Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 478 άτομα (30 μέλη και 448 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η Σύλβια είναι και στο πόστο της στα ΚΤΕΛ κάθε βράδυ. "Σκοτώνεται" στην δουλειά η κοπελιά. Την πέτυχα 3 συνεχόμενα βράδια κατά τις 22:00 που έτυχε να περνάω από τα ΚΤΕΛ (τελευταία φορά τη Δευτέρα το βράδυ).

Ποια ΚΤΕΛ; Πεδιον Αρεως;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.342
Πόντοι
42.697
Η Σύλβια είναι και στο πόστο της στα ΚΤΕΛ κάθε βράδυ. "Σκοτώνεται" στην δουλειά η κοπελιά. Την πέτυχα 3 συνεχόμενα βράδια κατά τις 22:00 που έτυχε να περνάω από τα ΚΤΕΛ (τελευταία φορά τη Δευτέρα το βράδυ).

πραγματικα εχει γαμηθει στην δουλεια!

Επισκέπτης
Συναγωνιστά Οξαποδέ,κάτι τέτοια με έχουν ξενερώσει και δεν κατεβαίνω εν Αθήναις(κέντρο).Παραείναι πολλοί οι κατσίβελοι,πλέον,και μου χαλάνε την αισθητική.Δεν γουστάρω την λούμπεν παρακμιακή κουλτούρα τους και το γαμημένο τους το σπίτι.Μετά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ για να πηδήξω.Μάλλον γερνάω άσχημα.Απλά μισούμε κατσίβελους γυφτοφον βρωμοπόδαρους.
ε οχι και γερνας ασχημα ρε φιλε επειδη δεν γουσταρεις τους σκατογυφτους!

Νιωθεις και ασχημα δηλαδη που σιχαινεσαι τους γυφτους;

Που εχουμε φτασει δηλαδη...γαμω το politically correct μου μεσα...

ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ!!!!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.369
Πόντοι
1.936
:gay:
Μονο πρωι ειναι η κοπελες αυτες??  :headbang:

....η αλογα Φωτεινη ειναι μονο πρωι!Η αλλη η Λεσια προς το παρων βαραει διπλοβαρδια.Μεταξυ των δυο προτιμω το αλογο τη Φωφω.Η αλλη ειναι λιγακι κομ ηλ φο στα του κρεβατιου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.342
Πόντοι
42.697
:gay:
....η αλογα Φωτεινη ειναι μονο πρωι!Η αλλη η Λεσια προς το παρων βαραει διπλοβαρδια.Μεταξυ των δυο προτιμω το αλογο τη Φωφω.Η αλλη ειναι λιγακι κομ ηλ φο στα του κρεβατιου.

μαζι σου
συμφωνω, η Φωτεινη ειναι πιο σκυλι του πολεμου , αμασητη
η Λεσια πιο γηινη, πιο γυναικα της διπλανης πορτας, κανει μεν καλα προκαταρτικα αλλα στο σεξ βαζει μισο μπουκαλι τζελ στο νιμου της και γενικα δειχνει ενα φοβο στις αποτομες και βαθιες διεισδησεις

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ε οχι και γερνας ασχημα ρε φιλε επειδη δεν γουσταρεις τους σκατογυφτους!

Νιωθεις και ασχημα δηλαδη που σιχαινεσαι τους γυφτους;

Που εχουμε φτασει δηλαδη...γαμω το politically correct μου μεσα...

ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ!!!!

Γραφτο επωνυμα στο φβ αυτο. :)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.932
Πόντοι
24.596
ρε μαγκες πηγα σημερα Κολωνου 23,υπογειο,γυρω στις 20.30 με 21.00 να βρω την Ειρηνη,την  ψηλη τσιγγανορουμανα(που ηταν και Ιασωνος 44) που μου χει γινει εμμονη ιδεα να τη γαμησω.παλι δε τη βρηκα :headbang: :S :headbang: :S :S,ηταν μια Φλωρα,καλο νιμου,δε λεω, αλλα εγω θελω την Ειρηνη .η τσατσα μου ειπε οτι εφυγε και μαλλον ειναι Ιασωνος 20Α.Πηγα και εκει,η τσατσα μου ειπε,'εγκο ντεν ξερω,ιμε μονο βραντινι',μπορει και καλα να ειναι το πρωι η Ειρηνη.το θεμα ειναι οτι εγω παλι φευγω αυριο πρωι εκτος Αθηνων για 1 εβδομαδα και δεν μπορω να παω να τσεκαρω.ξερει κανεις τι παιζει?η αν τυχον παει το πρωι θα μπορεσει να ενημερωσει?ευχαριστω πολυ! :hi:

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
πριν καμια ωρα στο Φ56 ηταν μια Χριστινα Ρωσσιδα ειπε η υπηρεσια...ρε τι υπερμουναρος ηταν αυτος???? αν και απο το στυλακι της μυριζε φολιλα, πρεπει να ειναι απο τις πιο μουναρες πουτανες που εχω δει ποτε στη φυλης.... ξερει κανεις τιποτα για αυτη?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
πριν καμια ωρα στο Φ56 ηταν μια Χριστινα Ρωσσιδα ειπε η υπηρεσια...ρε τι υπερμουναρος ηταν αυτος???? αν και απο το στυλακι της μυριζε φολιλα, πρεπει να ειναι απο τις πιο μουναρες πουτανες που εχω δει ποτε στη φυλης.... ξερει κανεις τιποτα για αυτη?

Την ειχα γαμησει πρωτη μερα στη δουλεια.. απο εμφανιση οκ αν και προτιμω αννα-ιλονα,, απο υπηρεσιες δε το χει τυπε τουλαχιστον στις αρχες της.. δεν εχει πουτανιά η μικρη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.071
Πόντοι
46.232
ρε μαγκες πηγα σημερα Κολωνου 23,υπογειο,γυρω στις 20.30 με 21.00 να βρω την Ειρηνη,την  ψηλη τσιγγανορουμανα(που ηταν και Ιασωνος 44) που μου χει γινει εμμονη ιδεα να τη γαμησω.παλι δε τη βρηκα :headbang: :S :headbang: :S :S,ηταν μια Φλωρα,καλο νιμου,δε λεω, αλλα εγω θελω την Ειρηνη .η τσατσα μου ειπε οτι εφυγε και μαλλον ειναι Ιασωνος 20Α.Πηγα και εκει,η τσατσα μου ειπε,'εγκο ντεν ξερω,ιμε μονο βραντινι',μπορει και καλα να ειναι το πρωι η Ειρηνη.το θεμα ειναι οτι εγω παλι φευγω αυριο πρωι εκτος Αθηνων για 1 εβδομαδα και δεν μπορω να παω να τσεκαρω.ξερει κανεις τι παιζει?η αν τυχον παει το πρωι θα μπορεσει να ενημερωσει?ευχαριστω πολυ! :hi:
για ρίξε μια ματιά στο Ιασωνος 37α...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.071
Πόντοι
46.232
Πριν από λίγη ώρα μετά από βόλτα Φυλής και πέριξ με το 80% των σπιτιών να είναι κλειστά,τιμησα στο Φώκαιας 27β κάτω την Τζούλια,θα ακολουθήσει κριτική.

R0NiN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
360
Πόντοι
291
Καποιος γνωστης ας βοηθησει.ΝΑ πω το γουστο μου και αμα υπαρχει ας μου πειτε...Θελω να ναι πιτσιρικα ετσι με γλυκο προσωπακι.(και να μην ειναι μικρη οκ.αλλα να χει το προσωπο)Αυτοοο.Εκτος απο την Σονια που την εχω παρει 10 φορες τουλαχιστον !  :wanker:

Ελενα πρωτη πρωινη Φωκαιας 7 υπογειο.
Ειρηνη τριτη βραδυνη Φωκαιας 9 δεξια.
Σαν υπερτουμπανο μουνι αλλα κατα τα λεγομενα φολα Μαιρη Φυλης 71 νομιζω. (δεν εχει δοκιμαστει)
Καμια δεν δειχνει τοσο κοριτσακι οσο η Σόνια αλλα ειναι ομορφες κ οι 2 πρωτες με καλες επιδοσουλες ειδικα η Ειρηνη με τρομερο κωλο που δινει κιολας

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αναφορικα θα πω και οχι για να προμοταρο δεν εχω και κανεναν οφελος κιολας λογο των δυσκολον αυτον καιρον πγαινο μονο με το στανταρακι μου την εβελινα περα το οτι ειναι σαν γκομενα μου εχει παχυνη και γουσταρο ακομα πιο πολυ και 100 κιλα να φταση θα  πηγαινο να την σπροχνο!!!Σε ολες της αλλες εχω δοση ακυρο...Διοτι δεν  θελω να δινο λεφτα και να χαλαει και η ψυχολογια μ απο πανο!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Οπως τα λεει ο αμπελαλες. Δυνατη εφάνιση, αλλα στην αποδοση χλιαρα πραγματα. Ελλειψη παθους - λαγνιας και τεχνικης. Ασε που αν σου πιασει την παρλα, σε ξενερωνει τελειως, γιατι ειναι και λιγο βαρεμενη η νεαρα (ή τουλαχιστον το παιζει)...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom