Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
σωστη η τυπισσα
"υπαρχουν ανθρωποι που ψυχολογικα δεν ειναι καλα και δεν μπορουν να κανουν μια σχεση. Αυτοι ερχονται εδω."
σωστη η τυπισσα
"υπαρχουν ανθρωποι που ψυχολογικα δεν ειναι καλα και δεν μπορουν να κανουν μια σχεση. Αυτοι ερχονται εδω."
xaxa τα αναμενόμενα, αυτά που είναι σωστό αυτή να πεί και ο άλλος να ακούσει.
σιγά μην πηγαίνουν με αμαξίδια στην Ιάσωνος ..
ποιά είναι ;;
Mε την Αουρορα έχουμε κανα νεότερο ??? που εξαφανίστηκε αυτή ???Οτι θα εβρισκα στανταρακι μετα τις βυζαρες της Αουρορα....οποιος και να μου το λεγε θα τον περιγελουσα.
Φ.84 και παλι...Σονυα το κοριτσι...απλα μουναρος..ολα τελεια.
η Χρηστινα είχε μια ουλή στο στέρνο ?Πέρασα πριν λίγο στο Κολωνού 48...ήταν μια μελαχροινή κουκλάρα με ματάρες γεμάτο κορμί...κωλάρα βυζάρες......κούκλα όμως...η Χριστίνα...νομίζω ρωσίδα είπε η τσατσά.....στα υπόψιν...την έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα?...διάβασα κάτι κριτικές...από το συναγωνιστή Σμύρνη....φάνηκε ενδιαφέρον το μωρό.
........
...... κάνει άκα..
η Χρηστινα είχε μια ουλή στο στέρνο ?
Μηπως σας κοροΙδευει η Ντορινα ? Η φωτο ειναι τραβηγμενη 31 Οκτ Ελλαδα.
Αυτή που εννοείς σταμάτησε και παντρεύτηκε στην πατρίδα της,άλλη Χριστίνα μάλλον αναφέρουν οι συναγωνιστές.η Χρηστινα είχε μια ουλή στο στέρνο ?
μιποσ ινε ιοθετιμενα!Το Ροδικακι μας, ακόμα δεν γύρισε, η τσα2 λέει μάλλον από βδομάδα, και
ότι ασχολείται με τα παιδιά της, με τέτοιο σφιχτο μουνακι, πρέπει με καισαρική
να τα έκανε( αν έκανε ), πάντως το κορμί της δεν δείχνει κορμί γυναίκας που έχει γεννήσει.
Geia sou re geiasou!μιποσ ινε ιοθετιμενα!
κανει καλο κρεβατι φιλε???
Mε την Αουρορα έχουμε κανα νεότερο ??? που εξαφανίστηκε αυτή ???
Ναι ρε γαμωτο τι να εγινε αυτη.....μου λειψαν τα γυαλακια της..αν και την προτιμουσα χωρις αυτα.