Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 417 άτομα (44 μέλη και 373 επισκέπτες)

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:
Είσαι πορνοκατάσκοπος :o
Εν τω μεταξύ, σήμερα στις 6.00 το πρωί πέτυχα τη Μπάρμπυ, το εγχειρισμένο τραβέλι.
Καθόταν στο φούρνο δίπλα από το Κρύσταλ, στο σιχαμερό Μετάξι, και κάτι μασούσε το γουρούνι.
Δυστυχώς δεν το απαθανάτησα με φωτογραφικά ντοκουμέντα...  :sunglasses:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Στο Ευνειδων 5 ποια δουλευει;

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης, Άννα Ιλονα απόψε στο Φυλής 56...  :zfuck:

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Ναι ρε γαμωτο τι να εγινε αυτη.....μου λειψαν τα γυαλακια της..αν και την προτιμουσα χωρις αυτα.

Εγώ την τίμησα πάντως για πρώτη φορά την προηγούμενη βδομάδα, βραδινή βάρδια στο Φ54Β.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
αυτη η μελαχροινη αλεξανδρα απο  το Φυλής 72 ειναι τοσο χαλια οσο ανφερουν οι συναγωνιστες στις κριτικες??? κριμα γιατι ειναι αρκετα ωραιο.στην ημερησια ενημερωση παντως δεν εχει σχολιαστει καθολου αν θυμαμαι 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.032
Πόντοι
22.785
:2funny:Εν τω μεταξύ, σήμερα στις 6.00 το πρωί πέτυχα τη Μπάρμπυ, το εγχειρισμένο τραβέλι.
Καθόταν στο φούρνο δίπλα από το Κρύσταλ, στο σιχαμερό Μετάξι, και κάτι μασούσε το γουρούνι.
Δυστυχώς δεν το απαθανάτησα με φωτογραφικά ντοκουμέντα...  :sunglasses:
........

..... τήν μπάρμπυ άπό Αγκύρας ?? :think:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.035
Πόντοι
10.686
Μάλλον αυτήν εννοεί,την έχω δει στον πεζόδρομο της Ιάσονος έξω από το 30,κάνει κι εκεί βάρδιες ως Έλσα.Άποψή μου,τέτοιοι βαρείς χαρακτηρισμοί δεν συνάδουν με το ήθος ενός σοβαρού μπουρδελιάρη!Προσωπικά δεν είμαι πελάτης των διεμφυλικών γυναικών,αυτό όμως δεν είναι λόγος να τις βρίζω,οι επιλογές του καθενός και της καθεμιάς είναι σεβαστές εφόσον δεν ενοχλούν φυσικά,σε ελεύθερο κράτος υποτίθεται ότι ζούμε...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.032
Πόντοι
22.785
Μάλλον αυτήν εννοεί,την έχω δει στον πεζόδρομο της Ιάσονος έξω από το 30,κάνει κι εκεί βάρδιες ως Έλσα.Άποψή μου,τέτοιοι βαρείς χαρακτηρισμοί δεν συνάδουν με το ήθος ενός σοβαρού μπουρδελιάρη!Προσωπικά δεν είμαι πελάτης των διεμφυλικών γυναικών,αυτό όμως δεν είναι λόγος να τις βρίζω,οι επιλογές του καθενός και της καθεμιάς είναι σεβαστές εφόσον δεν ενοχλούν,σε ελεύθερο κράτος υποτίθεται ότι ζούμε...
............ :hi:

.................. Προβληματίζομαι έντόνως άν δεί δή ,νά προσαρτίσομεν έν Β διότι μάλλον & άπό ότι άντιλαμβάνομαι διά τής έλαφρότητας του  γίγνεται ό σχολιασμός άπό τήν παντελήν έλλειψην γνώσεων διά ταύτην τήν ίέρειαν τής Αφροδίτης !!

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
............ :hi:

.................. Προβληματίζομαι έντόνως άν δεί δή ,νά προσαρτίσομεν έν Β διότι μάλλον & άπό ότι άντιλαμβάνομαι διά τής έλαφρότητας του  γίγνεται ό σχολιασμός άπό τήν παντελήν έλλειψην γνώσεων διά ταύτην τήν ίέρειαν τής Αφροδίτης !!
Μύστη Αμτζίκιε, οι βαρέως τύπου χαρακτηρισμοί πηγάζουν από τη έλλειψη σεβασμού προς τη δική μου διαφορετικότητα απο την πλευρά της ιέρειας. Ενώ της έκανα γνωστό ότι δεν επιθυμώ συνεύρεση, αλλά μόνο ο φίλος μου, προσπάθησε να με δελεάσει τραβώντας το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό της, αναγκάζοντας με να αγγίξω το τεχνιτο της μόριο. Ως μαινάδα έχει το δικαίωμα να παρασυρθεί, όμως δεν είχα καθόλου ανάγκη αυτή την κίνηση...  :(

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.745
Πόντοι
41.129
Μύστη Αμτζίκιε, οι βαρέως τύπου χαρακτηρισμοί πηγάζουν από τη έλλειψη σεβασμού προς τη δική μου διαφορετικότητα απο την πλευρά της ιέρειας. Ενώ της έκανα γνωστό ότι δεν επιθυμώ συνεύρεση, αλλά μόνο ο φίλος μου, προσπάθησε να με δελεάσει τραβώντας το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό της, αναγκάζοντας με να αγγίξω το τεχνιτο της μόριο. Ως μαινάδα έχει το δικαίωμα να παρασυρθεί, όμως δεν είχα καθόλου ανάγκη αυτή την κίνηση...  :(

ερωτηξη κρισεως !! τραβελι ακαποτα γαμαμε ? εγγυος δε μενει παντως σιγουρα.. για τα αλλα ?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
ο καθενας εχει μια διαφορετικοτητα αλλοι γαμανε γυανικες αλλοι τους γαμανε γυναικες με στραπον και  κανουν και αυταρχικο  και αλλοι γαμανε τραβελια   ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ερωτηξη κρισεως !! τραβελι ακαποτα γαμαμε ? εγγυος δε μενει παντως σιγουρα.. για τα αλλα ?
Αν θες να ανελιχθείς σε Ναύαρχο, τότε το κάνεις. Ένας εκλεκτός γνωστός μου είχε ψωνίσει τον αρχιτράβελο της Συγγρού. Φαντάσου τον σαν τον Καρβέλα σε μελαχρινή εκδοχή. Περιττό να πω ότι το αμάξι που έσμιξαν βρώμαγε ρομαντικά για 3 μέρες. Ακόμα και να μην έγινε ακάποτη η συνεύρεση, ο μύστης αξίζει να παρασημοφορηθεί με μετάλλιο...
:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.035
Πόντοι
10.686
Μετά από αρκετές συνευρέσεις έχω καταλήξει ότι η Ανίτα στο Λεωνίδου 28 όροφος είναι μια  vfm πρόταση στην κατηγορία των επαγγελματιών και συνειδητοποιημένων ιερόδουλων!Οι καλές υπηρεσίες της σε συνδυασμό με το χαλαρό και ευδιάθετο κλίμα που συντηρείται τόσο μέσα όσο και έξω από το δωμάτιο,προσωπικά με απογείωσαν πριν από λίγο,μπράβο στο κορίτσι πρώτα απ'όλα,αλλά και στην υπηρεσία της!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.129
Πόντοι
46.232
σήμερα τα ξημερώματα δοκίμασα στο Φυλής 109β την μιλφ με Εύα, θα ακολουθήσει κριτική, στην βόλτα που έκανα έκανα είδα δύο καινούργιες κοπελες,στο Φωκαίας 27Β κατω την κάρλα και στο Φωκαίας 9 αριστερά την Αννα

Επισκέπτης
σήμερα τα ξημερώματα δοκίμασα στο Φυλής 109β την μιλφ με Εύα, θα ακολουθήσει κριτική, στην βόλτα που έκανα έκανα είδα δύο καινούργιες κοπελες,στο Φωκαίας 27Β κατω την κάρλα και στο Φωκαίας 9 αριστερά την Αννα
φωτογραφιες θα μπουν τυπε, να  :wanker: κι εμεις; :erection:

panos_nove81

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
6
Like
58
Πόντοι
0
Τωρα live Κολωνού 11Α ισογειο Ντορινα is Back :erection:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom