ναυαγιο 2800 οταν δουλευω.ναι η δικη σου παρουσια ειναι πολυ σημαντικη,εισαι ο μονος πελατοζητιανος για χαρη πορνης.
η παρτουζα και με τις πεντε κλασσικα στα 30?Live tora
Λιοσίων 73α:
Πέντε μουνέτα
όντως;!;!;!;!;!;!η παρτουζα και με τις πεντε κλασσικα στα 30?
Αλιθια ισχιει τετια προσφορα? Να ΠΑΟ τορα αμεσος!η παρτουζα και με τις πεντε κλασσικα στα 30?