ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
ωραιοι εκλεκτικε και επιρρεπη
Εν τω μεταξύ, σήμερα στις 6.00 το πρωί πέτυχα τη Μπάρμπυ, το εγχειρισμένο τραβέλι.Είσαι πορνοκατάσκοπος :o
Η Χριστίνα νομίζω, το βράδυΣτο Ευνειδων 5 ποια δουλευει;
Η Χριστίνα νομίζω, το βράδυ
Ναι ρε γαμωτο τι να εγινε αυτη.....μου λειψαν τα γυαλακια της..αν και την προτιμουσα χωρις αυτα.
........Εν τω μεταξύ, σήμερα στις 6.00 το πρωί πέτυχα τη Μπάρμπυ, το εγχειρισμένο τραβέλι.
Καθόταν στο φούρνο δίπλα από το Κρύσταλ, στο σιχαμερό Μετάξι, και κάτι μασούσε το γουρούνι.
Δυστυχώς δεν το απαθανάτησα με φωτογραφικά ντοκουμέντα...
............Μάλλον αυτήν εννοεί,την έχω δει στον πεζόδρομο της Ιάσονος έξω από το 30,κάνει κι εκεί βάρδιες ως Έλσα.Άποψή μου,τέτοιοι βαρείς χαρακτηρισμοί δεν συνάδουν με το ήθος ενός σοβαρού μπουρδελιάρη!Προσωπικά δεν είμαι πελάτης των διεμφυλικών γυναικών,αυτό όμως δεν είναι λόγος να τις βρίζω,οι επιλογές του καθενός και της καθεμιάς είναι σεβαστές εφόσον δεν ενοχλούν,σε ελεύθερο κράτος υποτίθεται ότι ζούμε...
Μύστη Αμτζίκιε, οι βαρέως τύπου χαρακτηρισμοί πηγάζουν από τη έλλειψη σεβασμού προς τη δική μου διαφορετικότητα απο την πλευρά της ιέρειας. Ενώ της έκανα γνωστό ότι δεν επιθυμώ συνεύρεση, αλλά μόνο ο φίλος μου, προσπάθησε να με δελεάσει τραβώντας το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό της, αναγκάζοντας με να αγγίξω το τεχνιτο της μόριο. Ως μαινάδα έχει το δικαίωμα να παρασυρθεί, όμως δεν είχα καθόλου ανάγκη αυτή την κίνηση...............
.................. Προβληματίζομαι έντόνως άν δεί δή ,νά προσαρτίσομεν έν Β διότι μάλλον & άπό ότι άντιλαμβάνομαι διά τής έλαφρότητας του γίγνεται ό σχολιασμός άπό τήν παντελήν έλλειψην γνώσεων διά ταύτην τήν ίέρειαν τής Αφροδίτης !!
Μύστη Αμτζίκιε, οι βαρέως τύπου χαρακτηρισμοί πηγάζουν από τη έλλειψη σεβασμού προς τη δική μου διαφορετικότητα απο την πλευρά της ιέρειας. Ενώ της έκανα γνωστό ότι δεν επιθυμώ συνεύρεση, αλλά μόνο ο φίλος μου, προσπάθησε να με δελεάσει τραβώντας το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό της, αναγκάζοντας με να αγγίξω το τεχνιτο της μόριο. Ως μαινάδα έχει το δικαίωμα να παρασυρθεί, όμως δεν είχα καθόλου ανάγκη αυτή την κίνηση...
Αν θες να ανελιχθείς σε Ναύαρχο, τότε το κάνεις. Ένας εκλεκτός γνωστός μου είχε ψωνίσει τον αρχιτράβελο της Συγγρού. Φαντάσου τον σαν τον Καρβέλα σε μελαχρινή εκδοχή. Περιττό να πω ότι το αμάξι που έσμιξαν βρώμαγε ρομαντικά για 3 μέρες. Ακόμα και να μην έγινε ακάποτη η συνεύρεση, ο μύστης αξίζει να παρασημοφορηθεί με μετάλλιο...ερωτηξη κρισεως !! τραβελι ακαποτα γαμαμε ? εγγυος δε μενει παντως σιγουρα.. για τα αλλα ?
φωτογραφιες θα μπουν τυπε, να κι εμεις;σήμερα τα ξημερώματα δοκίμασα στο Φυλής 109β την μιλφ με Εύα, θα ακολουθήσει κριτική, στην βόλτα που έκανα έκανα είδα δύο καινούργιες κοπελες,στο Φωκαίας 27Β κατω την κάρλα και στο Φωκαίας 9 αριστερά την Αννα